Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2301 - 2320 Napsat příspěvek
My bydlíme na starém statku, který má poctivé stěny, takže se tu při těchto vraždách uvnitř drží příjemných 20° i bez klimy.
Horší to je, když je venku právě kolem těch 25°. Venku hic na tričko a kraťasy, a uvnitř zima na mikinu a tepláky:D
952035
My bydlíme na starém statku, který má poctivé stěny, takže se tu při těchto vraždách uvnitř drží příjemných 20° i bez klimy. Horší to je, když je venku právě kolem těch 25°. Venku hic na tričko a kraťasy, a uvnitř zima na mikinu a tepláky*:D*
2 0
reagovat
reaguje na: okkac
Vy jste ti, co přebrali to SVJčko? :D 
My jsme tady neuhádali nic a prozatím jsme soukromě udělali interní rekonstrukci podlah a kuchyně s generálkou elektřiny. A letos koupili zahradu. Tam je teda hezky.

SVJčko je banda diletantů, takže teď máme v plánu ty předokenní rolety. Snad příští rok.

A s tou klimou to mám stejně. Šel jsem s klukama na nákup a pšíkal z toho celej den :(:D
952034
Vy jste ti, co přebrali to SVJčko? *:D*  My jsme tady neuhádali nic a prozatím jsme soukromě udělali interní rekonstrukci podlah a kuchyně s generálkou elektřiny. A letos koupili zahradu. Tam je teda hezky. SVJčko je banda diletantů, takže teď máme v plánu ty předokenní rolety. Snad příští rok. A s tou klimou to mám stejně. Šel jsem s klukama na nákup a pšíkal z toho celej den *:(**:D*
952031
1 0
reagují: okkac
reagovat
Já vám všem teda přeju ať si to užijete dle vlastní libosti drobata, ať se vychladite nebo zahřejete, prostě jak to máte rádi 🥵🥶😀
952033
Já vám všem teda přeju ať si to užijete dle vlastní libosti drobata, ať se vychladite nebo zahřejete, prostě jak to máte rádi 🥵🥶😀
3 0
reagovat
Neznášam klimatizáciu  ale tento mesiac sme si k sebe našli cestu. Oslovujem ju "klímička". 
952032
Neznášam klimatizáciu  ale tento mesiac sme si k sebe našli cestu. Oslovujem ju "klímička". 
4 0
reagovat
Investice do split klimy v paneláku a předokenních rolet bylo to nejlepší, co jsem před pár lety udělal. Ale s klimou musím opatrně, nějak dost blbě snáším ty přechody mezi venkem a klimatizovaným prostorem. Nesnáším, jak někde, kde mají skoro 40 stupňů venku a pak jde člověk do nákupáku, vlaku a tam to je jak v mrazírnách, to mne skoro vždy položí a pak půl dne mi teče z nosu a mám záchvaty, kde hlasitě pšíknu několikrát za sebou. Doma si nastavuju jen o pár stupňů níže, než je venku.
952031
Investice do split klimy v paneláku a předokenních rolet bylo to nejlepší, co jsem před pár lety udělal. Ale s klimou musím opatrně, nějak dost blbě snáším ty přechody mezi venkem a klimatizovaným prostorem. Nesnáším, jak někde, kde mají skoro 40 stupňů venku a pak jde člověk do nákupáku, vlaku a tam to je jak v mrazírnách, to mne skoro vždy položí a pak půl dne mi teče z nosu a mám záchvaty, kde hlasitě pšíknu několikrát za sebou. Doma si nastavuju jen o pár stupňů níže, než je venku.
10 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Gacy
Slečně vyhovuje horko, já žiju ve sklepě s rozkládací postelí. Máme tu hlavní špajz, takže si tu na el. varné desce dělám zobky a domů jdu, jen když potřebuju na trůn. Sousedi si už musí myslet, že jsme se pohádali.:D
952030
Slečně vyhovuje horko, já žiju ve sklepě s rozkládací postelí. Máme tu hlavní špajz, takže si tu na el. varné desce dělám zobky a domů jdu, jen když potřebuju na trůn. Sousedi si už musí myslet, že jsme se pohádali.*:D*
952015
7 0
reagovat
I wish, v officu se nám klima urvala ze řetězu, takže tam všichni sedíme v mikinách. 
952028
I wish, v officu se nám klima urvala ze řetězu, takže tam všichni sedíme v mikinách. 
952015
4 0
reagovat
Celý dům má 22°. Tepelné čerpadlo do podlahy, rekuperace a slunce mi může :D
952027
Celý dům má 22°. Tepelné čerpadlo do podlahy, rekuperace a slunce mi může *:D*
952015
4 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
Žiji druhým rokem na Šumavě, takže horko jak zmrd navždy bo zimy jsou jako arcizmrd, už teď je mi blbě když pomyslím . Ze za chvíli je tu listopad 😅
952024
Žiji druhým rokem na Šumavě, takže horko jak zmrd navždy bo zimy jsou jako arcizmrd, už teď je mi blbě když pomyslím . Ze za chvíli je tu listopad 😅
952015
3 0
reagovat
A my nemáme klimu.
ZATÍM! 
952022
A my nemáme klimu. ZATÍM! 
952015
1 0
reagovat
Od září se stěhuji do sklepa a nemůžu se dočkat:o
952020
Od září se stěhuji do sklepa a nemůžu se dočkat*:o*
952015
1 0
reagovat
Já si nestěžuju, 8 měsíců v roce je zima (to jest pod 20°C), takže pokud je tohle teplo, tak si to docela užívám. Včera jsem si v tomhle čase dal 33km na koloběžce a den předtím 28km. 
Jel bych zase, ale už jsem odvařil brzdy :D.
952019
Já si nestěžuju, 8 měsíců v roce je zima (to jest pod 20°C), takže pokud je tohle teplo, tak si to docela užívám. Včera jsem si v tomhle čase dal 33km na koloběžce a den předtím 28km.  Jel bych zase, ale už jsem odvařil brzdy *:D*.
952015
3 0
reagovat
Chodim do sauny i v lete a to se pak tohle lip zpracovava. V podstate mam doma 26 stupnu a klimu zapnu az bude 27, coz vecer bude.
952018
Chodim do sauny i v lete a to se pak tohle lip zpracovava. V podstate mam doma 26 stupnu a klimu zapnu az bude 27, coz vecer bude.
952015
1 0
reagovat
Horko jak zmrd, co? 🥵🥵🥵🥵
952015
Horko jak zmrd, co? 🥵🥵🥵🥵
17 -1
reagovat
Poslal jsem do rodinneho chatu meme o Forrestovi co je na MovieZone FB, a mama si to dala do prekladace aby tomu rozumnela, a takhle to dopadlo :D
link
951957
Poslal jsem do rodinneho chatu meme o Forrestovi co je na MovieZone FB, a mama si to dala do prekladace aby tomu rozumnela, a takhle to dopadlo *:D* https://ibb.co/60G7zHFK
12 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Šel jsem okolo o víkendu a měli plno. Kouknu na Google a 4,7/10
951911
Šel jsem okolo o víkendu a měli plno. Kouknu na Google a 4,7/10
951908
0 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jsme v Česku, tedy ve státě, kde zloděj žaloval majitele za to, že jeho krádež zaznamenala kamera, a vyhrál. Po tom dnešním divadýlku se slzičkami čekám, že Janek dostane pokárání za záběry pořízené bez vědomí paní údajně poškozené, zatímco paní žalobkyně odejde s vítězným úsměvem. Ten její byznys takhle funguje už mnoho let a tenhle soud bude jenom krátká epizoda, za čas zapomenutá. 
951908
Jsme v Česku, tedy ve státě, kde zloděj žaloval majitele za to, že jeho krádež zaznamenala kamera, a vyhrál. Po tom dnešním divadýlku se slzičkami čekám, že Janek dostane pokárání za záběry pořízené bez vědomí paní údajně poškozené, zatímco paní žalobkyně odejde s vítězným úsměvem. Ten její byznys takhle funguje už mnoho let a tenhle soud bude jenom krátká epizoda, za čas zapomenutá. 
951906
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Podle mne vyhraje s nějakým směšné nízkým odškodněním a soudce dá odsuzující komentář, který bude pro paní horší. 
Já v centru Prahy 12 let bydlel a je tam tourist trap na každém rohu. Dost podniků kombinace pasti s praním peněz. A hodnocení mají špičkový. Jsou na to firmy.
951906
Podle mne vyhraje s nějakým směšné nízkým odškodněním a soudce dá odsuzující komentář, který bude pro paní horší.  Já v centru Prahy 12 let bydlel a je tam tourist trap na každém rohu. Dost podniků kombinace pasti s praním peněz. A hodnocení mají špičkový. Jsou na to firmy.
951904
0 0
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já bych se ani nedivil, kdyby ta paní nakonec nad Jankem vyhrála. Už jenom to odročení je bizarní. Ty slzičky asi udělaly svoje. 
951904
Já bych se ani nedivil, kdyby ta paní nakonec nad Jankem vyhrála. Už jenom to odročení je bizarní. Ty slzičky asi udělaly svoje. 
951902
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Potom co jsem pro dva podobné lidi pracoval, to chápu naprosto dobře.
Já se jednou a šéfem pohádal jako kůň kvůli podobné žalobě na obsah reklamy konkurence. Už jsem otevíral Word kvůli výpovědi. Nějakou záhadou jsme vyhráli. To bylo to nejhorší. 
951902
Potom co jsem pro dva podobné lidi pracoval, to chápu naprosto dobře. Já se jednou a šéfem pohádal jako kůň kvůli podobné žalobě na obsah reklamy konkurence. Už jsem otevíral Word kvůli výpovědi. Nějakou záhadou jsme vyhráli. To bylo to nejhorší. 
951878
1 0
reagují: Disketa1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se