Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2981 - 3000 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Pro mě neodmyslitelně spjatý s každým domácím zápasem Dynama... hrozný sympaťák
928694
Pro mě neodmyslitelně spjatý s každým domácím zápasem Dynama... hrozný sympaťák
928661
0 0
reagovat

Diskova kronika

Moderátor a Pardubický patriot Jirka Vondra z Kissu.
Zřejmě autonehoda.
Je mi z toho zle...
928661
Moderátor a Pardubický patriot Jirka Vondra z Kissu. Zřejmě autonehoda. Je mi z toho zle...
Diskova kronika
2 0
reagují: Leefko
reagovat

Slovensko / "bezdomovec"

Tohle je fakt neuvěřitelný :D
Jako nechci úplně soudit člověka za jeho sousedy, ale tohle asi tak náhoda, jak pády z okna v Russku. 
link
928609
Tohle je fakt neuvěřitelný *:D* Jako nechci úplně soudit člověka za jeho sousedy, ale tohle asi tak náhoda, jak pády z okna v Russku.  https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/drahe-hodinky-i-prezdivka-bezdomovec-ficuv-zivotni-styl-prizivuje-nejasnosti_2501131730_jva
Slovensko / "bezdomovec"
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já celou kauzu nijak nesleduju a neplánuju s tím začít. Přesto mi přijde úsměvné si jít stěžovat/soudit, že někdo napíše postavu tak, aby mě parodovala.
928603
Já celou kauzu nijak nesleduju a neplánuju s tím začít. Přesto mi přijde úsměvné si jít stěžovat/soudit, že někdo napíše postavu tak, aby mě parodovala.
928602
6 0
reagovat
Je to možná tím, že mám averzi na Reynoldse, ale věřím spíš Baldonimu. Kór když jsem četl obvinění Lively. 
928602
Je to možná tím, že mám averzi na Reynoldse, ale věřím spíš Baldonimu. Kór když jsem četl obvinění Lively. 
1 -1
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: verbst
Jojo, jak Okamura a jeho Pitomio:D
928595
Jojo, jak Okamura a jeho Pitomio*:D*
928589
2 0
reagovat
Je pravda, že tohle je "efekt Barbary Streisand" jak vyšitý...
928594
Je pravda, že tohle je "efekt Barbary Streisand" jak vyšitý...
928589
2 0
reagovat
Tak vzhledem k tomu, ze on bojuje o zachranu svy kariery, tak to nemohl nechat bejt... ;)
928593
Tak vzhledem k tomu, ze on bojuje o zachranu svy kariery, tak to nemohl nechat bejt... ;)
928589
0 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já zaregistroval už někdy v prosinci nějaký teorie, že to je podle něj :D
Kdyby to nechal bejt, "má klid". Takhle na sebe poutá eště víc pozornosti a už ho tam vždycky uvidím.
Reynolds hezky pěkně :D
928589
Já zaregistroval už někdy v prosinci nějaký teorie, že to je podle něj *:D* Kdyby to nechal bejt, "má klid". Takhle na sebe poutá eště víc pozornosti a už ho tam vždycky uvidím. Reynolds hezky pěkně *:D*
928574
1 0
reagují: (=LIFTY=), Leefko, The Joker
reagovat
reaguje na: KARLOS
Dobre mu tak hovadu, tohle je moc, ale krásný Meme 🤣
928576
Dobre mu tak hovadu, tohle je moc, ale krásný Meme 🤣
928540
0 0
reagovat
reaguje na: SteKi
🤣🤣🤣🤣 vůbec nevím kdo to je ale pobavil 
928575
🤣🤣🤣🤣 vůbec nevím kdo to je ale pobavil 
928516
0 0
reagovat
Tohle bude ještě veselá kauzička. Baldoni obvinil Reynoldse, že udělal postavu Nicepoola jako jeho parodii. 

link
928574
Tohle bude ještě veselá kauzička. Baldoni obvinil Reynoldse, že udělal postavu Nicepoola jako jeho parodii.  https://variety.com/2025/film/news/justin-baldoni-legal-letter-disney-marvel-nicepool-ryan-reynolds-1236274162/?fbclid=IwY2xjawHz1BZleHRuA2FlbQIxMQABHcFZ_GQwKESawLlTMCIqBvZ1OYkOYEwNdy52_K-gpYpRVTpY4vXJre7MtQ_aem_WLw8g1nj6aY9Pj5OTjJpLg
3 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Memphis
Ideálně to, že "nemá koule" vystoupit jako homofob a používá tuhle rádoby kontroverzní rétoriku.
S tímhle stylem burcování diskuze, ala "Skoč do té studny, když si myslíš, že umíš plavat, skoč!" jsem se setkal už nejedenkrát. A víc jak jednou to bylo přesně v tomhle duchu "Já nejsem xemofob, ale lesby a geyové normální nejsou, protože vlastní matku taky neobjedeš!"... takže asi tak.
On je ale extrémně hloupý i v tom, že to napsal takhle bez kontextu a i lidi, co by na to normálně slyšeli, si to dohromady nedají, minimálně si to "pracně" vyvozují. Takže nepoměrnou většinou si z něho lidi budou dělat toho debila, co chce svou matku, sestru, švagra, i dceru. A to si troufám tvrdit úplně záměr nebyl.?)
928540
Ideálně to, že "nemá koule" vystoupit jako homofob a používá tuhle rádoby kontroverzní rétoriku. S tímhle stylem burcování diskuze, ala "Skoč do té studny, když si myslíš, že umíš plavat, skoč!" jsem se setkal už nejedenkrát. A víc jak jednou to bylo přesně v tomhle duchu "Já nejsem xemofob, ale lesby a geyové normální nejsou, protože vlastní matku taky neobjedeš!"... takže asi tak. On je ale extrémně hloupý i v tom, že to napsal takhle bez kontextu a i lidi, co by na to normálně slyšeli, si to dohromady nedají, minimálně si to "pracně" vyvozují. Takže nepoměrnou většinou si z něho lidi budou dělat toho debila, co chce svou matku, sestru, švagra, i dceru. A to si troufám tvrdit úplně záměr nebyl.*?)*
928539
4 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
link

Upřímně fakt nevím, co si o tom mám myslet. :D
928539
https://imgur.com/a/7fEOGRb Upřímně fakt nevím, co si o tom mám myslet. *:D*
928531
3 0
reagují: KARLOS
reagovat
Člověk žasne, jak se někdo dokáže sám ztrapnit takovým způsobem, že i kanály pro něj budou málo... (Ne, že tím postem vážně vyzýval k incestům si nemyslím, ale že si nepěkně na vidle naběhl, o tom není sporu).?)
928533
Člověk žasne, jak se někdo dokáže sám ztrapnit takovým způsobem, že i kanály pro něj budou málo... (Ne, že tím postem vážně vyzýval k incestům si nemyslím, ale že si nepěkně na vidle naběhl, o tom není sporu).*?)*
1 0
reagovat
A na co tam odpovídá? 
Já už nějakej ten pátek Twitter nemám. 
928531
A na co tam odpovídá?  Já už nějakej ten pátek Twitter nemám. 
928524
0 0
reagují: Memphis
reagovat
Ten obrázek od Nuclear Fella of NAFO the I. je vystižný, hned jsem si ho uložil :D
928528
Ten obrázek od [b]Nuclear Fella of NAFO the I.[/b] je vystižný, hned jsem si ho uložil *:D*
928524
0 0
reagovat
Jak kdosi napsal na TW, Aliance pro rodinu teď dostává úplně nový rozměr...
928527
Jak kdosi napsal na TW, Aliance pro rodinu teď dostává úplně nový rozměr...
2 0
reagovat
Je.

link
928524
Je. https://x.com/JochRoman/status/1878792662293360906
928520
0 0
reagují: verbst, Demonic8
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Tos vytvořil sám nebo je to odněkud převzaté? Je to sice drsný humor, ale povedené :D:+
928523
Tos vytvořil sám nebo je to odněkud převzaté? Je to sice drsný humor, ale povedené *:D**:+*
928510
1 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist