Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2921 - 2940 Napsat příspěvek
reaguje na: verbst
"A pak už nikdy nic."
Tohle si lidi určitě říkali i o Putinovi :D

Tady nás naštěstí zachraňuje že Trumpovi je už teď skoro osmdesát. Tedy pokud nehodlá vládnout dál permanentně napíchnutý na přístrojích jako true God Emperor.
929064
"A pak už nikdy nic." Tohle si lidi určitě říkali i o Putinovi *:D* Tady nás naštěstí zachraňuje že Trumpovi je už teď skoro osmdesát. Tedy pokud nehodlá vládnout dál permanentně napíchnutý na přístrojích jako true God Emperor.
929062
3 0
reagovat
Imo jestli ti vadi Trump apod, tak je jasny ze za ctyri roky ti bude vadit nekdo podobny. Preci jen tady dochazi k nejaky course-correction, ale dnes se jde z extremu do extremu, no. Jak reakci na nulta a takovou tu "attitude era" byla hyperkorektnost, tak ted zda se celosvetove vyznamna cast populace chce jinym smerem. Akorat je to dnes vse strasne vyhroceny, strasne se jede tribalism. Ale fakt bych toho nebo onoho nebral "jen na ctyri roky". ?)
929063
Imo jestli ti vadi Trump apod, tak je jasny ze za ctyri roky ti bude vadit nekdo podobny. Preci jen tady dochazi k nejaky course-correction, ale dnes se jde z extremu do extremu, no. Jak reakci na nulta a takovou tu "attitude era" byla hyperkorektnost, tak ted zda se celosvetove vyznamna cast populace chce jinym smerem. Akorat je to dnes vse strasne vyhroceny, strasne se jede tribalism. Ale fakt bych toho nebo onoho nebral "jen na ctyri roky". *?)*
929062
4 0
reagují: Gonzi, HAL
reagovat
reaguje na: Ravenous
Mně na tomhle všem relativně uklidňuje fakt, že je to "jenom" na čtyři roky. A pak už nikdy nic.
Snad.

Ale ty čtyři roky budou kurva dlouhý.
929062
Mně na tomhle všem relativně uklidňuje fakt, že je to "jenom" na čtyři roky. A pak už nikdy nic. Snad. Ale ty čtyři roky budou kurva dlouhý.
929047
2 0
reagují: HAL, The Joker
reagovat
reaguje na: HAL
Jaj, mně tam vypadlo to slovo "zbraně", myslel jsem konkrétně kvantitativní dodávku zbraní a systémů, na hodnotu reálnou, nebo vycucanou z prstu, jak píšeš, už moc nehledím.
929061
Jaj, mně tam vypadlo to slovo "zbraně", myslel jsem konkrétně kvantitativní dodávku zbraní a systémů, na hodnotu reálnou, nebo vycucanou z prstu, jak píšeš, už moc nehledím.
929058
0 0
reagovat
reaguje na: esmo
Není to tak jisté - Evropa Ameriku daleko překonává v přímých dodávkách peněz, EU drží Ukrajinský rozpočet nad vodou, zatímco US dodávají hlavně zbraně. To Američany moc nebolí, ty zbraně jsou většinou už vyřazené, jako na podzim dodávka 2000 Humvees které US dlouhodobě nahrazují JLTV, a které jsou taky občas naceněné trochu divoce... například nikdo nepochybuje že Abrams i ve verzi z osmdesátých let je lepší než modernizovaný T-72, ale stejně nejspíš lepší mít za stejnou cenu deset T-72 z Česka, než jeden Abrams.

S novými zbraněmi jako Atacms US pod Bidenem velmi šetřili a dodali jich málo, a že už tak mu dlouho trvalo než je schválil. Strovnatelné Stormshadows je v dodávkách překonaly řádově.
929058
Není to tak jisté - Evropa Ameriku daleko překonává v přímých dodávkách peněz, EU drží Ukrajinský rozpočet nad vodou, zatímco US dodávají hlavně zbraně. To Američany moc nebolí, ty zbraně jsou většinou už vyřazené, jako na podzim dodávka 2000 Humvees které US dlouhodobě nahrazují JLTV, a které jsou taky občas naceněné trochu divoce... například nikdo nepochybuje že Abrams i ve verzi z osmdesátých let je lepší než modernizovaný T-72, ale stejně nejspíš lepší mít za stejnou cenu deset T-72 z Česka, než jeden Abrams. S novými zbraněmi jako Atacms US pod Bidenem velmi šetřili a dodali jich málo, a že už tak mu dlouho trvalo než je schválil. Strovnatelné Stormshadows je v dodávkách překonaly řádově.
929052
3 0
reagují: esmo
reagovat
Nejak jsem tady cekal vetsi diskuzi... ?) Byt tenhle web clovek, tak ma dneska energii devadesatnika. Smutne. ?) Kazdopadne, EU si za ty potize muze sama. Poslednich 17, 18 let dela ekonomicky vylozene sebevrazedna rozhodnuti, uz davno za hranici inside jobu. Tenhle X ucet jsem tady jiz daval, ale fakt si to doporucuji projet. Kdysi jsem mel za oblibenou konspiracni teorii ze Oswald strilel sam. ?) Dnes bych spis volil, ze na EU cilene roky pracuji cizi subjekty, lobbuji za uplne ale uplne hlouposti a bohuzel velmi uspesne. Na druhou stranu, kdo chce kam... ?)
929055
Nejak jsem tady cekal vetsi diskuzi... *?)* Byt tenhle web clovek, tak ma dneska energii devadesatnika. Smutne. *?)* Kazdopadne, EU si za ty potize muze sama. Poslednich 17, 18 let dela ekonomicky vylozene sebevrazedna rozhodnuti, uz davno za hranici inside jobu. Tenhle X ucet jsem tady jiz daval, [url=https://x.com/MichaelAArouet]ale fakt si to doporucuji projet[/url]. Kdysi jsem mel za oblibenou konspiracni teorii ze Oswald strilel sam. *?)* Dnes bych spis volil, ze na EU cilene roky pracuji cizi subjekty, lobbuji za uplne ale uplne hlouposti a bohuzel velmi uspesne. Na druhou stranu, kdo chce kam... *?)*
5 0
reagovat
reaguje na: Attikus
Kdy ty lidi pochopí, že ty atomovky nejsou řešení a že by měli investovat prachy jinak?
Nedávno jsem se díval na krásný film a tahle scéna to vystihuje úplně přesně. Na tohle, Vlákna a podobně by se měli lidi podívat a pak přemýšlet. Jenže psychopatum je to fuk.
929053
Kdy ty lidi pochopí, že ty atomovky nejsou řešení a že by měli investovat prachy jinak? Nedávno jsem se díval na krásný film a [url=https://youtu.be/2TGPJgU2flw?si=us8KJGea6Qs6Xn5b]tahle scéna[/url] to vystihuje úplně přesně. Na tohle, Vlákna a podobně by se měli lidi podívat a pak přemýšlet. Jenže psychopatum je to fuk.
929051
0 0
reagovat
reaguje na: Attikus
Nicméně to že Evropu v dodávkách překonal s prstem v nose, je smutnej fakt ...
929052
Nicméně to že Evropu v dodávkách překonal s prstem v nose, je smutnej fakt ...
929051
0 0
reagují: HAL
reagovat
Tak teda zrovna pomoc od Bidena sa ukázala byť  skôr viac verbálna, lebo síce toho nasľuboval hory doly, ale reálne tam ešte ani zďaleka nedošlo ani len to čo schválili. A to tu teraz nebudem zachádzať do vecí, ako obmedzovanie použitia niektorých rakiet a pod. Ich cieľom bolo evidentne držať ten konflikt čo najdlhšie a Ukrajincov podporovať len do takej miery, aby sa dokázali nejako brániť, ale nie až tak aby to dokázali dotiahnuť do úspešného konca. Už len to, že Rusi dali Bielorusom atomovky malo byť dostatočný impulz, že žiadne dohody s nimi už neplatia, nič im nie je sväté a osobne by som Ukrajine tie atomovky vtedy už dal.
929051
Tak teda zrovna pomoc od Bidena sa ukázala byť  skôr viac verbálna, lebo síce toho nasľuboval hory doly, ale reálne tam ešte ani zďaleka nedošlo ani len to čo schválili. A to tu teraz nebudem zachádzať do vecí, ako obmedzovanie použitia niektorých rakiet a pod. Ich cieľom bolo evidentne držať ten konflikt čo najdlhšie a Ukrajincov podporovať len do takej miery, aby sa dokázali nejako brániť, ale nie až tak aby to dokázali dotiahnuť do úspešného konca. Už len to, že Rusi dali Bielorusom atomovky malo byť dostatočný impulz, že žiadne dohody s nimi už neplatia, nič im nie je sväté a osobne by som Ukrajine tie atomovky vtedy už dal.
929047
3 -2
reagují: Demonic8, esmo
reagovat
Co je to Bluesky ty jeden boomere ?!
929050
Co je to Bluesky ty jeden boomere ?!
929040
2 0
reagovat

Trump

Ja to vidím tak, že Zelensky sa bude musieť do roka skloniť pred Putinom. Bez takej podpory USA, akú dostávala Ukrajina počas Bidena nemajú šancu. EU sa už v tomto tiež mrví, vid naša krásna republika a jej putinofilcky. K tomu tie jeho executive orders: energetická kríza, kt. ho oprávňuje rozkopávať Aljašku kvôli rope a plynu, výnimočný stav na hraniciach s Mexikom, odstúpenie od klimatickej zmluvy, vystúpenie z WHO, premenovanie Mexického zálivu na Americký, kvalifikácia drogových kartelov ako teroristické organizácie etc. 

Nebudem negativista, nemylsím, že dospejeme (v dohľadnej dobe) k tretej svetovej, no dejiny sa jasne opakujú. Pravičiari postupne preberajú moc po svete a v Europe: Francúzsko, Nemecko, Rakúsko, Maďarsko, my, Holandsko... takto to vyzeralo v 30tych rokoch minulého storočia. A všetci vieme, čo prišlo potom. 
929047
Ja to vidím tak, že Zelensky sa bude musieť do roka skloniť pred Putinom. Bez takej podpory USA, akú dostávala Ukrajina počas Bidena nemajú šancu. EU sa už v tomto tiež mrví, vid naša krásna republika a jej putinofilcky. K tomu tie jeho executive orders: energetická kríza, kt. ho oprávňuje rozkopávať Aljašku kvôli rope a plynu, výnimočný stav na hraniciach s Mexikom, odstúpenie od klimatickej zmluvy, vystúpenie z WHO, premenovanie Mexického zálivu na Americký, kvalifikácia drogových kartelov ako teroristické organizácie etc.  Nebudem negativista, nemylsím, že dospejeme (v dohľadnej dobe) k tretej svetovej, no dejiny sa jasne opakujú. Pravičiari postupne preberajú moc po svete a v Europe: Francúzsko, Nemecko, Rakúsko, Maďarsko, my, Holandsko... takto to vyzeralo v 30tych rokoch minulého storočia. A všetci vieme, čo prišlo potom. 
Trump
7 -1
reagují: DarkSith, verbst, Attikus
reagovat
Tak ja povazuju Muska za nebezpecneho sociopata, ale stale je to sociopat co neumi kontrolovat sve emoce. To video jsem videl, proste dik od srdce :D niv jineho bych v tom nehledal.
929042
Tak ja povazuju Muska za nebezpecneho sociopata, ale stale je to sociopat co neumi kontrolovat sve emoce. To video jsem videl, proste dik od srdce *:D* niv jineho bych v tom nehledal.
929040
1 0
reagovat
Holy fucking shit. 
Hajlující Elon je moc už i na mě. A udělal to dvakrát. 
Odkaz mám případně jen na Bluesky. Zbytek jsem si zrušil. 
929040
Holy fucking shit.  Hajlující Elon je moc už i na mě. A udělal to dvakrát.  Odkaz mám případně jen na Bluesky. Zbytek jsem si zrušil. 
5 0
reagují: esmo, speta.jr
reagovat
reaguje na: Disketa1
928978
[url=https://filmtoro.cz/film/ridley-jonesova-strazkyne-muzea]Ridley Jonesová: Strážkyně muzea - kde sledovat online [/url][url=https://netflixer.cz/serialy/23871-animovany-serial-s-moznou-pribuznou-indiana-jonese-a-nebinarni-postavickou-se-za-par-dni-docka-sve-pate-rady/]Dětský seriál s nebinárním bizonem, který se snaží prosazovat LGBTQ+ tématiku, se vrací na Netflix[/url]
928971
1 0
reagovat

Bizon Danko

Netflix mám sice teprve od května, takže ho nemám ještě úplně prozkoumaný. Ale za celou dobu, co si tuhle platformu platím, tak jsem na žádného binárního bizona, jak tvrdí Andrej Danko, zatím nenarazil. :D
928971
Netflix mám sice teprve od května, takže ho nemám ještě úplně prozkoumaný. Ale za celou dobu, co si tuhle platformu platím, tak jsem na žádného [i]binárního bizona[/i], [url=https://x.com/Petinka264/status/1880952577220894766]jak tvrdí Andrej Danko[/url], zatím nenarazil. *:D*
Bizon Danko
0 -2
reagují: BranoZ
reagovat

Diskova Kronika

Eliška Wagnerová
928952
Eliška Wagnerová
Diskova Kronika
2 0
reagovat
reaguje na: dreamy
Konzerva Katolík zřejmně ano, ale katolická círvek už nějakou dobu evoluci nepopírá.
Gibson byl primárně vychován k sedisvakantismu, což je taková ta ultra konzervativní odnož katolíků.
928951
Konzerva Katolík zřejmně ano, ale katolická círvek už nějakou dobu evoluci nepopírá. Gibson byl primárně vychován k sedisvakantismu, což je taková ta ultra konzervativní odnož katolíků.
928905
5 0
reagovat
"You're a supreme leader, Harry!" link Ty AI parodie na Harryho Pottera v různých prostředích, jsou čím dál dokonalejší :D8)
928942
"You're a supreme leader, Harry!" https://www.youtube.com/watch?v=_Vv21pKqxUs Ty AI parodie na Harryho Pottera v různých prostředích, jsou čím dál dokonalejší *:D**8)*
0 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
> ale nové publikum přijde už jen sotva
Ah, to bájné, nové publikum, co nepřijde i když je ten film pro ně? :D
928932
> ale nové publikum přijde už jen sotva Ah, to bájné, nové publikum, co nepřijde i když je ten film pro ně? *:D*
928921
4 0
reagovat
Já naivně doufám v novou vlnu akčních filmů jako za Reagana. A samozřejmě ve snahu vymýtit woke propagandu. 8)
928931
Já naivně doufám v novou vlnu akčních filmů jako za Reagana. A samozřejmě ve snahu vymýtit woke propagandu. *8)*
928925
4 -7
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist