Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 48261 - 48280 Napsat příspěvek
Kriste, zastavte ho niekto :D
640131
Kriste, zastavte ho niekto *:D*
0 0
reagovat

Hasta

:D :D :D :D uz som to pochopil. Teraz mi to doslo, ze ty tie prispevky myslis ako vtip. Lebo tieto picoviny, ktore omielas dokola ako pokazeny gramofon, nemoze nikto normalny pri zdravom rozume mysliet smrtelne vazne. :+ Ale hras to dobre a za to ta uznavam
640130
*:D* *:D* *:D* *:D* uz som to pochopil. Teraz mi to doslo, ze ty tie prispevky myslis ako vtip. Lebo tieto picoviny, ktore omielas dokola ako pokazeny gramofon, nemoze nikto normalny pri zdravom rozume mysliet smrtelne vazne. *:+* Ale hras to dobre a za to ta uznavam
Hasta
0 0
reagovat

Lifty

No starý Xko jsem si kdysi půjčil jen kvůli Red Dead Redemption, jinak to moc nemá smysl kupovat. To na Psko jsou lepší "only PS" hry.
640126
No starý Xko jsem si kdysi půjčil jen kvůli Red Dead Redemption, jinak to moc nemá smysl kupovat. To na Psko jsou lepší "only PS" hry.
Lifty
0 0
reagovat
Na lowzole jsou hry brutálně předraženy, evidentně to je nějaký casual, kterému stačí, že si to nějak vůbec zahraje a jde mu o cenu nevrážet do toho moc peněz, takže bazarová X360 2, 3 litry a hry za pár stovek.. čili za pár litrů hraje i kdyby to pak měl hodit do šrotu. Za šitovní lowzoli typu Xone dá 11 klacků a co pak, 1 hra za 1500kč ... a co mu to přinese? Bude hrát pořád s páčkovačem only a pořád v tragických 30fps (když moc), akorát v lepší grafice, což mu je evidentně jedno, když chce kupovat konzoli.
640125
Na lowzole jsou hry brutálně předraženy, evidentně to je nějaký casual, kterému stačí, že si to nějak vůbec zahraje a jde mu o cenu nevrážet do toho moc peněz, takže bazarová X360 2, 3 litry a hry za pár stovek.. čili za pár litrů hraje i kdyby to pak měl hodit do šrotu. Za šitovní lowzoli typu Xone dá 11 klacků a co pak, 1 hra za 1500kč ... a co mu to přinese? Bude hrát pořád s páčkovačem only a pořád v tragických 30fps (když moc), akorát v lepší grafice, což mu je evidentně jedno, když chce kupovat konzoli.
0 0
reagovat

Lifty

Zkus popřemýšlet ještě nad One, sice si připlatíš, ale zase ti ještě několik let vydrží a rozjedeš na něm i věci na předchozí generaci. Zato na x360 už nic nového nevyjde.
640124
Zkus popřemýšlet ještě nad One, sice si připlatíš, ale zase ti ještě několik let vydrží a rozjedeš na něm i věci na předchozí generaci. Zato na x360 už nic nového nevyjde.
Lifty
0 0
reagovat
Díky, spíš bych to chtěl na dohnání restů z pokračování mých oblíbených titulů - Max Payne 3, GTA série...
Mohl by mi ještě někdo poradit, jestli je nějaký spolehlivý bazar na hry?
640120
Díky, spíš bych to chtěl na dohnání restů z pokračování mých oblíbených titulů - Max Payne 3, GTA série... Mohl by mi ještě někdo poradit, jestli je nějaký spolehlivý bazar na hry?
0 0
reagovat
640119
[link="http://thechive.com/2015/10/16/these-movies-finally-get-the-neon-bar-signs-they-deserve-20-gifs/"]filmovy neonovky... parada[/link]
0 0
reagovat
jestli mas deti do 5ti let, tak ber i kinect, jestli ne, pocitej s tim, ze poputuje po tejdnu do skrine a uz ho nikdy nevyndas... mista neni nikdy dost, ale ty to s hranim evidentne nemyslis vazne, takze je to asi jedno 8)
640117
jestli mas deti do 5ti let, tak ber i kinect, jestli ne, pocitej s tim, ze poputuje po tejdnu do skrine a uz ho nikdy nevyndas... mista neni nikdy dost, ale ty to s hranim evidentne nemyslis vazne, takze je to asi jedno *8)*
0 0
reagovat

Gamezone

Přemýšlím o tom, že si na zimu pořídím konzoli... Playstation jsem zavrhl dávno, ten bych si koupil maximálně kvůli Last of Us a za to mi to nestojí...

Rozhodnutí nakonec padlo na Xbox360 - nechci do toho moc investovat, takže One mi přijde jako zbytečný luxus...
Otázkou ale zůstává, jestli kupovat rovnou verzi s Kinectem? Stojí to vůbec za to?
A raději si připlatit za 500gigovou verzi nebo se dá kapacita řešit jiným způsobem?

Ptám se sice v blbou dobu, kdy většina ještě střízliví z MZ párty, ale i tak dopředu děkuji za odpověď.
640116
Přemýšlím o tom, že si na zimu pořídím konzoli... Playstation jsem zavrhl dávno, ten bych si koupil maximálně kvůli Last of Us a za to mi to nestojí... Rozhodnutí nakonec padlo na Xbox360 - nechci do toho moc investovat, takže One mi přijde jako zbytečný luxus... Otázkou ale zůstává, jestli kupovat rovnou verzi s Kinectem? Stojí to vůbec za to? A raději si připlatit za 500gigovou verzi nebo se dá kapacita řešit jiným způsobem? Ptám se sice v blbou dobu, kdy většina ještě střízliví z MZ párty, ale i tak dopředu děkuji za odpověď.
Gamezone
0 0
reagovat

Leonidas

Měl jsem v sobě jen čtyři malá piva, nejsem žádný alkoholik.
640115
Měl jsem v sobě jen čtyři malá piva, nejsem žádný alkoholik.
Leonidas
0 0
reagovat

xxendxx

to nás taky fascinovalo. Všude modrá a široko daleko žádné parkoviště...
640113
to nás taky fascinovalo. Všude modrá a široko daleko žádné parkoviště...
xxendxx
0 0
reagovat
kdybych neparkoval na nejaky trapny modry zone, tak bych tam i pockal, az skoni MZ live, ale v tom prdelakove se normalne zaparkovat neda
640110
kdybych neparkoval na nejaky trapny modry zone, tak bych tam i pockal, az skoni MZ live, ale v tom prdelakove se normalne zaparkovat neda
0 0
reagovat
A jo, tak to je pravda že tam nikdo nebyl, takže jsi nás neminul.
640112
A jo, tak to je pravda že tam nikdo nebyl, takže jsi nás neminul.
0 0
reagovat
Nj, druhý MZ Live, není se čemu divit, že na baru nikdo nebyl. Přijet o půl hodiny pozdějc, už tam pili prakticky všichni.

#jirkastrachrulez
640111
Nj, druhý MZ Live, není se čemu divit, že na baru nikdo nebyl. Přijet o půl hodiny pozdějc, už tam pili prakticky všichni. #jirkastrachrulez
0 0
reagovat
byl sem tam kolem pul 8 +-
640109
byl sem tam kolem pul 8 +-
0 0
reagovat
Já šel docela brzo(cca 1:00), už jsem tam fakt usínal. Co si nesl Karel? Protože pak jedl dvakrát. A ty angličany si taky pamatuju, takže jsme se minuli....škoda, ale jak říkám dáme co nejdřív Pražskou Spojku. Protože musíme vymlátit z Daviese co se mu "kurva" stalo.
640108
Já šel docela brzo(cca 1:00), už jsem tam fakt usínal. Co si nesl Karel? Protože pak jedl dvakrát. A ty angličany si taky pamatuju, takže jsme se minuli....škoda, ale jak říkám dáme co nejdřív Pražskou Spojku. Protože musíme vymlátit z Daviese co se mu "kurva" stalo.
0 0
reagovat
odjizdel sem ve chvili, kdy dorazil shushik a karel si nes dlabanec, protoze ve foajé sedeli jen nejaky 2 anglicky se bavici lidi a nejakej hipser na schodech :)
640107
odjizdel sem ve chvili, kdy dorazil shushik a karel si nes dlabanec, protoze ve foajé sedeli jen nejaky 2 anglicky se bavici lidi a nejakej hipser na schodech :)
0 0
reagovat

xxendxx

Fakt jsi tam nakonec přišel....sakra! No nic, holt si dá pražská parta repeté a nebude den před tím chlastat, aby byla svěží. A Karel přivede spolubydlící.

BTW Strach rullez i za to jak se suprově rozkecal na baru. A ani nás nechtěl za to špičkovaní zmlátit. :+
640106
Fakt jsi tam nakonec přišel....sakra! No nic, holt si dá pražská parta repeté a nebude den před tím chlastat, aby byla svěží. A Karel přivede spolubydlící. BTW Strach rullez i za to jak se suprově rozkecal na baru. A ani nás nechtěl za to špičkovaní zmlátit. *:+*
xxendxx
0 0
reagovat

Ted

kdyby tam nekdo sedel, kdyz jsem tam prijel, nebo by mi screwchi bral telefon, nebo po me ta mila slecna za okynkem nechtela 500 za hodinu programu, tak bych tam mozna i zustal :)
640105
kdyby tam nekdo sedel, kdyz jsem tam prijel, nebo by mi screwchi bral telefon, nebo po me ta mila slecna za okynkem nechtela 500 za hodinu programu, tak bych tam mozna i zustal :)
Ted
0 0
reagovat
To jsi asi moc nechlastal, když už jsi schopnej v jedenáct bušit do klávesnice :D
640097
To jsi asi moc nechlastal, když už jsi schopnej v jedenáct bušit do klávesnice *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se