|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 53001 - 53020
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2650
- 2651
- 2652
- .
- 7159
- 7160
Já bych doporučil ten Painkiller pack, sice to neni uplně super cena, co ale super je ta hra, neskutečně zábavná výplachová věc. :)
|
reagovat
|
Kdysi už byl Nordic HB balíček za 5 dolarů, ze kterého mám aspoň Darksiders 2. Ale osobně je to jedna z těch her, které jsem po chvíli vypl. Spíše ty slevy k Telltale jsou fajn, pokud někomu ještě chybí Walking Dead nebo The Wolf Among Us.
|
reagovat
|
Darksiders mívá Amazon komplet se všemi DLC celkově levněji než takhle.
|
reagovat
|
Severskej výprodej na Humble Bundle! Darksiders 1-2 nutnost!
TonyClifton
Meh, to je hrozný, fakt hrozný a to ho mám hodně rád z Angel Heart, prostě dorogy jsou špatné, Áno!
TonyClifton
Meh, to je hrozný, fakt hrozný a to ho mám hodně rád z Angel Heart, prostě dorogy jsou špatné, Áno!
|
reagovat
|
Axis
|
reagovat
|
TonyClifton
Jeho styl stárnutí nechápu (dlouhý háro do culíku, skoro přiznané malování a ta botoxová držka....)
|
reagovat
|
|
reagovat
|
War Pigs (2015)
Trailer na druhoválečný film s Mickey Rourkem, Dolph Lundgrenem a Lukem Gossů. Před lety, tedy před desítkami let bych nad podobným mixem Commandos a Tuctu špinavců stříkal blahem a už bych vegetoval na stoličce před kinem. Dnes to vypadá na béčkový až céčkový výplach s herci, kteří místo svých obličejů nosí pomuchlané masky. I když Dolph v esesácké uniformě nevypadá zle. Trailer nenadchne ani nezabolí a překvapivě v něm hrají i dobové tančíky, haklíky a schmeiseríky.
|
reagovat
|
transformeři zkazí tvé oblíbené filmy *:+*
to bylo nejvíc nejlepší :-D brečím smíchy 

ten Cruise to tam zabijí strašně

ten Cruise to tam zabijí strašně

|
reagovat
|
studo
Na Projection Listu odhadujou teaser před JW a trailer před SW7. Nevím ale, jak jsou ty jejich odhady spolehlivý.
|
reagovat
|
kedy asi uvidíme prvý trailer na ten warcraft? pred jurským parkom alebo až pred crimson peakom?
|
reagovat
|
TOP Diskuze
77Odyssea: Trailer 2 27Trója: V.I.M. 15Smrtelné zlo: V plamenech: Necenzurovaný trailer 13Mortal Kombat II: Recenze 12Vládci vesmíru: International Trailer 11Víkendový výplach #871 o Vetřelcích a Batmanovi 10Hokum: Recenze 9Star Wars: Mandalorian a Grogu: May 4th Trailer 9Mortal Kombat II: Final Trailer 6Mortal Kombat zabodoval! Prada s Michaelem ale jedou vyšší ligu