|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 29821 - 29840
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1491
- 1492
- 1493
- .
- 7096
- 7097
Mě sere že se očkují lidi kteří nechtějí být zmrdi, ale přitom jsou.
Radši je utratit, pandemie blbosti je beztak horší než ta covidu.
Radši je utratit, pandemie blbosti je beztak horší než ta covidu.
|
reagovat
|
Mně sere, že se dává přednost těm nejstarším, třeba 90/95 let, co to skutečně mají za pár, namísto třeba těch 70+. Že nepůjdu nařadu ve 30ti letech já, to je mně jasný, ale nevidím důvod prioritizovat i mezi seniory. Všichni na to mají stejné právo.
|
reagují:
Vault_13
|
reagovat
|
Já si nemůžu pomoct, ale Boris Johnson a Gary Busey jsou prostě jedna a ta samá osoba... Ještě teď, když nosí roušku... Vůbec bych se nedivil, kdyby ho občas zastupoval

|
reagovat
|
Ukazatel online/offline
Protože jsi dobrej.
Zkus před zrdcadlem vyslovit jeho jméno třikrát po sobě.
Protože jsi dobrej.
Zkus před zrdcadlem vyslovit jeho jméno třikrát po sobě.
|
reagují:
Milosh
|
reagovat
|
Proč má někdo nick šedej a někdo modrej? A proč je disk se mnou v modrym týmu? A kam se podělo Haiko???
|
reagovat
|
King Kong tragically jumped off the Empire State Building after his stint as a hedge fund manager at Melvin Capital 

|
reagovat
|
Jsem to zahlídnul večer a vůbec tomu nerozumím
Tak jsem si to pročítal teďka (pracovní prokrastinace
) a je to teda dobrý fuck you všem.
Tak jsem si to pročítal teďka (pracovní prokrastinace
) a je to teda dobrý fuck you všem.|
reagovat
|
reaguje na:
xnewstedx
"If you're feeling rattled about learning that the stock market is a scam, wait until I tell you that money is an illusion" A tady je thread + připomněl se i Michael Burry z The Big Short :)
|
reagovat
|
reaguje na:
xnewstedx
Nakoupili to a pak shortovali a potopili tak solidně velké investory. Malem jsem se smíchy udusil snídaní.
|
reagovat
|
What the hell is going on on reddit? Sleduje niekto wallstreetbets? Reddit koordinovane nakupil akcie Gamestopu a wallstreet je pissed off?
|
reagovat
|
reaguje na:
AndyKaufman
Presne moje slova, hlavne u Recursion jsem si rikal ze to je jak kdyby Nolan na speedu tocil celovecerni epizodu Black Mirror
|
reagovat
|
Scott Adkins natočil skvělý podcast s Joe Taslimem, fakt doporučuju všem fandům, bitek, akce a osmdesátek
link
Co mne překvapilo, jak Taslim hraje samý sráče od rány a tady je to takovej milej hodnej usměvavej kámoš.
Krásnej je ten moment, jak Adkinsovi děkuje za všechno co dělá pro akční filmy a Adkins odpoví, že když ho viděl poprvý, tak záviděl, proč on sám nemá takové schopnosti.
Strašně bych si přál, aby byla doba, kde by tito 2 brali desetimilionové platy za film, zasloužili by si to.
linkCo mne překvapilo, jak Taslim hraje samý sráče od rány a tady je to takovej milej hodnej usměvavej kámoš.

Krásnej je ten moment, jak Adkinsovi děkuje za všechno co dělá pro akční filmy a Adkins odpoví, že když ho viděl poprvý, tak záviděl, proč on sám nemá takové schopnosti.
Strašně bych si přál, aby byla doba, kde by tito 2 brali desetimilionové platy za film, zasloužili by si to.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
84Melania: Recenze 2130 filmů, které vám v roce 2026 nesmí ujít 21Spasitel: Final Trailer 16Válečné monstrum: Trailer 16The Adventures of Cliff Booth: Teaser 12Star Wars: Mandalorian a Grogu: Super Bowl Spot 12Víkendový výplach #858 o Predátorovi a Resident Evil 12První dojmy: romance Bouřlivé výšiny 11Kdy dorazí nová Mumie? 11Zootropolis si drží první místo a uniká Avatarovi