Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 52601 - 52620 Napsat příspěvek

Scorseseho zrcadla

628303
http://vimeo.com/117415881
Scorseseho zrcadla
0 0
reagovat
jj viděl, dokonce jsem přemýšlel, že bych si ho očima vzpomínek koupil, ale moderní hry moc neříkají. Teda asi ne tolik, abych utrácel za časopis. Já začal s Levelem u nějakého 20. dílu, zbytek jsem si dokoupil na inzerát. SCORE mne nikdy tolik nebralo.
Parádní byly LEVEL TV, tam měli vždycky docela vymazlený parodie na LOTRA nebo SW.
628298
jj viděl, dokonce jsem přemýšlel, že bych si ho očima vzpomínek koupil, ale moderní hry moc neříkají. Teda asi ne tolik, abych utrácel za časopis. Já začal s Levelem u nějakého 20. dílu, zbytek jsem si dokoupil na inzerát. SCORE mne nikdy tolik nebralo. Parádní byly LEVEL TV, tam měli vždycky docela vymazlený parodie na LOTRA nebo SW.
0 0
reagovat
Já měl Level předplacenej jenom jednou. V roce 1997, za časů šéfredaktora maxipsa Herodese a mladých pušek Ondřeje Průši, Martina Kalivody a dalších. Pak už sem to kupoval jenom namátkově. Ale minilevely z trafik bych někde měl mít všechny...

BTW vzpomínáte si, jak si kdysi celá redakce Levelu na různých místech časopisu dělala srandu z Drakena, protože se mu líbil "ten strašnej film" Moulin Rouge? :D
628293
Já měl Level předplacenej jenom jednou. V roce 1997, za časů šéfredaktora maxipsa Herodese a mladých pušek Ondřeje Průši, Martina Kalivody a dalších. Pak už sem to kupoval jenom namátkově. Ale minilevely z trafik bych někde měl mít všechny... BTW vzpomínáte si, jak si kdysi celá redakce Levelu na různých místech časopisu dělala srandu z Drakena, protože se mu líbil "ten strašnej film" Moulin Rouge? *:D*
0 0
reagovat

Davies182

Po víkendu si ho taky musím koupit. Už je to spoustu let co jsem si koupil poslední.

Dříve jsem taky kupoval pravidelně v letech 1998-2007.

Já chci obálku Fallout nebo Duke Nukem :+
628292
Po víkendu si ho taky musím koupit. Už je to spoustu let co jsem si koupil poslední. Dříve jsem taky kupoval pravidelně v letech 1998-2007. Já chci obálku Fallout nebo Duke Nukem *:+*
Davies182
0 0
reagovat

TonyClifton

Vydali k tomu i parádní poster, koukal jsi?

Mám doma čísla od května 98 do cca konce 2005, pak spíš namátkově, no a všechno od znovuzrození...

Ty vobálky k 249-ce sou luxusní a v mým prdelákově měli dokonce tu s Diablem, takže sem megašťastnej :D

Je to bomba počtení, každý číslo od restartu. Žeru ten časák v BUSu když dojíždim do práce a z.
628291
Vydali k tomu i parádní poster, [link="https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t31.0-8/10857167_951481234871561_8990632344816325804_o.jpg"]koukal jsi?[/link] Mám doma čísla od května 98 do cca konce 2005, pak spíš namátkově, no a všechno od znovuzrození... Ty vobálky k 249-ce sou luxusní a v mým prdelákově měli dokonce tu s Diablem, takže sem megašťastnej *:D* Je to bomba počtení, každý číslo od restartu. Žeru ten časák v BUSu když dojíždim do práce a z.
TonyClifton
0 0
reagovat

GameZone

Level slaví 20 let, ty bláho. Teď si opravdu přijdu starý. Za prvních 10 let mám ještě všechna čísla doma na půdě, chronologicky seřazená.
628288
Level slaví 20 let, ty bláho. Teď si opravdu přijdu starý. Za prvních 10 let mám ještě všechna čísla doma na půdě, chronologicky seřazená.
GameZone
0 0
reagovat
Odebiras si lidi z pratel na zaklade filmoveho vkusu? Super :+
628281
Odebiras si lidi z pratel na zaklade filmoveho vkusu? Super *:+*
0 0
reagovat
Díky za tip na soundtrack k Amazing Spiderman 2 (myslím, že to zmiňoval The Joker v celoročních tipech) :+ Ta trumpeta je geniální 8)
628280
Díky za tip na soundtrack k Amazing Spiderman 2 (myslím, že to zmiňoval The Joker v celoročních tipech) *:+* Ta trumpeta je geniální *8)*
0 0
reagovat

pepo

ja viem ze je to jak nosenie dreva do lesa. ale zase super :D
628278
ja viem ze je to jak nosenie dreva do lesa. ale zase super *:D*
pepo
0 0
reagovat

Clavius

Auč :D
628277
Auč *:D*
Clavius
0 0
reagovat
A z druhého soudku sem hodím mini konverzaci z fb - heterosexuální pár (oba cca 26-27 let). Kvůli zachování anonymity to pouze přepíšu.

Ona: Babovresky 3
On: Nejlepsi z cele serie
Nekdo: Bylo to dobre?
Ona: Bylo to super!!!!!!!
On: Jj byl to nejlepsi film z tech trech. Nejvic sem se u nej i zasmal + minimalne 10 smajlíků.

Já: Uživatel "On" odebrán z přátel (stejně jsem ho roky neviděl a bylo to na ozdobu :D)

Přeji příjemný zbytek soboty.
628276
A z druhého soudku sem hodím mini konverzaci z fb - heterosexuální pár (oba cca 26-27 let). Kvůli zachování anonymity to pouze přepíšu. Ona: Babovresky 3 On: Nejlepsi z cele serie Nekdo: Bylo to dobre? Ona: Bylo to super!!!!!!! On: Jj byl to nejlepsi film z tech trech. Nejvic sem se u nej i zasmal + minimalne 10 smajlíků. Já: Uživatel "On" odebrán z přátel (stejně jsem ho roky neviděl a bylo to na ozdobu *:D*) Přeji příjemný zbytek soboty.
0 0
reagovat
lol link :D
628275
lol [link="http://instagram.com/p/yNtc3BoZsX/?modal=true&utm_source=partner&utm_medium=embed&utm_campaign=photo"]link[/link] *:D*
0 0
reagovat
To ste si fakt všimli? :+:+:+ a ja, že to bude iba môj súkromný humor :)
btw. dik za pochvaly
628274
To ste si fakt všimli? *:+**:+**:+* a ja, že to bude iba môj súkromný humor :) btw. dik za pochvaly
0 0
reagovat

popik

no kurva, někdo by mohl dokonce říct, že má pepík talent :+8)
628267
no kurva, někdo by mohl dokonce říct, že má pepík talent *:+**8)*
popik
0 0
reagovat

pepo

Skvělý, hlavně scéna s letadly :D:+
628266
Skvělý, hlavně scéna s letadly *:D**:+*
pepo
0 0
reagovat

WhatTheHell

Nikdo nemá zájem, abys tu takové věci psal. To buď aspoň trochu soudný a nepiš je.
628265
Nikdo nemá zájem, abys tu takové věci psal. To buď aspoň trochu soudný a nepiš je.
WhatTheHell
0 0
reagovat

TedGeorge

Napiš lepší alternativní verzi. ;) :D
Breivik jim taky hodně vlastní mládeže vystřílel takže jsou na tom fakt špatně. :D
628263
Napiš lepší alternativní verzi. *;)* *:D* Breivik jim taky hodně vlastní mládeže vystřílel takže jsou na tom fakt špatně. *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

pepo

To nenápadný zabití hrdinů 50 Shades of Grey je super :D:+
628262
To nenápadný zabití hrdinů 50 Shades of Grey je super *:D**:+*
pepo
0 0
reagovat

WhatTheHell

What the hell?
628261
What the hell?
WhatTheHell
0 0
reagovat

Axis

Norsko má slabý genetický fond a pomalu vymírá (podobný problém má i Island kde jsou v podstatě všichni vzdálení příbuzní) a tak se snaží touto cestou asimilovat potomky přistěhovalců hlavně ze střední a východní Evropy, aby si zajistilo přežití. To se mi jeví, jako nejlogičtější důvod proč to dělají. :D
628260
Norsko má slabý genetický fond a pomalu vymírá (podobný problém má i Island kde jsou v podstatě všichni vzdálení příbuzní) a tak se snaží touto cestou asimilovat potomky přistěhovalců hlavně ze střední a východní Evropy, aby si zajistilo přežití. To se mi jeví, jako nejlogičtější důvod proč to dělají. *:D*
Axis
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se