Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 48001 - 48020 Napsat příspěvek
Hans Zimmer bude mať koncert v BA !!!:+:+:+
640868
Hans Zimmer bude mať koncert v BA !!!*:+**:+**:+*
0 0
reagovat

Vincent

Bradley! :)
640866
Bradley! :)
Vincent
0 0
reagovat
Halloween/Karel
Tenhle rok jsme byli s pritelkyni za upiry
Loni to bylo vic "cosplay-like", schvalne kdopak jsem byl loni? :)
640865
[b]Halloween/Karel[/b] Tenhle rok jsme byli s pritelkyni za [link="https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/s960x960/12195022_10156095495065618_2948317571085317235_o.jpg"]upiry[/link] Loni to bylo vic "cosplay-like", schvalne kdopak jsem [link="https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/1619432_10154906625875618_2795818681157856225_n.jpg?oh=a8ec677f39c6cd69aaae744a61240e8d&oe=56CEF72C"]byl loni[/link]? :)
0 0
reagovat

světelné šavle

tak jsem se podíval na duely ze star wars a s hrůzou jsem zjistil, jak strašně choreograficky stupidní je darth maul duel :D Celkem nechápu, že se mi to kdy líbilo (i když... já to vlastně viděl ve svých 12-15 letech a nikdy se k tomu nevracel) . Na druhou stranu kudos pro tvůrce, protože v dalších dílech to podstatně vytáhli.
640864
tak jsem se podíval na duely ze star wars a s hrůzou jsem zjistil, jak strašně choreograficky stupidní je darth maul duel *:D* Celkem nechápu, že se mi to kdy líbilo (i když... já to vlastně viděl ve svých 12-15 letech a nikdy se k tomu nevracel) . Na druhou stranu kudos pro tvůrce, protože v dalších dílech to podstatně vytáhli.
světelné šavle
0 0
reagovat

Světelné meče

Osobně vlastním oficiálně LucasFilmem licencovaný FX lightsaber (FX není výrobce ale akronym pro "Force Effects", konkrétně Obi-Wanův model (EPII a dál) ke koupi např. zde - od Hasbra (dříve Master Replicas). A je skvělý. Cena kolem 200 USD i s poštovným a clem. Existují ale i mnohem lepší (a dražší vychytávky), jako např. Ultrasabers; ty už jsou ovšem bez ofiko licence - ale to jim neubírá na kvalitě, možná právě naopak.
640861
Osobně vlastním oficiálně LucasFilmem licencovaný FX lightsaber (FX není výrobce ale akronym pro "Force Effects", konkrétně Obi-Wanův model (EPII a dál) ke koupi např. [link="http://www.officialstarwarscostumes.com/star-wars-lightsabers"]zde[/link] - od Hasbra (dříve Master Replicas). A je skvělý. Cena kolem 200 USD i s poštovným a clem. Existují ale i mnohem lepší (a dražší vychytávky), jako např. [link="http://www.ultrasabers.com/"]Ultrasabers[/link]; ty už jsou ovšem bez ofiko licence - ale to jim neubírá na kvalitě, možná právě naopak.
Světelné meče
0 0
reagovat
Kamarádovi táta vyrobil naprosto boží v práci (soustružník) celý z kovu. Bylo to bez zvuků a světel, ale měl k tomu šroubovací čepel z hliníkové tyče nabarvené na zeleno. Vzhledem k tomu jak to bylo fortelně udělané se s tím dalo i docela seriozně "šermovat" a ubránit. Já proti tomu zlámal hodně násad, větví a klacků. :D Nikdy jsem nikomu nic tak nezáviděl. Ani na netu jsem nenarazil n nic lepšího vyrobeného.

Já si v návaznosti na to koupil plastový lightsaber Dartha Maula, svítil, byl výsuvný z obou stran a dělal i zvuky. :D Samozřejmě jsem ho hned rozflákal, tak jsem si v Baumaxu koupil červenou závěsnou zářivku, meč rozebral a přidělal jí tam. Vypadalo to fantasticky, hlavně v noci. Pořád s tím mám hrozně cool fotku, kde s drsným županem stojím s rozsvíceným mečem v županu. :D:D
Bohužel se stalo nevyhnutelné a za tmy jsem machroval s rozsvíceným mečem v pokojíčku a při švihu jsem zavadil o lustr. meč se rozstříštil, vyhodil jsem pojistky, málem mne to zabilo a do pokoje pokrytého drobným sklem se nedalo nějaký čas chodit, už ani nevím na jak dlouho jsem měl zakázaný přístup do dílny si cokoliv vyrábět. :D:D:D
640858
Kamarádovi táta vyrobil naprosto boží v práci (soustružník) celý z kovu. Bylo to bez zvuků a světel, ale měl k tomu šroubovací čepel z hliníkové tyče nabarvené na zeleno. Vzhledem k tomu jak to bylo fortelně udělané se s tím dalo i docela seriozně "šermovat" a ubránit. Já proti tomu zlámal hodně násad, větví a klacků. *:D* Nikdy jsem nikomu nic tak nezáviděl. Ani na netu jsem nenarazil n nic lepšího vyrobeného. Já si v návaznosti na to koupil plastový lightsaber Dartha Maula, svítil, byl výsuvný z obou stran a dělal i zvuky. *:D* Samozřejmě jsem ho hned rozflákal, tak jsem si v Baumaxu koupil červenou závěsnou zářivku, meč rozebral a přidělal jí tam. Vypadalo to fantasticky, hlavně v noci. Pořád s tím mám hrozně cool fotku, kde s drsným županem stojím s rozsvíceným mečem v županu. *:D**:D* Bohužel se stalo nevyhnutelné a za tmy jsem machroval s rozsvíceným mečem v pokojíčku a při švihu jsem zavadil o lustr. meč se rozstříštil, vyhodil jsem pojistky, málem mne to zabilo a do pokoje pokrytého drobným sklem se nedalo nějaký čas chodit, už ani nevím na jak dlouho jsem měl zakázaný přístup do dílny si cokoliv vyrábět. *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Ja mam uz asi 4 roky tento od FX za cca 200 dolarov aj s postovnym, imho najkvalitnejsie prevedenie. Cepel je odnimatelna!, pekny stojan samostatne na rukovat aj cepel, vydava to zvuky aj bez cepele, motion senzory, robia aj specialne spevnenejsie verzie urcene na suboje. Bohuzial, uz dlhsie su beznadejne vypredane, takze good luck a hlboku penazenku na ebayi:(
640857
Ja mam uz asi 4 roky [link="https://www.youtube.com/watch?v=WJDarrnb3O8"]tento od FX[/link] za cca 200 dolarov aj s postovnym, imho najkvalitnejsie prevedenie. Cepel je odnimatelna!, pekny stojan samostatne na rukovat aj cepel, vydava to zvuky aj bez cepele, motion senzory, robia aj specialne spevnenejsie verzie urcene na suboje. Bohuzial, uz dlhsie su beznadejne vypredane, takze good luck a hlboku penazenku na ebayi:(
0 0
reagovat

Lightsaber

Je tu někdo vlastníkem repliky?chci si už nejakej koupit. Idealne s modrou cepeli .Aby nebyl úplně z plastu a dělal zvuky. A čepel ideálně kdyby se zasouvala a vysouvala. Můžete me neco doporučit z vlastni zkušenosti?cena do 1000?
640851
Je tu někdo vlastníkem repliky?chci si už nejakej koupit. Idealne s modrou cepeli .Aby nebyl úplně z plastu a dělal zvuky. A čepel ideálně kdyby se zasouvala a vysouvala. Můžete me neco doporučit z vlastni zkušenosti?cena do 1000?
Lightsaber
0 0
reagovat

KarelR

Doufám, že tě brzy přejede auto.
640844
Doufám, že tě brzy přejede auto.
KarelR
0 0
reagovat

TedGeorge

OK, slibuju, že už nikdy nebudu šířit slávu Jaie Courtneyho :D
640843
OK, slibuju, že už nikdy nebudu šířit slávu Jaie Courtneyho *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat
:D
640842
*:D*
0 0
reagovat
Karle, fuck you za ty tvoje halloweenske fotky na facebooku... :(:(:(:(:-:-:-:-:-:-:-
640841
Karle, fuck you za ty tvoje halloweenske fotky na facebooku... *:(**:(**:(**:(**:-**:-**:-**:-**:-**:-**:-*
0 0
reagovat
Všechny trumfla Heidi Klum. :D:+
640827
Všechny trumfla [link="http://revue.idnes.cz/heidi-klumova-halloween-0wc-/lidicky.aspx?c=A151101_110211_lidicky_lf"]Heidi Klum[/link]. *:D**:+*
0 0
reagovat
link že je tohle Hlad? (napravo)
640826
http://i.imgur.com/6otvlTA.jpg že je tohle Hlad? (napravo)
0 0
reagovat
Ale aspoň jsem pak nakoupil Blu-raye Seznamte se, Joe Black a Villeneuveovo Zmizení. Jsem prostě romantik. :)
640824
Ale aspoň jsem pak nakoupil Blu-raye Seznamte se, Joe Black a Villeneuveovo Zmizení. Jsem prostě romantik. *:)*
0 0
reagovat
Nikdo se tu s tebou o tom prece nehada...
640823
Nikdo se tu s tebou o tom prece nehada...
0 0
reagovat
Ujišťuju všechny, že z toho fakt nebrečím. Jenom trumfuju Karla. ;)
640822
Ujišťuju všechny, že z toho fakt nebrečím. Jenom trumfuju Karla. *;)*
0 0
reagovat
mozna jen nevedeli, ze mas narozeniny. Stejne tak, jako to netusil nikdo tady
640821
mozna jen nevedeli, ze mas narozeniny. Stejne tak, jako to netusil nikdo tady
0 0
reagovat
Ani moc ne, srdceryvné scény z toho vážně nedělám. :))
640819
Ani moc ne, srdceryvné scény z toho vážně nedělám. *:))*
0 0
reagovat
To je hodně smutnej příběh.
640818
To je hodně smutnej příběh.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se