Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 52161 - 52180 Napsat příspěvek
tak ma napadlo, že ako človek, ktorému je Star Wars relatívne ukradnutý, bude pre mňa druhá polovica tohto roku strašne neznesiteľná...
629446
tak ma napadlo, že ako človek, ktorému je Star Wars relatívne ukradnutý, bude pre mňa druhá polovica tohto roku strašne neznesiteľná...
0 0
reagovat

GuidoA

Tohle jsem nikdy neměl číst :( Neskutečně k vzteku
629445
Tohle jsem nikdy neměl číst :( Neskutečně k vzteku
GuidoA
0 0
reagovat

Phil cze

Profesijonál a Peťangames - zaručená zábava vždy
629439
Profesijonál a Peťangames - zaručená zábava vždy
Phil cze
0 0
reagovat
629438
[link="https://www.youtube.com/watch?v=4GbrwkHAfqo"]infinitely polar bear[/link]
0 0
reagovat
tie brutally honest oscar ballots sú taaaakto zabavne a bozie :D niektorí ti ludia su fakt vypatlani, ani si nechcem predstavit, kolko takych ludi je v akademii... hlasujem v kategorii, kde som nevidel ani jeden film, ale videl som nejake reklamy, tak som im hodil hlas :D no dovi dopo
629437
tie brutally honest oscar ballots sú taaaakto zabavne a bozie *:D* niektorí ti ludia su fakt vypatlani, ani si nechcem predstavit, kolko takych ludi je v akademii... hlasujem v kategorii, kde som nevidel ani jeden film, ale videl som nejake reklamy, tak som im hodil hlas *:D* no dovi dopo
0 0
reagovat

Clavius

Českej Francis aka boogie2988, akorát trapnější. Otázka je, kdy se zjeví nějakej opravdu dobrej českej YT komik, kterej nebude kopírovat model zahraničních youtuberů.
629434
Českej Francis aka boogie2988, akorát trapnější. Otázka je, kdy se zjeví nějakej opravdu dobrej českej YT komik, kterej nebude kopírovat model zahraničních youtuberů.
Clavius
0 0
reagovat
Vobec ho nepoznam a ani ma to nezaujima a vobec nemam potrebu pozerat dalsie video, ale na tomto co si tu postol som sa rehotal strasne ale strasne moc :D
629432
Vobec ho nepoznam a ani ma to nezaujima a vobec nemam potrebu pozerat dalsie video, ale na tomto co si tu postol som sa rehotal strasne ale strasne moc *:D*
0 0
reagovat
Nová úroveň české internetové zábavy? link

Ale asi je vcelku oblíbenej, když má skoro 40k odběratelů. Omlouvám se, pokud jsem zrovna vylezl z jeskyně, ale narazil jsem na tohoto týpka právě teď a jen kroutím hlavou.
629431
Nová úroveň české internetové zábavy? [link="http://youtu.be/hmAFZcRdQOE"]link[/link] Ale asi je vcelku oblíbenej, když má skoro 40k odběratelů. Omlouvám se, pokud jsem zrovna vylezl z jeskyně, ale narazil jsem na tohoto týpka právě teď a jen kroutím hlavou.
0 0
reagovat

vardant

jj - monumentální :D
629419
jj - monumentální *:D*
vardant
0 0
reagovat

vardant

:D:D:D
629415
*:D**:D**:D*
vardant
0 0
reagovat

Davies182

To podepisuju. U kvalitních her jsem neskutečný slow player. Když teď koukám na herní časy různých her, tak jsem kolikrát na dvojnásobku i u stříleček. :D Některý kousky prostě neopustím do té doby, co nejprojdu poslední dveře nebo neodhalím poslední políčko na mapě. Baldurs Gate jedničku jsem jednou měl s jednou postavou na celé prázdniny a to jsem u toho proseděl moc moc času. Když bych to srovna třeba s libovolným Dragon Age, to nebyla ani desetina času. Jasně taky to mělo mraky sidequestů, ale zábavně nesrovnatelné.
629414
To podepisuju. U kvalitních her jsem neskutečný slow player. Když teď koukám na herní časy různých her, tak jsem kolikrát na dvojnásobku i u stříleček. *:D* Některý kousky prostě neopustím do té doby, co nejprojdu poslední dveře nebo neodhalím poslední políčko na mapě. Baldurs Gate jedničku jsem jednou měl s jednou postavou na celé prázdniny a to jsem u toho proseděl moc moc času. Když bych to srovna třeba s libovolným Dragon Age, to nebyla ani desetina času. Jasně taky to mělo mraky sidequestů, ale zábavně nesrovnatelné.
Davies182
0 0
reagovat

GameZone

TotalBiscuit a jeho video na téma "Je hrací doba u her opravdu tak důležitá?" link
629412
TotalBiscuit a jeho video na téma "Je hrací doba u her opravdu tak důležitá?" http://www.youtube.com/watch?v=wnt2kb4PsaU
GameZone
0 0
reagovat
629410
[link="http://www.hollywoodreporter.com/race/brutally-honest-oscar-ballot-no-773848"]oscar ballot #2[/link]
0 0
reagovat
Já na recenzentský hrací doby jednotlivejch games nikdy nedal, páč mi často vůbec jaksi "nesouhlasily" s vlastním zážitkem.
Nikdy jsem narozdíl od mnohých netoužil po tom, být recenzentem her a snažit se je dohrát hlavně na čas, a ne primárně jako zážitek.
Všecko mi trvá dohrát tak o deset hodin víc v průměru :D (kromě Ethana Cartera, tam jsem se trefil se svejma šesti hodinama i já), páč často zkoumám vyloženě každej polygon v tý hře. Otec mě už s Tomb Raiderem 2 naučil, ať důkladně oceňuju práci těch lidí, co tu hru stvořili - všímat si pozorně detailů, prozkoumávat detailně každej metr krychlovej. A naštěstí je i dnes stále pravda, že právě takovýto hráčský přístup tvůrci oněch určitých her prozíravě oceňují různými achievementy a jinými in-game bonusy (easter-eggy, poklady, XP, vzácné předměty, neobyčejný level design).
Baví mě pak machrovat se statistikama, jakože jsem "dal" Dishonored sice za 40 hodin, ale našel všechny zlaťáky, nebo dohrál FC4 na 99,79% jenom proto, že kvůli bugu nešly oficiálně objevit dvě lokace. Když už za hru vysolim přes litr, vyždímu z ní všechno, co se dá. Pochopitelně bez cheatů...
629403
Já na recenzentský hrací doby jednotlivejch games nikdy nedal, páč mi často vůbec jaksi "nesouhlasily" s vlastním zážitkem. Nikdy jsem narozdíl od mnohých netoužil po tom, být recenzentem her a snažit se je dohrát hlavně na čas, a ne primárně jako zážitek. Všecko mi trvá dohrát tak o deset hodin víc v průměru *:D* (kromě Ethana Cartera, tam jsem se trefil se svejma šesti hodinama i já), páč často zkoumám vyloženě každej polygon v tý hře. Otec mě už s Tomb Raiderem 2 naučil, ať důkladně oceňuju práci těch lidí, co tu hru stvořili - všímat si pozorně detailů, prozkoumávat detailně každej metr krychlovej. A naštěstí je i dnes stále pravda, že právě takovýto hráčský přístup tvůrci oněch určitých her prozíravě oceňují různými achievementy a jinými in-game bonusy (easter-eggy, poklady, XP, vzácné předměty, neobyčejný level design). Baví mě pak machrovat se statistikama, jakože jsem "dal" Dishonored sice za 40 hodin, ale našel všechny zlaťáky, nebo dohrál FC4 na 99,79% jenom proto, že kvůli bugu nešly oficiálně objevit dvě lokace. Když už za hru vysolim přes litr, vyždímu z ní všechno, co se dá. Pochopitelně bez cheatů...
0 0
reagovat
" DO KINA: Veselý špión, smutný pedofil a navrch starý dobrý Vetřelec "

Zdroj: link

To už fakt ne. :D
629397
" DO KINA: Veselý špión, smutný pedofil a navrch starý dobrý Vetřelec " Zdroj: http://kultura.idnes.cz/do-kina-s-vetrelecem-0qm-/filmvideo.aspx?c=A150218_184732_filmvideo_spm#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6 To už fakt ne. *:D*
0 0
reagovat

tipovačka

Vidím, že som podcenil počet ľudí, ktorý chodí do diskusie, a to tam ešte nevidím niektoré otrepané mená :D
Každopádne ľudia hodne veria Interstellaru v technických kategóriách a v hlavných je to súboj Birdman/Boyhood.
Spichnem niečo s plnou formou na nejakom blogu keď bude po "embargu".
629396
Vidím, že som podcenil počet ľudí, ktorý chodí do diskusie, a to tam ešte nevidím niektoré otrepané mená *:D* Každopádne ľudia hodne veria Interstellaru v technických kategóriách a v hlavných je to súboj Birdman/Boyhood. Spichnem niečo s plnou formou na nejakom blogu keď bude po "embargu".
tipovačka
0 0
reagovat

Vardant

Tak proti hrám které v tu dobu vycházeli Fallout 1-2 (chápu ústřel ale i Order někdo srovnávall s herní dobou v RPG), Red Faction, Grand Theft Auto III, Aliens versus Predator 2 se to nedalo srovnávat a je pravda že už v tu dobu jsme kafrali na herní dobu. Na druhou stranu si oba díly pamatuju dodnes a hodněkrát jsem je dal znovu kvůli příběhu nebo blbnul v Dead Man Walking levelech. A v Maxovi 1-2 taky není MP (do dvojky ho někdo z komunity dodělal už si nepamatuju kdo).
Takže jo na jednu stranu to chápu, na druhou stranu je to i design samotné hry (být interaktivním filmem) a na třetí kdo chce koupí kdo ne nechá být. A v dnešní době DLCéček bych se nebál že nějaké ještě pro Order příjde.
BTW je tu někdo kdo si pořídil hru na základě recenze? Pokud jsem hry kupoval tak hlavně na základě doporučení přátel, hypu (třeba Max....bude tam bulet time jako z Matrixu), nebo jsem si ji zahrál u kámošů a musel jí mít (Fallout 1-2, Il2, WoWko - Vanila time). Recenze skoro vždy čtu až po té (mimo titulů které nemám na čem hrát - konzole, Amiga, šrot).
629389
Tak proti hrám které v tu dobu vycházeli Fallout 1-2 (chápu ústřel ale i Order někdo srovnávall s herní dobou v RPG), Red Faction, Grand Theft Auto III, Aliens versus Predator 2 se to nedalo srovnávat a je pravda že už v tu dobu jsme kafrali na herní dobu. Na druhou stranu si oba díly pamatuju dodnes a hodněkrát jsem je dal znovu kvůli příběhu nebo blbnul v Dead Man Walking levelech. A v Maxovi 1-2 taky není MP (do dvojky ho někdo z komunity dodělal už si nepamatuju kdo). Takže jo na jednu stranu to chápu, na druhou stranu je to i design samotné hry (být interaktivním filmem) a na třetí kdo chce koupí kdo ne nechá být. A v dnešní době DLCéček bych se nebál že nějaké ještě pro Order příjde. BTW je tu někdo kdo si pořídil hru na základě recenze? Pokud jsem hry kupoval tak hlavně na základě doporučení přátel, hypu (třeba Max....bude tam bulet time jako z Matrixu), nebo jsem si ji zahrál u kámošů a musel jí mít (Fallout 1-2, Il2, WoWko - Vanila time). Recenze skoro vždy čtu až po té (mimo titulů které nemám na čem hrát - konzole, Amiga, šrot).
Vardant
0 0
reagovat

Vardant

Herní recenze na velký tituly jsou hodně vtipný už nějakou dobu. :)
629386
Herní recenze na velký tituly jsou hodně vtipný už nějakou dobu. *:)*
Vardant
0 0
reagovat
Já teda nevím, ale ta zpráva o krátké hrací době se objevila na základě Youtube videa, které mělo 5h a ukazovalo průchod celou hrou, takže ehm...to se vyvrací dost blbě :D

A podle recenzí co jsem dneska procházel, tak ta hra je fakt krátká. Je sranda číst, že když to dostalo někde hodně, tak se kolem toho snaží recenzenti opatrně našlapovat, aby si to náhodou s někým nerozházeli.
629385
Já teda nevím, ale ta zpráva o krátké hrací době se objevila na základě Youtube videa, které mělo 5h a ukazovalo průchod celou hrou, takže ehm...to se vyvrací dost blbě *:D* A podle recenzí co jsem dneska procházel, tak ta hra je fakt krátká. Je sranda číst, že když to dostalo někde hodně, tak se kolem toho snaží recenzenti opatrně našlapovat, aby si to náhodou s někým nerozházeli.
0 0
reagovat
50% docela rozdíl je, MP2 měl minimum cutscene filmečků a rozhodně to nebylo ve stylu moderních her, kdy je po každý blbině animace.
Třeba ten Freelancer má animací jak naděláno taky, ale vždycky mezi misemi. Tohle už mi přijde vyloženě jak ty interaktivní filmy z 90. tých let.
Já chápu, že namodelovat moderně vypadající hru není uplně prdel na desítky hodin herního času, ale i tak mi to přijde šílený.

Ale berte to jako takové povzdechnutí člověka, kterého se to uplně netýká. Starých herních klenotů je tolik, že to nezvládnu do konce života a z novinek dám max jednu za rok. :)
629384
50% docela rozdíl je, MP2 měl minimum cutscene filmečků a rozhodně to nebylo ve stylu moderních her, kdy je po každý blbině animace. Třeba ten Freelancer má animací jak naděláno taky, ale vždycky mezi misemi. Tohle už mi přijde vyloženě jak ty interaktivní filmy z 90. tých let. Já chápu, že namodelovat moderně vypadající hru není uplně prdel na desítky hodin herního času, ale i tak mi to přijde šílený. Ale berte to jako takové povzdechnutí člověka, kterého se to uplně netýká. Starých herních klenotů je tolik, že to nezvládnu do konce života a z novinek dám max jednu za rok. *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se