Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 52961 - 52980 Napsat příspěvek

Clavius

Ani som nečakal, že fakt budeme lepším týmom (nie ako proti Fínsku). S každým zápasom je to lepšie a lepšie, no teraz to bude tvrdá stopka. Každopádne o bronz s Ruskom by to nemuselo byť úplne jednoznačné.
627001
Ani som nečakal, že fakt budeme lepším týmom (nie ako proti Fínsku). S každým zápasom je to lepšie a lepšie, no teraz to bude tvrdá stopka. Každopádne o bronz s Ruskom by to nemuselo byť úplne jednoznačné.
Clavius
0 0
reagovat

MS 20

asi prvýkrát v živote som videl zápas 20tky :) a je to bizar aký je ten hokej pomalý a neistý. Ale každopádne SUPER výsledok!:+:+:+:+
627000
asi prvýkrát v živote som videl zápas 20tky *:)* a je to bizar aký je ten hokej pomalý a neistý. Ale každopádne SUPER výsledok!*:+**:+**:+**:+*
MS 20
0 0
reagovat

MS hokej "20"

Gratulace na Slovensko, jednoznačně lepší tým, ale s těmi častými fauly to proti Kanadě bude hodně těžký.
Náš brankář to naštěstí držel, jinak by ta česká mladá elita jela minimálně s bůrem :D
626999
Gratulace na Slovensko, jednoznačně lepší tým, ale s těmi častými fauly to proti Kanadě bude hodně těžký. Náš brankář to naštěstí držel, jinak by ta česká mladá elita jela minimálně s bůrem *:D*
MS hokej "20"
0 0
reagovat
626998
[link="http://sploid.gizmodo.com/the-macgyver-intro-without-music-is-ridiculously-hilari-1676979552"]MacGyver intro ako ste ho este nepoculi:)[/link]
0 0
reagovat
Líbilo se to Tedovi a ještě pár lidem z okolí ČR...
626995
Líbilo se to Tedovi a ještě pár lidem z okolí ČR...
0 0
reagovat
normálne hastovi závidím, že to videl ešte len teraz prvýkrát a mohol si to vychutnať
626994
normálne hastovi závidím, že to videl ešte len teraz prvýkrát a mohol si to vychutnať
0 0
reagovat
Taky se ti to tak líbilo? Já jsem z toho totálně unešený, žral jsem každou minutu, každé slovo, každý záběr. A mladá taky, strašně se nám to líbilo.
626992
Taky se ti to tak líbilo? Já jsem z toho totálně unešený, žral jsem každou minutu, každé slovo, každý záběr. A mladá taky, strašně se nám to líbilo.
0 0
reagovat

Hasta

Strasne rad ti davam palec nahoru :+
626988
Strasne rad ti davam palec nahoru *:+*
Hasta
0 0
reagovat

True Detective 10/10

..něco tak zábavného, napínavého s vynikajícími dialogy, tak intenzivního s tak super postavama, to už dlouho nepamatuju. Rust a Marty se mi vryli hluboko do paměti, strašně bych chtěl vidět další díly, škoda, že už je to všechno, fakt pecka.
626991
..něco tak zábavného, napínavého s vynikajícími dialogy, tak intenzivního s tak super postavama, to už dlouho nepamatuju. Rust a Marty se mi vryli hluboko do paměti, strašně bych chtěl vidět další díly, škoda, že už je to všechno, fakt pecka.
True Detective 10/10
0 0
reagovat

TonyClifton

Ach jo, tohle jsem tady napsal už podruhé... holt s tím slovíčkem mám problém:-
626987
Ach jo, tohle jsem tady napsal už podruhé... holt s tím slovíčkem mám problém*:-*
TonyClifton
0 0
reagovat
Tak ja zrovna dojdem z chaty aby som zistil, že je večer bratské derby?
626984
Tak ja zrovna dojdem z chaty aby som zistil, že je večer bratské derby?
0 0
reagovat

Gonzi

Mne by to spíš naštvalo, než abych tomu vzdával hold. :)
626978
Mne by to spíš naštvalo, než abych tomu vzdával hold. *:)*
Gonzi
0 0
reagovat
A já už tady asi hodinu řeším nastavení, stahuju aktualizace atd. Díky za tip:)
626977
A já už tady asi hodinu řeším nastavení, stahuju aktualizace atd. Díky za tip:)
0 0
reagovat
Vardant pravdi dí, aneb dělá mi to taky (Hold si nej trailery roku nepustíme).
626976
Vardant pravdi dí, aneb dělá mi to taky (Hold si nej trailery roku nepustíme).
0 0
reagovat
No dělá to tobě, mně a okkacovi, takže jsem si jistý, že je to chyba na webu :)
626975
No dělá to tobě, mně a okkacovi, takže jsem si jistý, že je to chyba na webu *:)*
0 0
reagovat
No nevím... já to tak v práci pořád, ale doma mi to dycky šlo.
626974
No nevím... já to tak v práci pořád, ale doma mi to dycky šlo.
0 0
reagovat
To je chyba na straně webu.
626973
To je chyba na straně webu.
0 0
reagovat
Same here. Vsimnul jsem si toho az dnes.
626972
Same here. Vsimnul jsem si toho az dnes.
0 0
reagovat

Přehrávání

Mohl bych poprosit o radu technického rázu? Jaký plugin, nebo aplikace se používá pro přehrávání trailerů? Z ničeho nic se mi zobrazuje jenom tlačítko "Přehrát trailer", ale nic se nespustí :-(
626971
Mohl bych poprosit o radu technického rázu? Jaký plugin, nebo aplikace se používá pro přehrávání trailerů? Z ničeho nic se mi zobrazuje jenom tlačítko "Přehrát trailer", ale nic se nespustí :-(
Přehrávání
0 0
reagovat
To není o výkonu, hra je dost nenáročná (taky podle toho vypadá a jede to fakt na kdejakém krámu), ale o pojebané optimalizaci nebo chcešli nějakém bugu, u 970tek je tam malý problém, ale to se poddá, neřeším, hratelné to je, holt Ubi, to je banda kokotů (Unity, FC4 ... zasrali celý Vánoce svýma paskvilama). Žeby hráči spadli se mi nestává, spíš hrozně dlouhé vyhledávání (a borci píšou, že otevření portů nepomáhá).
626932
To není o výkonu, hra je dost nenáročná (taky podle toho vypadá a jede to fakt na kdejakém krámu), ale o pojebané optimalizaci nebo chcešli nějakém bugu, u 970tek je tam malý problém, ale to se poddá, neřeším, hratelné to je, holt Ubi, to je banda kokotů (Unity, FC4 ... zasrali celý Vánoce svýma paskvilama). Žeby hráči spadli se mi nestává, spíš hrozně dlouhé vyhledávání (a borci píšou, že otevření portů nepomáhá).
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se