Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 48921 - 48940 Napsat příspěvek
88/99 .. shit, pohádky, Sandler a ještě pár věcí, co sem neviděl.

Naopak Bondy, Batmany a Julii Roberts mám nakoukané na jedničku s hvězdičkou :D
638640
88/99 .. shit, pohádky, Sandler a ještě pár věcí, co sem neviděl. Naopak Bondy, Batmany a Julii Roberts mám nakoukané na jedničku s hvězdičkou *:D*
0 0
reagovat
638639
[link="https://www.youtube.com/watch?t=153&v=vgqG3ITMv1Q"]C. Bale, R. Gosling, S. Carell a B. Pitt v jednom filmu? What the f[/link]
0 0
reagovat
Jo, poznat Nevěstu na útěku od Pretty Woman je těžké, zvlášť když oba filmy jsem nikdy neviděl. :D:-
638638
Jo, poznat Nevěstu na útěku od Pretty Woman je těžké, zvlášť když oba filmy jsem nikdy neviděl. *:D**:-*
0 0
reagovat
85/99 :)
638637
85/99 *:)*
0 0
reagovat
95/99 Memphis minus Nevesta na uteku :D
638636
95/99 Memphis minus Nevesta na uteku *:D*
0 0
reagovat
"I dont care" - Jarda Jágr :D:D

link
638635
"I dont care" - Jarda Jágr *:D**:D* [link="http://www.maxim.com/entertainment/sports/article/jaromir-jagr-sex-selfie-2015-9"]link[/link]
0 0
reagovat
A Roberts sem mel blbe jen jednu :D
638634
A Roberts sem mel blbe jen jednu :D
0 0
reagovat
84... A asi deset věcí sem tipoval,menší část vyšla, zbytek byly kopance kvůli telefonu:D..
638633
84... A asi deset věcí sem tipoval,menší část vyšla, zbytek byly kopance kvůli telefonu:D..
0 0
reagovat
94/99, pár šťastných tipů a zjištění, že se plavu ve filmografii Julie Roberts. Netrefeno:X-Files, Dick Tracy, Runaway Bride, Austin Powers, Sandler
638632
94/99, pár šťastných tipů a zjištění, že se plavu ve filmografii Julie Roberts. Netrefeno:[spoiler]X-Files, Dick Tracy, Runaway Bride, Austin Powers, Sandler[/spoiler]
0 0
reagovat
87 ztratil jsme na všech Batmanech a bondovkách :D
638631
87 ztratil jsme na všech Batmanech a bondovkách *:D*
0 0
reagovat
Fuck you Austin Powers.
638630
Fuck you Austin Powers.
0 0
reagovat
99/99 ľahučkéééééééééééé, ani som nepotreboval možnosti
638629
99/99 ľahučkéééééééééééé, ani som nepotreboval možnosti
0 0
reagovat
taktéž 86 a zvoral jsem úplně všechny filmy s Roberts :D
638628
taktéž 86 a zvoral jsem úplně všechny filmy s Roberts *:D*
0 0
reagovat
já jenom 83, ale hodně jsem ztratil na těch proklatejch brosnanovkách.
638627
já jenom 83, ale hodně jsem ztratil na těch proklatejch brosnanovkách.
0 0
reagovat
95/99 ja som pokazil Výkupné. Zle som stlačil. :)
638626
95/99 ja som pokazil Výkupné. Zle som stlačil. *:)*
0 0
reagovat
99 bez zavahania
638625
99 bez zavahania
0 0
reagovat
91/99 a to som zmrvil ešte dvakrát Bonda s Brosnanom.

Inak sa to dalo v pohode podľa vylučovacej metódy uhadnúť všetko.
638624
91/99 a to som zmrvil ešte dvakrát Bonda s Brosnanom. Inak sa to dalo v pohode podľa vylučovacej metódy uhadnúť všetko.
0 0
reagovat
Film podle screenshotu: link
86/99 (a 3 další jsem si jen spletl který přesně batman/bond to byl)
638621
Film podle screenshotu: http://www.playbuzz.com/billross10/can-you-name-99-movies-from-the-90s-by-a-single-screenshot 86/99 (a 3 další jsem si jen spletl který přesně batman/bond to byl)
0 0
reagovat
Asi to tu nikoho nebude moc zajimat, ale kdyby se vam chtelo, mrknete na video, co jsem ted daval dohromady mistnimu klubu BJJ. V nejhorsim si aspon poslechnete hezkou pisnicku :), v lepsim pripade to pak nekoho treba nadchne, aby navstivil akademii ve sve lokalite :D

Jinak samozrejme vetsina neduhu je v rukach, tudiz vznikla uz pri nataceni a pak se s tim tezko neco dela, ale kdyby treba nekdo mel nejakou konstruktivni pripominku (byt to pro me byl ciste volnocasovy projekt bez profi ambici), tak budu urcite rad :)
638620
Asi to tu nikoho nebude moc zajimat, ale kdyby se vam chtelo, mrknete na [link="https://www.youtube.com/watch?v=GUS7oxeiy78&feature=share"]video[/link], co jsem ted daval dohromady mistnimu klubu BJJ. V nejhorsim si aspon poslechnete hezkou pisnicku :), v lepsim pripade to pak nekoho treba nadchne, aby navstivil akademii ve sve lokalite *:D* Jinak samozrejme vetsina neduhu je v rukach, tudiz vznikla uz pri nataceni a pak se s tim tezko neco dela, ale kdyby treba nekdo mel nejakou konstruktivni pripominku (byt to pro me byl ciste volnocasovy projekt bez profi ambici), tak budu urcite rad :)
0 0
reagovat

@Axis

V tomhle případě to jsou arény (3v3), ale existují i raidovací contesty v PvE - na BlizzConu je vždy ukázka.
638618
V tomhle případě to jsou arény (3v3), ale existují i raidovací contesty v PvE - na BlizzConu je vždy ukázka.
@Axis
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se