Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 48901 - 48920 Napsat příspěvek
Klasik říká, že Brno je jediný vtip, ve kterém lze bydlet. Brněnský humor je mi hodně blízký. Postarali se o to mj. i dva studenti Masarykovy univerzity ve včerejším díle soutěže AZ-kvíz. Brečel jsem smíchy. :D:D:D
638656
Klasik říká, že Brno je jediný vtip, ve kterém lze bydlet. Brněnský humor je mi hodně blízký. Postarali se o to mj. i dva studenti Masarykovy univerzity ve včerejším díle soutěže AZ-kvíz. [link="https://www.youtube.co/watch?v=SyRlEv5r_Ws"]Brečel jsem smíchy.[/link] *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Loki: Vidis, to me kolem jedne rano, po narocne sichte, nenapadlo :D
638655
Loki: Vidis, to me kolem jedne rano, po narocne sichte, nenapadlo *:D*
0 0
reagovat
Lifty: Nabuduce, ked si nebudes isty, mozes pouzit aj slovo "asiatka".:D:D
638654
Lifty: Nabuduce, ked si nebudes isty, mozes pouzit aj slovo "asiatka".*:D**:D*
0 0
reagovat

CSFD TOP 300

Asi to nemá takovou váhu jako IMDB TOP 250, ale nedávno jsem si to celé projel a zjistil jsem, že je to překvapivě kvalitní žebříček . Když vezmu v potaz naše i americké dobové klasiky, tak i ne vůbec horší, naopak tam vidím daleko méně failů.

Nicméně, jaké máte skore nakoukaných filmů? :)215/300
638653
Asi to nemá takovou váhu jako IMDB TOP 250, ale nedávno jsem si to celé projel a zjistil jsem, že je to překvapivě kvalitní žebříček . Když vezmu v potaz naše i americké dobové klasiky, tak i ne vůbec horší, naopak tam vidím daleko méně failů. Nicméně, jaké máte skore nakoukaných filmů? *:)* Já [b]215/300[/b]
CSFD TOP 300
0 0
reagovat

87/99

Ztratil jsem na hodně na Cruisovy... U Bondovek mě zachránil fakt, že si Zítřek nikdy neumírá pamatuji podle té Číňanky (Japonky, Vietnamky) a Zlaté oko jsem tipl, protože ty další dvě už tam byly...
Roberts mi vůbec nedělala problém... Byl jsem častým divákem Novy, kde její filmy chodily pořád:D
638652
Ztratil jsem na hodně na Cruisovy... U Bondovek mě zachránil fakt, že si Zítřek nikdy neumírá pamatuji podle té Číňanky (Japonky, Vietnamky) a Zlaté oko jsem tipl, protože ty další dvě už tam byly... Roberts mi vůbec nedělala problém... Byl jsem častým divákem Novy, kde její filmy chodily pořád*:D*
87/99
0 0
reagovat
Margin Call meets Wolf of Wall Street PG13 edition :D
638646
Margin Call meets Wolf of Wall Street PG13 edition *:D*
0 0
reagovat
Vypadá to tak, ale o dost ulítlejší. A nevím jestli to je úplně dobře :D
638645
Vypadá to tak, ale o dost ulítlejší. A nevím jestli to je úplně dobře *:D*
0 0
reagovat

do_Od

Margin Call 2? :)
638644
Margin Call 2? *:)*
do_Od
0 0
reagovat

86/99

a taky jsem ztratil na brosnanovkách a filmech s Juliií
638643
a taky jsem ztratil na brosnanovkách a filmech s Juliií
86/99
0 0
reagovat
95/99
netrafil 2 z 3 bondov X files, Dick Tracy

mohlo to byť aj lepšie, keby som ovládal názvy bondoviek.
.
638642
95/99 netrafil 2 z 3 bondov [spoiler]X files, Dick Tracy[/spoiler] mohlo to byť aj lepšie, keby som ovládal názvy bondoviek. .
0 0
reagovat
ty vole kazdy by zaslouzil cenu Nicka Cage za idiotsky uces 8)
638641
ty vole kazdy by zaslouzil cenu Nicka Cage za idiotsky uces *8)*
0 0
reagovat
88/99 .. shit, pohádky, Sandler a ještě pár věcí, co sem neviděl.

Naopak Bondy, Batmany a Julii Roberts mám nakoukané na jedničku s hvězdičkou :D
638640
88/99 .. shit, pohádky, Sandler a ještě pár věcí, co sem neviděl. Naopak Bondy, Batmany a Julii Roberts mám nakoukané na jedničku s hvězdičkou *:D*
0 0
reagovat
638639
[link="https://www.youtube.com/watch?t=153&v=vgqG3ITMv1Q"]C. Bale, R. Gosling, S. Carell a B. Pitt v jednom filmu? What the f[/link]
0 0
reagovat
Jo, poznat Nevěstu na útěku od Pretty Woman je těžké, zvlášť když oba filmy jsem nikdy neviděl. :D:-
638638
Jo, poznat Nevěstu na útěku od Pretty Woman je těžké, zvlášť když oba filmy jsem nikdy neviděl. *:D**:-*
0 0
reagovat
85/99 :)
638637
85/99 *:)*
0 0
reagovat
95/99 Memphis minus Nevesta na uteku :D
638636
95/99 Memphis minus Nevesta na uteku *:D*
0 0
reagovat
"I dont care" - Jarda Jágr :D:D

link
638635
"I dont care" - Jarda Jágr *:D**:D* [link="http://www.maxim.com/entertainment/sports/article/jaromir-jagr-sex-selfie-2015-9"]link[/link]
0 0
reagovat
A Roberts sem mel blbe jen jednu :D
638634
A Roberts sem mel blbe jen jednu :D
0 0
reagovat
84... A asi deset věcí sem tipoval,menší část vyšla, zbytek byly kopance kvůli telefonu:D..
638633
84... A asi deset věcí sem tipoval,menší část vyšla, zbytek byly kopance kvůli telefonu:D..
0 0
reagovat
94/99, pár šťastných tipů a zjištění, že se plavu ve filmografii Julie Roberts. Netrefeno:X-Files, Dick Tracy, Runaway Bride, Austin Powers, Sandler
638632
94/99, pár šťastných tipů a zjištění, že se plavu ve filmografii Julie Roberts. Netrefeno:[spoiler]X-Files, Dick Tracy, Runaway Bride, Austin Powers, Sandler[/spoiler]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se