Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gyllenhaal zachraňuje New York


ikona
Mr. Hlad
jake gyllenhaaljessica chastainthe divisiontom clancy
Jake Gyllenhaal chystá akční podívanou podle herního hitu. A láká další herecké hvězdy.  

Pokud se nepletu, tak tuhle novinku jsme na MovieZone trochu přehlédli, ale i kdybychom o ní psali, tak si zaslouží připomenout. Jake Gyllenhaal si zahraje hlavní roli v adaptaci hry Tom Clancy‘s The Division. Když se hra objevila, nadšení úplně nevyvolala a zklamaných hráčů bylo vcelku dost. Na hráče však Gyllenhaal, který se ujme i produkce, úplně spoléhat nemusí. Příběh drsňáků, kteří se pokouší přežít uprostřed New Yorku, kde po podivné epidemii zavládla anarchie, půjde totiž snadněji prodávat jako akční thriller a jméno Toma Clancyho má taky pořád zvuk. 

 

Gyllenhaal ale asi nechce být před kamerou jedinou hvězdou a teď láká další, vedle něj by se mohla objevit Jessica Chastain. Zatím je ale všechno jen ve fázi námluv a Chastain má v Hollywoodu celkem fofr, brzy ji uvidíme v politickém thrilleru Miss Sloane, válečném dramatu Zookeeper‘s Wife nebo režijním debutu Aarona Sorkina Molly‘s Game. Každopádně kdyby se ji povedlo přemluvit, The Division by mohlo zkusit získat pozornost diváků přes slavná jména a poctivou military akci a na to, že je to oficiálně adaptace hry – podobně jako blábolovitý Resident Evil nebo v Americe propadnuvší Warcraft  - by se tvůrci mohli klidně vykašlat. Jo a taky by z toho mohl být dobrý film. 

--- 

Vytáhni v hospodě: V přípravě je i seriál o Jacku Ryanovi, nejslavnějším hrdinovi Toma Clancyho. Zahrát by si ho měl John Krasinski. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace