Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 48361 - 48380 Napsat příspěvek

Axis

Jo, tohle je hodně mimózní rozhodnutí. Tím pádem se i učivo v posledních ročnících bude točit jen a pouze kolem těhle jmen a pak díra. V dějepisu stále ty šťastnější skončí u revoluce, ti méně šťastní klidně i u roku 68 a pak v pár větách, že se to nakonec změnilo. Literatura taktéž zoufalství...a to já mám k starším věcem hodně kladný vztah, nicméně posledních..řekněme..40 let nabízí tolik různorodého a lákavého.
639864
Jo, tohle je hodně mimózní rozhodnutí. Tím pádem se i učivo v posledních ročnících bude točit jen a pouze kolem těhle jmen a pak díra. V dějepisu stále ty šťastnější skončí u revoluce, ti méně šťastní klidně i u roku 68 a pak v pár větách, že se to nakonec změnilo. Literatura taktéž zoufalství...a to já mám k starším věcem hodně kladný vztah, nicméně posledních..řekněme..40 let nabízí tolik různorodého a lákavého.
Axis
0 0
reagovat
To střední školství jde vážně do kelu. Máme 21. století a pořád jedeme dávno překonaný systém výuky literatury. Současná světová a česká literatura nikde, v seznamu pouze dvě spisovatelky, velký důraz na 19. století (proboha proč?) a pořád jedeme telefonní seznam. :-
639863
To střední školství jde vážně do kelu. Máme 21. století a pořád jedeme dávno překonaný systém výuky literatury. Současná světová a česká literatura nikde, v seznamu pouze dvě spisovatelky, velký důraz na 19. století (proboha proč?) a pořád jedeme telefonní seznam. *:-*
0 0
reagovat
Koukám že od doby co jsem maturoval se moc nezměnilo. Je to stejně k pláči jak přístup výuky dějepisu k moderním dějinám...pak to má ty mlaďáky bavit.
BTW u beatníků jsem naší češtinářku rozplakal, protože já měl Kerouaca a Ginsberga načtený a ona jela jen z výcucu...na její obranu na prumce to asi nečekala.
639865
Koukám že od doby co jsem maturoval se moc [link="http://www.respekt.cz/spolecnost/cermat-vzkazuje-na-moderni-literaturu-se-vykaslete"]nezměnilo[/link]. Je to stejně k pláči jak přístup výuky dějepisu k moderním dějinám...pak to má ty mlaďáky bavit. BTW u beatníků jsem naší češtinářku rozplakal, protože já měl Kerouaca a Ginsberga načtený a ona jela jen z výcucu...na její obranu na prumce to asi nečekala.
0 0
reagovat
Milosh: proč?

Vincent: co je to asi? Druhá věc je, že to sem Imf stejně nenapíše a kdyby někdo jiný, tak prosím někdo, kdo k tomu umí říct víc, než že to má 18" kola a jede to jak prase, protože v ničem jinym než Fobii nejel :+
639862
Milosh: proč? Vincent: co je to asi? Druhá věc je, že to sem Imf stejně nenapíše a kdyby někdo jiný, tak prosím někdo, kdo k tomu umí říct víc, než že to má 18" kola a jede to jak prase, protože v ničem jinym než Fobii nejel *:+*
0 0
reagovat
:D
639859
*:D*
0 0
reagovat
imf uz jich asi par otestoval, ale otazka je jestli to s tim testovanim aut mysli vazne nebo ne
639858
imf uz jich asi par otestoval, ale otazka je jestli to s tim testovanim aut mysli vazne nebo ne
0 0
reagovat

Hasta

To sis moc hezky naběh.
639857
To sis moc hezky naběh.
Hasta
0 0
reagovat
Tady je to asi blbost se ptát, ale kdyby náhodou, má tu někdo reálnou zkušenost s aktuálními hothatchi ?
639856
Tady je to asi blbost se ptát, ale kdyby náhodou, má tu někdo reálnou zkušenost s aktuálními hothatchi ?
0 0
reagovat

TedGeorge

Supr! Takovýhle věci mě vždycky zajímaly a zabiju tím čas v práci :)

Davies182
Zní to zajímavě. zkusím toho víc :)):+

GuidoA.
Not bad. Not bad at all. :+
639842
Supr! Takovýhle věci mě vždycky zajímaly a zabiju tím čas v práci *:)* [b]Davies182[/b] Zní to zajímavě. zkusím toho víc *:))**:+* [b]GuidoA.[/b] Not bad. Not bad at all. *:+*
TedGeorge
0 0
reagovat

GuidoA

pharrell not bad at all a meg myers naprosto peckovní
639837
pharrell not bad at all a meg myers naprosto peckovní
GuidoA
0 0
reagovat

TTIOT - Lighthouses

Říkaj o tom, že to je album světovýho formátu... a teda jako fakt nekecaj. Jedu to už dva dny v kuse, kluci se šíleně vytáhli a je to děsně návykový. Třetí a čtvrtej song poslat sondou do vesmíru.

3.12. je zadáčo koncík v Práglu, tak kdyby se chtěl někdo (čti Memphis bo xxendxx atp.) přidat, budu jen rád!
639834
Říkaj o tom, že to je album světovýho formátu... a teda jako fakt nekecaj. Jedu to už dva dny v kuse, kluci se [link="https://www.youtube.com/watch?v=LH8wy9-4UIo"]šíleně vytáhli[/link] a je to děsně návykový. Třetí a čtvrtej song poslat sondou do vesmíru. 3.12. je zadáčo koncík v Práglu, tak kdyby se chtěl někdo (čti Memphis bo xxendxx atp.) přidat, budu jen rád!
TTIOT - Lighthouses
0 0
reagovat
Naprosto ultimátní článek Karla Pacnera týkající se Bridge of Spies... link
639833
Naprosto ultimátní článek Karla Pacnera týkající se Bridge of Spies... http://technet.idnes.cz/gary-powers-letadlo-u-2-sestrelene-nad-ruskem-f39-/vojenstvi.aspx?c=A151012_115024_vojenstvi_kuz
0 0
reagovat

GuidoA.

Nová forma resuscitace? :D
639832
Nová forma resuscitace? *:D*
GuidoA.
0 0
reagovat
639831
[link="https://youtu.be/APHAoHZFWi4"]the corpse of anna fritz - trailer[/link]
0 0
reagovat
639830
minimalismus: 1. [link="https://youtu.be/5-AWP6q26F4"]majical cloudz - silver car crash[/link] 2. [link="https://youtu.be/LlY90lG_Fuw"]pharrell williams - freedom[/link] 3. [link="https://youtu.be/bR5u9jb0PJE"]meg myers - desire[/link]
0 0
reagovat

futbalzone

je to tam :+
639828
je to tam *:+*
futbalzone
0 0
reagovat
At tam daji koho chcou, hlavne at to neni takova dementni nuda jak dvojka...
639827
At tam daji koho chcou, hlavne at to neni takova dementni nuda jak dvojka...
0 0
reagovat

THOR RAGNAROK

tak kolují drby že by se v dalším Thorovi mohl objevit Hulk :-)
mohlo by to vyjít :+
639812
tak kolují drby že by se v dalším Thorovi mohl objevit Hulk :-) mohlo by to vyjít *:+*
THOR RAGNAROK
0 0
reagovat
Segel je výborný, jeho humor můžu, takže tohle je rozhodně správný krok.
639795
Segel je výborný, jeho humor můžu, takže tohle je rozhodně správný krok.
0 0
reagovat

Ought

Za mě trochu slabší jak první album, ale zrovna Beautiful Blue Sky je hodně silná. Zkusím to projet častěji.
639778
Za mě trochu slabší jak první album, ale zrovna Beautiful Blue Sky je hodně silná. Zkusím to projet častěji.
Ought
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se