Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek
reaguje na: Memphis
Fiala mu šlápl na krk :D
901661
Fiala mu šlápl na krk *:D*
901660
4 0
reagovat
reaguje na: okkac
Nejsi sám, kdo se diví. Jenže celou GOP teď má pod palcem Trump a hrstka MAGA pošuků a celá strana holt skáče, jak oni pískají.

Jinak hodně zajímavé jsou teď ty spekulace, co Johnsona vedlo k tomu, že nakonec změnil názor.
901660
Nejsi sám, kdo se diví. Jenže celou GOP teď má pod palcem Trump a hrstka MAGA pošuků a celá strana holt skáče, jak oni pískají. Jinak hodně zajímavé jsou teď ty spekulace, co Johnsona vedlo k tomu, že nakonec změnil názor.
901656
3 0
reagují: verbst, PussyLoverXL, HAL
reagovat
reaguje na: Gonzi
Trošku se divím, že s tím tak otáleli, protože lepší reklamu si USA na svůj zbrojní průmysl skoro přát nemohli. Jaký rozdíl byl, když UA začala používat Patrioty, HIMARS nebo ATACMS, a to jsou věci staré i 30 a více let.
Objednávky se jim teď je hrnou, zato rusácký zbrojní průmysl upadá, když ostatní vidí, jak si ty jejich vychvalované věci vedou. Mají převahu jen ve množství, kdy vše z dob SSSR uskladňovali. Sice v jejich podnebí velká část už bude zrezlý nebo vybrakovaný šrot, který se pokoušejí dát zpět dohromady.

#PutinIsAMasterStrategist
901656
Trošku se divím, že s tím tak otáleli, protože lepší reklamu si USA na svůj zbrojní průmysl skoro přát nemohli. Jaký rozdíl byl, když UA začala používat Patrioty, HIMARS nebo ATACMS, a to jsou věci staré i 30 a více let. Objednávky se jim teď je hrnou, zato rusácký zbrojní průmysl upadá, když ostatní vidí, jak si ty jejich vychvalované věci vedou. Mají převahu jen ve množství, kdy vše z dob SSSR uskladňovali. Sice v jejich podnebí velká část už bude zrezlý nebo vybrakovaný šrot, který se pokoušejí dát zpět dohromady. #PutinIsAMasterStrategist
901654
5 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: RainMakeR
a) Ty peníze je lepší počítat v procentech... např. kolik HDP tam dají, než řešit absolutní částky státních financí pohledem "kolikrát bych za to zašel do hospody".
b) Čím dřív agresivní ruSSko vypadne z území suverénního státu, tím míň to bude stát všechny zúčastněné. Brečíš na špatném hrobě.
c) Jestli ti to nedochází, tak jsme ve fázi, kdy Z-mrdi vyhrát nemůžou, kdy je ve hře jistá prestiž celého západního světa, pokud by nedokázal napadené Ukrajince ochránit. Američani Ukrajině pomáhají. Nemůžou si úplně dovolit ukázat, že jejich pomoc proti Rusku nestačila, jakkoli ta pomoc je žádná celá nula nic jejich plného nasazení. Ostatní si sice na World Police nehrají, ale platí to i pro ně.
901654
a) Ty peníze je lepší počítat v procentech... např. kolik HDP tam dají, než řešit absolutní částky státních financí pohledem "kolikrát bych za to zašel do hospody". b) Čím dřív agresivní ruSSko vypadne z území suverénního státu, tím míň to bude stát všechny zúčastněné. Brečíš na špatném hrobě. c) Jestli ti to nedochází, tak jsme ve fázi, kdy Z-mrdi vyhrát nemůžou, kdy je ve hře jistá prestiž celého západního světa, pokud by nedokázal napadené Ukrajince ochránit. Američani Ukrajině pomáhají. Nemůžou si úplně dovolit ukázat, že jejich pomoc proti Rusku nestačila, jakkoli ta pomoc je žádná celá nula nic jejich plného nasazení. Ostatní si sice na World Police nehrají, ale platí to i pro ně.
901615
7 0
reagují: okkac
reagovat
reaguje na: Memphis
To mi připomnělo obrázek, co jsem nedávno viděl na Twitteru :D Link
901648
To mi připomnělo obrázek, co jsem nedávno viděl na Twitteru *:D* [url=https://i.ibb.co/6gwqVvH/GLj-Jy-FUWs-AAu-PNk.jpg]Link[/url]
901641
4 0
reagovat
reaguje na: Memphis
:D:D:D:D:D:D:+:+:+
901643
*:D**:D**:D**:D**:D**:D**:+**:+**:+*
901641
0 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Máš tam chybu. Kdyby USA nevyvolali válku v Iráku tak žádná ISIS nevnikla. 
901642
Máš tam chybu. Kdyby USA nevyvolali válku v Iráku tak žádná ISIS nevnikla. 
901640
1 0
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Co by se teprve dalo zařídit v rusku za všechny ty peníze, co putin vynakládá na válku. link
901641
Co by se teprve dalo zařídit v rusku za všechny ty peníze, co putin vynakládá na válku. https://craftandmain.com/wp-content/uploads/2020/03/TL-8423HC-EW-FM-Toilet-Angle-scaled.jpg
901626
6 0
reagují: Demonic8, RainMakeR
reagovat
reaguje na: HAL
A čeho dosáhli Amíci po 9/11? Utratili trilióny za nic.
Bush musel udělat tento krok, protože to chtěla veřejnost jako odvetu. 
Jenže, ISIS stále funguje, na blízkým východě demokracie nefunguje. A nikdy fungovat nebude. 

Vychovávat dítě v Americe, tak nosí do školy neprůstřelnou vestu... 
Na ulicích mají xyz tisíce ne-li statisíce  bezdomovců. Feťáků.... 
Serou se furt do cizích zemí a sami mají na svým prahu nasráno.

Několikrát jsem se vyjadril že mám radši tmavý holky, spíše černošky 8):D  
901640
A čeho dosáhli Amíci po 9/11? Utratili trilióny za nic. Bush musel udělat tento krok, protože to chtěla veřejnost jako odvetu.  Jenže, ISIS stále funguje, na blízkým východě demokracie nefunguje. A nikdy fungovat nebude.  Vychovávat dítě v Americe, tak nosí do školy neprůstřelnou vestu...  Na ulicích mají xyz tisíce ne-li statisíce  bezdomovců. Feťáků....  Serou se furt do cizích zemí a sami mají na svým prahu nasráno. Několikrát jsem se vyjadril že mám radši tmavý holky, spíše černošky *8)**:D*  
901638
0 -9
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Co myslíš, speciálně jemu by stačilo poslat fotku hezké árijky ve fešné uniformě od Hugo Boss a začne mávat pravicí hned. Lidé jako on fungují jen na první signální, nad kontextem a důsledky se neobtěžují uvažovat.

Vidí číslo u kterého si už se svou znalostí matematiky neumí spočítat nuly a tak si řeknou jaká hrůza. Přitom kdyby tam US měli odvahu začít pumpovat tolik peněz co do blízkovýchodních válek po 9/11 (8 trilionů), tak válka na Ukrajině skončí zhruba pozítří.
901638
Co myslíš, speciálně jemu by stačilo poslat fotku hezké árijky ve fešné uniformě od Hugo Boss a začne mávat pravicí hned. Lidé jako on fungují jen na první signální, nad kontextem a důsledky se neobtěžují uvažovat. Vidí číslo u kterého si už se svou znalostí matematiky neumí spočítat nuly a tak si řeknou jaká hrůza. Přitom kdyby tam US měli odvahu začít pumpovat tolik peněz co do blízkovýchodních válek po 9/11 (8 trilionů), tak válka na Ukrajině skončí zhruba pozítří.
901635
8 0
reagují: RainMakeR
reagovat
Třeba dohoda o kapitulaci.
901637
Třeba dohoda o kapitulaci.
1 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Nacistickou hymnu bys taky postnul? 
901635
Nacistickou hymnu bys taky postnul? 
901634
8 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: AndyKaufman

muck muck :-)

link

8):+

ta válka se musí ukončit a stejně to bude nějakou dohodou... Tak jako vždycky. 
901634
https://www.youtube.com/watch?v=wyyIgfsG51E *8)**:+* ta válka se musí ukončit a stejně to bude nějakou dohodou... Tak jako vždycky. 
muck muck :-)
901616
1 -15
reagují: AndyKaufman
reagovat
3.35 miliárd pre misiu na Titan. Čo by sa dalo spraviť so 60 miliardami. Niežeby tie prachy odklepli pre NASA, ale 'fuck Putin'.
901626
3.35 miliárd pre [url=https://www.forbes.com/sites/jamiecartereurope/2024/04/19/dragonfly-nasa-just-confirmed-the-most-exciting-space-mission-of-your-lifetime/]misiu na Titan.[/url] Čo by sa dalo spraviť so 60 miliardami. Niežeby tie prachy odklepli pre NASA, ale 'fuck Putin'.
3 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Nespí, ale už jsou mu ty kecy fuk, včerejší adrenalin opadl 
901623
Nespí, ale už jsou mu ty kecy fuk, včerejší adrenalin opadl 
901621
2 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Jasně, měli to radši nechat pro Snydera na další čtyři díly Rebel Moon.

Doufám, že Ted ještě spí. 
901621
Jasně, měli to radši nechat pro Snydera na další čtyři díly Rebel Moon. Doufám, že Ted ještě spí. 
901615
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Na místo!

link
901616
Na místo! https://www.moviezone.cz/forum/bitvy
901615
7 -1
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ale to je pravda 

/ Američani tam teď pošlou 60 miliard dolarů!! Ty vole to je suma jak kreten. 

Ale na co ty peníze budou použity? 
901615
Ale to je pravda  / Američani tam teď pošlou 60 miliard dolarů!! Ty vole to je suma jak kreten.  Ale na co ty peníze budou použity? 
901614
0 -23
reagovat
Pamatujete tu diskuzi jak jsem psal, že je Musk super businessman a vizionář, ale lidsky odpad a svině? Tak here we go:

Elon Musk on US aid bill for Ukraine"My biggest concern is that there is no exit strategy, just a forever war where kids die in trenches from artillery or charging machine guns and snipers through minefields."
901614
Pamatujete tu diskuzi jak jsem psal, že je Musk super businessman a vizionář, ale lidsky odpad a svině? Tak here we go: Elon Musk on US aid bill for Ukraine"My biggest concern is that there is no exit strategy, just a forever war where kids die in trenches from artillery or charging machine guns and snipers through minefields."
4 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: the dark knight
Bezpochyby nejlepsi vec ( cele album), co Michal David kdy udelal. Nekdy si preju, aby to nekdo vzal a prezpival nejakym nezelvackym textem.
901613
Bezpochyby nejlepsi vec ( cele album), co Michal David kdy udelal. Nekdy si preju, aby to nekdo vzal a prezpival nejakym nezelvackym textem.
901611
1 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se