Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2381 - 2400 Napsat příspěvek
reaguje na: The Joker
A co jako? Tak to neřešte! Tady lidi berou jako naději v kulturní válce která se jich ani netýká reklamní kampaň značky která se v čr ani neprodává možná. 

Protože jim (vám) někdo vtloukal do hlavy, že je tlustá lesbická černoška v marketingu nějaký zásadní problém co se vás týká. Já narozdíl od vás všech tyhle reklamy vyhodnocoval. I ty kontroverzní co proběhly médii minimálně dvakrát a není to o ničem jiném než rozšiřování cílovek, šokování a zisku. 

Všechny tyhle píčoviny se řeší v době, kdy pár hodin jízdy od hranic dopadají ruský bomby a za 2 měsíce tu máme vládu otevřených kolaborantů odsouzeného oligarchy, který tu zničí ekonomiku na několik generací dopředu. 
951164
A co jako? Tak to neřešte! Tady lidi berou jako naději v kulturní válce která se jich ani netýká reklamní kampaň značky která se v čr ani neprodává možná.  Protože jim (vám) někdo vtloukal do hlavy, že je tlustá lesbická černoška v marketingu nějaký zásadní problém co se vás týká. Já narozdíl od vás všech tyhle reklamy vyhodnocoval. I ty kontroverzní co proběhly médii minimálně dvakrát a není to o ničem jiném než rozšiřování cílovek, šokování a zisku.  Všechny tyhle píčoviny se řeší v době, kdy pár hodin jízdy od hranic dopadají ruský bomby a za 2 měsíce tu máme vládu otevřených kolaborantů odsouzeného oligarchy, který tu zničí ekonomiku na několik generací dopředu. 
951159
10 -1
reagují: Tyller
reagovat
To je biparty systém v kostce. Republikáni považují oplodněné vajíčko za člověka (idioti) a demokrati by zas dělali potraty den před porodem a tvářili se, jak je to vlastně v pořádku (idioti). 
951163
To je biparty systém v kostce. Republikáni považují oplodněné vajíčko za člověka (idioti) a demokrati by zas dělali potraty den před porodem a tvářili se, jak je to vlastně v pořádku (idioti). 
951159
9 -1
reagují: connor, The Joker
reagovat
reaguje na: Memphis
Malý kyseláč klidně za 20s :D8)
951162
Malý kyseláč klidně za 20s *:D**8)*
951161
1 0
reagovat
reaguje na: Vetrelec_v_tepl
Tvůj příspěvek jsem četl asi 30 vteřin. Teda, exuju rychleji, ale ne o moc. :D
951161
Tvůj příspěvek jsem četl asi 30 vteřin. Teda, exuju rychleji, ale ne o moc. *:D*
951158
2 0
reagují: Vetrelec_v_tepl
reagovat
reaguje na: Tyller
Ano, přesně tak! Takže o čem to tu třeba DarkSith furt mele? Sněhové vločky nezvládnou ani pár jedinců a udělají z toho obrovskou bouři? :))
Všichni ale víme proč, no. Viz můj příspěvek níže. Tohle jsou jen takové řečnické otázky. :)
951160
Ano, přesně tak! Takže o čem to tu třeba DarkSith furt mele? Sněhové vločky nezvládnou ani pár jedinců a udělají z toho obrovskou bouři? *:))* Všichni ale víme proč, no. Viz můj příspěvek níže. Tohle jsou jen takové řečnické otázky. *:)*
951156
0 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ale Cesko je jiny nastavenim a slozenim obyvatelstva. Liberalove jsou tady doprava a na US pomery to liberalove nejsou, vzdyt tady vubec neni tema hnout s interupci za 12. tyden, napriklad. A levice je tady orientovana tim "pronarodnim" smerem a ty bys je oznacil za dezolaty a prokremelskou svoloc, ne? Realne... Kolik cechu by melo s tou reklamou problem? Par starnoucich bab a tzv "hodnych" pokrokovych kluku, co si na sockach precetli ze rasismus? Zbytku to bude jedno nebo palec nahoru. Ale samozrejme imo... ?) ja treba se nikdy nerozhodl, jestli je v reklame na pradlo lepsi dat normal baby, protoze zakaznice obvykle nejsou Alessandra Ambrosio circa 2008. Nebo tam dat ty zeny, co v realu moc nepotkas, ale je tam ta fantazie kdyz si to koupis, tak jsi jedna z nich. :)
951159
Ale Cesko je jiny nastavenim a slozenim obyvatelstva. Liberalove jsou tady doprava a na US pomery to liberalove nejsou, vzdyt tady vubec neni tema hnout s interupci za 12. tyden, napriklad. A levice je tady orientovana tim "pronarodnim" smerem a ty bys je oznacil za dezolaty a prokremelskou svoloc, ne? Realne... Kolik cechu by melo s tou reklamou problem? Par starnoucich bab a tzv "hodnych" pokrokovych kluku, co si na sockach precetli ze rasismus? Zbytku to bude jedno nebo palec nahoru. Ale samozrejme imo... *?)* ja treba se nikdy nerozhodl, jestli je v reklame na pradlo lepsi dat normal baby, protoze zakaznice obvykle nejsou Alessandra Ambrosio circa 2008. Nebo tam dat ty zeny, co v realu moc nepotkas, ale je tam ta fantazie kdyz si to koupis, tak jsi jedna z nich. :)
951151
7 0
reagují: AndyKaufman, Gonzi
reagovat
reaguje na: Tyller
Tohle je fakt na hodinový pokec u piva :+

Ale ve zkratce, určitě se na to nabalilo spoustu extremistů z řad liberálů a je to celý přehnaný. Já ale třeba poslouchám spoustu lidí v US a snažím se pochopit kulturní kontext a chápu, proč některým minoritám, který teďka Trumpova administrativa pošlápává, vadí, že se v reklamě na Ameriku válí dokonalá blondýna, který nazančuje něco o tom, že ona je jediná správná Američanka s pravými geny (takto vyznivá, jak moc záměrný to bylo, je otázka druhá).

Mně vadilo, že na konto tady toho, jste tam zatáhli queer lidi. Tady, když víte, že tady jsme a že chceme všichni safe space a pokecat tady normálně bez těch sraček, co musím číst jinde, poslouchat venku apod. Úplně zbytečně. 

Tvůj názor ti neberu, i když je mi z toho smutno. Neb jakmile tyto témata vyjmeš ze škol a budeš děti "chránit", pro mě to znamená jen méně tolerantní budoucnost. Děcka jsou úplně no-biased bez předsudků a rozhodně je lepší je vědecky edukovat, než je nechat rodiče očkovat "buzny a trans jsou fuj". 

Ano, svět je svobodnější (i když jde zpátky) a když nečteš internet, tak se vlastně mají LGB jak teda píšeš dobře. Až na to, že tě občas na ulici napadnou, jako mě před měsícem.

Ale nepíšu tady, jak se raduju nad neštěstím konzervativních hetero mužů. Protože tam nehážu všecky.

Vidíš, nakonec jsem se rozepsal na skoro jedno pivo :D
951158
Tohle je fakt na hodinový pokec u piva *:+* Ale ve zkratce, určitě se na to nabalilo spoustu extremistů z řad liberálů a je to celý přehnaný. Já ale třeba poslouchám spoustu lidí v US a snažím se pochopit kulturní kontext a chápu, proč některým minoritám, který teďka Trumpova administrativa pošlápává, vadí, že se v reklamě na Ameriku válí dokonalá blondýna, který nazančuje něco o tom, že ona je jediná správná Američanka s pravými geny (takto vyznivá, jak moc záměrný to bylo, je otázka druhá). Mně vadilo, že na konto tady toho, jste tam zatáhli queer lidi. Tady, když víte, že tady jsme a že chceme všichni safe space a pokecat tady normálně bez těch sraček, co musím číst jinde, poslouchat venku apod. Úplně zbytečně.  Tvůj názor ti neberu, i když je mi z toho smutno. Neb jakmile tyto témata vyjmeš ze škol a budeš děti "chránit", pro mě to znamená jen méně tolerantní budoucnost. Děcka jsou úplně no-biased bez předsudků a rozhodně je lepší je vědecky edukovat, než je nechat rodiče očkovat "buzny a trans jsou fuj".  Ano, svět je svobodnější (i když jde zpátky) a když nečteš internet, tak se vlastně mají LGB jak teda píšeš dobře. Až na to, že tě občas na ulici napadnou, jako mě před měsícem. Ale nepíšu tady, jak se raduju nad neštěstím konzervativních hetero mužů. Protože tam nehážu všecky. Vidíš, nakonec jsem se rozepsal na skoro jedno pivo *:D*
951152
8 -1
reagují: Tyller, Memphis
reagovat
reaguje na: Gonzi
To nemění nic na tom, kdo to vyvolal. Tohle je už na jiné téma a tady i trochu souhlasím. 
Škoda jen, že se mnohdy podobný přístup nevyžaduje od té druhé strany. Možná proto, že dnes každý min. tuší, že kdyby se ten distanc vyžadoval tam, ukázalo by se, že tam jsou takoví lidé zastoupeni v mnohem, mnohem větším počtu. Důsledek posledních 10 let. 
951157
To nemění nic na tom, kdo to vyvolal. Tohle je už na jiné téma a tady i trochu souhlasím.  Škoda jen, že se mnohdy podobný přístup nevyžaduje od té druhé strany. Možná proto, že dnes každý min. tuší, že kdyby se ten distanc vyžadoval tam, ukázalo by se, že tam jsou takoví lidé zastoupeni v mnohem, mnohem větším počtu. Důsledek posledních 10 let. 
951154
1 0
reagovat
Co se týče reakcí, těch z "woke" strany jsem potkal naprosté minumum

To môžeme brať ako príklad toho že celé "woke" je hlavne zopár ukričaných jedincov na internete. 
951156
[i]Co se týče reakcí, těch z "woke" strany jsem potkal naprosté minumum [/i]To môžeme brať ako príklad toho že celé "woke" je hlavne zopár ukričaných jedincov na internete. 
951140
4 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: esmo
Normálně nafukuju pusou, co bych se na zádech tahal s nějakým kompresorem:D
951155
Normálně nafukuju pusou, co bych se na zádech tahal s nějakým kompresorem*:D*
951128
1 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: connor
Dokud se demokrati nebudou od podobných "10 lidí" distancovat, tak s nimi budou spojováni :+.
951154
Dokud se demokrati nebudou od podobných [i]"10 lidí"[/i] distancovat, tak s nimi budou spojováni *:+*.
951150
8 0
reagovat
Každá společnost, která teď vidí jak na kampaň American Eagle reagují trhy si řekne, že se jí výplati provokovat právě tu hlasitou menšinu woke radikálů, protože jejich očekávaná reakce jim nažene konzervativní zákazníky po celé Americe. Můžeme očekávat vlnu podobně zacílených reklamních kampaní na všechny možné produkty. 
951153
Každá společnost, která teď vidí jak na kampaň American Eagle reagují trhy si řekne, že se jí výplati provokovat právě tu hlasitou menšinu woke radikálů, protože jejich očekávaná reakce jim nažene konzervativní zákazníky po celé Americe. Můžeme očekávat vlnu podobně zacílených reklamních kampaní na všechny možné produkty. 
951140
2 -1
reagovat
A neurobili to z tej reklamy zase  práve rôzny "Woke influenceri" ? A prečo?  Lebo si tam korporát dovolil obsadiť prstnatu blondínu ktorá je zhodou okolností stále ideálom krásy čoho dôkazom je jej popularita? 
Komu potom tá reklama ubližuje? Dnes? Keď ti algoritmus ponúka reklamy šité na mieru? 

Ale veď pokojne sa o lgbt poďme rozprávať, mňa napríklad tieto socio politické témy zaujímajú a rozprávam sa o nich rád. A túto kecárnu vnímam ako virtuálnu krčmu, kde sa s miestnym osadenstvom môžem baviť prakticky o čomkoľvek. :) 

Za mňa napríklad sa do LGB  ako takého sa dnes až na pár vyšinutých jedincov  nikto reálne nenaváža . Vid argument "nech si v posteli robia čo chcú". 
Ľudia nechápu hlavne trans lebo do toho nejakého génia napadlo zapojiť tému sexuálnej výchovy na školách a otázku kto a za akých podmienok smie a nesmie používať ženské toalety. (deti sú prirodzene  citlivou témou a )  a skrátka očakáva sa že ako väčšinová spoločnosť máme menšine robiť "ústupky". 
951152
A neurobili to z tej reklamy zase  práve rôzny "Woke influenceri" ? A prečo?  Lebo si tam korporát dovolil obsadiť prstnatu blondínu ktorá je zhodou okolností stále ideálom krásy čoho dôkazom je jej popularita?  Komu potom tá reklama ubližuje? Dnes? Keď ti algoritmus ponúka reklamy šité na mieru?  Ale veď pokojne sa o lgbt poďme rozprávať, mňa napríklad tieto socio politické témy zaujímajú a rozprávam sa o nich rád. A túto kecárnu vnímam ako virtuálnu krčmu, kde sa s miestnym osadenstvom môžem baviť prakticky o čomkoľvek. :)  Za mňa napríklad sa do LGB  ako takého sa dnes až na pár vyšinutých jedincov  nikto reálne nenaváža . Vid argument "nech si v posteli robia čo chcú".  Ľudia nechápu hlavne trans lebo do toho nejakého génia napadlo zapojiť tému sexuálnej výchovy na školách a otázku kto a za akých podmienok smie a nesmie používať ženské toalety. (deti sú prirodzene  citlivou témou a )  a skrátka očakáva sa že ako väčšinová spoločnosť máme menšine robiť "ústupky". 
951134
7 0
reagují: Vetrelec_v_tepl
reagovat
Jaká část internetu? I v našich médiích se točil pořád a ten jeden kritický článek nějaký hnusný báby, který má jakože zastupovat onu druhou stranu barikády. 
951151
Jaká část internetu? I v našich médiích se točil pořád a ten jeden kritický článek nějaký hnusný báby, který má jakože zastupovat onu druhou stranu barikády. 
951139
1 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ne, mluvím o tech lidech, co z těch možná 10 příspěvků udělají zcela schválně další jasný důkaz toho, jak pošahaní jsou všichni demokrati, progresivci a každý, kdo je zděšen trumpismem. :+
951150
Ne, mluvím o tech lidech, co z těch možná 10 příspěvků udělají zcela schválně další jasný důkaz toho, jak pošahaní jsou všichni demokrati, progresivci a každý, kdo je zděšen trumpismem. *:+*
951149
0 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: connor
To mluvíš o těch lidech, co jdou brečet na twitter, že si Sydney Sweeney dovoluje být sexy a že má někdo tu drzost, že se mu to líbí? Souhlas.
951149
To mluvíš o těch lidech, co jdou brečet na twitter, že si Sydney Sweeney dovoluje být sexy a že má někdo tu drzost, že se mu to líbí? Souhlas.
951146
5 0
reagovat
Dyť právě. :)
951148
Dyť právě. *:)*
951144
1 0
reagovat
reaguje na: esmo
Z vlastní zkušenosti, zajdi do libovolného krámu a vyber první, co ti padne do oka. Déle než jednu sezónu nevydrží žádná ani sebedražší nafukovací karimatka.

Pokud náhodou půjde použít i za rok, ber to jako příjemný bonus. :D
951147
Z vlastní zkušenosti, zajdi do libovolného krámu a vyber první, co ti padne do oka. Déle než jednu sezónu nevydrží žádná ani sebedražší nafukovací karimatka. Pokud náhodou půjde použít i za rok, ber to jako příjemný bonus. *:D*
951123
4 0
reagovat
Jo, další z dlouhé řady uměle vyvolaných a nafouknutých kontroverzí. Bez nich by nedokázali žít a možná ani přežít. Děsivý neexistujicí nepřítel je základ, však to známe. 
951146
Jo, další z dlouhé řady uměle vyvolaných a nafouknutých kontroverzí. Bez nich by nedokázali žít a možná ani přežít. Děsivý neexistujicí nepřítel je základ, však to známe. 
951143
4 -1
reagují: Gonzi
reagovat
"A to dokonce i tady, kde máme neskryté příznivce konzervativců asi čtyři." -- Njn ale jakej jinej web by mel byt liberalni nez filmovej, kterej vice mene uz stoji jen na ty komunite? 🤷🏽‍♂️

Jinak krasou a tim co nikdy nebudes mit, kym nikdy nebudes... Se prece prodavalo vzdycky, ne? 1 2
951144
[i]"[/i][i]A to dokonce i tady, kde máme neskryté příznivce konzervativců asi čtyři."[/i] -- Njn ale jakej jinej web by mel byt liberalni nez filmovej, kterej vice mene uz stoji jen na ty komunite? 🤷🏽‍♂️ Jinak krasou a tim co nikdy nebudes mit, kym nikdy nebudes... Se prece prodavalo vzdycky, ne? [url=https://youtu.be/YtK-yq-BQDU?si=8-dK62ITIdC95aFA]1[/url] [url=https://youtu.be/2AdViveJYD0?si=XmBekvPLvJqy15i9]2[/url]
951140
3 0
reagují: Memphis
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se