Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2341 - 2360 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Protoze to pro vetsinu lidi neni klicove tema a voli ty, kteri u tech temat pro ne dulezitych reprezentuji +/- jejich nazor nebo jim mohou prinest nejaky profit.
951227
Protoze to pro vetsinu lidi neni klicove tema a voli ty, kteri u tech temat pro ne dulezitych reprezentuji +/- jejich nazor nebo jim mohou prinest nejaky profit.
951226
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: The Joker
Neříkal jsem, že se podle toho volí. 
951226
Neříkal jsem, že se podle toho volí. 
951220
0 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: okkac
Coz beru, ale tohle plati pro nejakou volicskou skupinu. Ty jses z Ovy / MSK kraje, ne? Tak asi vis, ze v tomhle tam jsi v minorite. A ja osobne nemam v okruhu lidi v CR nikoho, kdo by se dle tohodle rozhodoval. Kdyz nevoli opozici, tak reknou "Babis je zmrd" a k volbam nejdou nebo jdou a hodi to ODSce protoze "jsem osvc". :)
951225
Coz beru, ale tohle plati pro nejakou volicskou skupinu. Ty jses z Ovy / MSK kraje, ne? Tak asi vis, ze v tomhle tam jsi v minorite. A ja osobne nemam v okruhu lidi v CR nikoho, kdo by se dle tohodle rozhodoval. Kdyz nevoli opozici, tak reknou "Babis je zmrd" a k volbam nejdou nebo jdou a hodi to ODSce protoze "jsem osvc". :)
951223
1 0
reagují: okkac
reagovat
reaguje na: hroubek
plánujem menšie výlety po Európe: Rumunsko, Španielsko, Andorra, Poľsko, Nórsko. 

Uvažoval som o Arménsku, ale to je na môj vkus až nepríjemne blízko Ruska :D

Potom som začiatkom nového roka chcel dať Mongolsko, no tam je vtedy bežne aj -30 stupňov, čiže to skôr v lete + v lete tam oslavujú ich najväčší sviatok. 
951224
plánujem menšie výlety po Európe: Rumunsko, Španielsko, Andorra, Poľsko, Nórsko.  Uvažoval som o Arménsku, ale to je na môj vkus až nepríjemne blízko Ruska *:D* Potom som začiatkom nového roka chcel dať Mongolsko, no tam je vtedy bežne aj -30 stupňov, čiže to skôr v lete + v lete tam oslavujú ich najväčší sviatok. 
951194
3 0
reagovat
Moje volební rozhodování je tento rok celkem jednoduché, prostě jsem ihned vyšktrtl veškeré proruské onuce, Stačilo, Motoristy, SPD, ANO a ty zákony a jak se k tomu kdo vyjádřil to celkem rozsekly.
951223
Moje volební rozhodování je tento rok celkem jednoduché, prostě jsem ihned vyšktrtl veškeré proruské onuce, Stačilo, Motoristy, SPD, ANO a ty zákony a jak se k tomu kdo vyjádřil to celkem rozsekly.
951220
4 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Kámo, moc mi nepomáháš :D 
Jestli chceme někdy krásnou, tolerantní společnost, tak potřebujeme queer allies. My budeme vždycky menšina a slabší, co budou potřebovat pomoct odvážných jedinců.

No matter jak to může ode mě jakkoli občas znít, já si strášně vážím každého queer spojence :+
951222
Kámo, moc mi nepomáháš *:D*  Jestli chceme někdy krásnou, tolerantní společnost, tak potřebujeme queer allies. My budeme vždycky menšina a slabší, co budou potřebovat pomoct odvážných jedinců. No matter jak to může ode mě jakkoli občas znít, já si strášně vážím každého queer spojence *:+*
951219
1 0
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: Tyller
Já dítě neplánujem, i když bych chtěl.

Krom validního zákonu (obechcat se to dá) jsem se zatím nepřenesl přes to, že bych nesnesl, že by ho někdo šikanoval za to, že ma gay tátu/táty. Jelikož vím, jaký to je, tak bych to nepřál nikomu. Narozdíl od zákonu, toto se nespraví hned, jestli vůbec někdy. Kéž by si to společnost uvědomila. 

To radši někde zdechnu sám, jestli to chceš slyšet trochu doomish.
951221
Já dítě neplánujem, i když bych chtěl. Krom validního zákonu (obechcat se to dá) jsem se zatím nepřenesl přes to, že bych nesnesl, že by ho někdo šikanoval za to, že ma gay tátu/táty. Jelikož vím, jaký to je, tak bych to nepřál nikomu. Narozdíl od zákonu, toto se nespraví hned, jestli vůbec někdy. Kéž by si to společnost uvědomila.  To radši někde zdechnu sám, jestli to chceš slyšet trochu doomish.
951218
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Irl jsem absolutne nikoho neslysel rict "budu volit dle municni iniciativy nebo zakonu o vmesovani cizich mocnosti". Fakt ne.
951220
Irl jsem absolutne nikoho neslysel rict "budu volit dle municni iniciativy nebo zakonu o vmesovani cizich mocnosti". Fakt ne.
951216
2 0
reagují: AndyKaufman, okkac
reagovat
A proto vaše vláda, slovenská a žádná jiná, nechce dát slovenským stejnopohlavním párům ani tu nejmenší formu registrovaného partnerství. Protože to by se ten váš stát pak asi nejspíš zhroutil asi jako když Rudolf Huliak spadl v televizi ze židle. 
951219
A proto vaše vláda, slovenská a žádná jiná, nechce dát slovenským stejnopohlavním párům ani tu nejmenší formu registrovaného partnerství. Protože to by se ten váš stát pak asi nejspíš zhroutil asi jako když Rudolf Huliak spadl v televizi ze židle. 
951218
0 -1
reagují: Tyller, Vetrelec_v_tepl
reagovat
reaguje na: Vetrelec_v_tepl
Chápem a toto je presne tá argumentácia čo som nikde u Lgbt debatách bohužiaľ nezachytil a mám za to že to je škoda. Lebo zatiaľ každý gay ktorého som stretol tak mi povedal že "jediné právo ktoré chcú je registrované partnerstvo aby si mohli vziať spoločnú hypotéku a žiť ako normálny pár." Aj keď aspoň  čo ja viem deti nechcel nikto z nich. Toľko k otázke konzerv k téme "a čo adopcie?" 
951218
Chápem a toto je presne tá argumentácia čo som nikde u Lgbt debatách bohužiaľ nezachytil a mám za to že to je škoda. Lebo zatiaľ každý gay ktorého som stretol tak mi povedal že "jediné právo ktoré chcú je registrované partnerstvo aby si mohli vziať spoločnú hypotéku a žiť ako normálny pár." Aj keď aspoň  čo ja viem deti nechcel nikto z nich. Toľko k otázke konzerv k téme "a čo adopcie?" 
951195
0 0
reagovat
Máš stejné priority jako já. Pokud ti není 75 a nevlastníš 100 tisíc akcií Gazpromu. 
951216
Máš stejné priority jako já. Pokud ti není 75 a nevlastníš 100 tisíc akcií Gazpromu. 
951169
0 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Zase ale keď sa na to pozrieš z pohľadu trans osoby. 
Nie je ich cieľom stať sa opačným pohlavím než sa narodili? Príklad: Proste narodím sa ako žena ale chcem byť chlap. Podstúpim teda tu hormonálnu tortúru a nakoniec je zo mňa chlap takže logicky chcem sa cítiť ako normálny človek a chcem teda používať aj mužské záchody. 

Koľko ľudí teda tie "medzipohlavné "záchody reálne využije? 
Taktiež je tu otázka starších budov ktoré majú ledva priestor na wc pre imobilných. 

(Asi som nolifer alebo žijem len v úzkej bubline ale takto výživnú debatu o lgbt toaletách som dlho nezažil xD ) 
951215
Zase ale keď sa na to pozrieš z pohľadu trans osoby.  Nie je ich cieľom stať sa opačným pohlavím než sa narodili? Príklad: Proste narodím sa ako žena ale chcem byť chlap. Podstúpim teda tu hormonálnu tortúru a nakoniec je zo mňa chlap takže logicky chcem sa cítiť ako normálny človek a chcem teda používať aj mužské záchody.  Koľko ľudí teda tie "medzipohlavné "záchody reálne využije?  Taktiež je tu otázka starších budov ktoré majú ledva priestor na wc pre imobilných.  (Asi som nolifer alebo žijem len v úzkej bubline ale takto výživnú debatu o lgbt toaletách som dlho nezažil xD ) 
951200
1 0
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe
Nebo výletek do Zichovce kousek za Prahou! :D:+
951214
Nebo výletek do Zichovce kousek za Prahou! *:D**:+*
951212
1 0
reagovat
reaguje na: Vetrelec_v_tepl
BeerPeak už bohužiaľ zavreli. Ale ešte by som pridal BadFlash, Automat Matuška alebo Břevnovský kláštor. :+
951212
BeerPeak už bohužiaľ zavreli. Ale ešte by som pridal BadFlash, Automat Matuška alebo Břevnovský kláštor. *:+*
951208
1 0
reagují: Vetrelec_v_tepl
reagovat
Na pivo - jestli chceš Plzeň tak všude možně, neuděláš chybu s libovolným Lokálem nebo klasika pro turisty kde to prostě není nijak špatné U Pinkasů. Já osobně nejradši Midgard :)
Jestli tě zajímají divné craftové piva, doporučím bar Myslíš? kousek od Národní.
S hotely netuším, to by ti třeba mohl poradit Ted :))
951211
Na pivo - jestli chceš Plzeň tak všude možně, neuděláš chybu s libovolným Lokálem nebo klasika pro turisty kde to prostě není nijak špatné U Pinkasů. Já osobně nejradši Midgard *:)* Jestli tě zajímají divné craftové piva, doporučím bar Myslíš? kousek od Národní. S hotely netuším, to by ti třeba mohl poradit Ted *:))*
951205
1 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Nakonci Septembra letíme s priateľkou na Madeiru. Prevažne budeme ležať u bazénu/mora a čítať knihy. Ale plánujeme i výlety do hôr. 
951210
Nakonci Septembra letíme s priateľkou na Madeiru. Prevažne budeme ležať u bazénu/mora a čítať knihy. Ale plánujeme i výlety do hôr. 
951194
4 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Orlando Bloom disapproves.
951209
Orlando Bloom disapproves.
951207
2 0
reagovat
Pokud máš rád craft tak za mě třeba BeerPeak, BeerGeek nebo Dva kohouti :+
951208
Pokud máš rád craft tak za mě třeba BeerPeak, BeerGeek nebo Dva kohouti *:+*
951205
1 0
reagují: RidleyCrowe
reagovat
Kdekoliv, kde nenalévají Staropramen
951207
Kdekoliv, kde nenalévají Staropramen
951205
2 -1
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Gonzi
Vetřelec teď ale nepsal jen o tomhle, že? 
Já v těch příspěvcích Tyllera vidím "mám vás rád, ale není to tak hrozné a jestli ano... můžete si za to sami." Což teď vlastně přímo potvrdil tou reakci na konkrétního člověka "je to na tobě" - jestli něco nesnáším, tak je to svalování viny na oběť.
951206
Vetřelec teď ale nepsal jen o tomhle, že?  Já v těch příspěvcích Tyllera vidím "mám vás rád, ale není to tak hrozné a jestli ano... můžete si za to sami." Což teď vlastně přímo potvrdil tou reakci na konkrétního člověka "je to na tobě" - jestli něco nesnáším, tak je to svalování viny na oběť.
951201
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se