Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 53421 - 53440 Napsat příspěvek
sorry, ale tomu ta pedofílie a další úchylky přímo kouká z očí :D
625798
sorry, ale tomu ta pedofílie a další úchylky přímo kouká z očí *:D*
0 0
reagovat

popik

to Clavius: OK, alespoň tak :+

Jo a kdyby někdy někoho zajímalo, jak on to vlastně popik vypadá, tak dneska mi řekla paní (původem z Ruska), u které jsem teď tady v Kanadě v pronájmu, že jsem prý double tohodle populárního ruského herce link :D já ho doteď neznal, ale prý je v Rusku za hvězdu.
625796
to Clavius: OK, alespoň tak *:+* Jo a kdyby někdy někoho zajímalo, jak on to vlastně popik vypadá, tak dneska mi řekla paní (původem z Ruska), u které jsem teď tady v Kanadě v pronájmu, že jsem prý double tohodle populárního ruského herce http://www.csfd.cz/tvurce/8466-jevgenij-mironov/ *:D* já ho doteď neznal, ale prý je v Rusku za hvězdu.
popik
0 0
reagovat

popicek

Kdesi v diskuzích jsem četl, že Shinedown ten song "někdy" hodí na jejich fb stránku. Takže uvidíme...
625795
Kdesi v diskuzích jsem četl, že Shinedown ten song "někdy" hodí na jejich fb stránku. Takže uvidíme...
popicek
0 0
reagovat

popik

Svolávám všechny hudební pošuky MZ!
Dá se už někde konečně sehnat cover "don't let me be misunderstood" od Brenta Smithe, která zazněla v traileru na Birdmana? Pořád to sháním a nemožu to nikde najít, hlavně mi neříkejte, že ten úryvek byl nazpívanej jen pro potřeby traileru, to byste mě fakt nasrali!
625794
Svolávám všechny hudební pošuky MZ! Dá se už někde konečně sehnat cover "don't let me be misunderstood" od Brenta Smithe, která zazněla v traileru na Birdmana? Pořád to sháním a nemožu to nikde najít, hlavně mi neříkejte, že ten úryvek byl nazpívanej jen pro potřeby traileru, to byste mě fakt nasrali!
popik
0 0
reagovat
keď už tu guidoA načrtol tie best of... sám mám pár odberov na youtube, ale ak už budú nejaké pár minutové kompilácie films/movies of 2014 tak sem s nimi, ja sa na ne veľmi rád pozriem ;)
625791
keď už tu guidoA načrtol tie best of... sám mám pár odberov na youtube, ale ak už budú nejaké pár minutové kompilácie films/movies of 2014 tak sem s nimi, ja sa na ne veľmi rád pozriem *;)*
0 0
reagovat
625787
[link="http://cdn0.dailydot.com/uploaded/images/original/2014/12/1/raptorsquad3.jpg"]The Guardians of the Jurassic World[/link]? *:D*
0 0
reagovat

Walking Dead - season 2

Tak jsem dohrál druhou řadu a zase mě to emočně vyždímalo. Tentokráte jinačím způsobem, ale znovu důkladně. Nicméně mě trošku mrzí, že jsme uhli potřebě hlavního proudu a dostali rozdílné možnosti vyústění. Ačkoliv na druhou stranu samotný závěr byl z celého příběhu nejsilnějším. Tentokrát jsem si malinko déle zvykal na postavy a některé prostě jen propluly, ale jinak opět bez výhrad. Znovu se povedlo. Tu animaci miluju.
625786
Tak jsem dohrál druhou řadu a zase mě to emočně vyždímalo. Tentokráte jinačím způsobem, ale znovu důkladně. Nicméně mě trošku mrzí, že jsme uhli potřebě hlavního proudu a dostali rozdílné možnosti vyústění. Ačkoliv na druhou stranu samotný závěr byl z celého příběhu nejsilnějším. Tentokrát jsem si malinko déle zvykal na postavy a některé prostě jen propluly, ale jinak opět bez výhrad. Znovu se povedlo. Tu animaci miluju.
Walking Dead - season 2
0 0
reagovat
Ak nieste oboznámený s Cards against Humanity tak by ste sa čo najrýchlejšie mali. Ak to ale poznáte, tak vám predstavujem free source online verziu, ktorá beží v browseri a má niekoľko rôznych card setov vrátane anime. Aneb ako ako zabíjať čas efektívnejšie...
Ak je vás tu dosť fandov, môžme dať aj len medzi sebou zahelsovanú hru :D
625785
Ak nieste oboznámený s Cards against Humanity tak by ste sa čo najrýchlejšie mali. Ak to ale poznáte, tak vám predstavujem [link="http://pyx-1.socialgamer.net/"]free source online verziu[/link], ktorá beží v browseri a má niekoľko rôznych card setov vrátane anime. Aneb ako ako zabíjať čas efektívnejšie... Ak je vás tu dosť fandov, môžme dať aj len medzi sebou zahelsovanú hru *:D*
0 0
reagovat
the best of 2014. na ten inherent vice se tesim jako hovado. uz se musim koncene podivat na ten starred up s mym oblibenym benem mendelsohnem. taky listen up philip chci videt.
625784
[link="http://vimeo.com/113355414"]the best of 2014[/link]. na ten inherent vice se tesim jako hovado. uz se musim koncene podivat na ten starred up s mym oblibenym benem mendelsohnem. taky listen up philip chci videt.
0 0
reagovat

LDK

ten gamerprofile sem si samozřejmě upravil, žádnej nebo pouze minimální efekt a na mrcasení se s Dunia nemám nerva ani mozek, četl jsem to na redditu a málem mi praskla cévka

625781
ten gamerprofile sem si samozřejmě upravil, žádnej nebo pouze minimální efekt a na mrcasení se s Dunia nemám nerva ani mozek, četl jsem to na redditu a málem mi praskla cévka
LDK
0 0
reagovat

dreamy

625780
http://pcgamingwiki.com/wiki/Far_Cry_4#Minimize_mouse_acceleration_and_smoothing_effect
dreamy
0 0
reagovat

sidda

Perfektní, díky. :+

To muselo dát práce, a přitom taková blbost...
625779
Perfektní, díky. *:+* To muselo dát práce, a přitom taková blbost...
sidda
0 0
reagovat
family tools. nevim neznam
625777
family tools. nevim neznam
0 0
reagovat
taky nwm, krom kutila tima me nic nenapada
625776
taky nwm, krom kutila tima me nic nenapada
0 0
reagovat

Kalendář

Hej lidi dejte mi nějakou nápovědu na to druhý :D doopravdy nechápu co to jako je :D
625775
Hej lidi dejte mi nějakou nápovědu na to druhý :D doopravdy nechápu co to jako je :D
Kalendář
0 0
reagovat

zahron

:D:D
625774
*:D**:D*
zahron
0 0
reagovat

departed

já tam furt strkal flash a pak mi to došlo, že zo není flash :D:D
625772
já tam furt strkal flash a pak mi to došlo, že zo není flash *:D**:D*
departed
0 0
reagovat

SerialZone Advent

Tak co? Hádá někdo z vás? Zatím jsou logicky jen dva, ale nejsou zas tak těžký.

SZA
625770
Tak co? Hádá někdo z vás? Zatím jsou logicky jen dva, ale nejsou zas tak těžký. [link="http://www.serialzone.cz/advent/"]SZA[/link]
SerialZone Advent
0 0
reagovat

Gamezone

Už někdo hraje Crew? Co jsem tak zatím slyšel z práce tak jsou servery Ubi jak pod DDoS útokem a zaím je to dost na prdlačku.
625769
Už někdo hraje Crew? Co jsem tak zatím slyšel z práce tak jsou servery Ubi jak pod DDoS útokem a zaím je to dost na prdlačku.
Gamezone
0 0
reagovat

dreamy

Stejnej problém byl i u CoJ: Gunslinger (též Ubisoft jako vydavatel) a na opravu se čekalo dlouho. No, u FC4 už mě ten problém trápit nemusí, když vlastním X360 gamepad.
625767
Stejnej problém byl i u CoJ: Gunslinger (též Ubisoft jako vydavatel) a na opravu se čekalo dlouho. No, u FC4 už mě ten problém trápit nemusí, když vlastním X360 gamepad.
dreamy
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se