Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 52181 - 52200 Napsat příspěvek

TonyClifton

To jsi zatím u první vlny, šlo o probíhání, s tím má třeba Morrowind tak 5 minut, že jo :D link link
629383
To jsi zatím u první vlny, šlo o probíhání, s tím má třeba Morrowind tak 5 minut, že jo *:D* http://www.bleedingcool.com/2015/02/17/order-1886-developer-clarifies-game-take-8-10-hours-complete/ http://www.bleedingcool.com/2015/02/18/order-1886-developer-thinks-people-looking-reason-hate/
TonyClifton
0 0
reagovat
No ono 5h vs 7.5 nebo až 9 je slušný procentuální rozdíl ;) Hlavně, když např. Max rozhodně nemá 2h dlouhé cutscény jako ten Order, ale většina je čistý gameplay a dvojka nabízela při max. obtížnosti jiný konec.

4-5h u ne-lineárních her nebo her s MP mi vůbec nevadí. Ale něco takového jako The Order tady ještě nebylo.
629381
No ono 5h vs 7.5 nebo až 9 je slušný procentuální rozdíl *;)* Hlavně, když např. Max rozhodně nemá 2h dlouhé cutscény jako ten Order, ale většina je čistý gameplay a dvojka nabízela při max. obtížnosti jiný konec. 4-5h u ne-lineárních her nebo her s MP mi vůbec nevadí. Ale něco takového jako The Order tady ještě nebylo.
0 0
reagovat
Tenhle trend je to už od roku 2003 kdy Max Payne 2 šel na střední obtížnost při prvním průchodu (nevěděl jsem co na mě čeká) dohrát za cca 7,5 hodiny. Už i první díl z roku 2001 jsem na gamefestu v Hradci králové dohrál, před davy návštěvníků (no pár lidí na mě čumělo a když jim říkám aby si zahráli i oni tak ne ať hraju dál že se jím líbí na mě koukat - že by první lets play 8) ) za jeden den (8-9h...?), byl problém s ukládáním hry a tak jsem jel nonstop. A takových her je od té doby tuna.
629380
Tenhle trend je to už od roku 2003 kdy Max Payne 2 šel na střední obtížnost při prvním průchodu (nevěděl jsem co na mě čeká) dohrát za cca 7,5 hodiny. Už i první díl z roku 2001 jsem na gamefestu v Hradci králové dohrál, před davy návštěvníků (no pár lidí na mě čumělo a když jim říkám aby si zahráli i oni tak ne ať hraju dál že se jím líbí na mě koukat - že by první lets play *8)* ) za jeden den (8-9h...?), byl problém s ukládáním hry a tak jsem jel nonstop. A takových her je od té doby tuna.
0 0
reagovat

GameZone

Čtu, že vyhlížený The Order: 1886 má kolem 5 hodin herního času. :D Co je tohle za herní trend? Já nedávno dal po letech Stronghold, Freelancer a Jedi Outcast. Dost věcí jsem tam procházel zběžně a po paměti. U každého jsem srávil kolem 20 hodin parádního času. :)
629379
Čtu, že vyhlížený The Order: 1886 má kolem 5 hodin herního času. *:D* Co je tohle za herní trend? Já nedávno dal po letech Stronghold, Freelancer a Jedi Outcast. Dost věcí jsem tam procházel zběžně a po paměti. U každého jsem srávil kolem 20 hodin parádního času. *:)*
GameZone
0 0
reagovat
629368
[link="http://youtu.be/Lo8KqBkjImY"]hundred waters - innocent [/link]
0 0
reagovat

GuidoA

asi najlepšia vec na pred oscarovom zhone.. som zvedavy na dalsie + ta vec s tou selmou vystihnuta uplne do bodky presne a s imitation game nemam problem, aj tak tam okrem whiplashu, možno GHB nie je za co hlasovat, tak je to jedno...
629366
asi najlepšia vec na pred oscarovom zhone.. som zvedavy na dalsie + ta vec s tou selmou vystihnuta uplne do bodky presne a s imitation game nemam problem, aj tak tam okrem whiplashu, možno GHB nie je za co hlasovat, tak je to jedno...
GuidoA
0 0
reagovat

guidoa

jako to chce gule
629365
jako to chce gule
guidoa
0 0
reagovat

GuidoA.

Upřímný trailer na Only God Forgives přímo od tvůrců nu proč ne :)
629364
Upřímný trailer na Only God Forgives přímo od tvůrců nu proč ne *:)*
GuidoA.
0 0
reagovat
629363
[link="http://youtu.be/devdfefm1VY"]you know you've made great cinema when half loved it and half hated it. [/link]
0 0
reagovat

Steki, Rokle

Z vaších příspěvků by byl dobrej článek, hezky se to čte a chtěl bych vědět o Vašem povolání víc. :+
629362
Z vaších příspěvků by byl dobrej článek, hezky se to čte a chtěl bych vědět o Vašem povolání víc. *:+*
Steki, Rokle
0 0
reagovat

Rokle

Tak v tom pripade ti radim motaj sa okolo administrativnych veci a zaujimaj sa co je treba pre chod kina a raz niekomu dojde, ze je lepsie mat jedneho dvoch ludi co vedia vsetko (ty plus niekto novy koho si sam zaskolis :P)
No byvala to sranda ked ti pol hodinu pred predstavenim priniesol kurier film a ty premietas z plotra (neviem ako sa to vola oficialne my sme tomu tak hovorili tym trom velkym hlinnikovym okruhlim platniam na ktory sa zmestil cely film naraz) cize musis zlepit cely film naraz inak ho skratka nespustis. a najjlepsie ked ten film prisiel z ciech a kazdy kotuc bol od KONCA!!! :(:(:( :D Alebo ked o polnoci ides balit troj hodinovy film a aby sa ti lepsie balil tak si ho chces z toho spodneho plotra prehodit na stredny a kedze je ten film velky a tazky jak krava a ty si uz unaveny tak samozrejme ako ho tam vyhadzujes tak buchnes o kraj toho plotra, film sa odrazi a zacne sa ti zo stredu vymotavat asi tak rychlostou svetla :D A poviem ti takto rozsipany film co ma asi 30 kilov a 5 kilometrov ti trva dat dohromady dve tri hodinky minimalne. chcelo sa mi plakat vtedy :D
629361
Tak v tom pripade ti radim motaj sa okolo administrativnych veci a zaujimaj sa co je treba pre chod kina a raz niekomu dojde, ze je lepsie mat jedneho dvoch ludi co vedia vsetko (ty plus niekto novy koho si sam zaskolis :P) No byvala to sranda ked ti pol hodinu pred predstavenim priniesol kurier film a ty premietas z plotra (neviem ako sa to vola oficialne my sme tomu tak hovorili tym trom velkym hlinnikovym okruhlim platniam na ktory sa zmestil cely film naraz) cize musis zlepit cely film naraz inak ho skratka nespustis. a najjlepsie ked ten film prisiel z ciech a kazdy kotuc bol od KONCA!!! *:(**:(**:(* *:D* Alebo ked o polnoci ides balit troj hodinovy film a aby sa ti lepsie balil tak si ho chces z toho spodneho plotra prehodit na stredny a kedze je ten film velky a tazky jak krava a ty si uz unaveny tak samozrejme ako ho tam vyhadzujes tak buchnes o kraj toho plotra, film sa odrazi a zacne sa ti zo stredu vymotavat asi tak rychlostou svetla :D A poviem ti takto rozsipany film co ma asi 30 kilov a 5 kilometrov ti trva dat dohromady dve tri hodinky minimalne. chcelo sa mi plakat vtedy :D
Rokle
0 0
reagovat
oscar ballot. the imitation game won best picture? are you kidding me?
629360
[link="http://www.hollywoodreporter.com/race/brutally-honest-oscar-ballot-2015-773902?"]oscar ballot[/link]. the imitation game won best picture? are you kidding me?
0 0
reagovat

Vardant

To uz nema moc daleko k tomuhle: link
:)
629358
To uz nema moc daleko k tomuhle: http://vignette2.wikia.nocookie.net/speedracer/images/8/8e/MACH_6.jpg/revision/latest?cb=20120116032930 *:)*
Vardant
0 0
reagovat
Toto ma na ráno pobavilo a ak ste človek z reklamy alebo marketingu, tak double smile :D link
629355
Toto ma na ráno pobavilo a ak ste človek z reklamy alebo marketingu, tak double smile *:D* http://vimeo.com/118529138
0 0
reagovat

SteKi

Ještě k tomu promítání... Máš recht, za předpokladu, že by byl schopnej slušně pracovat s compem. A pak samozřejmě počítat taky s tím, že občas chceš mít dovolenou a nebýt tam každý den, 7 dní v týdnu... takže nějakej zástup, kterej je ale plně znalej. Kolikrát jsou klíče od distributora platné až v den promítání a dřív to neodzkoušíš. Takže plán je jedna věc, skutečnost může být jiná. Každopádně souhlasím, promítač už nemusí být znalej ve věcí slepování a jinejch, dříve nepostradatelných věcí. Teď je o tom nesplést nedat špatně záložku 2D, 3D, flat, scope, atd. Proto jsme tam taky na dohodu... Ale zážitky z dob minulých bych si rád poslechnul (i když, máme tam jednoho kolegu, který promítá už přes 40 let) :)
629352
Ještě k tomu promítání... Máš recht, za předpokladu, že by byl schopnej slušně pracovat s compem. A pak samozřejmě počítat taky s tím, že občas chceš mít dovolenou a nebýt tam každý den, 7 dní v týdnu... takže nějakej zástup, kterej je ale plně znalej. Kolikrát jsou klíče od distributora platné až v den promítání a dřív to neodzkoušíš. Takže plán je jedna věc, skutečnost může být jiná. Každopádně souhlasím, promítač už nemusí být znalej ve věcí slepování a jinejch, dříve nepostradatelných věcí. Teď je o tom nesplést nedat špatně záložku 2D, 3D, flat, scope, atd. Proto jsme tam taky na dohodu... Ale zážitky z dob minulých bych si rád poslechnul (i když, máme tam jednoho kolegu, který promítá už přes 40 let) *:)*
SteKi
0 0
reagovat
Axis: Jop, já si už jen počkal na druhý Hamiltonův titul, abych mohl s F1 skončit. A snad nikdy nepochopím, proč bylo zakázáno tankování (a tím pádem odlišné strategie). Hrůza.
629351
Axis: Jop, já si už jen počkal na druhý Hamiltonův titul, abych mohl s F1 skončit. A snad nikdy nepochopím, proč bylo zakázáno tankování (a tím pádem odlišné strategie). Hrůza.
0 0
reagovat

Tony

:+
629350
*:+*
Tony
0 0
reagovat

markspuks

Pri tehle velkych vecech cekam na clanek a nechci zbytecne stresovat Karla, ze ho nestiha napsat. :)
629348
Pri tehle velkych vecech cekam na clanek a nechci zbytecne stresovat Karla, ze ho nestiha napsat. *:)*
markspuks
0 0
reagovat

LukyBuky

:+
629346
*:+*
LukyBuky
0 0
reagovat
Michael Biehn by si zasloužil ještě jednu velkou roli. :)
629345
Michael Biehn by si zasloužil ještě jednu velkou roli. :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se