Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 53401 - 53420 Napsat příspěvek

ComicsZone

Nějaký ohlasy na Superman Unchained? Četl jsem oba díly Superman: Earth One a přišlo mi to super, tak mě zajímá, jestli už někdo přečet i tohle a jestli doporučuje nebo ne.
625829
Nějaký ohlasy na Superman Unchained? Četl jsem oba díly Superman: Earth One a přišlo mi to super, tak mě zajímá, jestli už někdo přečet i tohle a jestli doporučuje nebo ne.
ComicsZone
0 0
reagovat

Bookzone

Mládí v Hajzlu
Už asi po patnáctý (nebo po dvacátý) čtu svojí nejoblíbenější knižní serii a furt se u toho dokážu řechtat na celý kolo. Nick Twisp, alias François Dillinger alias Carlotta Ulanská, můj vzor!
Jo a Nick by celej Hollywood sejmul a možná si na ně najmul i partičku skinů, za to jak zmatlali jeho příběh, protože tahkhle to fakt nebylo!
625828
[b]Mládí v Hajzlu[/b] Už asi po patnáctý (nebo po dvacátý) čtu svojí nejoblíbenější knižní serii a furt se u toho dokážu řechtat na celý kolo. Nick Twisp, alias François Dillinger alias Carlotta Ulanská, můj vzor! Jo a Nick by celej Hollywood sejmul a možná si na ně najmul i partičku skinů, za to jak zmatlali jeho příběh, protože tahkhle to fakt nebylo!
Bookzone
0 0
reagovat

gamezone

PlayStation 20th Anniversary: Greatest Soundtracks Compilation

Sony vydala k 20. výročí Playstation kompilaci ze skvělých soundtracků starých i nových her. Nostalgie jako prase. Od roku 1997, kdy ji otec tehdy donesl domů pořád spolu, i když s mladšími modely.:D
625826
[link="https://www.youtube.com/watch?v=Z1f1paSoUXs"]PlayStation 20th Anniversary: Greatest Soundtracks Compilation[/link] Sony vydala k 20. výročí Playstation kompilaci ze skvělých soundtracků starých i nových her. Nostalgie jako prase. Od roku 1997, kdy ji otec tehdy donesl domů pořád spolu, i když s mladšími modely.*:D*
gamezone
0 0
reagovat
Nepřekvapivé. :))
625818
Nepřekvapivé. *:))*
0 0
reagovat
Když je dneska ten záporáckej den, Bonda má ve 24. filmu prohánět Andrew Scott (Moriarty ze Sherlocka).
625817
Když je dneska ten záporáckej den, [link="http://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/bond-24-villain-revealed-sherlock-4733030"]Bonda má ve 24. filmu prohánět Andrew Scott[/link] (Moriarty ze Sherlocka).
0 0
reagovat

GameZone

No a aby to nebylo zase jen negativní, tak pokud máte stažený beta klient Steamu, tak můžete ode dneška jak streamovat, tak sledovat lidi ze svého friendlistu.
625816
No a aby to nebylo zase jen negativní, tak pokud máte stažený beta klient Steamu, tak můžete ode dneška jak streamovat, tak sledovat lidi ze svého friendlistu.
GameZone
0 0
reagovat

Vardant

K druhýmu odstavci: no copak by se stalo... už tak nízkej objem her koupenejch za plnou cenu se ještě víc sníží, kruh se uzavře a někdo rozumnej přijde s nějakou další lepší nabídkou jak se k hrám dostat. Jaká to bude, nemám tušení, ale stane se to určitě.
625815
K druhýmu odstavci: no copak by se stalo... už tak nízkej objem her koupenejch za plnou cenu se ještě víc sníží, kruh se uzavře a někdo rozumnej přijde s nějakou další lepší nabídkou jak se k hrám dostat. Jaká to bude, nemám tušení, ale stane se to určitě.
Vardant
0 0
reagovat

Vardant

nemám slov.
625814
nemám slov.
Vardant
0 0
reagovat

GameZone

Tak Valve nám v podstatě zakázalo nákup her od lidí z jiných regionů a dokonce za takové chování rozdává bany i když to v podmínkách dříve nebylo. Nějak si začínají trochu moc vyskakovat.

Už se těším, až dojde na region lock u všech her a klíčů a půjde nakupovat v podstatě jen v kamenných obchodech ve vašem vlastním státě(což už v některých případech platí i dnes...) nebo za plnou(u nás neuvěřitelně nadsazenou) cenu na Steamu.
625813
Tak Valve nám v podstatě zakázalo nákup her od lidí z jiných regionů a dokonce za takové chování rozdává bany i když to v podmínkách dříve nebylo. Nějak si začínají trochu moc vyskakovat. Už se těším, až dojde na region lock u všech her a klíčů a půjde nakupovat v podstatě jen v kamenných obchodech ve vašem vlastním státě(což už v některých případech platí i dnes...) nebo za plnou(u nás neuvěřitelně nadsazenou) cenu na Steamu.
GameZone
0 0
reagovat
No jasně že nevypadá špatnš, ale pořád je to to stejný v bledě modrym. Čekal bych nějakou invenci ála středověká Čína, samurajské Japonsko, Egypt apod.
625811
No jasně že nevypadá špatnš, ale pořád je to to stejný v bledě modrym. Čekal bych nějakou invenci ála středověká Čína, samurajské Japonsko, Egypt apod.
0 0
reagovat
Náhodou Londýn vypadá dobře. Kdyby Unity nebylo tak zasekané bugy, tak to byl další slušný díl. Jediný opravdový přešlap byl jenom AC3. Až to bude za 200Kč, tak si to zase asi stejně koupím, protože proč ne, za ty peníze.
625810
Náhodou Londýn vypadá dobře. Kdyby Unity nebylo tak zasekané bugy, tak to byl další slušný díl. Jediný opravdový přešlap byl jenom AC3. Až to bude za 200Kč, tak si to zase asi stejně koupím, protože proč ne, za ty peníze.
0 0
reagovat
Viktoriánský Londýn, wow taková změna oproti revoluční Francii.... :D
625809
Viktoriánský Londýn, wow taková změna oproti revoluční Francii.... *:D*
0 0
reagovat

departed

A nejhorší je, že ovce si rychlokvašku zase koupí a potom budou s brekem zase nadávat, že to je nefunkční. A Ubi jim zase zavře huby hrou zdarma. Nepoučitelní. To CoD je tu sice taky každý rok, ale aspoň se to dá hrát.
625807
A nejhorší je, že ovce si rychlokvašku [b]zase[/b] koupí a potom budou s brekem [b]zase[/b] nadávat, že to je nefunkční. A Ubi jim [b]zase[/b] zavře huby hrou zdarma. Nepoučitelní. To CoD je tu sice taky každý rok, ale aspoň se to dá hrát.
departed
0 0
reagovat

departed

Neoznámili nic, byl to leak, chtěli o tom informovat mnohem pozdějc. A na tý hře už se samozřejmě dělá x let, takže... maj to dojení těžce naplánovaný :)
625805
Neoznámili nic, byl to leak, chtěli o tom informovat mnohem pozdějc. A na tý hře už se samozřejmě dělá x let, takže... maj to dojení těžce naplánovaný :)
departed
0 0
reagovat

Ex-Soldier

Tsívole, za chvíli mi bude připadat, že Ubi$hit nevydává nic jinýho než AC hry. Sotva vydali dva (!) díly najednou a už oznamujou další... Jako nic proti, pokud mě to nezajímá, tak to ignoruju, ale spíš chudáci hráči, co si to budou zas hned předobjednávat, čímž opět nalítnou na špek. Tohle je dojení v tom největším možném smyslu. Zív. ?)
625804
Tsívole, za chvíli mi bude připadat, že Ubi$hit nevydává nic jinýho než AC hry. Sotva vydali dva (!) díly najednou a už oznamujou další... Jako nic proti, pokud mě to nezajímá, tak to ignoruju, ale spíš chudáci hráči, co si to budou zas hned předobjednávat, čímž opět nalítnou na špek. Tohle je dojení v tom největším možném smyslu. Zív. *?)*
Ex-Soldier
0 0
reagovat

popik

to Mildík: Dneska frčí být gay, zejtra můžou bejt v kurzu pedofilové :D
625803
to Mildík: Dneska frčí být gay, zejtra můžou bejt v kurzu pedofilové *:D*
popik
0 0
reagovat

BookZone

Tak jsem po dlouhém odkladu a přes ten mediální a reklamní hype v minulých letech naprosto nadšený z Nesba. Mohlo mne to trknout po vynikajících filmových Lovcích hlav. :-)
Netopýr naprosto špičkový, Švábi zatím taky super a tímhle tempem Nesba hádám do konce roku dojedu komplet. :D A to jsem nikdy moc knižní detektivky nemusel.

Teď mne napadá mátě někdo taky oblíbenou kombinaci knih a hudby (a dobrého pití :D )
Netopýra jsem dojel na pozadí s Morriconem, Bowiem a Tomem Waitsem, což do děje neskutečně sedlo. :)
625802
Tak jsem po dlouhém odkladu a přes ten mediální a reklamní hype v minulých letech naprosto nadšený z Nesba. Mohlo mne to trknout po vynikajících filmových Lovcích hlav. :-) Netopýr naprosto špičkový, Švábi zatím taky super a tímhle tempem Nesba hádám do konce roku dojedu komplet. *:D* A to jsem nikdy moc knižní detektivky nemusel. Teď mne napadá mátě někdo taky oblíbenou kombinaci knih a hudby (a dobrého pití *:D* ) Netopýra jsem dojel na pozadí s Morriconem, Bowiem a Tomem Waitsem, což do děje neskutečně sedlo. *:)*
BookZone
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

lol, bohužel cena je pro americké firmy, takže ji ubi nemůže vyhrát :-:-:-:-
625801
lol, bohužel cena je pro americké firmy, takže ji ubi nemůže vyhrát *:-**:-**:-**:-*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

dreamy

já mám MA vypnutou i v systému (nevím jestli to hraje roli) a ve FC4 mi to nijak neblbne.
625800
já mám MA vypnutou i v systému (nevím jestli to hraje roli) a ve FC4 mi to nijak neblbne.
dreamy
0 0
reagovat
Assassin's Creed: Victory

Zase další díl a to ještě ani pořádně nespravili ten poslední... Ten Ubishit si dělá z lidí už prdel. :D
Si zaslouží čestnou cenu EA za nejhorší společnost.
625799
[link="http://i.imgur.com/90nxNRM.jpg"]Assassin's Creed: Victory[/link] Zase další díl a to ještě ani pořádně nespravili ten poslední... Ten Ubishit si dělá z lidí už prdel. *:D* Si zaslouží čestnou cenu EA za nejhorší společnost.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se