|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 48321 - 48340
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2416
- 2417
- 2418
- .
- 7041
- 7042
TedGeorge
Mérde! O dvacet minut dřív a byl bych král já!
A Murray Christmas, and a Bill New Year!
A Murray Christmas, and a Bill New Year!
|
reagovat
|
Appletreedabing
Tim, ze krades videa pod copyrightem si zadelavas na problem 
Co se dabingu samotneho tyce, tam asi nema cenu moc to rozmazavat, je to celkem hruza... Promin, ale pokud jeden clovek dabuje dve postavy a to jeste bez jakehokoliv hlasoveho rozliseni, neni se moc o cem bavit. Ani jsem to nesledoval cele, ale i tak jsem si v jednom prechodu z postavy na postavu vsiml "hrknuti" ve zvuku, kde jste to evidentne proste nekvalitne strihli...
Najdete vic daberu, dejte do toho projevu trosku vic srdicka a pak se muzem bavit o nejakych nazorech a konstruktivnich kritikach

Co se dabingu samotneho tyce, tam asi nema cenu moc to rozmazavat, je to celkem hruza... Promin, ale pokud jeden clovek dabuje dve postavy a to jeste bez jakehokoliv hlasoveho rozliseni, neni se moc o cem bavit. Ani jsem to nesledoval cele, ale i tak jsem si v jednom prechodu z postavy na postavu vsiml "hrknuti" ve zvuku, kde jste to evidentne proste nekvalitne strihli...
Najdete vic daberu, dejte do toho projevu trosku vic srdicka a pak se muzem bavit o nejakych nazorech a konstruktivnich kritikach
|
reagovat
|
Matematiku hledej za vším
To jen, až mi někdo bude tvrdit že je mu matika k prdu a nebude jí potřebovat k běžnýmu životu 

|
reagovat
|
Dabing
Ahojte.
Mohol by som vás poprosiť o zhodnotenie našej práce ?
link
Ak sa nám naša tvorba páči podporte nás odberom či zdieľaním ...
Vopred ďakujem :)
Mohol by som vás poprosiť o zhodnotenie našej práce ?
link
Ak sa nám naša tvorba páči podporte nás odberom či zdieľaním ...
Vopred ďakujem :)
|
reagovat
|
Spáčilce už asi definitivně jeblo link 
Ad školství ještě. Ono je to nejenom o učiteli, ale i řediteli. Často působí jenom jako principálové a je jim jedno jak se učí, ten náš mezi nás hodně chodil a ptal se nás, jak se nám jaké předměty učí, jestli nás baví a tak.
A pak se strašně často na žáky, i když jich má každý plnou hubu, tak na ně samotné dává málokdo a každý je má za stupidní ovce z obou táborů často. Ono je hrozně jednoduchý nadávat na to, že se nemluví o tom co skutečně čtou a co je baví, když se učitel zeptá a zvednou ruku 2, 3 a to ještě kdoví jestli. U nás se často přicházelo s vlastníma knížkama hodně často a vyslišeno to nebylo jenom málokdo. Pane profesore, já teď četl hrozně krásnou knížku, znáte ji? Na to by měl být na začátku každé hodiny literatury čas, bohužel se obávám, že takhle samostatné iniciativy je schopný vždycky tak jeden ze třídy..

Ad školství ještě. Ono je to nejenom o učiteli, ale i řediteli. Často působí jenom jako principálové a je jim jedno jak se učí, ten náš mezi nás hodně chodil a ptal se nás, jak se nám jaké předměty učí, jestli nás baví a tak.
A pak se strašně často na žáky, i když jich má každý plnou hubu, tak na ně samotné dává málokdo a každý je má za stupidní ovce z obou táborů často. Ono je hrozně jednoduchý nadávat na to, že se nemluví o tom co skutečně čtou a co je baví, když se učitel zeptá a zvednou ruku 2, 3 a to ještě kdoví jestli. U nás se často přicházelo s vlastníma knížkama hodně často a vyslišeno to nebylo jenom málokdo. Pane profesore, já teď četl hrozně krásnou knížku, znáte ji? Na to by měl být na začátku každé hodiny literatury čas, bohužel se obávám, že takhle samostatné iniciativy je schopný vždycky tak jeden ze třídy..
|
reagovat
|
(na pobavenie)
Páni a dámy (podľa MZ) momentálne najväčšia herecká hviezda na svete Chris Pratt
Ako fakt, keby sa robil nejaký prieskum, 95% svetovej populácie nemá páru kto to je. Takže ku tej superhviezde mu ešte zopár filmov chýba.
Páni a dámy (podľa MZ) momentálne najväčšia herecká hviezda na svete Chris Pratt

Ako fakt, keby sa robil nejaký prieskum, 95% svetovej populácie nemá páru kto to je. Takže ku tej superhviezde mu ešte zopár filmov chýba.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
86Avatar: Oheň a popel: Recenze 56Odyssea: Trailer 40Den odhalení: Teaser 24Avatar drancuje kina po celém světě, ale na dvojku nestačí. Padnou dvě miliardy? 43Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 24Téma: Rozbor Supergirl aneb proč bychom neměli dostat Strážce Galaxie 4 23První dojmy: třetí Avatar 13The Sheep Detectives: Trailer 10Co prozradily leaky Avengers: Doomsday teaserů o zápletce? 56Odyssea: KINORIP Prolog

) fantasy prvky ve filmu vs "realisticky" podaný trailer jen s pár náznaky něčeho nadpřirozeného - doufám, že tuhle podvratnou mystifikační linku pojedou celou kampaň a design všemožných potvor z antické mytologie si nechají až do filmu jako překvapení).