Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2941 - 2960 Napsat příspěvek
reaguje na: Memphis
já viděl část kde mluví o Umučení a Apocalyptu a to nasazení s jakým se baví o filmech je až nakažlivé...
A že jako konzerva katolík nevěří v evoluci atd...tyhle lidi uznavaj doslovný výklad bible...nic proč bych si nechtěl pustit jeho film..
928905
já viděl část kde mluví o Umučení a Apocalyptu a to nasazení s jakým se baví o filmech je až nakažlivé... A že jako konzerva katolík nevěří v evoluci atd...tyhle lidi uznavaj doslovný výklad bible...nic proč bych si nechtěl pustit jeho film..
928901
8 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: speta.jr
Strašně podceňovaný komentář :D:+
928903
Strašně podceňovaný komentář *:D**:+*
928881
1 0
reagovat
reaguje na: Muel
"Nevěřím na evoluci."
"Nevěřím radiokarbonovému datování."
"Turínské plátno je opravdové."

Jen některé perly...
928901
"Nevěřím na evoluci." "Nevěřím radiokarbonovému datování." "Turínské plátno je opravdové." Jen některé perly...
928896
5 -2
reagují: dreamy
reagovat
reaguje na: Memphis
Možno si to video celé pozriem, uvidím. Ten podcast som začal počúvať, som asi v pol hodine. A akože zatiaľ, čo som videl rôzne klipy, ako hovorí o Umučení a o svojej viere, mne ako kresťanovi neprišlo nič, čo povedal, mimo. 

Naopak som prekvapený, s akou vervou o všetkom rozpráva a ako priznáva, že je náturou nedobrý človek. 
928896
Možno si to video celé pozriem, uvidím. Ten podcast som začal počúvať, som asi v pol hodine. A akože zatiaľ, čo som videl rôzne klipy, ako hovorí o Umučení a o svojej viere, mne ako kresťanovi neprišlo nič, čo povedal, mimo.  Naopak som prekvapený, s akou vervou o všetkom rozpráva a ako priznáva, že je náturou nedobrý človek. 
928894
1 -1
reagují: Memphis
reagovat

Mel Gibson

Jak jsme se před pár dny bavili o "smrti autora." Začínám mít velký problém koukat na filmy Mela Gibsona. Dokonce i mojí nejmilovanější tetralogii navždy zůstane jistá pachuť.

Nechci linkovat přímo na ten rozhovor u Rogana, tak jen jedno reakční video. Není to úplně level Terrence Howard, ale není to ani úplně daleko. Psycho.
928894
Jak jsme se před pár dny bavili o "smrti autora." Začínám mít velký problém koukat na filmy Mela Gibsona. Dokonce i mojí nejmilovanější tetralogii navždy zůstane jistá pachuť. Nechci linkovat přímo na ten rozhovor u Rogana, tak jen jedno [url=https://www.youtube.com/watch?v=uLv78iaJ7as]reakční video[/url]. Není to úplně level Terrence Howard, ale není to ani úplně daleko. Psycho.
Mel Gibson
5 -3
reagují: DarkSith, Muel
reagovat
reaguje na: esmo
"Po" inventuře???
928893
"Po" inventuře???
928887
0 0
reagovat
Heh tak to nasere :D, ale pozitivní je, že to jde přeposlat, tak víš na příště.:+
928890
Heh tak to nasere *:D*, ale pozitivní je, že to jde přeposlat, tak víš na příště.*:+*
928887
2 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Tak byli ochotni to skutečně přeposlat na brněnskou pobočku, jen jak se ukázalo, už onem poslední kus neměli, prej jim to někdo před Vánoci ukradl a ještě nesrovnali stav po inventuře :D
928887
Tak byli ochotni to skutečně přeposlat na brněnskou pobočku, jen jak se ukázalo, už onem poslední kus neměli, prej jim to někdo před Vánoci ukradl a ještě nesrovnali stav po inventuře *:D*
928828
5 0
reagují: Memphis, Demonic8
reagovat
reaguje na: Disketa1
Prevezme to Brzobohaty 8)
928881
Prevezme to Brzobohaty *8)*
928880
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Copak Bohdalka, ale já se bojím, až tu jednou nebude Saskia Burešová a její Kalendárium. :o
928880
Copak Bohdalka, ale já se bojím, až tu jednou nebude Saskia Burešová a její Kalendárium. *:o*
0 -1
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: Gonzi
My svagrovou uz tretim rokem tipujeme datum jeji smrti.
Něco jak je na lopuchu Kronika živých nebo jak se to jmenuje.
Ale myslim si, že přežije i Stašovou.
928874
My svagrovou uz tretim rokem tipujeme datum jeji smrti. Něco jak je na lopuchu Kronika živých nebo jak se to jmenuje. Ale myslim si, že přežije i Stašovou.
928873
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Nesmrtelná teta
928873
Nesmrtelná teta
928870
3 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: verbst
A Bohdalka.
928870
A Bohdalka.
928869
2 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Takže už zůstává jen Judi Dench, co? 
928869
Takže už zůstává jen Judi Dench, co? 
928868
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Diskova kronika

Ve věku 95 zemřela britská herečka Joan Plowright. 
928868
Ve věku 95 zemřela britská herečka Joan Plowright. 
Diskova kronika
1 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: holub109
Na tohle jsem se dost těšil. Jestli se to o takový věci dá vůbec říct...

Každopádně opravdu :+ za to, jak s tim jeho odkazem nakládají.

Za mě třeba téměř každej song, kde se teď "objevil" DMX je hroznej. 
928849
Na tohle jsem se dost těšil. Jestli se to o takový věci dá vůbec říct... Každopádně opravdu *:+* za to, jak s tim jeho odkazem nakládají. Za mě třeba téměř každej song, kde se teď "objevil" DMX je hroznej. 
928846
1 0
reagovat

Musiczone

Dnes vyšlo druhé posmrtné album Maca Millera s názvem Balloonerism. Mac na projektu pracoval mezi lety 2013 a 2014, a i přes nejrůznější úniky vyšlo album až teď. Moc se těším na poslech, Circles je jedno z nejlepších posmrtných alb co znám. Cením jeho nejbližší, že operují s jeho díly s patřičným respektem a nevypouští ven nekvalitní dema, co se nikdy neměly dostat ven jen za účelem zisku (jako se nakládá například s Juice Wrldem)
928846
Dnes vyšlo druhé posmrtné album Maca Millera s názvem Balloonerism. Mac na projektu pracoval mezi lety 2013 a 2014, a i přes nejrůznější úniky vyšlo album až teď. Moc se těším na poslech, Circles je jedno z nejlepších posmrtných alb co znám. Cením jeho nejbližší, že operují s jeho díly s patřičným respektem a nevypouští ven nekvalitní dema, co se nikdy neměly dostat ven jen za účelem zisku (jako se nakládá například s Juice Wrldem)
Musiczone
3 -1
reagují: verbst
reagovat
Mám večer cestu okolo, tak to zkusím ... dám vědět jak jsem pochodil :)
928830
Mám večer cestu okolo, tak to zkusím ... dám vědět jak jsem pochodil *:)*
928828
2 0
reagovat
Jo Luxor též ne, ale na prodejně jsem se dozvěděl, že to není problém a že to běžně dělají. Takže za zkoušku to stojí i v případě Sparkysu :)
928828
Jo Luxor též ne, ale na prodejně jsem se dozvěděl, že to není problém a že to běžně dělají. Takže za zkoušku to stojí i v případě Sparkysu *:)*
928827
0 0
reagují: esmo, esmo
reagovat
Web jako takovej to nenabízí, ale můžu se tam zkusit zeptat osobně, to jo :+
928827
Web jako takovej to nenabízí, ale můžu se tam zkusit zeptat osobně, to jo *:+*
928823
0 0
reagují: Demonic8
reagovat