Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2961 - 2980 Napsat příspěvek
reaguje na: Demonic8
Mám večer cestu okolo, tak to zkusím ... dám vědět jak jsem pochodil :)
928830
Mám večer cestu okolo, tak to zkusím ... dám vědět jak jsem pochodil *:)*
928828
2 0
reagovat
reaguje na: esmo
Jo Luxor též ne, ale na prodejně jsem se dozvěděl, že to není problém a že to běžně dělají. Takže za zkoušku to stojí i v případě Sparkysu :)
928828
Jo Luxor též ne, ale na prodejně jsem se dozvěděl, že to není problém a že to běžně dělají. Takže za zkoušku to stojí i v případě Sparkysu *:)*
928827
0 0
reagují: esmo, esmo
reagovat
reaguje na: Demonic8
Web jako takovej to nenabízí, ale můžu se tam zkusit zeptat osobně, to jo :+
928827
Web jako takovej to nenabízí, ale můžu se tam zkusit zeptat osobně, to jo *:+*
928823
0 0
reagují: Demonic8
reagovat
A nezkoušel ses na nejbližší prodejně domluvit, aby ti to přeposlali na tu prodejnu? 

Já to tak udělal v Luxoru, když jsem si nechal přeposlat něco (sešit Frieren) z jiné prodejny blíž ke mě. 
928823
A nezkoušel ses na nejbližší prodejně domluvit, aby ti to přeposlali na tu prodejnu?  Já to tak udělal v Luxoru, když jsem si nechal přeposlat něco (sešit Frieren) z jiné prodejny blíž ke mě. 
928821
0 0
reagují: esmo
reagovat

Prosba

Kluci nemám tu někoho z České lípy? Chtěl bych jednu poslední krabici Lega ze Sparkysu, která je už jen tam ... a já to mám přes půlku ČR... :D
link
928821
Kluci nemám tu někoho z České lípy? Chtěl bych jednu poslední krabici Lega ze Sparkysu, která je už jen tam ... a já to mám přes půlku ČR... *:D* https://www.sparkys.cz/lego-jurassic-world-76949-utok-giganotosaura-a-therizinosaura/?cjdata=MXxZfDB8WXww&sid=offers&utm_source=cj.com&utm_medium=affiliate&utm_campaign=CJ.com_100462105&utm_content=13982421&cjevent=2b8d69a3d4d411ef8160009a0a18b8fb
Prosba
1 0
reagují: Demonic8
reagovat
Videla on od neho všehovšudy 3 filmy a iba pôvodný Twin Peaks, ale bol to obrovský sympaťák a vždy som si s ním rad pozrel rozhovor. Vždy bol nad vecou a svojim špecifickým humorom má vždy pobavil. Česť jeho pamiatke.
928814
Videla on od neho všehovšudy 3 filmy a iba pôvodný Twin Peaks, ale bol to obrovský sympaťák a vždy som si s ním rad pozrel rozhovor. Vždy bol nad vecou a svojim špecifickým humorom má vždy pobavil. Česť jeho pamiatke.
1 0
reagovat
928790
Aspoň trochu radostnější zpráva.*:)* [url=https://www.youtube.com/watch?v=X9-CwLRrnMU]School of Rock Cast REUNITES as Co-Stars Get Married, 22 Years Later[/url]
7 0
reagovat
Původem československý učitel se postavil za Lynche proti škole, která  odmítla spolufinancovat jeho absolventskou „Mazací hlavu“, protože to byl dle nich filmový paskvil. Frank/František Daniel na škole rezignoval, pro Lynche to byl nejlepší učitel filmu vůbec ... článek trošku delší, slyším o tom poprvé, tak kdyby si chtěl někdo počíst
928783
Původem československý učitel se postavil za Lynche proti škole, která  odmítla spolufinancovat jeho absolventskou „Mazací hlavu“, protože to byl dle nich filmový paskvil. Frank/František Daniel na škole rezignoval, pro Lynche to byl nejlepší učitel filmu vůbec ... článek trošku delší, slyším o tom poprvé, tak kdyby si chtěl někdo [url=https://www.magazinuni.cz/film/umel-ucit-ucitele-ucit/]počíst [/url]
8 0
reagovat
Absolutní génius, jeden z mých nejmilovanějších režisérů 😢
Loni jsem si na festivalech zopakoval hromadu jeho filmů, nikdy mě nepřestane fascinovat jak se k nim dá donekonečna vracet a stále v nich nacházet nové interpretace... a stále se nechat unášet tou dokonalou snovou atmosférou. Neexistuje nikdo kdo by se k tomu dokázal přiblížit. Bude mi moc chybět.
928769
Absolutní génius, jeden z mých nejmilovanějších režisérů 😢 Loni jsem si na festivalech zopakoval hromadu jeho filmů, nikdy mě nepřestane fascinovat jak se k nim dá donekonečna vracet a stále v nich nacházet nové interpretace... a stále se nechat unášet tou dokonalou snovou atmosférou. Neexistuje nikdo kdo by se k tomu dokázal přiblížit. Bude mi moc chybět.
16 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Rip režisérovi s najlepšími vlasmi ever. :o
928766
Rip režisérovi s najlepšími vlasmi ever. *:o*
928756
7 0
reagovat
link

Ja som vedel, že Stallone je pravičiar, ale seal of approval od Trumpa je smutný. 
928765
https://variety.com/2025/film/news/trump-sylvester-stallone-mel-gibson-jon-voight-ambassadors-hollywood-1236276088/?fbclid=IwY2xjawH2OgFleHRuA2FlbQIxMAABHV3GPueveRPWfzDuj-lxsGuQbpqmM7U1cNCVLEsQlUs1V7daaDWonzumcQ_aem_PaFfakGuL_RzErTbtcR9Tw Ja som vedel, že Stallone je pravičiar, ale seal of approval od Trumpa je smutný. 
2 0
reagovat

Diskova kronika

David Lynch se odebral do nebeského městečka Twin Peaks. Odpočívej v pokoji.
928757
David Lynch se odebral do nebeského městečka Twin Peaks. Odpočívej v pokoji.
Diskova kronika
15 0
reagovat

Diskova kronika

Zemřel David Lynch.... :(

FUUUUUCK!
928756
Zemřel David Lynch.... :( FUUUUUCK!
Diskova kronika
21 0
reagují: Muel
reagovat
reaguje na: Sam.Vimes
udáno
928737
udáno
928731
3 0
reagovat

Volné lístky do Cinestaru

Mám dva volné lístky do Cinestaru navíc, kterým dnes končí platnost a nestihnu je využít. Je škoda, aby to propadlo, tak pošlu prvnímu kdo se ozve.
928731
Mám dva volné lístky do Cinestaru navíc, kterým dnes končí platnost a nestihnu je využít. Je škoda, aby to propadlo, tak pošlu prvnímu kdo se ozve.
Volné lístky do Cinestaru
3 0
reagují: Sam.Vimes
reagovat
To jsou hezké sny :). Já zjistil, že když se probudím sám od sebe, tak si sen pamatuju docela dlouho. Když mě vzbudí budík, tak se mi to většinou resetuje a nevím nic!
928727
To jsou hezké sny *:)*. Já zjistil, že když se probudím sám od sebe, tak si sen pamatuju docela dlouho. Když mě vzbudí budík, tak se mi to většinou resetuje a nevím nic!
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
:D
928715
*:D*
928711
0 0
reagovat
Som rád, že nie som jediný. Keď som kedysi pozerával na yt videá o luxusných domoch, tak sa mi snívalo, že som si taký dom kúpil kde bola aj kinosála a všetkých som vás zavolal, že si tu môžeme urobiť zraz. Ale kto ako vyzeral si už nepamätám :D
928712
Som rád, že nie som jediný. Keď som kedysi pozerával na yt videá o luxusných domoch, tak sa mi snívalo, že som si taký dom kúpil kde bola aj kinosála a všetkých som vás zavolal, že si tu môžeme urobiť zraz. Ale kto ako vyzeral si už nepamätám *:D*
928703
14 0
reagovat
Tak ji můžeš říct, že v tom snu vypadala na 65 max:D
928711
Tak ji můžeš říct, že v tom snu vypadala na 65 max*:D*
928707
9 0
reagují: Muf
reagovat
Na jednu stranu mi lichotí, že na mě tvůj mozek během nocí myslí, na druhou stranu si mě představuješ jako šikanového nerda, což je trochu škoda. Ale babičku budu pozdravovat, až přijde řeč na bizarnosti během jejího narozeninového oběda tuto neděli (79let) :D
928707
Na jednu stranu mi lichotí, že na mě tvůj mozek během nocí myslí, na druhou stranu si mě představuješ jako šikanového nerda, což je trochu škoda. Ale babičku budu pozdravovat, až přijde řeč na bizarnosti během jejího narozeninového oběda tuto neděli (79let) *:D*
928703
21 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist