reaguje na:
Gacy
Baahubali, to byla velká zábava.
|
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagovat
|

|
reagují:
Ex-SOLDIER
|
reagovat
|
|
reagovat
|
)|
reagovat
|

|
reagují:
Vetrelec_v_tepl
|
reagovat
|

|
reagovat
|
|
reagovat
|

|
reagují:
The Joker
|
reagovat
|
|
reagovat
|
Hlavně bych podtrhl to, co psal hroubek. Tak jak někdo jde ráno na zprávy, na mail, já většinou nejdřív sem. Někdy čtu až zpětně, ale přesně mám dojem, že kdyby třeba někdo napsal, že je v hajzlu, protože něco něco, funguje to tu jak u delšího virtuálního stolu jako v Hospodě. K tématu - na Tinder jsem šel přesně už, jak to tu čtu, prvně po jeho vrcholu asi. Nikdy jsem vlastně nešel na rande, že jsem někoho takhle potkal přes apku. Spíš ... třeba ve sněhový závěji, kdy přestaly jezdit spoje. A ačkoliv jsem introvert, přistupuju k takovýmu tomu: „Něco řekni, je to úplně jedno“. Někdy to sedne, někdy vůbec. A když jsem přestal nosit brejle na dálku, opadlo to víc :) Je to jako pak, na druhý rande, chtěl jsem dovést kytky, už měli všude zavřeno, tak jsem puget nějak načmáral, že by mohl vydržet dýl, i bez vody. Přijde mi, že čím dřív se rozbourá takový to konverzování, že je to jak někde támhle na potítku u maturity, tím líp. A obecně, jak tu několikrát zaznělo, přitakávám k tý fázi, kdy se má člověk zaměřit na sebe. Když se z něj stane chodící neštěstí, každej to pak stejně pozná, i když se třeba přesvědčujeme v duchu, že to dáváme jak z Národního. Nečekat, že ti základy „tvýho baráku“ postaví až někdo, máš je mít v richtigu sám a máš je mít rád. A nesmíš hlavně zhořknout, i kdyby byl ten aktuální rozchod na skomírání. Kliku jsem na to měl asi jako ségra Liftyho ženy, nicméně tomuhle věřím. To sebereflexí vidím i na opačný straně, že jsem potkal nejednu holku, co tohle neměla dořešený a plynulo to k tomu „a když budeme spolu, tak teprve budu šťastná a budeme dělat vše spolu“. Historky si nechám do Černej & Bílej.|
reagovat
|