Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 52981 - 53000 Napsat příspěvek
tak ono ani to levelování není nijak moc komplexní. stačí najít jump challenge s patřičnou komponentou a zkoušet tak dlouho, dokud nepadne maximální level. změnit třídu auta a repete. jak už je komponenta odemknutá, tak se dá koupit u tunérů pro všechny auta. multiplayer je bída a celý netcode je prapodivný. v každém z delších závodů mi pár lidí spadlo krátce po startu a když má závod přes hodinu, tak to je docela problém. ale s výkonem sem problém neměl, pročti si moji recenzi, jsou tam benchmarky všech efektů a jejich vliv na výkon.
626930
tak ono ani to levelování není nijak moc komplexní. stačí najít jump challenge s patřičnou komponentou a zkoušet tak dlouho, dokud nepadne maximální level. změnit třídu auta a repete. jak už je komponenta odemknutá, tak se dá koupit u tunérů pro všechny auta. multiplayer je bída a celý netcode je prapodivný. v každém z delších závodů mi pár lidí spadlo krátce po startu a když má závod přes hodinu, tak to je docela problém. ale s výkonem sem problém neměl, pročti si moji [link="http://community.pcgamingwiki.com/page/blog/_/features/port-reports/pc-report-the-crew-r167"]recenzi[/link], jsou tam benchmarky všech efektů a jejich vliv na výkon.
0 0
reagovat

Crew

Škoda, že nikdo nehrajete online, protože je to zábava. Já jsem k té hře byl taky hodně skeptický (nejen proto, že je to od Ubi), ale jakmile jsem proletěl kampaň (slušný), tak jsem se dal na kupování, levelování aut, ta hra mě celkem chytla a hlavně samotné ježdění s ostatníma. Jasně, že jízdní model je defakto stejný jako ve Watch Dogs :), ale pořád je to arkáda. Mám tu Assetto nebo betu pCARS třeba když si chci "pořádně" zajezdit. Hra má svoje mouchy (PvP vyhledávání je šílené, na 970tce mi to jede celkem hrozně, přitom na kdejakém křápu typu 660 to lítá na max/60, ale to snad vyladí po novém roce.

Mě na tom zkrátka zaujal ten zábavný mulťák, ten svět je slušně propracovaný, úkoly jsou zajímavé, auta celkem taky, dá se tam vyřádit a nejlepší jsou asi ty kategorie aut, to hru oživuje. A to jsem z 99 procent čistě single hráč :) Nicméně souhlass tím, že si k té hře musíte vytvořit specifický vztah, pro většinu lidí to bude blbina.

Tak nic no, budu tam dál jezdit jako osamělý CZ bojovník :)

PS: já to měl jako gift, sám bych si tohle nekoupil. Aktuálně nějakých 50eček na Steamu (což má do 1500 celkem daleko) a jak tu někdo psal, všude se válí mraky kuponů, takže ta hra se dá sehnat za pakatel na to že to teď vyšlo.
626933
Škoda, že nikdo nehrajete online, protože je to zábava. Já jsem k té hře byl taky hodně skeptický (nejen proto, že je to od Ubi), ale jakmile jsem proletěl kampaň (slušný), tak jsem se dal na kupování, levelování aut, ta hra mě celkem chytla a hlavně samotné ježdění s ostatníma. Jasně, že jízdní model je defakto stejný jako ve Watch Dogs :), ale pořád je to arkáda. Mám tu Assetto nebo betu pCARS třeba když si chci "pořádně" zajezdit. Hra má svoje mouchy (PvP vyhledávání je šílené, na 970tce mi to jede celkem hrozně, přitom na kdejakém křápu typu 660 to lítá na max/60, ale to snad vyladí po novém roce. Mě na tom zkrátka zaujal ten zábavný mulťák, ten svět je slušně propracovaný, úkoly jsou zajímavé, auta celkem taky, dá se tam vyřádit a nejlepší jsou asi ty kategorie aut, to hru oživuje. A to jsem z 99 procent čistě single hráč :) Nicméně souhlass tím, že si k té hře musíte vytvořit specifický vztah, pro většinu lidí to bude blbina. Tak nic no, budu tam dál jezdit jako osamělý CZ bojovník :) PS: já to měl jako gift, sám bych si tohle nekoupil. Aktuálně nějakých 50eček na Steamu (což má do 1500 celkem daleko) a jak tu někdo psal, všude se válí mraky kuponů, takže ta hra se dá sehnat za pakatel na to že to teď vyšlo.
Crew
0 0
reagovat

The Crew

Mikrotransakce mají právě zvládnuté dobře a v recenzích za to dokonce sbíraji i pochvaly, že opravdu nejsou nutné a hra kvůli nim není uměle natahovaná, ne jako např. u poslední Forzy.

Já jsem o nákupu po betě přemýšlel, ale mám toho teď nedohraného prostě moc. Hra se dá jinak koupit kolem 600Kč, hlavně díky lidem prodávající kupóny od NVIDIE.
626929
Mikrotransakce mají právě zvládnuté dobře a v recenzích za to dokonce sbíraji i pochvaly, že opravdu nejsou nutné a hra kvůli nim není uměle natahovaná, ne jako např. u poslední Forzy. Já jsem o nákupu po betě přemýšlel, ale mám toho teď nedohraného prostě moc. Hra se dá jinak koupit kolem 600Kč, hlavně díky lidem prodávající kupóny od NVIDIE.
The Crew
0 0
reagovat
HastaLaVistaBab
dostal sem klíč k recenzi, prošel "story mode", vyleveloval pár aut a už mi to akorát leží na disku.

Axis
kupodivu ty mikrotransakce tam nejsou nijak důležité. ano, každá kravina se dá koupit i za reálné peníze, ale těch herních se dá bez sebemenší námahy vydělat tolik, že nákup ze reálné je úplně zbytečný.
626928
HastaLaVistaBab dostal sem klíč k recenzi, prošel "story mode", vyleveloval pár aut a už mi to akorát leží na disku. Axis kupodivu ty mikrotransakce tam nejsou nijak důležité. ano, každá kravina se dá koupit i za reálné peníze, ale těch herních se dá bez sebemenší námahy vydělat tolik, že nákup ze reálné je úplně zbytečný.
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

Sry čéče, ale tento typ autíčkových arkádo/MMORPG her, u kterých je ovládání a fyzikální model horší než TDU2 nebo NFS Rivals, se tu asi nechytá. Jen samotný nádherný a obrovsky otevřený svět mě do Crew nenaláká a jejich stupidní mikrotransakční systém pohřbívá i ten zbytek hratelnosti (proč mám v hře za 1500 ještě utrácet reálný prachy jen abych unikl nudnému grindu).
626927
Sry čéče, ale tento typ autíčkových arkádo/MMORPG her, u kterých je ovládání a fyzikální model horší než TDU2 nebo NFS Rivals, se tu asi nechytá. Jen samotný nádherný a obrovsky otevřený svět mě do Crew nenaláká a jejich stupidní mikrotransakční systém pohřbívá i ten zbytek hratelnosti (proč mám v hře za 1500 ještě utrácet reálný prachy jen abych unikl nudnému grindu).
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat
Kruci, tady je to samá lama, nikdo nepaří Crew od božského Ubi? :)
626926
Kruci, tady je to samá lama, nikdo nepaří Crew od božského Ubi? :)
0 0
reagovat
Jo sauna, ta je na kocovinku ideální a že jí mám i po včerejšku. Po obědě si tam taky zajdu a pro jistotu si s sebou vezmu Svijany, abych se náhodou moc nedehydroval.
626919
Jo sauna, ta je na kocovinku ideální a že jí mám i po včerejšku. Po obědě si tam taky zajdu a pro jistotu si s sebou vezmu Svijany, abych se náhodou moc nedehydroval.
0 0
reagovat
Po vcerejsku si na nasledujicich 24 hodin zakazuju net, takze uz tedka preju vsem v novem roce pohodu, zdravi, co nejvic uspechu v praci a snad se tu na moviezone jeste nejakou dobu budeme potkavat.

Protoze takovou bandu hovad aby clovek pohledal. Napsal velitel a sel do sauny... :))
626918
Po vcerejsku si na nasledujicich 24 hodin zakazuju net, takze uz tedka preju vsem v novem roce pohodu, zdravi, co nejvic uspechu v praci a snad se tu na moviezone jeste nejakou dobu budeme potkavat. Protoze takovou bandu hovad aby clovek pohledal. Napsal velitel a sel do sauny... *:))*
0 0
reagovat

kubqo

Roguelike nemám rád a PS-ko ignoruju, protože už takhle jsem 50% her co mám na Steamu ještě vůbec ani jednou nepustil :D
626916
Roguelike nemám rád a PS-ko ignoruju, protože už takhle jsem 50% her co mám na Steamu ještě vůbec ani jednou nepustil *:D*
kubqo
0 0
reagovat

GmaeZone

Koniec roku prináša rôzne TOP x rebríčky, no ja by som sa tu rád vyznal k pár titulom, ktoré vyšli tento rok a s najväčšou pravdepodobnosťou ste ich minuli.

Heavy Bullets - Roguelike FPS. Ale nie arénového typu, práve naopak, spolieha sa čisto na aim, lebo každú guľku ktorú vystrelíte, môžte (musíte) zodvihnúť a znova ju nabiť. A má to vizuál Hotline Miami v džungli.

Ascendant - Roguelike 2D brawler. Na bojovku má strašne jednoduché mechaniky a vlastne nemá ani combá. Čo ju ale pre mňa robí zábavnou sú dve veci. Launch attack ktorým môžte poslať nepriateľov do vzduchu a plne funkčný ragdoll. Ich kombinácia vytvára krásne momenty, ktoré najčastejšie končia napichnutým na hroty na strope. Čistý a prehľadný vizuál tiež neuškodí.

NEO Scavenger - Roguelike ťahová post-apotakmer textová adventúra. Pre mňa osobne nielen najlepšia hra roku, ale aj jedna z najlepších hier aké som hral. Má to neskutočnú hĺbku, ktorá sa možno na prvý pohľad nezdá, až kým nedôjde na prvý konflikt. To množstvo vecí, ktoré vám hra ponúka v interfejse textovej adventúry je neuveriteľné. A ešte nikdy ste nemali takú radosť z toho, že ste našli starú igelitku ako tu.

Insurgency - Multiplayer FPS. Taká viac hardcore verzia CSka? Každá prestrelka je intenzívna. Je to hodne o skille. A dodnes to furt supportujú novými updateami.

Jazzpunk - Komédia! Toto je ako zjavenie z čistého neba. Aby hra tak skvelé zvládala humor a mala neskutočné množstvo 80-90kových odkazov.Dá sa to prejsť za jedno poobedie a budete sa náramne baviť.

6180 The Moon - Platformer s twistom. A ten twist je, že keď preskočíte cez okraj obrazovky, vynoríte sa na opačnej strane. Krátke, milé, pekné a dobre nadizajnované levely.

PS.: I keď sa to nezdá, ja osobne neznášam väčšinu roguelike hier a tento element v nich. Preto i mňa prekvapilo, že ma tieto hry bavili. Alebo v nich nebola až taká silná prezencia týchto mechaník.
P.P.S.: Všetky tieto hry sú indie a dajú sa zohnať za 15€ a menej.

626913
Koniec roku prináša rôzne TOP x rebríčky, no ja by som sa tu rád vyznal k pár titulom, ktoré vyšli tento rok a s najväčšou pravdepodobnosťou ste ich minuli. [b]Heavy Bullets[/b] - Roguelike FPS. Ale nie arénového typu, práve naopak, spolieha sa čisto na aim, lebo každú guľku ktorú vystrelíte, môžte (musíte) zodvihnúť a znova ju nabiť. A má to vizuál Hotline Miami v džungli. [b]Ascendant[/b] - Roguelike 2D brawler. Na bojovku má strašne jednoduché mechaniky a vlastne nemá ani combá. Čo ju ale pre mňa robí zábavnou sú dve veci. Launch attack ktorým môžte poslať nepriateľov do vzduchu a plne funkčný ragdoll. Ich kombinácia vytvára krásne momenty, ktoré najčastejšie končia napichnutým na hroty na strope. Čistý a prehľadný vizuál tiež neuškodí. [b]NEO Scavenger[/b] - Roguelike ťahová post-apotakmer textová adventúra. Pre mňa osobne nielen najlepšia hra roku, ale aj jedna z najlepších hier aké som hral. Má to neskutočnú hĺbku, ktorá sa možno na prvý pohľad nezdá, až kým nedôjde na prvý konflikt. To množstvo vecí, ktoré vám hra ponúka v interfejse textovej adventúry je neuveriteľné. A ešte nikdy ste nemali takú radosť z toho, že ste našli starú igelitku ako tu. [b]Insurgency[/b] - Multiplayer FPS. Taká viac hardcore verzia CSka? Každá prestrelka je intenzívna. Je to hodne o skille. A dodnes to furt supportujú novými updateami. [b]Jazzpunk[/b] - Komédia! Toto je ako zjavenie z čistého neba. Aby hra tak skvelé zvládala humor a mala neskutočné množstvo 80-90kových odkazov.Dá sa to prejsť za jedno poobedie a budete sa náramne baviť. [b]6180 The Moon[/b] - Platformer s twistom. A ten twist je, že keď preskočíte cez okraj obrazovky, vynoríte sa na opačnej strane. Krátke, milé, pekné a dobre nadizajnované levely. PS.: I keď sa to nezdá, ja osobne neznášam väčšinu roguelike hier a tento element v nich. Preto i mňa prekvapilo, že ma tieto hry bavili. Alebo v nich nebola až taká silná prezencia týchto mechaník. P.P.S.: Všetky tieto hry sú indie a dajú sa zohnať za 15€ a menej.
GmaeZone
0 0
reagovat
:D
626912
*:D*
0 0
reagovat

popik

Už konečně chápu, proč dostal TedGeorge povolenku psát články na MZko, on je to totiž slušnej řiťolezec :D
626909
Už konečně chápu, proč dostal TedGeorge povolenku psát články na MZko, on je to totiž slušnej řiťolezec *:D*
popik
0 0
reagovat
možno menej piť a menej písať na MZ a dostaneš sa k tomu Karelovi :D
626908
možno menej piť a menej písať na MZ a dostaneš sa k tomu Karelovi *:D*
0 0
reagovat

TedGeorge

:+:+:+
626902
*:+**:+**:+*
TedGeorge
0 0
reagovat

speta

Piju 4 hodiny a vysledek je, ze chci kluka pojmenovat Karel. Nemel byh spis vic psat na MZ a min pit?
626900
Piju 4 hodiny a vysledek je, ze chci kluka pojmenovat Karel. Nemel byh spis vic psat na MZ a min pit?
speta
0 0
reagovat
tak pi a prestan psat na MZ
626898
tak pi a prestan psat na MZ
0 0
reagovat
Clovek prijede na hory, s hubou na zemi pozdravi dve byvale spoluzacky v jinaci, aniz by vedel co dela v sobe ma tri slivovice (fuck), a jako slepej k houslim se dostane k hovoru o jmenech potomku. Ta diskuze byla dlouha ale u kluku suverene vyhrava Karel. To je proste slechetny uzasny jmeno. U holek Katerina je uzasna.
626896
Clovek prijede na hory, s hubou na zemi pozdravi dve byvale spoluzacky v jinaci, aniz by vedel co dela v sobe ma tri slivovice (fuck), a jako slepej k houslim se dostane k hovoru o jmenech potomku. Ta diskuze byla dlouha ale u kluku suverene vyhrava Karel. To je proste slechetny uzasny jmeno. U holek Katerina je uzasna.
0 0
reagovat
Tady asi nikdo nehraje The Crew online, co ?
626894
Tady asi nikdo nehraje The Crew online, co ?
0 0
reagovat

Vardant

Doprdele :D
626891
Doprdele *:D*
Vardant
0 0
reagovat
626889
http://i.imgur.com/glxwVhZ.png *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se