Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 52141 - 52160 Napsat příspěvek
Valentina nebo Borise?
632681
Valentina nebo Borise?
0 0
reagovat
Myslíš Gagarinova bratra? ;)
632680
Myslíš Gagarinova bratra? *;)*
0 0
reagovat
Co je to za hnusnou manicku?:-
632679
Co je to za hnusnou manicku?*:-*
0 0
reagovat
Meh.
632676
Meh.
0 0
reagovat

popik

Pro ty, co si ho doma honěj pod peřinou a na MZ prohlašují, že Megan Fox už není, co dřív link z placu Želv.
632675
Pro ty, co si ho doma honěj pod peřinou a na MZ prohlašují, že Megan Fox už není, co dřív http://www.break.com/article/megan-fox-blonde-for-tmnt-2-and-casey-jones-2852741 z placu Želv.
popik
0 0
reagovat

KarelR

Já vím :D poslední dobou cítím, když zrovna píšeš novinku o tom, co jsem právě sám zjistil :)) ale když je to něco velkýho (jako třeba tohle) tak mi to nedá a musím to jako nějakej autista rychle okomentovat aspoň tady v diskuzi :D dřív jsem to chrlil do diskuzí pod filmy, dělám pokroky ;)
632674
Já vím *:D* poslední dobou cítím, když zrovna píšeš novinku o tom, co jsem právě sám zjistil *:))* ale když je to něco velkýho (jako třeba tohle) tak mi to nedá a musím to jako nějakej autista rychle okomentovat aspoň tady v diskuzi *:D* dřív jsem to chrlil do diskuzí pod filmy, dělám pokroky *;)*
KarelR
0 0
reagovat

do_Od

link ;)
632672
http://www.moviezone.cz/clanek/28913-star-wars-spin-off-prisel-o-rezisera/ ;)
do_Od
0 0
reagovat
Trank odchází od Star Wars. FF bude buď neskutečnej průser, nebo je to v realu opravdu kretén, co se neumí chovat a ego mu během posledního roku stouplo až příliš vysoko. Tak či tak, nejspíš žádná škoda. Kronika JE skvělý film ale nebyl by první, ani poslední režisér jedné pecky (zdravím Blomkampa).

Já vím, že to asi spousta z vás nebude chtít slyšet ale ... co takhle Nolan? :D Podle mě by se u Star Wars mohl celkem dobře bavit, splnit si určitě sen (upřímně, kdo ne) a zkusit zase něco jiného, originálního. Ale je to nejspíš longshot a moje vlhká fantazie, mno. :)
632670
Trank odchází od Star Wars. FF bude buď neskutečnej průser, nebo je to v realu opravdu kretén, co se neumí chovat a ego mu během posledního roku stouplo až příliš vysoko. Tak či tak, nejspíš žádná škoda. Kronika JE skvělý film ale nebyl by první, ani poslední režisér jedné pecky (zdravím Blomkampa). Já vím, že to asi spousta z vás nebude chtít slyšet ale ... co takhle Nolan? *:D* Podle mě by se u Star Wars mohl celkem dobře bavit, splnit si určitě sen (upřímně, kdo ne) a zkusit zase něco jiného, originálního. Ale je to nejspíš longshot a moje vlhká fantazie, mno. *:)*
0 0
reagovat
snazim se ji z hlavy vytriskat treba albem jlin - dark energy, ktery na to ze je ve svym zanru vrchol, tak me do kolen stejne moc nedostava (80%). unknown tongues
632668
snazim se ji z hlavy vytriskat treba albem jlin - dark energy, ktery na to ze je ve svym zanru vrchol, tak me do kolen stejne moc nedostava (80%). [link="https://youtu.be/UZ-IuNCCjQw"]unknown tongues[/link]
0 0
reagovat

Guido

Popohnal sem na to rychlost 1.25 a jde to.
632667
Popohnal sem na to rychlost 1.25 a jde to.
Guido
0 0
reagovat
let it happen - hraje mi furt v hlave, az je to votravny.
632666
[link="https://youtu.be/odeHP8N4LKc"]let it happen[/link] - hraje mi furt v hlave, az je to votravny.
0 0
reagovat
632665
http://vimeo.com/84619946
0 0
reagovat
dokoukat celej zapas je pro mne nadlidskej ukol a tak sem to v pulce prepnul na sachistu u sipa. nastesti sem se vratil na posledni tretinu, ktera byla super.
632664
dokoukat celej zapas je pro mne nadlidskej ukol a tak sem to v pulce prepnul na sachistu u sipa. nastesti sem se vratil na posledni tretinu, ktera byla super.
0 0
reagovat
No asi tomu, že na brankářovi to visí celý a čelit světový a extraligový špičce je prostě rozdíl. Když už by jel tak max jako trojka, sám to říkal. Nesmysl, že by extraligový brankář chytal přes Pavelce nebo Saláka.
632663
No asi tomu, že na brankářovi to visí celý a čelit světový a extraligový špičce je prostě rozdíl. Když už by jel tak max jako trojka, sám to říkal. Nesmysl, že by extraligový brankář chytal přes Pavelce nebo Saláka.
0 0
reagovat

Tony

V týmu je pár extraligových hráčů, tak čemu vadí brankář s formou a čerstvým titulem? Teď se bude Salák chválit za prodloužení, ale až na jedno protažení to byly haluze. Dneska byl naprosto nestabilní a doufám, že proti Kanadě se prubne Pavelec.
632661
V týmu je pár extraligových hráčů, tak čemu vadí brankář s formou a čerstvým titulem? Teď se bude Salák chválit za prodloužení, ale až na jedno protažení to byly haluze. Dneska byl naprosto nestabilní a doufám, že proti Kanadě se prubne Pavelec.
Tony
0 0
reagovat
Bavilo me to, coz je v mem pripade u hokeje skoro zazrak... Skoda Jardy, doufam ze to Ruzicka na dalsi zapasy trochu promicha.
632659
Bavilo me to, coz je v mem pripade u hokeje skoro zazrak... Skoda Jardy, doufam ze to Ruzicka na dalsi zapasy trochu promicha.
0 0
reagovat
Jasně no Francouz, kterej mimo extraligu nemá vůbec zkušenosti s top hráčema. Tohle je jedna z nej trojek co jsme měli za hodně dlouho. Můžeme se bavit o tom, jestli neměl přijet Mrázek za Kováře. Salákův gól byl s přivřenýma očima jeden a to ještě tak cca.
632658
Jasně no Francouz, kterej mimo extraligu nemá vůbec zkušenosti s top hráčema. Tohle je jedna z nej trojek co jsme měli za hodně dlouho. Můžeme se bavit o tom, jestli neměl přijet Mrázek za Kováře. Salákův gól byl s přivřenýma očima jeden a to ještě tak cca.
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

Já osobně bych nejraději v bránce viděl Francouze a Krejčíka bych po dnešku rychle vyměnil. No nicméně to vypadá, že Jágr má možná dohráno.

Pro mě nejlepší momenty jsou ty dvě backhandové střely od Simona a Červenky ve třetí třetině.
632657
Já osobně bych nejraději v bránce viděl Francouze a Krejčíka bych po dnešku rychle vyměnil. No nicméně to vypadá, že Jágr má možná dohráno. Pro mě nejlepší momenty jsou ty dvě backhandové střely od Simona a Červenky ve třetí třetině.
(=LIFTY=)
0 0
reagovat
Celé Česko včetně mě je naprosto vyhajpované, stejně si ale myslím, že se tomuto zápasu v průběhu přidávalo až moc na důležitosti :)
632656
Celé Česko včetně mě je naprosto vyhajpované, stejně si ale myslím, že se tomuto zápasu v průběhu přidávalo až moc na důležitosti *:)*
0 0
reagovat
Doufám, že zkusí Pavelce zítra a jestli bude mít formu, tak ho tam i nechá. Kromě nastavení dneska Saša nic moc. 4. lajna víc času na ledě a Jarda zase zasádrovat prst.
632655
Doufám, že zkusí Pavelce zítra a jestli bude mít formu, tak ho tam i nechá. Kromě nastavení dneska Saša nic moc. 4. lajna víc času na ledě a Jarda zase zasádrovat prst.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se