|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 48041 - 48060
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2402
- 2403
- 2404
- .
- 7041
- 7042
vecer najvacsich filmovych chyb
|
reagovat
|
Tony
:D ale tak v podstate je to mile. najst milu zenu v dospelom veku a aby to myslela s hranim vazne a zaroven ho mala rada, nemoze byt lahka uloha. ja chapem, ze tento nevidany uspech treba niekam zapisat, ale naco taka trapna odbocka cez nejake preklepy na moviezone...
|
reagovat
|
Hitumi
Sice pominul pár nejlepších filmovejch hraček, ale jinak má pravdu pravdoucí. 

|
reagovat
|
Husta
Redaktor nejsi, ale pokud jdeš někoho kárat za chyby a sám tam vyšvihneš překlep a hrubku, tak prostě vypadáš jako idiot. Ať se ti to líbí nebo ne.
SteKi
jj a dělá to jenom o fous nenápadněji, než Disk, když se mu blížila třicítka.
SteKi
jj a dělá to jenom o fous nenápadněji, než Disk, když se mu blížila třicítka.

|
reagovat
|
Hasta
Hele redakce nemá čas na to s tebou ztrácet čas. Proto musíš vzít zavděk jedním externistou a nevynucovat si na nich jako malej kluk pozornost. A klidně si to mohl někomu poslat do vzkazníku a aby jsi byl produktivní, tak třeba přidat nějakou tu chybku, kterou je možné opravit.
Ale to by asi bylo moc práce (není na to čas při loadingu hry?).
Co se té šifry týče, tak na to vysvětlování už nemá čas ani ten externista...
Ale to by asi bylo moc práce (není na to čas při loadingu hry?).
Co se té šifry týče, tak na to vysvětlování už nemá čas ani ten externista...
|
reagovat
|
Ted
Myslíš, že madam Merkel za chvíli bude potřebovat pana H oživit, aby jí pomohl se současnou situací nebo co jsi tou šifrou myslel ?
U SteKiho byla diagnostikována potřeba vyslovit své přání skrze jinou osobu :)
další ...

Hasta LogOut
U SteKiho byla diagnostikována potřeba vyslovit své přání skrze jinou osobu :)
další ...

Hasta LogOut
|
reagovat
|
Hasta
De facto je to jako kdyby Hitler loboval za řešení situace s přemnoženým kůrovcem.
|
reagovat
|
Toník je irelevantní.
1. já nejsem redaktor
2. jsem to přepisoval v rychlosti řádu sekund (alt tab při loadingu hry), protože tu nejde editovat.
3. nejde tu editovat
A vůbec nevšiml jsem si, že tu na mě reaguje Cival, Hlad, Imf nebo Karel nebo co nechápete na "apel na redakci", přičemž podstatné je to slovo "redakce" ? :)
1. já nejsem redaktor
2. jsem to přepisoval v rychlosti řádu sekund (alt tab při loadingu hry), protože tu nejde editovat.
3. nejde tu editovat
A vůbec nevšiml jsem si, že tu na mě reaguje Cival, Hlad, Imf nebo Karel nebo co nechápete na "apel na redakci", přičemž podstatné je to slovo "redakce" ? :)
|
reagovat
|
To bylo slabší Tedoslave
Člověk tu přátelsky upozorní, že si běžný čtenář (mrkne sem občas) něčeho všimne, aby kluci věděli na čem zapracovat a hned jsi nepochopitelně nervní. K tomu co píšeš bych měl připomínky, ale považoval by jsi to za flame (jak jinak), tak se překonám a budu mlčet :)
Člověk tu přátelsky upozorní, že si běžný čtenář (mrkne sem občas) něčeho všimne, aby kluci věděli na čem zapracovat a hned jsi nepochopitelně nervní. K tomu co píšeš bych měl připomínky, ale považoval by jsi to za flame (jak jinak), tak se překonám a budu mlčet :)|
reagovat
|
Poslední výměna zpráv s Hladem asi zapůsobila, když si teď vymýšlíš osoby, jen aby jsi skrz ně mohl opět začít nějaký flame.
|
reagovat
|
Hasta
Tvoje mladá má pravdu. Sám nasekám v každým tématu strašně moc chyb a chudák Karel nebo Hlad to pak musí korekturovat. Věř mi, že se každej snaží seč může, aby tam takových chyb a překlepů bylo co nejmíň. Žádný korektor bohužel zadarmo pracovat nebude...
A když už sis dovolil apel, tak si taky jeden dovolím.
Píšeš jako prase a jsi sprostší než já, Tony a Duro dohromady. Občas po tobě nějaký ten příspěvek musí někdo přečíst a po sté tě upozornit, aby sis na to dával pozor. Zbytečně rozdmýcháváš flame snad u každého článku, pod kterým se vypisuješ. Diskuze mají také svoje pravidla a je naprosto zbytečně a kontraproduktivní pořád a dokola útočit na ty stejné lidi, s jejichž názory nesouhlasíš.
Třeba potom zbyde víc času na tu korekturu.
A když už sis dovolil apel, tak si taky jeden dovolím.
Píšeš jako prase a jsi sprostší než já, Tony a Duro dohromady. Občas po tobě nějaký ten příspěvek musí někdo přečíst a po sté tě upozornit, aby sis na to dával pozor. Zbytečně rozdmýcháváš flame snad u každého článku, pod kterým se vypisuješ. Diskuze mají také svoje pravidla a je naprosto zbytečně a kontraproduktivní pořád a dokola útočit na ty stejné lidi, s jejichž názory nesouhlasíš.
Třeba potom zbyde víc času na tu korekturu.
|
reagovat
|
Apel na redakci
Mladá dnes sama od sebe, co tu něco dočetla, říká: "Škoda, že si to po sobě na Moviezone víc nečtou, docela často tam narážím na pravopisné chyby nebo překlepy, třeba chybějící ssamohláska apod." ...
Jen říkám
Jen říkám

|
reagovat
|
A ještě sem zapoměl dopsat, že nové brýle sem na očích ještě neměl, ale co mi bylo řečeno, jsou lehčí a subtilnější... a nepoužívají pevné plastové "sklo", ale jen folii. Sklo vs folie - oboje polarizuje úplně stejně a o folii si myslím, že bude pro vlastní odrazy náchylnější, protože asi má rovinnou plochu filtru (což je velmi hrubě řečeno základ lineárního zrcadla a tudíš bude náchylněji odrážet parazitní světlo), narozdíl od skel pevných (které mají zase jiné optické "vady" stejné jako jakékoli brejle - jsou to další čočka před okem)...
Ve výsledku se tak mohlo stát, že starší brejle, které byly opravdu velkiké, ti vystínily ono únikové světlo a líp se do nich dioprické brýle vlezly.
Naproti lehčí a subtilnější kupované tohle neumí. A když mám odpovědět úplně v globálu, jak to vyřešit - pak si sednout tak, aby si neměl v přímé viditelnosti, nebo líp řečeno v přímém odrazu brýlí ono bezpečnostní světlo. Z hlavy si fakt nespomenu, jak je tohle osvětlení v sále řešeno, ale v dolních řadách cca uprostřed nemívám problém nevidět parazitní světla. V IMAXu sem ale poměrně dlouho nebyl, takže úplně ruku do ohně nedám.
Ve výsledku se tak mohlo stát, že starší brejle, které byly opravdu velkiké, ti vystínily ono únikové světlo a líp se do nich dioprické brýle vlezly.
Naproti lehčí a subtilnější kupované tohle neumí. A když mám odpovědět úplně v globálu, jak to vyřešit - pak si sednout tak, aby si neměl v přímé viditelnosti, nebo líp řečeno v přímém odrazu brýlí ono bezpečnostní světlo. Z hlavy si fakt nespomenu, jak je tohle osvětlení v sále řešeno, ale v dolních řadách cca uprostřed nemívám problém nevidět parazitní světla. V IMAXu sem ale poměrně dlouho nebyl, takže úplně ruku do ohně nedám.
|
reagovat
|
Falwic: Jde spíš o to, zda si sedal do stejných míst pravidelně... Když sedneš jinam, nemusíš být u přímého zdroje světla...
Pokud máš ale mezi jednotlivými brýlemi mezeru, do které se dostává světlo parazitní, pak je to o zákonech optiky... a dvoje brýle při projekci nejsou určitě top řešení... Protože může docházet i k častějšímu propouštění snímků pro opačné oko (crosstalk), o parazitním světle ještě můžeme mluvit navíc...
Pokud si kutil, zkus si udělat z těch koupených brýlí něco jako 3D klip na brýle... Kupovat to moc smysl nemá (i když ti budou fungovat ve VŠECH kinech i TV s pasivní polarizací), ale jak říkám, šikovný kutil něco vymyslí...
Tím eliminuješ nejen rozestup mezi brýlemi, ale i ideální polohu a hlavně vlastní pohodlí...
Pokud máš ale mezi jednotlivými brýlemi mezeru, do které se dostává světlo parazitní, pak je to o zákonech optiky... a dvoje brýle při projekci nejsou určitě top řešení... Protože může docházet i k častějšímu propouštění snímků pro opačné oko (crosstalk), o parazitním světle ještě můžeme mluvit navíc...
Pokud si kutil, zkus si udělat z těch koupených brýlí něco jako 3D klip na brýle... Kupovat to moc smysl nemá (i když ti budou fungovat ve VŠECH kinech i TV s pasivní polarizací), ale jak říkám, šikovný kutil něco vymyslí...
Tím eliminuješ nejen rozestup mezi brýlemi, ale i ideální polohu a hlavně vlastní pohodlí...
|
reagovat
|
TOP Diskuze
82Avatar: Oheň a popel: Recenze 43Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 43Odyssea: Trailer 40Den odhalení: Teaser 24Téma: Rozbor Supergirl aneb proč bychom neměli dostat Strážce Galaxie 4 23První dojmy: třetí Avatar 22Avatar drancuje kina po celém světě, ale na dvojku nestačí. Padnou dvě miliardy? 13The Sheep Detectives: Trailer 10Co prozradily leaky Avengers: Doomsday teaserů o zápletce? 9První dojmy: hvězdná detektivka Na nože: Probuzení mrtvého muže