Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 48281 - 48300 Napsat příspěvek
Děkuji za všechno na oslavě. Druhý Abramsův Star Trek mi na plátně znovu připomněl, jak je ten film pořád boží (Cumberbatchův hlas!), Sicario je parádní film, ve kterém si všechno pro sebe krade geniální kamera Rogera Deakinse. MZ live byla výborná, hlavně za přítomnosti Jirky Stracha. :+ Nejvíc mě šokoval TedGeorge. Myslel jsem si, že je to pětatřicetiletý chlapík jako Hugh Jackman na ikonce, a on to byl takový mladíček s klimbacími nohami, které se mu pořád pohupovaly. :o A ještě větší šok přišel, když se pochlubil, že je majitelem hotelového řetězce. :o Pak to všechno dorazil Kingsman, který je taktéž pořád báječný. Nu a potom se pilo. Já mám bohužel ten problém, že v reálu v prostředí skoro plném neznámých lidí jsem takový zakřiknutý, takže jsem nesebral odvahu podat Tedovi ruku... Až v nonstopu po pár malých Staropramenech jsem více promluvil a už jsem se zúčastňoval diskusí. Největší radost jsem měl v okamžicích, když jsem se představil neznámým lidem a ti byli v šoku, že zrovna já jsem TEN Disk. :D Společnost postupem noci odpadala, až jsme zůstali pouze tři - Sam.Vimes, Memphis a já. Došli jsme pak společně na hlavní nádraží a tam jsme se rozešli. Ještě jednou vám, kluci, za všechno děkuju. :+
640096
Děkuji za všechno na oslavě. Druhý Abramsův Star Trek mi na plátně znovu připomněl, jak je ten film pořád boží (Cumberbatchův hlas!), Sicario je parádní film, ve kterém si všechno pro sebe krade geniální kamera Rogera Deakinse. MZ live byla výborná, hlavně za přítomnosti Jirky Stracha. *:+* Nejvíc mě šokoval TedGeorge. Myslel jsem si, že je to pětatřicetiletý chlapík jako Hugh Jackman na ikonce, a on to byl takový mladíček s klimbacími nohami, které se mu pořád pohupovaly. *:o* A ještě větší šok přišel, když se pochlubil, že je majitelem hotelového řetězce. *:o* Pak to všechno dorazil Kingsman, který je taktéž pořád báječný. Nu a potom se pilo. Já mám bohužel ten problém, že v reálu v prostředí skoro plném neznámých lidí jsem takový zakřiknutý, takže jsem nesebral odvahu podat Tedovi ruku... Až v nonstopu po pár malých Staropramenech jsem více promluvil a už jsem se zúčastňoval diskusí. Největší radost jsem měl v okamžicích, když jsem se představil neznámým lidem a ti byli v šoku, že zrovna já jsem TEN Disk. *:D* Společnost postupem noci odpadala, až jsme zůstali pouze tři - Sam.Vimes, Memphis a já. Došli jsme pak společně na hlavní nádraží a tam jsme se rozešli. Ještě jednou vám, kluci, za všechno děkuju. *:+*
0 0
reagovat
640093
http://i.imgur.com/eD0U66h.png
0 0
reagovat

xx

Chlastavse na balkone u baru v oku
640090
Chlastavse na balkone u baru v oku
xx
0 0
reagovat
nechysta se nekdo na oslavu pozdeji? kvuli praci mi to vychazi +- na sedmou hodinu, kdybych se rozhodl vyrazit. Muzu nekoho po ceste nekde nabrat.

Otazka do plena: Je mozny koupit nejakou castecnout vstupenku (pripadne se vetrit) az na MZ 2 nebo kingsmana, pripadne je tam nekde otevrena hospoda, nez skonci promitani?
640087
nechysta se nekdo na oslavu pozdeji? kvuli praci mi to vychazi +- na sedmou hodinu, kdybych se rozhodl vyrazit. Muzu nekoho po ceste nekde nabrat. Otazka do plena: Je mozny koupit nejakou castecnout vstupenku (pripadne se vetrit) az na MZ 2 nebo kingsmana, pripadne je tam nekde otevrena hospoda, nez skonci promitani?
0 0
reagovat

disketa

neviem či sem psema ešte chodí, na csfd ho poznám, ale ďakujem mu za skvelý koment v tom vlákne, už dávno som sa tak parádne nezasmial :D:D:D
640085
neviem či sem psema ešte chodí, na csfd ho poznám, ale ďakujem mu za skvelý koment v tom vlákne, už dávno som sa tak parádne nezasmial *:D**:D**:D*
disketa
0 0
reagovat

Disketa1

dal som tomu asi 10minút ale stojí to zato :D
640081
dal som tomu asi 10minút ale stojí to zato *:D*
Disketa1
0 0
reagovat
Nedalo mi to, abych si nepřipomněl tuhle boží diskusi v čele s Ravenhornem. link :D:+
640080
Nedalo mi to, abych si nepřipomněl tuhle boží diskusi v čele s Ravenhornem. http://www.moviezone.cz/clanek/12887-ve-jmenu-krale-recenze/diskuze/ *:D**:+*
0 0
reagovat

Sarger

myslel som aj ostatní, ja par hodin som nevedel de som :D
640079
myslel som aj ostatní, ja par hodin som nevedel de som *:D*
Sarger
0 0
reagovat
Gaboo momentálne sedim v bare a nejak som na to zabudol :D ked si nedal vedieť.
640078
Gaboo momentálne sedim v bare a nejak som na to zabudol :D ked si nedal vedieť.
0 0
reagovat
no co teda zo slovenska nikto nejde zajtra?
640076
no co teda zo slovenska nikto nejde zajtra?
0 0
reagovat
Já si třeba ani nevšiml, že jsi tu nebyl.
640075
Já si třeba ani nevšiml, že jsi tu nebyl.
0 0
reagovat

popik

oujéééééééééééééé, tak co chyběle vám popik? ne, nemusíte odpovídat. Jasně, že jo! :D Páááártýýý!
640073
oujéééééééééééééé, tak co chyběle vám popik? ne, nemusíte odpovídat. Jasně, že jo! *:D* Páááártýýý!
popik
0 0
reagovat
v pondeli prej novy trailer na SW link
640070
v pondeli prej novy trailer na SW http://www.polygon.com/2015/10/14/9530583/new-star-wars-the-force-awakens-trailer-tickets-pre-order-date
0 0
reagovat

SW mňamky

Bejt vesmírnej červ tak preferuji Malého Sokola.
640068
Bejt vesmírnej červ tak preferuji [link="http://www.fubiz.net/2015/10/16/handcrafted-star-wars-desserts/"]Malého Sokola[/link].
SW mňamky
0 0
reagovat
Neuveritelne.:o
Cudujem sa, ze z toho uz davno nie je film:)
640057
[link="http://sport.lidovky.cz/carlos-henrique-kaiser-nejvetsi-fotbalovy-podvodnik-p0b-/fotbal.aspx?c=A150928_175050_ln-sport-fotbal_lso"]Neuveritelne[/link].*:o* Cudujem sa, ze z toho uz davno nie je film*:)*
0 0
reagovat

pepo

Achjo, jednou za deset let a stejně to některým tvářím co bych rád viděl nevýjde....shade...
640042
Achjo, jednou za deset let a stejně to některým tvářím co bych rád viděl nevýjde....shade...
pepo
0 0
reagovat

Axis

škoda, že nemožem prísť :(
640041
škoda, že nemožem prísť *:(*
Axis
0 0
reagovat

pepo

Takhle nějak bude probíhat nedělní afterparty. :D
640039
Takhle nějak bude probíhat nedělní afterparty. *:D*
pepo
0 0
reagovat

MEGA!!!

640040
https://vimeo.com/142100873
MEGA!!!
0 0
reagovat
Slováč je IMHO taky špatnej, tam to mají na háku pravděpodobně kvůli velkýmu procentu turistů. Škoda, protože je to mé nejbližší kino u baráku. Flora mi přijde z CC to relativně nej, pravděpodobně kvůli přítomnosti IMAXu, Čerňák takový průměr, ale to beru čistě z pohledu lajka....
640037
Slováč je IMHO taky špatnej, tam to mají na háku pravděpodobně kvůli velkýmu procentu turistů. Škoda, protože je to mé nejbližší kino u baráku. Flora mi přijde z CC to relativně nej, pravděpodobně kvůli přítomnosti IMAXu, Čerňák takový průměr, ale to beru čistě z pohledu lajka....
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se