tak ma napadlo, že ako človek, ktorému je Star Wars relatívne ukradnutý, bude pre mňa druhá polovica tohto roku strašne neznesiteľná...
|
reagovat
|
|
reagovat
|
niektorí ti ludia su fakt vypatlani, ani si nechcem predstavit, kolko takych ludi je v akademii... hlasujem v kategorii, kde som nevidel ani jeden film, ale videl som nejake reklamy, tak som im hodil hlas
no dovi dopo|
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagovat
|
|
reagovat
|
Některý kousky prostě neopustím do té doby, co nejprojdu poslední dveře nebo neodhalím poslední políčko na mapě. Baldurs Gate jedničku jsem jednou měl s jednou postavou na celé prázdniny a to jsem u toho proseděl moc moc času. Když bych to srovna třeba s libovolným Dragon Age, to nebyla ani desetina času. Jasně taky to mělo mraky sidequestů, ale zábavně nesrovnatelné. |
reagovat
|
|
reagovat
|
(kromě Ethana Cartera, tam jsem se trefil se svejma šesti hodinama i já), páč často zkoumám vyloženě každej polygon v tý hře. Otec mě už s Tomb Raiderem 2 naučil, ať důkladně oceňuju práci těch lidí, co tu hru stvořili - všímat si pozorně detailů, prozkoumávat detailně každej metr krychlovej. A naštěstí je i dnes stále pravda, že právě takovýto hráčský přístup tvůrci oněch určitých her prozíravě oceňují různými achievementy a jinými in-game bonusy (easter-eggy, poklady, XP, vzácné předměty, neobyčejný level design).|
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagovat
|
|
reagovat
|

|