Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 3121 - 3140 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman

Hot take

William Shatner má výborné album Has Been, které je z většiny mluvené, kromě skvělého coveru Common People.

Guid... Ehm. Leonard Cohen má spoustu výborných skladeb taky jen s mluveným slovem.
947330
William Shatner má výborné album [i]Has Been[/i], které je z většiny mluvené, kromě skvělého coveru [url=https://youtu.be/eDMz5RL-wvM?si=wDaW4cN8hNxxn3as]Common People[/url]. Guid... Ehm. Leonard Cohen má spoustu výborných [url=https://youtu.be/v0nmHymgM7Y?si=xTlDmaRo7xAohlLC]skladeb[/url] taky jen s mluveným slovem.
Hot take
947303
0 0
reagovat

Hudební hot take

Lucie má úplně stejné sračka texty jako Kryštof, ale nikdo je generátorem náhodných rýmů nenazývá. Chci zas v tobě spát toho budíš důkazem. Ta písnička má hezkou melodii, ale není tam jediný verš, který by dával smysl
947328
Lucie má úplně stejné sračka texty jako Kryštof, ale nikdo je generátorem náhodných rýmů nenazývá. [i]Chci zas v tobě spát[/i] toho budíš důkazem. Ta písnička má hezkou melodii, ale není tam jediný verš, který by dával smysl
Hudební hot take
1 -3
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: AndyKaufman

Kdokoliv, kdo mluví a vydává to za hudbu

+1
947313
+1
Kdokoliv, kdo mluví a vydává to za hudbu
947303
5 -1
reagovat
reaguje na: Vault_13
IMHO hudba overhyped být nemůže. To bychom se o ní museli bavit více kriticky. Pro většinu lidí je to ale zábava, něco co rádi poslouchají atd., plus je tam asi největší přímá popularita. V tom směru je tohle čistě "quit having fun" meme.
947312
IMHO hudba overhyped být nemůže. To bychom se o ní museli bavit více kriticky. Pro většinu lidí je to ale zábava, něco co rádi poslouchají atd., plus je tam asi největší přímá popularita. V tom směru je tohle čistě "quit having fun" meme.
947301
1 0
reagovat
Maroon5!!!
Coldplay
Mandrage
Avicii 
Taylor Swift
Foo Fighters
A nikdy jsem nenaskočil na hype train Slipknotu, ale ty respektuju. 

947311
Maroon5!!! Coldplay Mandrage Avicii  Taylor Swift Foo Fighters A nikdy jsem nenaskočil na hype train Slipknotu, ale ty respektuju.   
947301
0 0
reagovat

Hot takes

99% takých low lvl DJov čo hrajú najmä v cluboch a sa snažia o nejakú vlastnú tvorbu ktorá ale spočíva v tom že pustia 30 sekund z nejakej pesničky a potom pustia nejaké svoje čudo o rozsahu 5 tónov, čo by aj cvicena opica zvládla lepšie, dúfam že AI toto vykynozi ASAP. DJ má byť pokorný sluzobnicek pustajuci tvorbu ovela väčších ako on ktorý keď sa pokúša o niečo vlastne tak mi to spôsobuje mentálnu bolesť a po toľkých skúsenostiach aj keď som totálne na šrot už v takom priestore nevydržím viac ako 10 minút. Samozrejme nechávam si priestor na výnimky ako bol skvelý Avicii alebo aj swedish house mafia z ale to sú také one in a million.

Nadviažem na to že v týchto dňoch končí kariéru Ozzy Osbourne tak hoci rešpektujem jeho prínos pre hudbu, Crazy train intro je pre mňa top 3 ever, Mama im coming home je úžasná (hoci má prekvapilo že text zložil Lemmy Kilmister) tak jeho éra v Black Sabbath sa mi páči najmenej, vo všetkých aspektoch nasledujúce obdobia boli kvalitnejšie, sračku Seventh star nepočítam, to bolo krízové obdobie. Dokonca aj Diove verzie Black Sabbath a N.I.B sa mi páčia viac čo sú na zivaku Live evil.
947309
99% takých low lvl DJov čo hrajú najmä v cluboch a sa snažia o nejakú vlastnú tvorbu ktorá ale spočíva v tom že pustia 30 sekund z nejakej pesničky a potom pustia nejaké svoje čudo o rozsahu 5 tónov, čo by aj cvicena opica zvládla lepšie, dúfam že AI toto vykynozi ASAP. DJ má byť pokorný sluzobnicek pustajuci tvorbu ovela väčších ako on ktorý keď sa pokúša o niečo vlastne tak mi to spôsobuje mentálnu bolesť a po toľkých skúsenostiach aj keď som totálne na šrot už v takom priestore nevydržím viac ako 10 minút. Samozrejme nechávam si priestor na výnimky ako bol skvelý Avicii alebo aj swedish house mafia z ale to sú také one in a million. Nadviažem na to že v týchto dňoch končí kariéru Ozzy Osbourne tak hoci rešpektujem jeho prínos pre hudbu, Crazy train intro je pre mňa top 3 ever, Mama im coming home je úžasná (hoci má prekvapilo že text zložil Lemmy Kilmister) tak jeho éra v Black Sabbath sa mi páči najmenej, vo všetkých aspektoch nasledujúce obdobia boli kvalitnejšie, sračku Seventh star nepočítam, to bolo krízové obdobie. Dokonca aj Diove verzie Black Sabbath a N.I.B sa mi páčia viac čo sú na zivaku Live evil.
Hot takes
1 0
reagovat
Coldplay
947308
Coldplay
947301
2 0
reagovat
  • Coldplay
947305
[list][*][b]Coldplay[/b][/*][/list]
947301
1 0
reagovat
Z podcastů:

Cival: S kým by ses podíval na Četníka v New Yorku?

Baldýnský: S Adolfem Hitlerem. Pustil bych mu to 4x dokola a řekl mu, a tihle vás porazili!
947304
Z podcastů: Cival: S kým by ses podíval na Četníka v New Yorku? Baldýnský: S Adolfem Hitlerem. Pustil bych mu to 4x dokola a řekl mu, a tihle vás porazili!
14 0
reagovat
  • Metallica 
  • Taylor Swift
  • Kdokoliv, kdo mluví a vydává to za hudbu 
  • Všichn, kdo jsou naživu, poslouchám jenom mrtvý lidi
947303
[list][*][b]Metallica [/b][/*][*][b]Taylor Swift[/b][/*][*][b]Kdokoliv, kdo mluví a vydává to za hudbu [/b][/*][*][b]Všichn, kdo jsou naživu, poslouchám jenom mrtvý lidi[/b][/*][/list]
947301
0 -3
reagují: Memphis, pepo
reagovat
reaguje na: Kostěj
Všechny herce a herečky už jste tu zmínili, takže to stočím do hudby:

Marek Ztracený
Mandrage
Lucie Vondráčková
947301
Všechny herce a herečky už jste tu zmínili, takže to stočím do hudby: [b]Marek Ztracený Mandrage Lucie Vondráčková[/b]
947161
2 0
reagovat
reaguje na: Papricek
Zdravim Ostravaka ) Jako já se u Jackpotu poprvé i smál (i když tam byla spousta pasáží, kdy bylo vidět, co má být jakože vtipem, ale úsměv ani smích to ve mně nevyvolalo), podruhé už moc ne, když jsem to náhodou viděl.

Podle mě umí být Kozub dost vtipný a dobře vypointovaný (celá ta grupa), ale vypustili toho ven prostě moc, 50 % - 70 % mělo zůstat v šuplíku a přepracovat, nebo rovnou vyhodit do koše. Na jeden poklad připadá tuna balastu. Prostě velký nepoměr mezi kvalitou a kvantitou. Což mě trochu mrzí, protože na těch povedených věcech je vidět, že to umí promyslet a provést tak, aby to fungovalo.
947300
Zdravim Ostravaka ) Jako já se u Jackpotu poprvé i smál (i když tam byla spousta pasáží, kdy bylo vidět, co má být jakože vtipem, ale úsměv ani smích to ve mně nevyvolalo), podruhé už moc ne, když jsem to náhodou viděl. Podle mě umí být Kozub dost vtipný a dobře vypointovaný (celá ta grupa), ale vypustili toho ven prostě moc, 50 % - 70 % mělo zůstat v šuplíku a přepracovat, nebo rovnou vyhodit do koše. Na jeden poklad připadá tuna balastu. Prostě velký nepoměr mezi kvalitou a kvantitou. Což mě trochu mrzí, protože na těch povedených věcech je vidět, že to umí promyslet a provést tak, aby to fungovalo.
947191
2 0
reagovat
Tak já se též přidám. Nikdy jsem nechápal, to nadšení pro Rychle a zběsile a také nerozumím tomu, jak něco takového mohlo dostat 10 dílů, ne-li víc.
Já po prvním díle dal 2*, abych neurazil a věděl jsem, že ta série je pro mě mrtvá a zcela zbytečná ke sledování. 
947295
Tak já se též přidám. Nikdy jsem nechápal, to nadšení pro [b]Rychle a zběsile[/b] a také nerozumím tomu, jak něco takového mohlo dostat 10 dílů, ne-li víc. Já po prvním díle dal 2*, abych neurazil a věděl jsem, že ta série je pro mě mrtvá a zcela zbytečná ke sledování. 
2 0
reagovat
reaguje na: connor
Díky. Takových hot takes by se u mě našlo opravdu hodně, nejen o filmech. :D:+
947288
Díky. Takových [i]hot takes[/i] by se u mě našlo opravdu hodně, nejen o filmech. *:D**:+*
947284
1 0
reagovat
Oka sice mi přijde, že každý z vás minimálně jednou řekl věc, se kterou proste nemůžu být v zenu a občas mi to přijde, že se předháníte kterou modlu pochčijete. 
Ale za sebe: Social Network
Byl jsem tenkrát celkem nahypen, supr trailer. Dokonce se tam mihnul Justin Timberlake, kterého jsem taky poslouchal. Fincher, takže jistota. No a po projekci na Černým Mostě ve Village Cinema , jsem se cejtil tak prázdnej. Jasny viděl jsem tam to řemeslo. Herecky výkony mi přišli cajk. Ale proste mi nesedla ta báchorka o nerdovi, kterému buchta dala kopačky , a on zhrzeně vymyslel apku na hodnocení buchet, a náhodou tím založil Fejs a pak se Pudil s partnerem o podíl . Bylo to chladný, postavy nesympatický. A já to mu dal snad 5/10
Je fakt, že mě proste nezajímal Zuckerberg a to platí doteď, jakkoliv Facebook používám , nezajímá mě jeho život, totéž mám o Jobsovi. Viděl jsem když to někde běželo tu verzi s Ashtonem Kutcherem. Hele neurazilo mě to. Ale vůbec mě nezajímá Steve Jobs a to iPhone používám taky. A Fassbendera neuvidím asi nikdy 
947286
Oka sice mi přijde, že každý z vás minimálně jednou řekl věc, se kterou proste nemůžu být v zenu a občas mi to přijde, že se předháníte kterou modlu pochčijete.  Ale za sebe: [b]Social Network [/b]Byl jsem tenkrát celkem nahypen, supr trailer. Dokonce se tam mihnul Justin Timberlake, kterého jsem taky poslouchal. Fincher, takže jistota. No a po projekci na Černým Mostě ve Village Cinema , jsem se cejtil tak prázdnej. Jasny viděl jsem tam to řemeslo. Herecky výkony mi přišli cajk. Ale proste mi nesedla ta báchorka o nerdovi, kterému buchta dala kopačky , a on zhrzeně vymyslel apku na hodnocení buchet, a náhodou tím založil Fejs a pak se Pudil s partnerem o podíl . Bylo to chladný, postavy nesympatický. A já to mu dal snad 5/10 Je fakt, že mě proste nezajímal Zuckerberg a to platí doteď, jakkoliv Facebook používám , nezajímá mě jeho život, totéž mám o Jobsovi. Viděl jsem když to někde běželo tu verzi s Ashtonem Kutcherem. Hele neurazilo mě to. Ale vůbec mě nezajímá Steve Jobs a to iPhone používám taky. A Fassbendera neuvidím asi nikdy 
0 0
reagovat
Co myslíte, pochopila to přivítání správně? :D:+
947285
Co myslíte, pochopila to [url=https://dennikn.sk/4729246/simkovicovu-vo-vychodnej-opakovane-vypiskali-nebojim-sa-pana-spievali-jej-folkloristi-video/?fbclid=IwY2xjawLT51FleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFmY2E2NEg0YkZTQ09WMndzAR768JUFVmFlMw_1S2UrtxvaZLxU51LmT4WftnQJiT1R6hftfyAlPmq7mkP1jA_aem_zfL3cx7V9sZEUGDeaHl4hg]přivítání[/url] správně? *:D**:+*
2 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Nepopulární/kontroverzní názor na něco. 
947284
Nepopulární/kontroverzní názor na něco. 
947283
1 0
reagují: Disketa1
reagovat
Co je to hot takes?
947283
Co je to [i]hot takes[/i]?
0 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: Memphis
To neni hot takes, ja ani nemám slovo pro něco takového 😀
947281
To neni hot takes, ja ani nemám slovo pro něco takového 😀
947239
1 0
reagovat
reaguje na: MarvinP
tvl :D:D:D Já to nepřeceňuju v nějakých pomyslných žebříčcích, pro mě je to top film. Jeden z mých "5 nej" apod.
Takže za mě je Interstellar fakt hodně hot take.
947278
tvl *:D**:D**:D* Já to nepřeceňuju v nějakých pomyslných žebříčcích, pro mě je to top film. Jeden z mých "5 nej" apod. Takže za mě je Interstellar fakt hodně hot take.
947248
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se