Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2361 - 2380 Napsat příspěvek
reaguje na: HAL
No přesně. Ale když ho má catwoman Halle Berry nebo Sydney Sweeney, těm bychom práva nebrali! (jsem playful, nemylsím to na Tyllera osobně;))
951191
No přesně. Ale když ho má catwoman Halle Berry nebo Sydney Sweeney, těm bychom práva nebrali! (jsem playful, nemylsím to na Tyllera osobně*;)*)
951189
0 0
reagovat
reaguje na: Vetrelec_v_tepl
Taky kdo by chodil v latexu na karneval, vždyť se v něm potíš jako prase i v tom klubu, natož venku na sluníčku :D
(ale netuším co proti němu Tyller má, vždyť to těm holkám v něm sluší, transkám občas taky) 
951189
Taky kdo by chodil v latexu na karneval, vždyť se v něm potíš jako prase i v tom klubu, natož venku na sluníčku *:D* (ale netuším co proti němu Tyller má, vždyť to těm holkám v něm sluší, transkám občas taky) 
951183
1 0
reagují: Vetrelec_v_tepl
reagovat

Další debilové

Konečně krásná socha a oni ji sundaji.
951186
Konečně [url=https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/socha-morska-vila-kodan-dansko-kritika-diskuse.A250805_104527_zahranicni_dtt]krásná socha [/url]a oni ji sundaji.
Další debilové
2 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: connor
Tak zjevne se tam vetsi podpory dockal takovej program a ne makovej. Kdyz napr v Texasu budou chtit potraty, tak to priste navoli jinak. Nebo ne a ta mensina v tom bude bud zit nebo se prestehuje, pokud je  pro ne problem. Sice ten zakaz potratu nechapu, ale ja nechapu spoustu veci... Napr jsem se docetl, ze pecovatelska sluzba jednoho ostravskeho obvodu nakoupila nekolik Enyaqu, protoze Ministerstvo pro mistni rozvoj vypsalo dotace az 90% na elektro. Takze obvod, kterej ma 11K obyvatel a skrz ho projdes do 30 minut, bude tak neuveritelne ekologickej, ze jeden clovek tam bude popojizdet v 2t+ aute. To je absolutni demagogie a neskutecny plytvani prostredkama. Ale tohle si lidi navolili, do EU / Snemovny / radnici a ja to respektuji, i kdyz tezce kroutim ocima. :)
951185
Tak zjevne se tam vetsi podpory dockal takovej program a ne makovej. Kdyz napr v Texasu budou chtit potraty, tak to priste navoli jinak. Nebo ne a ta mensina v tom bude bud zit nebo se prestehuje, pokud je  pro ne problem. Sice ten zakaz potratu nechapu, ale ja nechapu spoustu veci... Napr jsem se docetl, ze pecovatelska sluzba jednoho ostravskeho obvodu nakoupila nekolik Enyaqu, protoze Ministerstvo pro mistni rozvoj vypsalo dotace az 90% na elektro. Takze obvod, kterej ma 11K obyvatel a skrz ho projdes do 30 minut, bude tak neuveritelne ekologickej, ze jeden clovek tam bude popojizdet v 2t+ aute. To je absolutni demagogie a neskutecny plytvani prostredkama. Ale tohle si lidi navolili, do EU / Snemovny / radnici a ja to respektuji, i kdyz tezce kroutim ocima. :)
951181
4 0
reagovat
reaguje na: Tyller
Kámo, a tys někdy viděl někoho v latexu? Jakože v obchodě? Já jsem nikdy neviděl nikoho v latexu ani v queer klubu :D To jsou jenom strašáci, kterým vás krmí frustráti. A i kdyby měli na sobě latex, tak jako jak tě to omezuje? Mně teda víc vadí a pohoršujou hnusně oblečení lidi. A práva jim brát nechci.
Ptal ses toho člověka v trafice, jestli se mu něco nestalo?

A jaká práva chci? Stejná, jako máte vy všichni. Platím jako single bezdětný člověk nejvyšší daně a nemám za to ani stejné postavení. Není to absurdní?

Ale hlavně chci mít klid. Nechci, aby se mi někdo sral do toho, koho má rád a v ložnici. Mě je to taky u prdele u všech ostatních. 
951183
Kámo, a tys někdy viděl někoho v latexu? Jakože v obchodě? Já jsem nikdy neviděl nikoho v latexu ani v queer klubu *:D* To jsou jenom strašáci, kterým vás krmí frustráti. A i kdyby měli na sobě latex, tak jako jak tě to omezuje? Mně teda víc vadí a pohoršujou hnusně oblečení lidi. A práva jim brát nechci. Ptal ses toho člověka v trafice, jestli se mu něco nestalo? A jaká práva chci? Stejná, jako máte vy všichni. Platím jako single bezdětný člověk nejvyšší daně a nemám za to ani stejné postavení. Není to absurdní? Ale hlavně chci mít klid. Nechci, aby se mi někdo sral do toho, koho má rád a v ložnici. Mě je to taky u prdele u všech ostatních. 
951170
8 0
reagují: Tyller, HAL
reagovat
reaguje na: Disketa1
A kdo přesně tady má problém se smíšenými záchody?
951182
A kdo přesně tady má problém se smíšenými záchody?
951179
2 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Já jsem příliš malý pán, abych se do něčeho takového pouštěl. Ale je prostě jen dost mrzuté, že oni si sahat na svobodu nedají a mají volnost dělat si co chtějí a první by řvali totalita při úplně jakékoliv záležitosti, co by se jich možná mohla nějak dotknout (tedy pokud jich někdo prvotřídně neopije rohlikem a pak jim už někdy nevadí nic... nebo jim dlouho, dlouho nedochází, někdy nedojde nikdy, kam je ten či onen pastýř vede), ale ostatním práva všeho druhu konstantně odpírají. 
Ale to je multigenerační problém, a dokud budou existovat lidé, co to vědí a chtějí využívat k svému prospěchu... 
951181
Já jsem příliš malý pán, abych se do něčeho takového pouštěl. Ale je prostě jen dost mrzuté, že oni si sahat na svobodu nedají a mají volnost dělat si co chtějí a první by řvali totalita při úplně jakékoliv záležitosti, co by se jich [b]možná [/b]mohla nějak dotknout (tedy pokud jich někdo prvotřídně neopije rohlikem a pak jim už někdy nevadí nic... nebo jim dlouho, dlouho nedochází, někdy nedojde nikdy, kam je ten či onen pastýř vede), ale ostatním práva všeho druhu konstantně odpírají.  Ale to je multigenerační problém, a dokud budou existovat lidé, co to vědí a chtějí využívat k svému prospěchu... 
951176
1 0
reagují: The Joker
reagovat
Mě naprosto fascinuje kulturní válka o toalety, která vůbec nedává žádný smysl. Pokud máte problém se smíšenými záchody, tak se prosím vyhýbejte vlakům. Ve vlacích jsou smíšené toalety běžné od té doby, co vlaky jezdí po kolejích. Mimochodem na smíšené záchody lze občas narazit v nějaké té levnější hospodě. 

Stejně tak mě fascinuje, jak si mnozí konzervativci uměle vyrábějí vnitřní nepřátele, aby od svých průšvihů odvrátili pozornost. Vidíme to v Maďarsku a na Slovensku a dost se bojím, aby se to nestalo také v Česku. Protože kdo bude příštími obětními beránky? Ano, lidé, kteří nezapadají do klasických heteronormativních a binárních škatulek. Výsledek jsme viděli v podobě vraždy dvou nevinných lidí v gay baru Tepláreň v Bratislavě a Matovičova následného statusu "SOM HETERO".

Sněhové vločky pozoruju více na konzervativní straně u starších lidí, kterým vadí, že chce mladá generace jít zcela jinou cestou. Mladé lidi v tomto podporuju, protože oni tu budou jednoho dne žít. 

Pokud jde o mě, jsem levicově a katolicky orientovaný liberál. Vyvíjel jsem se k tomu postupně během nějakých patnácti let. I tady na MZ se postupně vyvíjím a tříbím si názory. Sám jsem byl svého času na neonacistickém seznamu "nepřátel" White Media, což pro mě znamenalo, že jsem se ocitl v suprové společnosti. 

Tony mě tady možná zná o něco více, protože jsme FB přáteli a on dobře ví, co tam postuju. Darksithovi by se to určitě nelíbilo. V mnoha věcech se s Tonym určitě neshodnu, ale sám Tony taky prošel názorovými přeměnami a je to jenom dobře. Jestli se spolu někdy potkáme osobně, budu jenom rád.
951179
Mě naprosto fascinuje kulturní válka o toalety, která vůbec nedává žádný smysl. Pokud máte problém se smíšenými záchody, tak se prosím vyhýbejte vlakům. Ve vlacích jsou smíšené toalety běžné od té doby, co vlaky jezdí po kolejích. Mimochodem na smíšené záchody lze občas narazit v nějaké té levnější hospodě.  Stejně tak mě fascinuje, jak si mnozí konzervativci uměle vyrábějí vnitřní nepřátele, aby od svých průšvihů odvrátili pozornost. Vidíme to v Maďarsku a na Slovensku a dost se bojím, aby se to nestalo také v Česku. Protože kdo bude příštími obětními beránky? Ano, lidé, kteří nezapadají do klasických heteronormativních a binárních škatulek. Výsledek jsme viděli v podobě vraždy dvou nevinných lidí v gay baru Tepláreň v Bratislavě a Matovičova následného statusu "SOM HETERO". Sněhové vločky pozoruju více na konzervativní straně u starších lidí, kterým vadí, že chce mladá generace jít zcela jinou cestou. Mladé lidi v tomto podporuju, protože oni tu budou jednoho dne žít.  Pokud jde o mě, jsem levicově a katolicky orientovaný liberál. Vyvíjel jsem se k tomu postupně během nějakých patnácti let. I tady na MZ se postupně vyvíjím a tříbím si názory. Sám jsem byl svého času na neonacistickém seznamu "nepřátel" White Media, což pro mě znamenalo, že jsem se ocitl v suprové společnosti.  Tony mě tady možná zná o něco více, protože jsme FB přáteli a on dobře ví, co tam postuju. Darksithovi by se to určitě nelíbilo. V mnoha věcech se s Tonym určitě neshodnu, ale sám Tony taky prošel názorovými přeměnami a je to jenom dobře. Jestli se spolu někdy potkáme osobně, budu jenom rád.
4 -1
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Gonzi
Jako vlastně zase souhlasím, jen mi přišlo to srovnání nefér a navíc nepříjemně povědomé, protože takhle se někteří lidé/některé ideologie snaží vykroutit dost často.
Ale jasně, problém není zcela stoprocentně jen na jedné straně, to uznávám a vidím. Prosadit nějaké změny/někam se posunout v současném klimatu nicméně bude strašně těžké. I když se třeba začne někdo o něco snažit. 
951178
Jako vlastně zase souhlasím, jen mi přišlo to srovnání nefér a navíc nepříjemně povědomé, protože takhle se někteří lidé/některé ideologie snaží vykroutit dost často. Ale jasně, problém není zcela stoprocentně jen na jedné straně, to uznávám a vidím. Prosadit nějaké změny/někam se posunout v současném klimatu nicméně bude strašně těžké. I když se třeba začne někdo o něco snažit. 
951172
1 0
reagovat
Ano, protože argument pro úpadek významu manželství a rodiny není prázdný a sexuální volnost, dostupnost rozvodů apod. s tím úzce souvisí. (tím neříkám, že bych zrovna já zakázal potraty, ale že je dobré si uvědomit, že ti lidi můžou mít i velmi validní důvody).
951177
Ano, protože argument pro úpadek významu manželství a rodiny není prázdný a sexuální volnost, dostupnost rozvodů apod. s tím úzce souvisí. (tím neříkám, že bych zrovna já zakázal potraty, ale že je dobré si uvědomit, že ti lidi můžou mít i velmi validní důvody).
951174
3 0
reagovat
Tak tem 30% udelej osvetu a vysvetli jim ze si maji myslet to co chces ty. :)) V US se kazdej rok prestehuje cca 30M lidi. Jestli je nekde moznost jit mezi ty sve, tak prave tam. Kolik lidi se v realu prizpusobi tomu co chces ty? Patrne nikdo, max par jedincu, tak asi nelze cekat, ze tech 30% americanu najednou zmeni nazor jen tak kvuli nekoho.
951176
Tak tem 30% udelej osvetu a vysvetli jim ze si maji myslet to co chces ty. *:))* V US se kazdej rok prestehuje cca 30M lidi. Jestli je nekde moznost jit mezi ty sve, tak prave tam. Kolik lidi se v realu prizpusobi tomu co chces ty? Patrne nikdo, max par jedincu, tak asi nelze cekat, ze tech 30% americanu najednou zmeni nazor jen tak kvuli nekoho.
951174
4 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
A nechceš voliť Turka? Že by som mohol skúsiť ísť u vás po diaľnici benzínovým autom cez 200kmh ? :D
951175
A nechceš voliť Turka? Že by som mohol skúsiť ísť u vás po diaľnici benzínovým autom cez 200kmh ? *:D*
951164
0 0
reagovat
Na druhou stranu, 12 států podle té mapy prakticky úplný zákaz má...
A pro lepší obraz, 30+ procent Američanů je pro zákaz ve většině nebo i všech případech (těch je tedy méně, ale stále je to dost vysoké procento). 
951174
Na druhou stranu, 12 států podle té mapy prakticky úplný zákaz má... A pro lepší obraz, 30+ procent Američanů je pro zákaz ve většině nebo i všech případech (těch je tedy méně, ale stále je to dost vysoké procento). 
951169
0 0
reagují: Gonzi, The Joker
reagovat
Chápu a nesouhlasím s tím. Protože je to pořád zaměřování se na to, že republikáni jsou ještě horší, místo snahy o zlepšení se. A je to IMHO zásadní problém demokratů, protože poukazovat na republikány nestačí.
A ano, je nějakých 12 států, kteří mají interrupci víceméně zakázanou a nějakých 10 států, kde neexistuje časový limit (byť je to typicky podmíněno doktorem, tak ne vždy).
Každopádně pointa je fakt jinde: Když máš dvě strany, tak časem dospěješ k extrémismu. To prostě jinak nejde. Američanům extrémně chybí "racionální strana uprostřed" (ne, od Muska fakt ne :D), protože by ji pravděpodobně volilo 60% populace a zbylých 2x20% by šlo šoupat nohama.
A problém je imho u demokratů, protože třetí strana nevznikne. Jediná šance je, že demokrati přestanou řešit okrajové a kontroverzní témata a začnou více řešit ty celospolečenské. Jinak mají časem totalitu... ale hlavně že hájili trans ve sportu... Že kvůli tomu jde do prdele celá USA a s ní potenciálně i svět? Však co.
951172
Chápu a nesouhlasím s tím. Protože je to pořád zaměřování se na to, že republikáni jsou ještě horší, místo snahy o zlepšení se. A je to IMHO zásadní problém demokratů, protože poukazovat na republikány nestačí. A ano, je nějakých 12 států, kteří mají interrupci víceméně zakázanou a nějakých 10 států, kde neexistuje časový limit (byť je to typicky podmíněno doktorem, tak ne vždy). Každopádně pointa je fakt jinde: Když máš dvě strany, tak časem dospěješ k extrémismu. To prostě jinak nejde. Američanům extrémně chybí "racionální strana uprostřed" (ne, od Muska fakt ne *:D*), protože by ji pravděpodobně volilo 60% populace a zbylých 2x20% by šlo šoupat nohama. A problém je imho u demokratů, protože třetí strana nevznikne. Jediná šance je, že demokrati přestanou řešit okrajové a kontroverzní témata a začnou více řešit ty celospolečenské. Jinak mají časem totalitu... ale hlavně že hájili trans ve sportu... Že kvůli tomu jde do prdele celá USA a s ní potenciálně i svět? Však co.
951168
6 0
reagovat
reaguje na: Vetrelec_v_tepl
To napadnutie má mrzí. Ja som mal zase prekvapivo pozitívnu skúsenosť s tým ako reálne otvorenou spoločnosťou na tom našom "Zlovensku" sme. Bol som na mejdane a niektorý chalani si veselo nosili sieťované tielka, očné tiene  alebo rôzne iné ženské  doplnky a nikto to neriešil. Taktiež  z videnia  poznám jedného trans chlapa  ktorý robí v trafike. Keďže robí na verejne dostupnom mieste s ľuďmi, tiež asi netrpí na neznášanlivosť okolia. 

Ono s tou školou tu proste chýba reálna diskusia.  Čo viem nikto nikdy nezverejnil učebné osnovy. 
Rovnako nikto nerozlúskol otázku toaliet. 
(Za mňa by som volil keby proste trans osoby chodili na mužský) 

Taktiež si myslím že problém je aj v samotnej Lgbt komunite s tým ako sú "All over the place". 
Ono obliecť sa do sukne, latexu a ísť do mávať dúhovou vlajkou je fajn na karneval. Ale keď od väčšinovej spoločnosti chcem aby ma brala vážne a chcem presadiť nejakú myšlienku snažil by som sa skôr o "serioznejší prístup" Menej mejkapu a hlavne žiadny latex. Radšej obliecť sako a ísť diskutovať za aké práva vlastne tá Lgbt komunita vlastne bojuje s aký by to malo reálny dopad. 
951170
To napadnutie má mrzí. Ja som mal zase prekvapivo pozitívnu skúsenosť s tým ako reálne otvorenou spoločnosťou na tom našom "Zlovensku" sme. Bol som na mejdane a niektorý chalani si veselo nosili sieťované tielka, očné tiene  alebo rôzne iné ženské  doplnky a nikto to neriešil. Taktiež  z videnia  poznám jedného trans chlapa  ktorý robí v trafike. Keďže robí na verejne dostupnom mieste s ľuďmi, tiež asi netrpí na neznášanlivosť okolia.  Ono s tou školou tu proste chýba reálna diskusia.  Čo viem nikto nikdy nezverejnil učebné osnovy.  Rovnako nikto nerozlúskol otázku toaliet.  (Za mňa by som volil keby proste trans osoby chodili na mužský)  Taktiež si myslím že problém je aj v samotnej Lgbt komunite s tým ako sú "All over the place".  Ono obliecť sa do sukne, latexu a ísť do mávať dúhovou vlajkou je fajn na karneval. Ale keď od väčšinovej spoločnosti chcem aby ma brala vážne a chcem presadiť nejakú myšlienku snažil by som sa skôr o "serioznejší prístup" Menej mejkapu a hlavne žiadny latex. Radšej obliecť sako a ísť diskutovať za aké práva vlastne tá Lgbt komunita vlastne bojuje s aký by to malo reálny dopad. 
951158
5 0
reagují: Vetrelec_v_tepl
reagovat
Tak se podivej, jak to v tuhle chvili maji ruzne US staty... Ceskych 12 tydnu ma napriklad komplet republikanska Nebraska. Liberalni New York ma jednou tolik. link

Andy: Nj ale ty operujes s tim, ze ja mam nebo mam mit stejne priority jako ty.
951169
Tak se podivej, jak to v tuhle chvili maji ruzne US staty... Ceskych 12 tydnu ma napriklad komplet republikanska Nebraska. Liberalni New York ma jednou tolik. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Abortion_law_in_the_United_States_by_state Andy: Nj ale ty operujes s tim, ze ja mam nebo mam mit stejne priority jako ty.
951168
3 0
reagují: AndyKaufman, connor
reagovat
Den před porodem, to fakt někdo prosazuje? 
Jedna strana to dělá a na druhou, abychom mohli srovnávat, si něco vymyslíme nebo uděláme alespoň pořádnou nadsázku. Ale i kdyby přesně tohle třeba nějaký jeden blázen opravdu prosazoval, nejde to srovnat s tím, co už je prosazeno u těch druhých "idiotů"... a ubližuje a zabíjí. 
A to je přesně ten kořen problému. 
Tím teda neříkám, že souhlasím s potraty ani tak pozdě, jak to prosazují někteří doopravdy (i když mnohdy tady záleží na okolnostech těhotenství). Ale asi chápeš, co tím chci říct. 
951168
Den před porodem, to fakt někdo prosazuje?  Jedna strana to dělá a na druhou, abychom mohli srovnávat, si něco vymyslíme nebo uděláme alespoň pořádnou nadsázku. Ale i kdyby přesně tohle třeba nějaký jeden blázen opravdu prosazoval, nejde to srovnat s tím, co už je prosazeno u těch druhých "idiotů"... a ubližuje a zabíjí.  A to je přesně ten kořen problému.  Tím teda neříkám, že souhlasím s potraty ani tak pozdě, jak to prosazují někteří doopravdy (i když mnohdy tady záleží na okolnostech těhotenství). Ale asi chápeš, co tím chci říct. 
951163
2 0
reagují: Gonzi, The Joker
reagovat
reaguje na: HAL
Já jsem nafukoval maximálně balónek na oslavu, aji nafukovací lehátko do bazénu jsem nafukoval šlapacím nafukovadlem :D
Nicméně zkusím si to napřed doma nafouknout, ono to asi půjde :)
951167
Já jsem nafukoval maximálně balónek na oslavu, aji nafukovací lehátko do bazénu jsem nafukoval šlapacím nafukovadlem *:D* Nicméně zkusím si to napřed doma nafouknout, ono to asi půjde *:)*
951155
0 0
reagovat
To není bait, ale tvrdá realita. klidně si můžeš dávat dlaně před oči, prsty do ušít a říkat nahlas la la la, ale moc se to nezmění.... 

Však si povíme, až Babiš schválí 13. důchody (desítky miliard ročně), zruší muniční iniciativu, zruší zákon proti vlivu cizích mocností a na vnitro se zahraničním se budou producírovat kreatury typu Okamura a Rajchl. 
951166
To není bait, ale tvrdá realita. klidně si můžeš dávat dlaně před oči, prsty do ušít a říkat nahlas la la la, ale moc se to nezmění....  Však si povíme, až Babiš schválí 13. důchody (desítky miliard ročně), zruší muniční iniciativu, zruší zákon proti vlivu cizích mocností a na vnitro se zahraničním se budou producírovat kreatury typu Okamura a Rajchl. 
951165
1 0
reagovat
A proto posledni ctvrtstoleti jedou bomby polaci. Po volbach se tvrdilo, jak Tusk stopne nove letiste a... To se nestalo. Stejne tak meli prekopat moznost potratu a... Doslo jen k par upravam (nerikam, ze je to tak ok). Litat ode zdi ke zdi te zemi proste skodi a pouze nahrava konkurenci, to prece jinak nemuze dopadnout.

Tony: Nah, to je na me bait. ;)
951165
A proto posledni ctvrtstoleti jedou bomby polaci. Po volbach se tvrdilo, jak Tusk stopne nove letiste a... To se nestalo. Stejne tak meli prekopat moznost potratu a... Doslo jen k par upravam (nerikam, ze je to tak ok). Litat ode zdi ke zdi te zemi proste skodi a pouze nahrava konkurenci, to prece jinak nemuze dopadnout. Tony: Nah, to je na me bait. ;)
951163
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se