Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3081 - 3100 Napsat příspěvek
reaguje na: Kostěj
Hned první věta. Ne Orbán fakt není proruský. Omg.
932451
Hned první věta. Ne Orbán fakt není proruský. Omg.
932438
1 0
reagují: Vault_13, Kostěj
reagovat
Platforma Voyo a O2 TV se sloučí do nově vzniklé streamovací platformy Oneplay. Venku je už také ceník této nové služby a upřímně nevím, co si o tom mám myslet. Mám v televizi O2 TV a vůbec netuším, jestli se mi od 10. března, kdy se má Oneplay objevit online, zdraží paušál nebo vše zůstane na původní ceně, i když jsem si původní Voyo nikdy neobjednal.
932442
Platforma Voyo a O2 TV se sloučí do nově vzniklé streamovací platformy Oneplay. Venku je už také [url=https://pbs.twimg.com/media/Gkp5DM9WwAAOOWL?format=jpg&name=medium]ceník[/url] této nové služby a upřímně nevím, co si o tom mám myslet. Mám v televizi O2 TV a vůbec netuším, jestli se mi od 10. března, kdy se má Oneplay objevit online, zdraží paušál nebo vše zůstane na původní ceně, i když jsem si původní Voyo nikdy neobjednal.
1 0
reagují: Clavius, Haggar
reagovat
Uff, 5 let staré video jak Stephen King předpověděl v Mrtvé Zóně ze 70. let prezidenta někoho jako Trump a teď je to ještě aktuálnější, než před těmi 5 lety. link
932441
Uff, 5 let staré video jak Stephen King předpověděl v Mrtvé Zóně ze 70. let prezidenta někoho jako Trump a teď je to ještě aktuálnější, než před těmi 5 lety. https://www.youtube.com/watch?v=UXfklsKGwBU
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Prošel jsem jen zběžně namátkou vybranej ten článek o Orbánovi, resp. to, co z něj vidím, protože (kupodivu!), Echo24 nepředplácim ?). Která konkrétní část ho tam podle tebe líčí jako dobráka?

"Ani Orbán není proruský, emocionálně proruský. Jednak je vypočítavý pragmatik, jednak má určité putinovské rysy v tom, že uvažuje v historických konotacích a staletých horizontech."

Na mě to působí jako vrcholně pragmatickej článek, kterej věci pojmenovává tak, jak jsou (nebo jak je Lucie vnímá). Toho si cením, mj. proto, že se politice "východu" věnuje dlouhodobě. Pro srovnání - včera jsem četl na SeznamZprávy "reportáž" z infiltrace český větve Nočních vlků a ta nenávist k těm blbečkům (kterou mimochodem sdílím) a snaha je co nejvíc zesměšnit z toho úplně kapala.
932438
Prošel jsem jen zběžně namátkou vybranej [url=https://www.echo24.cz/a/S4cKu/orban-vyhral-vic-nez-kdy-doufal]ten článek o Orbánovi[/url], resp. to, co z něj vidím, protože (kupodivu!), Echo24 nepředplácim *?)*. Která konkrétní část ho tam podle tebe líčí jako dobráka? [i]"Ani Orbán není proruský, emocionálně proruský. Jednak je vypočítavý pragmatik, jednak má určité putinovské rysy v tom, že uvažuje v historických konotacích a staletých horizontech."[/i] Na mě to působí jako vrcholně pragmatickej článek, kterej věci pojmenovává tak, jak jsou (nebo jak je Lucie vnímá). Toho si cením, mj. proto, že se politice "východu" věnuje dlouhodobě. Pro srovnání - včera jsem četl na SeznamZprávy "reportáž" z infiltrace český větve Nočních vlků a ta nenávist k těm blbečkům (kterou mimochodem sdílím) a snaha je co nejvíc zesměšnit z toho úplně kapala.
932437
2 -1
reagují: esmo, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Kostěj
Asi jsem fašounek dobrá, možná i zla. Ale nepíše tam závratných 6 měsíců, což je třeba pauza, kterou už v minulosti měla. Když se kouknu na její poslední články, tak je to článek proto boxerce Iman Chalífové, pod tím hned článek který sdílí Hnutí pro rodinu proto adopcim homosexuálů, pod tím se zastává Gnaubera, pod tím líčí Orbána jako dobráka a to jsou poslední 4 články. Jako....
932437
Asi jsem fašounek dobrá, možná i zla. Ale nepíše tam závratných 6 měsíců, což je třeba pauza, kterou už v minulosti měla. Když se kouknu na její poslední články, tak je to článek proto boxerce Iman Chalífové, pod tím hned článek který sdílí Hnutí pro rodinu proto adopcim homosexuálů, pod tím se zastává Gnaubera, pod tím líčí Orbána jako dobráka a to jsou poslední 4 články. Jako....
932434
5 0
reagují: Kostěj
reagovat
reaguje na: do_Od
Bývalá redaktorka Echo24. Chápu, že pro fašounky dobra je to nepodstatnej rozdíl, nedejbože se snad zajímat, co tam psala 8)
932434
[b]Bývalá[/b] redaktorka Echo24. Chápu, že pro [i]fašounky dobra [/i]je to nepodstatnej rozdíl, nedejbože se snad zajímat, co tam psala *8)*
932426
1 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
:D:D hoši.. a to máme teprve měsíc vlády za sebou. Hoďte se do klidu, všechno je to hra a manipulace. Ať už ten atom blikne nebo ne, ovlivnit to nemůžete, tak si tou hnusnou politikou nekazte náladu.
932431
*:D**:D* hoši.. a to máme teprve měsíc vlády za sebou. Hoďte se do klidu, všechno je to hra a manipulace. Ať už ten atom blikne nebo ne, ovlivnit to nemůžete, tak si tou hnusnou politikou nekazte náladu.
1 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Já tam mám ban za to že sem se jí zeptal proč za 2 roky nenapsala ani jeden příspěvek o ruské agresi nebo na obranu Ukrajiny, ale desítky příspěvků s ruským sentimentem. Kdyby někdo pořád potřeboval nápovědu, stačí se podívat k ní do diskuze, napsat tam "Slava Ukraini 💛💙" a čekat na reakce.
932429
Já tam mám ban za to že sem se jí zeptal proč za 2 roky nenapsala ani jeden příspěvek o ruské agresi nebo na obranu Ukrajiny, ale desítky příspěvků s ruským sentimentem. Kdyby někdo pořád potřeboval nápovědu, stačí se podívat k ní do diskuze, napsat tam "Slava Ukraini 💛💙" a čekat na reakce.
932426
3 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Taky to čtu a ten její wording mě fascinuje. Nehledě na to, že tam tvrdí, že Macron nechce zkonfiskovat ruský aktiva, přitom jsem doslova ráno sledoval video, kde tvrdí přesný opak a říká, že jediný, kdo by měl splácet dluhy na Ukrajině, je tady Rusko. A Trumpa několikrát opravil. Tak nevím, jestli se jen upsala, záměrně to smotala, nebo vo co jí jde. Ale tak redaktorka Echo24, no.
932426
Taky to čtu a ten její wording mě fascinuje. Nehledě na to, že tam tvrdí, že Macron nechce zkonfiskovat ruský aktiva, přitom jsem doslova ráno sledoval video, kde tvrdí přesný opak a říká, že jediný, kdo by měl splácet dluhy na Ukrajině, je tady Rusko. A Trumpa několikrát opravil. Tak nevím, jestli se jen upsala, záměrně to smotala, nebo vo co jí jde. Ale tak redaktorka Echo24, no.
932424
7 0
reagují: Kostěj, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: esmo
Sulovska je ukázkový kremlobot. Asistentka Vondry 
932424
Sulovska je ukázkový kremlobot. Asistentka Vondry 
932409
3 0
reagují: do_Od
reagovat

Voyo+O2 TV

Voyo a O2 TV se slučují do nové VOD služby OnePlay. Obsah z obou tak bude dostupný na jedné VOD službě. Plus bude možno dokoupit k tomu MAX. 
932423
Voyo a O2 TV se slučují do nové VOD služby OnePlay. Obsah z obou tak bude dostupný na jedné VOD službě. Plus bude možno dokoupit k tomu MAX. 
Voyo+O2 TV
0 0
reagovat
reaguje na: esmo
Lucka je zlatíčko. Nebejt já ženatej a pomalu už nad hrobem... ?)
932410
Lucka je zlatíčko. Nebejt já ženatej a pomalu už nad hrobem... *?)*
932409
0 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Asi nemám k tomuto tématu co říct, protože cítím jen zlobu nad stavem společnosti. Ale doporučuji sledovat Lucku Sulovskou, ta to dění celé tak pragmaticky komentuje a rozebírá.
932409
Asi nemám k tomuto tématu co říct, protože cítím jen zlobu nad stavem společnosti. Ale doporučuji [url=https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10222965416557570&id=1643504119&rdid=Xmj8Zc2lhyeglgLi#]sledovat Lucku Sulovskou[/url], ta to dění celé tak pragmaticky komentuje a rozebírá.
932406
1 0
reagují: AndyKaufman, Kostěj
reagovat
No, to je právě rozdíl mezi dementní populističností, a dementním opájení se ideologií - šetření na DEI je z praktického hlediska bezvýznamné, ale aspoň ho většina společnosti vítá. Víčka a brčka jsou taky prakticky bezvýznamné, ale akorát většinu společnosti naserou.

Liberálové odmítají být praktičtí, takže dělají cestu populistům kteří pak mohou tu praktičnost předstírat aby prosadili svoje osobní záměry.
A v tom je Trumpova hlavní výhoda - zhruba třetina jeho výroků je totálně random bullshit (ať už pro zmatení protivníka nebo protože sám neví co mluví), zhruba třetina je čistokrevně totalitární hell, ale pak je tu ta poslední třetina kdy mluví o věcech o kterých většina dávno chce mluvit, ale ostatní vrcholní politici to většinou odmítali a ignorovali.
932408
No, to je právě rozdíl mezi dementní populističností, a dementním opájení se ideologií - šetření na DEI je z praktického hlediska bezvýznamné, ale aspoň ho většina společnosti vítá. Víčka a brčka jsou taky prakticky bezvýznamné, ale akorát většinu společnosti naserou. Liberálové odmítají být praktičtí, takže dělají cestu populistům kteří pak mohou tu praktičnost předstírat aby prosadili svoje osobní záměry. A v tom je Trumpova hlavní výhoda - zhruba třetina jeho výroků je totálně random bullshit (ať už pro zmatení protivníka nebo protože sám neví co mluví), zhruba třetina je čistokrevně totalitární hell, ale pak je tu ta poslední třetina kdy mluví o věcech o kterých většina dávno chce mluvit, ale ostatní vrcholní politici to většinou odmítali a ignorovali.
6 0
reagovat
Jinak nevím, jestli to tu už zaznělo (možná v minulosti i jo), ale teďka na mě všude možně vyskakuje tohle. Klikejte na vlastní nebezpečí link , počítač Vám tu ale samozřejmě nezaviruju. Fanoušci Trikolóry každopádně mají pech.
932407
Jinak nevím, jestli to tu už zaznělo (možná v minulosti i jo), ale teďka na mě všude možně vyskakuje tohle. Klikejte na vlastní nebezpečí https://shop.lihen-studenec.cz/11-kuricky , počítač Vám tu ale samozřejmě nezaviruju. Fanoušci Trikolóry každopádně mají pech.
4 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Nj to je o tom pocitu volice, ze ti politici tam jsou pro nej a naplnuji jeho videni sveta. I kdyz to usetri jen tech 0.006%, jak ty pises, tak ta rozhodnuti jsou brana jako "zeme se ubira spravnym smerem" a jsou vitana a chvalena. :)
932406
Nj to je o tom pocitu volice, ze ti politici tam jsou pro nej a naplnuji jeho videni sveta. I kdyz to usetri jen tech 0.006%, jak ty pises, tak ta rozhodnuti jsou brana jako "zeme se ubira spravnym smerem" a jsou vitana a chvalena. :)
932405
3 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: The Joker
Mají zvládnutý marketing. Což mimochodem demokrati obecně asi nikdy nepochopí. Republikáni se efektivně chlubí tím, že seškrtají DEI programy (což většina společnosti vítá a tak tleská) ale už u toho nezmíní, že daný program byl třeba 0.006% rozpočtu daného oddělení (a nikdo to extra nezdůrazňuje). Doslova "pro stromy nevidět les". Nebo tebe by ohromilo, kdybys z průměrné měsíční mzdy 30.000,- ušetřil 2 kč? :D:D:D
Stejně tak se nemluví o tom, co bylo v tom videu, že se prý řeší plýtvání penězi, ale neřeší se to tak, že by se vzdal budget, seřadil podle částek a šlo by se od shora...

Na druhou stranu, to není jakkoli unikátní věc, ale politika. Asi jako když my zachráníme planetu vyřazením plastových brček, nebo neoddělitelnými víčky. Že je to promile obsahu typického plastu domácnosti už neřešíme.
932405
Mají zvládnutý marketing. Což mimochodem demokrati obecně asi nikdy nepochopí. Republikáni se efektivně chlubí tím, že seškrtají DEI programy (což většina společnosti vítá a tak tleská) ale už u toho nezmíní, že daný program byl třeba 0.006% rozpočtu daného oddělení (a nikdo to extra nezdůrazňuje). Doslova[i] "pro stromy nevidět les"[/i]. Nebo tebe by ohromilo, kdybys z průměrné měsíční mzdy 30.000,- ušetřil 2 kč? *:D**:D**:D* Stejně tak se nemluví o tom, co bylo v tom videu, že se prý řeší plýtvání penězi, ale neřeší se to tak, že by se vzdal budget, seřadil podle částek a šlo by se od shora... Na druhou stranu, to není jakkoli unikátní věc, ale politika. Asi jako když my zachráníme planetu vyřazením plastových brček, nebo neoddělitelnými víčky. Že je to promile obsahu typického plastu domácnosti už neřešíme.
932403
5 0
reagují: The Joker
reagovat
No... Tak tenhle aktualni poll vas asi moc nepotesi :D link
Tady je pripadne vycuc
932403
No... Tak tenhle aktualni poll vas asi moc nepotesi *:D* https://harvardharrispoll.com/press-release-february-2025/ [url=https://thehill.com/homenews/administration/5161231-trump-holds-52-percent-approval-rating-after-first-month-in-office/]Tady[/url] je pripadne vycuc
1 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: verbst
U nás aspoň máme dobře promyšlené politické brzdy, které jednotlivci nedají do rukou prakticky okamžitě velkou moc.
V US je jak díky autoritě samotného prezidenta, tak kvůli systému dvou stran, mnohem jednodušší  této moci nabývat...
932400
U nás aspoň máme dobře promyšlené politické brzdy, které jednotlivci nedají do rukou prakticky okamžitě velkou moc. V US je jak díky autoritě samotného prezidenta, tak kvůli systému dvou stran, mnohem jednodušší  této moci nabývat...
932389
2 0
reagovat
reaguje na: Vault_13
Děsivé je, že kromě fosilie McConnella v GOP není nikdo ani s náznakem páteře, kdo by si dovolil s králem nesouhlasit.
932399
Děsivé je, že kromě fosilie McConnella v GOP není nikdo ani s náznakem páteře, kdo by si dovolil s králem nesouhlasit.
932385
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist