Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 47961 - 47980 Napsat příspěvek
Remember, remember!
The fifth of November,
The Gunpowder treason and plot;
I know of no reason
Why the Gunpowder treason
Should ever be forgot!
641018
Remember, remember! The fifth of November, The Gunpowder treason and plot; I know of no reason Why the Gunpowder treason Should ever be forgot!
0 0
reagovat

pepo

dont worry,
mne sa trailer páčil a toto mi prišlo ubertrápne
641000
dont worry, mne sa trailer páčil a toto mi prišlo ubertrápne
pepo
0 0
reagovat
:D:D:D "Co to je za debilní superschopnost, jdi zpátky do řady!" :D :D
640995
*:D**:D**:D* "Co to je za debilní superschopnost, jdi zpátky do řady!" *:D* *:D*
0 0
reagovat
hm, mňa to nebavilo rovnako ako trailer. ak má byť toto ten supercool dedpool (comisy nečítam), tak to ide úplne mimo mňa a v kine budem trpieť.
640994
hm, mňa to nebavilo rovnako ako trailer. ak má byť toto ten supercool dedpool (comisy nečítam), tak to ide úplne mimo mňa a v kine budem trpieť.
0 0
reagovat
Jezisi to bolo dobre:D:D:D
640988
Jezisi to bolo dobre*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
640987
[link="https://www.youtube.com/watch?v=Hr1YnpLiJC8"]čo robil Deadpool na Halloweena?[/link] *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Seduced and Abandoned je to čo som hľadal.
640977
[link="https://en.wikipedia.org/wiki/Seduced_and_Abandoned_%282013_film%29"]Seduced and Abandoned[/link] je to čo som hľadal.
0 0
reagovat

kubqo

To neznám, ale vzpomněl jsem si ještě na On the Lot, což byla show typu ČR hledá superstar, akorát pro nadějný režiséry. Každej tejden museli účastníci natočit krátkej film na nějaký daný téma a pak obměňující se porota známejch režisérů a dalších hollywoodskejch lidí ty výtvory komentovali a postupně účastníci vypadávali. Vítěz pak vyhrál možnost natočit celovečerák pro DreamWorks. V porotě byli třeba Michael Bay, Gary Marshall, Carrie Fisher a řada dalších. Bylo to dobrý, ale nevím, jestli se to dá ještě sehnat, je to asi 10 let starý.
640974
To neznám, ale vzpomněl jsem si ještě na On the Lot, což byla show typu ČR hledá superstar, akorát pro nadějný režiséry. Každej tejden museli účastníci natočit krátkej film na nějaký daný téma a pak obměňující se porota známejch režisérů a dalších hollywoodskejch lidí ty výtvory komentovali a postupně účastníci vypadávali. Vítěz pak vyhrál možnost natočit celovečerák pro DreamWorks. V porotě byli třeba Michael Bay, Gary Marshall, Carrie Fisher a řada dalších. Bylo to dobrý, ale nevím, jestli se to dá ještě sehnat, je to asi 10 let starý.
kubqo
0 0
reagovat
a inak keď ste tu už niekto spomínali seriál od HBO o tvorbe filmu, nevie niekto jak sa volá dokument od HBO o produkovaní indie filmu? tuším Alec Baldwin mal niečo s tým dočinenia.
640971
a inak keď ste tu už niekto spomínali seriál od HBO o tvorbe filmu, nevie niekto jak sa volá dokument od HBO o produkovaní indie filmu? tuším Alec Baldwin mal niečo s tým dočinenia.
0 0
reagovat
Activision kúpil tvorcov Candy Crush, King, za takmer 6 miliárd :D Disney kúpil Lucasfilm za 4 :D ja viem že sa to nedá porovnávať, ale ajtak, docela haluz
640970
[link="http://kotaku.com/activision-buys-candy-crush-makers-for-5-9-billion-1740204224"]Activision kúpil[/link] tvorcov Candy Crush, King, za takmer 6 miliárd *:D* Disney kúpil Lucasfilm za 4 *:D* ja viem že sa to nedá porovnávať, ale ajtak, docela haluz
0 0
reagovat
Já mám podezření, že na tom pracoval tým psychologů, protože to neskutečně uklidňuje. Na anglických internetech jsem často narazil na komentáře lidí, že na něj mají ty nejhezčí vzpomínky. Já podobně vzpomínám na pořady s Nesvatbou starším.:)
640923
Já mám podezření, že na tom pracoval tým psychologů, protože to neskutečně uklidňuje. Na anglických internetech jsem často narazil na komentáře lidí, že na něj mají ty nejhezčí vzpomínky. Já podobně vzpomínám na pořady s Nesvatbou starším.*:)*
0 0
reagovat
Jo, přiznávám, že to má svoje kouzlo. A podle Wikipedie za život namaloval přes 30 000 obrazů, takže asi trochu praxe v tom měl.
640913
Jo, přiznávám, že to má svoje kouzlo. A podle Wikipedie za život namaloval přes 30 000 obrazů, takže asi trochu praxe v tom měl.
0 0
reagovat
Jako stylove se to nikomu samozrejme libit nemusi, ale to s jakou lehkosti a jakyma fintickama se k tem vysledkum dostava je proste parada. A samozrejme ten komentar, pripadne ciste jenom "zvuky" k tomu, jsou tresnicka na dortu :)
640911
Jako stylove se to nikomu samozrejme libit nemusi, ale to s jakou lehkosti a jakyma fintickama se k tem vysledkum dostava je proste parada. A samozrejme ten komentar, pripadne ciste jenom "zvuky" k tomu, jsou tresnicka na dortu :)
0 0
reagovat

Mamphis

jako ty vobrazy jsou neskonale hnusný, ale to neznamená, že vobčas s těma barvama neumí udělat nějakej vtipnej figlík, evidentně to hodně trénoval...
640910
jako ty vobrazy jsou neskonale hnusný, ale to neznamená, že vobčas s těma barvama neumí udělat nějakej vtipnej figlík, evidentně to hodně trénoval...
Mamphis
0 0
reagovat

The Joy of Painting

Já se přidám. Už odpoledne mi to na pozadí běželo snad dvě hodiny. Jako člověku, co polovinu dětství a dospívání strávil nad papírem se štetcem v ruce, se mi samozřejmě při pohledu na ten kýč a "fígle" ježej chlupy až na prdeli, ale ten Bobův hlas a pozitivita je... Prostě se u toho skvěle usíná. :D A vtípky jako "these little rascals", "beat the devil out of it" nebo "maybe there's a little beaver hiding under there" mě spolehlivě vždycky pošlou do kolen. :D

Na druhou stranu Steve... :-
640909
Já se přidám. Už odpoledne mi to na pozadí běželo snad dvě hodiny. Jako člověku, co polovinu dětství a dospívání strávil nad papírem se štetcem v ruce, se mi samozřejmě při pohledu na ten kýč a "fígle" ježej chlupy až na prdeli, ale ten Bobův hlas a pozitivita je... Prostě se u toho skvěle usíná. *:D* A vtípky jako "these little rascals", "beat the devil out of it" nebo "maybe there's a little beaver hiding under there" mě spolehlivě vždycky pošlou do kolen. *:D* Na druhou stranu Steve... *:-*
The Joy of Painting
0 0
reagovat
On ma strasne hypnotickej hlas. Na video uz nekoukam a jenom to posloucham pri psani...
640907
On ma strasne hypnotickej hlas. Na video uz nekoukam a jenom to posloucham pri psani...
0 0
reagovat

SteKi

Ja mám za to že to bola hodne populárna show v US a toto je prvý krát čo niekde niekto dáva reruns všetkých epizód.

Inak to môže byť mrazivé veľmi rýchlo, napr táto epizóda boal natáčaná po smrti jeho manželky.
640901
Ja mám za to že to bola hodne populárna show v US a toto je prvý krát čo niekde niekto dáva reruns všetkých epizód. Inak to môže byť mrazivé veľmi rýchlo, napr [link="https://www.youtube.com/watch?v=ugJfjmxOR2I"]táto [/link]epizóda boal natáčaná po smrti jeho manželky.
SteKi
0 0
reagovat

SteKi

:+

strašně se řežu u toho chatu. Jo a některý ty figlíky z těch videjí určitě zkusím...
640900
*:+* strašně se řežu u toho chatu. Jo a některý ty figlíky z těch videjí určitě zkusím...
SteKi
0 0
reagovat

Bud Spencer

Tony&Gorecki: Mám to stejně:+
Jejich filmy si dávám pravidelně každý rok a pořád si je užívám.
640898
Tony&Gorecki: Mám to stejně*:+* Jejich filmy si dávám pravidelně každý rok a pořád si je užívám.
Bud Spencer
0 0
reagovat

Fred Thompson

RIP. Hrál třeba v Good Wife, Die Hard 2 atd... a vždycky mi přišel jako velkej sympaťák. Shit. Už začínám být fakt starej...
640895
RIP. Hrál třeba v Good Wife, Die Hard 2 atd... a vždycky mi přišel jako velkej sympaťák. Shit. Už začínám být fakt starej...
Fred Thompson
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se