reaguje na:
Snipsley
Ale ja prece nerikam, ze Colbert nema pravo na existenci. Jen si myslim, ze je to dnes tak nadroleny, ze se stejne jede "svuj ke svemu" a on se objevi na nejaky liberalni platforme. Vzdyt to tady nakonec i spousta lidi potvrdila. Chteji slyset pouze ty svy nazory a jiny nezvladaj. Kdyz jde o zpolitizovany temata, tak je vetsina rozhodnuta predem. Kde je nejaka variabilita u nich? Nejaky manevrovaci prostor? Kdo tady meni nazory? I na neco jinyho, nez co si da k veceri? Napsal jsem POUZE, ze novy majitel Paramountu ma pravo udelat zmeny. A ze se mi nelibi fungovani CT a dokonce dal link na anketu Deniku, kde to 87% lidi vidi podobne. Ale to se prejde. Ok. A z pohledu Ellisona... Koupi potapejici se moloch a ted tam ma financovat porad, ktery je jinyho nastaveni nez on a mozna cele budouci smerovani te tv a zaroven by ani nemohl vetovat obsah, protoze to se pak slape po pravach novinaru? Kdyz by liberalni miliardar koupil Fox News a zrusil Hannityho nebo koho... Tez by se tady mistni dotycni vztekali? Budte k sobe trosku fer, lidi. Na jednu stranu se pravidelne neco papouskuje o bublinach a na tu druhou kdyz s vama nekdo nesouhlasi, tak se ma zastydet, sklopit usi a najet na stejny nazory jako mate vy? Kvuli priblblyho Colberta a CT, kterou az pak vytahl Karlos nebo kdo? Nebo mam zmenit nazor kvuli Tonyho, se kterym sice byvaji i fajn diskuze, ale na druhou stranu je tady jeho online persona vystavena na "ja (nebo aspon moji nejblizsi pribuzni) jsem vsechno zazil, vsechno znam, vsemu rozumim, ve vsem mam pravdu". Tvl i kdyby jen desetina toho co a jak tady ze sveho zivota prezentuje byla pravda, tak to je na sest knizek. A ono se ceka, ze takhle kvuli nekoho z internetu nekdo jinej udela 180°? To by dotycny musel byt komplet bez sebevedomi, sebehodnoty a nesvepravnej k tomu.
|
reagovat
|