Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 47981 - 48000 Napsat příspěvek

Fred Thompson

RIP. Hrál třeba v Good Wife, Die Hard 2 atd... a vždycky mi přišel jako velkej sympaťák. Shit. Už začínám být fakt starej...
640895
RIP. Hrál třeba v Good Wife, Die Hard 2 atd... a vždycky mi přišel jako velkej sympaťák. Shit. Už začínám být fakt starej...
Fred Thompson
0 0
reagovat

Gorecki

:+

Tahle dvojka provázela mé dětství.
640894
*:+* Tahle dvojka provázela mé dětství.
Gorecki
0 0
reagovat

scroochy

Diky za tip, zni to paradne!:+
640893
Diky za tip, zni to paradne!*:+*
scroochy
0 0
reagovat

Ad Bud Spencer

Tuto scenu milujem:)
640892
[link="http://youtu.be/BY4DXyghHCQ"]Tuto[/link] scenu milujem:)
Ad Bud Spencer
0 0
reagovat

Project Greenlight

Nevím, jestli tu o tom lidí vědí, ale nedávno začala nová řada filmový reality show Project Greenlight z produkce Matta Damona a Bena Afflecka, kde v rámci soutěže vybrali režiséra-nováčka, kterýmu dali pár milionů dolarů, aby natočil celovečerák pro HBO. Jednotlivý díly sledujou zákulisní dění z natáčení toho filmu - přepisování scénáře, preprodukce, casting, lokace apod. - a dost mě to baví. Viděl jsem zatím 4 díly a je to super, protože ten režisér je hroznej perfekcionista jak David Fincher a vznikaj tak neustálý konflikty mezi nim a producentkou a tak dále. Fakt doporučuju, je to zajímavej vhled do tohohle světa hollywoodskýho zákulisí. :+
640829
Nevím, jestli tu o tom lidí vědí, ale nedávno začala nová řada filmový reality show Project Greenlight z produkce Matta Damona a Bena Afflecka, kde v rámci soutěže vybrali režiséra-nováčka, kterýmu dali pár milionů dolarů, aby natočil celovečerák pro HBO. Jednotlivý díly sledujou zákulisní dění z natáčení toho filmu - přepisování scénáře, preprodukce, casting, lokace apod. - a dost mě to baví. Viděl jsem zatím 4 díly a je to super, protože ten režisér je hroznej perfekcionista jak David Fincher a vznikaj tak neustálý konflikty mezi nim a producentkou a tak dále. Fakt doporučuju, je to zajímavej vhled do tohohle světa hollywoodskýho zákulisí. *:+*
Project Greenlight
0 0
reagovat
Buda s Terencem mám rád jen v Právý a levý ruce ďábla.
Za to jejich fejková dvojka Paul L. Smith a Antonio Cantafora jako Šimon a Matouš mě vždycky bavila víc. Jejich výlet na Rivieru jsem v dětství viděl nesčetněkrát.
640889
Buda s Terencem mám rád jen v Právý a levý ruce ďábla. Za to jejich fejková dvojka Paul L. Smith a Antonio Cantafora jako Šimon a Matouš mě vždycky bavila víc. Jejich výlet na Rivieru jsem v dětství viděl nesčetněkrát.
0 0
reagovat

Bud Spencer

Tuhle dvojku můžu už od dětství. :+ Přihazuji jednu oblíbenou scénu. 8) Přímo do fazolí. :D
640888
Tuhle dvojku můžu už od dětství. *:+* Přihazuji jednu oblíbenou [link="https://youtu.be/FtVQ6bFX1UM?t=32m13s"]scénu[/link]. *8)* Přímo do fazolí. *:D*
Bud Spencer
0 0
reagovat
Karel
Bingo :)

PS: Tech Harley Quinn jsem videl az moc v sobotu vecer, a prej podle Googlu to byl nejvyhledavanejsi kostym tento rok, tak se ani nedivim.
640886
[b]Karel[/b] Bingo *:)* PS: Tech Harley Quinn jsem videl az moc v sobotu vecer, a prej podle Googlu to byl nejvyhledavanejsi kostym tento rok, tak se ani nedivim.
0 0
reagovat
Jo, už jsem to dneska na internetech zaznamenal. Nostalgie jak sviň.

640885
Jo, už jsem to dneska na internetech [link="http://www.imgup.cz/image/DCc"]zaznamenal. [/link] Nostalgie jak sviň.
0 0
reagovat

Leonidas

At mu zdravi slouzi. :+ Ale opravdu jsem necekal, ze se pri jeho postave dozije takoveho veku.
640883
At mu zdravi slouzi. *:+* Ale opravdu jsem necekal, ze se pri jeho postave dozije takoveho veku.
Leonidas
0 0
reagovat

Bud Spencer

má dneska 86. Koukejte si na něj vzpomenout - v tomhle věku už člověk neví dne ani hodiny! :)
640881
má dneska 86. Koukejte si na něj vzpomenout - v tomhle věku už člověk neví dne ani hodiny! *:)*
Bud Spencer
0 0
reagovat

SteKi

Whyyyy :D

pepo
Dobré info, takže Ennio a Hans... riadne kombo.
640880
Whyyyy *:D* [b]pepo[/b] Dobré info, takže Ennio a Hans... riadne kombo.
SteKi
0 0
reagovat
ty to s tema SW vubec nemyslis vazne!

uz uplne vidim, jak sjizdis ty dvd na svym 35cm CRTcku, paris Force unleashed na lowzoli a pak drandis ve svy Fobii pro tenhle skvost

8);)
640877
ty to s tema SW vubec nemyslis vazne! uz uplne vidim, jak sjizdis ty dvd na svym 35cm CRTcku, paris Force unleashed na lowzoli a pak drandis ve svy Fobii pro tenhle skvost *8)**;)*
0 0
reagovat

pepo

Super, dky za info :+:+:+
640875
Super, dky za info *:+**:+**:+*
pepo
0 0
reagovat

Spazz

ani nevies ako ti rozumiem :D
640874
ani nevies ako ti rozumiem *:D*
Spazz
0 0
reagovat

RainMakeR

Kamo vcera som bol nahodou v draciku a drzal som ten cerveny v ruke...a hned som ho po jednom vysunuti pokazil a opatrne/nenapadne som ho ulozil naspat do regalu. Vyzera to lacne, aj mas z toho taky pocit ked to drzis v ruke.
640873
Kamo vcera som bol nahodou v draciku a drzal som ten cerveny v ruke...a hned som ho po jednom vysunuti pokazil a opatrne/nenapadne som ho ulozil naspat do regalu. Vyzera to lacne, aj mas z toho taky pocit ked to drzis v ruke.
RainMakeR
0 0
reagovat

SteKi

Ja to otevrel a ted to nemuzu zavrit.... Je to vylozene hypnoticke :D
640872
Ja to otevrel a ted to nemuzu zavrit.... Je to vylozene hypnoticke *:D*
SteKi
0 0
reagovat

Lightsaber

link

Me by stačilo i neco takového. Svítí to. Dělá to zvuky a vysouvá se to. Ty repliky od FX jsou moc drahý.
Náhodou s tímhle někdo zkušenosti mate?je i víc verzí

640871
http://www.dracik.cz/star-wars-svetelny-mec/#popis Me by stačilo i neco takového. Svítí to. Dělá to zvuky a vysouvá se to. Ty repliky od FX jsou moc drahý. Náhodou s tímhle někdo zkušenosti mate?je i víc verzí
Lightsaber
0 0
reagovat
link

vie mi niekto vysvetlit, ze toto sleduje denne 40 000 a viac ludi?!? :D a ten chat je tam neskutocny :D :+
640870
http://www.twitch.tv/bobross vie mi niekto vysvetlit, ze toto sleduje denne 40 000 a viac ludi?!? *:D* a ten chat je tam neskutocny *:D* *:+*
0 0
reagovat
a o dva dni neskôr v Prahe
640869
a o dva dni neskôr v Prahe
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se