Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 53041 - 53060 Napsat příspěvek
xxendxx naměkko, to jsem snad ještě neviděl... :D

Jinak teda štastný a veselý vám, Helence s Timem i Přemkovi tam nahoře.
626763
xxendxx naměkko, to jsem snad ještě neviděl... *:D* Jinak teda štastný a veselý vám, Helence s Timem i Přemkovi tam nahoře.
0 0
reagovat
tak teda vesele vanoce no.
626762
tak teda vesele vanoce no.
0 0
reagovat
A taky se rozpadl jeden dlouholetej pár...což je možná i dobře.
626761
A taky se rozpadl jeden [link="http://www.telegraph.co.uk/news/celebritynews/11311714/Helena-Bonham-Carter-and-Tim-Burton-split-after-13-years.html"]dlouholetej pár[/link]...což je možná i dobře.
0 0
reagovat
No a na Vánoce nás opustila jedna z největších legend české televizní zábavy. :-/
626760
No a na Vánoce nás opustila jedna z největších legend české televizní zábavy. :-/
0 0
reagovat
Jsou vánoce a on mi přeje co nejvíc nepoužitelnýho harampádí, který není kde přehrát... Tss :)

Jinak samozřejmě co nejvíce ZDRAVÍ, úspěchu a filmových zážitků všem.
626759
Jsou vánoce a on mi přeje co nejvíc nepoužitelnýho harampádí, který není kde přehrát... Tss :) Jinak samozřejmě co nejvíce ZDRAVÍ, úspěchu a filmových zážitků všem.
0 0
reagovat
Také se přidávám s přáním šťastných a klidných svátků :). Co nejvíc modrejch placek pod stromkem!
626757
Také se přidávám s přáním šťastných a klidných svátků *:)*. Co nejvíc modrejch placek pod stromkem!
0 0
reagovat
Jedno sviatočné video
Veselé Vianoce prajem všetkým :)
626756
[link="https://www.youtube.com/watch?v=gz0ED06ak24&feature=youtu.be"]Jedno sviatočné video[/link] Veselé Vianoce prajem všetkým *:)*
0 0
reagovat
Asi padesátkrát za posledních deset let 8):D:D:D:D
626744
Asi padesátkrát za posledních deset let *8)**:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat
All hail Mordor! :D

(jestli už to tu bylo, tak neřvěte)
626742
[link="http://acka.blog.cz/0901/recenze-pana-prstenu-v-rudem-pravu-v-roce-1977"]All hail Mordor![/link] *:D* (jestli už to tu bylo, tak neřvěte)
0 0
reagovat

TonyClifton

Naštvanej redakční vzkaz do vzkazníku in 3... 2... 1... :D
626739
Naštvanej redakční vzkaz do vzkazníku in 3... 2... 1... *:D*
TonyClifton
0 0
reagovat
A růžový stín tu uraženě taky poletuje někde.
626737
A růžový stín tu uraženě taky poletuje někde.
0 0
reagovat

TedGeorge

Můj temně rudý stín tu byl stále... :D:D:D
626736
Můj temně rudý stín tu byl stále... *:D**:D**:D*
TedGeorge
0 0
reagovat
Konečně pořádný leak z chystaných SW :D link
626735
Konečně pořádný leak z chystaných SW *:D* [link="http://youtu.be/W2kHXf7mSD8"]link[/link]
0 0
reagovat

ted

who? i dont see killer 8)
626734
who? i dont see killer *8)*
ted
0 0
reagovat

The Interview

Paráda! Tak se přece jen nakonec ukázalo, že je to jen naprosto geniální marketing před uvedením do kin nemající v historii obdoby.:+ Zmrdi, ale přesto palec nahoru.:)
626733
Paráda! Tak se přece jen nakonec ukázalo, že je to jen naprosto geniální marketing před uvedením do kin nemající v historii obdoby.*:+* Zmrdi, ale přesto palec nahoru.*:)*
The Interview
0 0
reagovat
626726
http://www.youtube.com/watch?v=h7NTXZSq0xk
0 0
reagovat
To, že jsou Čínští dělníci ve srovnání s těmi Evropskými daleko více vykořisťováni je realita o, které ale všichni víme a přesto si kupujeme zboží vyrobené právě v Číně. Pravda je taková, že se dnes v Číně vyrábí v podstatě všechno a díky tomu jsme na této zemi naprosto závislí. Také je potřeba si uvědomit, že většině Číňanů se v dnešní době žije daleko lépe než v minulosti, ale stále je to jen rozvojová země. Osobně si myslím, že životní ale i pracovní podmínky běžných Číňanů se díky tomu, že Čínská ekonomikou je největší na světě budou postupně jen zlepšovat a to na úkor zbytku světa.
626725
To, že jsou Čínští dělníci ve srovnání s těmi Evropskými daleko více vykořisťováni je realita o, které ale všichni víme a přesto si kupujeme zboží vyrobené právě v Číně. Pravda je taková, že se dnes v Číně vyrábí v podstatě všechno a díky tomu jsme na této zemi naprosto závislí. Také je potřeba si uvědomit, že většině Číňanů se v dnešní době žije daleko lépe než v minulosti, ale stále je to jen rozvojová země. Osobně si myslím, že životní ale i pracovní podmínky běžných Číňanů se díky tomu, že Čínská ekonomikou je největší na světě budou postupně jen zlepšovat a to na úkor zbytku světa.
0 0
reagovat

WorkingConditionsZone

Globalizace si efektivně dělá otroky z chudých zemí a je to strašně pohodlné a ve chvíli, kdy se tito lidé vzbouří (či se postupně dostanou na naši úroveň) to skončí (což je asi nevyhnutelné). Na druhou stranu prostě nikdo nemůže chtít aby si lidi v obchodech kupovali dražší věci, neb budou složené někde ve Francii a tedy se nebudou muset za ten nákup "stydět". Faktem je, že člověk má vrozeno že jede sám na sebe, asi myslí na nejbližší rodinu a možná jej i trochu zajímá ta vzdálená, čímž to končí - pročež jej do "přispívaní na obecné blaho" musí nutit třeba EU. Ta může např. zakázat dovoz věcí, na jejichž výrobě se podíleli lidé s menší než tvou minimální mzdou (tahám z paty) - jen je to prostě čin, který může dělat "lidstvo" a ne člověk... ostatně většinu "morálně správných" věcí řeší stát, který přispívá na výzkum (ale já do vesmíru nehcci), zřizuje školy (ale já nemám děti), provozuje sociální systém (ale já chodím do práce), určuje minimální mzdu (ale já chci levnější prac. sílu), nařizuje emisní normy (ale já chci topit PETkama) atd. atp. Tato odpovědnost obecně není na jednotlivcích.

Ono pro příklad se nemusí chodit daleko... Už vidím, jak by kdokoli zdejší chodil třeba do Tesca kde by ale všichni zaměstnanci měli 30tis měsíčně a odráželo by se to na marži výrobků - Tito lidi žijí ve stejné zemi, platí stejné energie, kupují jídla za stejné ceny atd. atp., přesto celý systém stojí na tom, že mají mnohem míň. A osud takové prodavačky by mě měl zajímat mnohem víc, než osud číňana. (když parafrázuju Tonyho, tak taková prodavačka může potenciálně být třeba budoucí matkou mých dětí že ano...)
626723
Globalizace si efektivně dělá otroky z chudých zemí a je to strašně pohodlné a ve chvíli, kdy se tito lidé vzbouří (či se postupně dostanou na naši úroveň) to skončí (což je asi nevyhnutelné). Na druhou stranu prostě nikdo nemůže chtít aby si lidi v obchodech kupovali dražší věci, neb budou složené někde ve Francii a tedy se nebudou muset za ten nákup "stydět". Faktem je, že člověk má vrozeno že jede sám na sebe, asi myslí na nejbližší rodinu a možná jej i trochu zajímá ta vzdálená, čímž to končí - pročež jej do "přispívaní na obecné blaho" musí nutit třeba EU. Ta může např. zakázat dovoz věcí, na jejichž výrobě se podíleli lidé s menší než tvou minimální mzdou (tahám z paty) - jen je to prostě čin, který může dělat "lidstvo" a ne člověk... ostatně většinu "morálně správných" věcí řeší stát, který přispívá na výzkum (ale já do vesmíru nehcci), zřizuje školy (ale já nemám děti), provozuje sociální systém (ale já chodím do práce), určuje minimální mzdu (ale já chci levnější prac. sílu), nařizuje emisní normy (ale já chci topit PETkama) atd. atp. Tato odpovědnost obecně není na jednotlivcích. Ono pro příklad se nemusí chodit daleko... Už vidím, jak by kdokoli zdejší chodil třeba do Tesca kde by ale všichni zaměstnanci měli 30tis měsíčně a odráželo by se to na marži výrobků - Tito lidi žijí ve stejné zemi, platí stejné energie, kupují jídla za stejné ceny atd. atp., přesto celý systém stojí na tom, že mají mnohem míň. A osud takové prodavačky by mě měl zajímat mnohem víc, než osud číňana. (když parafrázuju Tonyho, tak taková prodavačka může potenciálně být třeba budoucí matkou mých dětí že ano...)
WorkingConditionsZone
0 0
reagovat

ad ta severní korea, z článku na idnes

"Situace je nyní taková, že jsou naprosto offline"

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
no doprdele :D:D:D
626722
"Situace je nyní taková, že jsou naprosto offline" *:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D* no doprdele *:D**:D**:D*
ad ta severní korea, z článku na idnes
0 0
reagovat

popik

:D
626719
*:D*
popik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se