Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2321 - 2340 Napsat příspěvek
reaguje na: pepo
Nedostatečná práva LGBT, žen na pozadí "kontroverzní" reklamy na geny.. teda džíny, kterou adoruje oranžový klaun jako další vítězství ve válce a někde vzadu hoří celý svět. Nebo tak něco. :))
951270
Nedostatečná práva LGBT, žen na pozadí "kontroverzní" reklamy na geny.. teda džíny, kterou adoruje oranžový klaun jako další vítězství ve válce a někde vzadu hoří celý svět. Nebo tak něco. *:))*
951267
8 0
reagují: Demonic8
reagovat
reaguje na: pepo
VO HOVNE.
Nemas zac.
951268
VO HOVNE. Nemas zac.
951267
7 0
reagovat
Vie niekto spravit kratky sumar o com je rec? 
951267
Vie niekto spravit kratky sumar o com je rec? 
0 0
reagují: SteKi, connor, speta.jr
reagovat
Přes 100 nových příspěvku za doslova par hodin ? 😀 no zkusím to tu prolítnout ale cože
951256
Přes 100 nových příspěvku za doslova par hodin ? 😀 no zkusím to tu prolítnout ale cože
3 0
reagují: Tyller
reagovat
reaguje na: hroubek
Podívat se do písečných dun u Łeby mimo hlavní sezónu. Je to spíš jen prodloužený víkend, něco mě napadlo na jeden vizuál, nechtěl jsem jít cestou greenscreenu, koukal jsem se na pár lomů, až jsem se zatoulal okem sem a napadlo mě tam na otočku vyrazit, než se to pokoušet nějak napodobit. Takže to plánujeme tak, aby to vyšlo a povedlo se. Jinak bych si oproti brutálnímu červenci v práci přál, aby všichni odjeli a já si po práci četl knížky, co na mě čekají. A zašel do DOXu na Lynche. 
951246
Podívat se do písečných dun u Łeby mimo hlavní sezónu. Je to spíš jen prodloužený víkend, něco mě napadlo na jeden vizuál, nechtěl jsem jít cestou greenscreenu, koukal jsem se na pár lomů, až jsem se zatoulal okem sem a napadlo mě tam na otočku vyrazit, než se to pokoušet nějak napodobit. Takže to plánujeme tak, aby to vyšlo a povedlo se. Jinak bych si oproti brutálnímu červenci v práci přál, aby všichni odjeli a já si po práci četl knížky, co na mě čekají. A zašel do DOXu na Lynche. 
951194
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
-Karlova Studánka, z ní pak Stezka Bílé Opavy na Ovčárnu (pokud je už otevřena po povodních, které zničily dřevené mosty), z Ovčárny vyjít na Praděd.
-Přečerpávací elektrárna Dlouhé Stráně, jít na prohlídku do útrob je zážitek, plus podívat se na horní nádrž
-Lázně Jeseník, hlavně Priessnitzovy lázně a udělat se procházku po pramenech kousek nebo přimo celou NS Živé vody
-Jeskyně Na Špičáku (celkem malá a rychle se projde) a Na Pomezí (pěknější a mnohem větší)
-Zlaté Hory - Zlatokopecký skanzen nebo Poštovmí Štola (tu jsem nebyl osobně, ale chystám se)
-Rejvíz a stezka k velkému mechovému jezírku
-Velké Losiny (zámek, termály, ruční papírna)
-Hrad Sovinec
-Pradědova galerie U Halouzků v Jiříkově

Záleží jak moc se chce dělat výšlapy, tak jsem dal spíše místa, kde se dá dojet autem a jen kousek se projít, kromě Pradědu jakožto základu. Pokud se nechce jit pěšky z Karlovy Studánky, tak busem na Ovčárnu a na vrchol je to 4 km po asfaltové cestě mírně do kopečka.

P.S. Ad Bruntál - se bojíte zubatých žab? 8)
951245
-Karlova Studánka, z ní pak Stezka Bílé Opavy na Ovčárnu (pokud je už otevřena po povodních, které zničily dřevené mosty), z Ovčárny vyjít na Praděd. -Přečerpávací elektrárna Dlouhé Stráně, jít na prohlídku do útrob je zážitek, plus podívat se na horní nádrž -Lázně Jeseník, hlavně Priessnitzovy lázně a udělat se procházku po pramenech kousek nebo přimo celou NS Živé vody -Jeskyně Na Špičáku (celkem malá a rychle se projde) a Na Pomezí (pěknější a mnohem větší) -Zlaté Hory - Zlatokopecký skanzen nebo Poštovmí Štola (tu jsem nebyl osobně, ale chystám se) -Rejvíz a stezka k velkému mechovému jezírku -Velké Losiny (zámek, termály, ruční papírna) -Hrad Sovinec -Pradědova galerie U Halouzků v Jiříkově Záleží jak moc se chce dělat výšlapy, tak jsem dal spíše místa, kde se dá dojet autem a jen kousek se projít, kromě Pradědu jakožto základu. Pokud se nechce jit pěšky z Karlovy Studánky, tak busem na Ovčárnu a na vrchol je to 4 km po asfaltové cestě mírně do kopečka. P.S. Ad Bruntál - se bojíte zubatých žab? *8)*
951239
9 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: fabec
Klídeček, u nás sa dezoláti spolu so  šimečkovcami tiež nepozabíjali a to sme z našich bratských národov považovaný za tých... "menej civilizovaných". Budete v pohode ;)
951244
Klídeček, u nás sa dezoláti spolu so  šimečkovcami tiež nepozabíjali a to sme z našich bratských národov považovaný za tých... "menej civilizovaných". Budete v pohode *;)*
951242
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tak kdyz je kazdej mimo petikoalici kolaborant, tak bych cekal ze to v tech preferencich bude znat, ne? :)
951243
Tak kdyz je kazdej mimo petikoalici kolaborant, tak bych cekal ze to v tech preferencich bude znat, ne? :)
951240
0 0
reagovat
A to jsou ty volby jeste docela daleko....Tejden pred volbama bude Diskova kronika zahlcena vrazdami mezi uzivately.
951242
A to jsou ty volby jeste docela daleko....Tejden pred volbama bude Diskova kronika zahlcena vrazdami mezi uzivately.
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Dal bych cestu k těm vodopádům.
951241
Dal bych cestu k těm vodopádům.
951239
0 0
reagovat
reaguje na: The Joker
To je argumentace druhým hrníčkem když se bavíme o tématu bezpečnosti? 
951240
To je argumentace druhým hrníčkem když se bavíme o tématu bezpečnosti? 
951236
0 0
reagují: The Joker
reagovat
Letos jedeme poprvé do Jeseníků.
Co je tam potřeba opravdu vidět?
Co nejdal od Bruntálu prosím. 
Děkuji 
951239
Letos jedeme poprvé do Jeseníků. Co je tam potřeba opravdu vidět? Co nejdal od Bruntálu prosím.  Děkuji 
2 0
reagují: Sigi, okkac, hroubek
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Podle celorepublikovych dat hlavne vidim tohle... :) link
951236
Podle celorepublikovych dat hlavne vidim tohle... :) https://www.novinky.cz/clanek/volby-do-poslanecke-snemovny-ano-vladni-strany-valcuje-vsude-krome-prahy-40531774
951234
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Podle celorepublikových dat nemáš pravdu.. 
951234
Podle celorepublikových dat nemáš pravdu.. 
951227
1 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Zrovna jsem viděl! Zahřálo u srdíčka, i když je chlapec krapet ostrej a zbytečně na můj vkus nálepkuje.
951233
Zrovna jsem viděl! Zahřálo u srdíčka, i když je chlapec krapet ostrej a zbytečně na můj vkus nálepkuje.
951229
0 0
reagují: Disketa1
reagovat
Nikdy som nikoho "neodstrihol" za jeho socio- politické názory. 
Presne takto vznikajú uzavreté bubliny. 
951232
Nikdy som nikoho "neodstrihol" za jeho socio- politické názory.  Presne takto vznikajú uzavreté bubliny. 
951231
2 0
reagovat
reaguje na: okkac
Coz chapu, ale pak je moznost ze dojde na "myslel jsem ze vim kde jsem, ale jak se rozsvitilo, tak jsem zjistil ze jsem nekde uplne jinde". A to nakonec ty rozdily muze jeste vic prohloubit, protoze se kazdej zavrta vic do toho sveho. :)
951231
Coz chapu, ale pak je moznost ze dojde na "myslel jsem ze vim kde jsem, ale jak se rozsvitilo, tak jsem zjistil ze jsem nekde uplne jinde". A to nakonec ty rozdily muze jeste vic prohloubit, protoze se kazdej zavrta vic do toho sveho. :)
951228
1 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Ehm. Všimol si si že  s Votrelcom že  na väčšine bodov súhlasím? :D
A že som písal že na Slovensku v "bežnom živote" lgbt komunita normálne funguje bez ohľadu na magora v okolí teplárne alebo toho že ich niektorý politici berú ako "argumentačnú páku a vymyslenú hrozbu " pre konzervy? 
951230
Ehm. Všimol si si že  s Votrelcom že  na väčšine bodov súhlasím? *:D* A že som písal že na Slovensku v "bežnom živote" lgbt komunita normálne funguje bez ohľadu na magora v okolí teplárne alebo toho že ich niektorý politici berú ako "argumentačnú páku a vymyslenú hrozbu " pre konzervy? 
951219
1 0
reagovat
reaguje na: Vetrelec_v_tepl
951229
Potěším tě: [url=https://refresher.cz/187173-VIDEO-V-prazske-tramvaji-se-strhla-hadka-kvuli-duhovym-vlajkam-Mladik-se-odvazne-postavil-za-queer-komunitu?fbclid=IwY2xjawL-y79leHRuA2FlbQIxMABicmlkETFHQVFDVlR2RERnTDRjZDdEAR5_Ay2l8RlG8I3PxEmEOvxcIpNnbgvg6fLRg4vyt_WeWAAVUfOMbOMXSP3wDA_aem_Ozc-fuJFbqfNi1IeSw8x6Q]queer allies opravdu existují[/url]. *:)**:+*
951222
1 0
reagují: Vetrelec_v_tepl
reagovat
Jsem a mám štěstí, že v rámci rodiny nebo pracovního kolektivu a lidí, co znám nikdo dezolát naštěstí není a ten jeden, co furt dával na FB najaké ruské desinfo, tak už je dávno odstřihnutý, zas tak velký kámoš jsem s ním nebyl. 8)
951228
Jsem a mám štěstí, že v rámci rodiny nebo pracovního kolektivu a lidí, co znám nikdo dezolát naštěstí není a ten jeden, co furt dával na FB najaké ruské desinfo, tak už je dávno odstřihnutý, zas tak velký kámoš jsem s ním nebyl. *8)*
951225
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se