Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2281 - 2300 Napsat příspěvek
reaguje na: KARLOS
Ty 1465
934083
Ty 1465
934082
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jsem cirka léto 2005 (ještě TZ) a ID mám vyšší jak ty, jestli si dobře pamatuju (do tisícovky). U tebe hádám 2004.
934082
Jsem cirka léto 2005 (ještě TZ) a ID mám vyšší jak ty, jestli si dobře pamatuju (do tisícovky). U tebe hádám 2004.
934076
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: HAL
Ty máš 2500
934081
Ty máš 2500
934078
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To počítáš i registraci na TrailerZone? (a jaké mám ID já?)

Já na TZ a nějakou dobu očumování tady registraci neměl, kolik je to přesně od doby kdy jsem si ji udělal netuším, ale tak 19 let to bude. 
934078
To počítáš i registraci na TrailerZone? (a jaké mám ID já?) Já na TZ a nějakou dobu očumování tady registraci neměl, kolik je to přesně od doby kdy jsem si ji udělal netuším, ale tak 19 let to bude. 
934076
2 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Já mám ID registrace 067, takže starší budu určitě, ale přesný datum nikde nevidím. Předpokládám, že dvacet let?

Ty máš ID btw 8776 :)
934076
Já mám ID registrace 067, takže starší budu určitě, ale přesný datum nikde nevidím. Předpokládám, že dvacet let? Ty máš ID btw 8776 :)
934075
3 0
reagují: Memphis, KARLOS, HAL
reagovat

Výročí

Mimochodem, včera jsem měl přesně 17 let od registrace na Moviezone. Kolik z vás tady je mladších? :D
934075
Mimochodem, včera jsem měl přesně 17 let od registrace na Moviezone. Kolik z vás tady je mladších? *:D*
Výročí
2 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ne, jeho argument byl zakázat gaye a donutit je mít děti. Použil špatnou analogii s pedofily a incestem. Proč jsme se jako společnost rozhodli, že ty poslední dvě věci postavíme mimo zákon, snad nemusím rozebírat, že ne?

Já už radši končím. Agree to disagree.
934074
Ne, jeho argument byl zakázat gaye a donutit je mít děti. Použil špatnou analogii s pedofily a incestem. Proč jsme se jako společnost rozhodli, že ty poslední dvě věci postavíme mimo zákon, snad nemusím rozebírat, že ne? Já už radši končím. Agree to disagree.
934071
0 0
reagují: Gonzi
reagovat
Jo, byl. :D
Jeho argument je, že člověk má sexualitu, aby plodil zdravé potomky. Že cokoli, co z toho vybočuje, je forma poruchy a že jsme se selektivně rozhodli jednu z poruch sexuality vnímat úplně jinak. A má pravdu. Ono tohle samotné moc rozporovat nejde.

Co tam právě chybělo je adekvátní reakce, kdy řekneš, že i přes podobnou poruchu má ten člověk plné právo na život, zapojení do společnosti a kdesi cosi a že bys jeho poruchu měl řešit až, když je to problém (což je jaksi zásadní rozdíl mezi homosexualitou a pedofílií, například), čímž vzniká celá ta snaha principiélně naprosto neškodnou homosexualitu i klasifikovat jinak, aby ti lidi nebyli naprosto zbytečně vyčleňovaní.

Nemluvě o tom, že to byl náboženský fanatik, takže se přímo nabízí říct, že dítě vychovávané dvěmi gayi bude mít mnohem menší šanci na pohlavní zneužívání, než kdyby vyrůstalo v klášteře :D.

Každopádně to se tam děje vícekrát. O chvíli později je Sarah (ta bloncka), říká vyloženě bludy a on ji nechá. Diskuze implikuje diskuzi. Když ona řekne, že je to USA má predominantně evropskou kulturu, tak na to má říct, že to jsou hlavně lidi, kteří z evropy víceméně utíkali. Když řekne, že je to predominantně bílá kultura, tak má říct, že celou USA utváří imigranti, ať už z Afriky, Mexika, nebo Asie. Když řekne, že je to melting pot, tak nereaguje tím, že melting pot neznamená, že se ostatní prvky vypaří, ale že vznikne slitina atd. atp.

A problém to je, protože pokud se na to podíváš, uslyšíš argument z prvního odstavce a neuslyšíš adekvátní reakci, tak odejdeš s pocitem, že si ten republikán toho demokrata namazal na chleba.
IMHO problém.
934071
Jo, byl. *:D* Jeho argument je, že člověk má sexualitu, aby plodil zdravé potomky. Že cokoli, co z toho vybočuje, je forma poruchy a že jsme se selektivně rozhodli jednu z poruch sexuality vnímat úplně jinak. A má pravdu. Ono tohle samotné moc rozporovat nejde. Co tam právě chybělo je adekvátní reakce, kdy řekneš, že i přes podobnou poruchu má ten člověk plné právo na život, zapojení do společnosti a kdesi cosi a že bys jeho poruchu měl řešit až, když je to problém (což je jaksi zásadní rozdíl mezi homosexualitou a pedofílií, například), čímž vzniká celá ta snaha principiélně naprosto neškodnou homosexualitu i klasifikovat jinak, aby ti lidi nebyli naprosto zbytečně vyčleňovaní. Nemluvě o tom, že to byl náboženský fanatik, takže se přímo nabízí říct, že dítě vychovávané dvěmi gayi bude mít mnohem menší šanci na pohlavní zneužívání, než kdyby vyrůstalo v klášteře *:D*. Každopádně to se tam děje vícekrát. O chvíli později je Sarah (ta bloncka), říká vyloženě bludy a on ji nechá. Diskuze implikuje diskuzi. Když ona řekne, že je to USA má predominantně evropskou kulturu, tak na to má říct, že to jsou hlavně lidi, kteří z evropy víceméně utíkali. Když řekne, že je to predominantně bílá kultura, tak má říct, že celou USA utváří imigranti, ať už z Afriky, Mexika, nebo Asie. Když řekne, že je to melting pot, tak nereaguje tím, že melting pot neznamená, že se ostatní prvky vypaří, ale že vznikne slitina atd. atp. A problém to je, protože pokud se na to podíváš, uslyšíš argument z prvního odstavce a neuslyšíš adekvátní reakci, tak odejdeš s pocitem, že si ten republikán toho demokrata namazal na chleba. IMHO problém.
934067
2 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jak se to vezme. Sleduju to spíš pro humor, protože věci, kterým se věnuje, většinou za ten týden vidím stokrát probrané na Twitteru nebo v Daily Show. Pokud ale člověk není terminally online tak by mohl mít o důvod víc na to koukat.

Trefný to je, no, aspoň pro nás libtardy.
934068
Jak se to vezme. Sleduju to spíš pro humor, protože věci, kterým se věnuje, většinou za ten týden vidím stokrát probrané na Twitteru nebo v Daily Show. Pokud ale člověk není [i]terminally online [/i]tak by mohl mít o důvod víc na to koukat. Trefný to je, no, aspoň pro nás libtardy.
934042
4 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
"A přechod na gay/incest argument byl z pozice toho Eleazara vyloženě silný."

Ne, nebyl. :D

Otázka morality je na samostatnou dlouhou diskuzi. Nicméně v tom se Sederem zcela souhlasím.

Zrovna Eleazar a bloncka patří do kategorie "vyloženě zlí" a jeho verze náboženského fanatismu mě upřímně děsí.

Že by Sama přeargumentoval si taky nemyslím. Ale chápu, že při stylu, jakým se vyjadřoval, a tempu, jakým sypal otázky, se to může jevit. Jednotlivé argumenty rozebírat nechci, protože bych si to musel pustit znova a takový masochista nejsem.

Obecně k Sederovi, urcitě by se na jeho výkonu dala hledat spousta chyb, ale při formátu diskuze si neumím představit, jak by to někdo zvládl lépe. Ano, nemusel křičet. Ale to by zase někdo pochopil tak, že sebou nechává mávat.
934067
[i]"A přechod na gay/incest argument byl z pozice toho Eleazara vyloženě silný." [/i]Ne, nebyl. *:D* Otázka morality je na samostatnou dlouhou diskuzi. Nicméně v tom se Sederem zcela souhlasím. Zrovna Eleazar a bloncka patří do kategorie "vyloženě zlí" a jeho verze náboženského fanatismu mě upřímně děsí. Že by Sama přeargumentoval si taky nemyslím. Ale chápu, že při stylu, jakým se vyjadřoval, a tempu, jakým sypal otázky, se to může jevit. Jednotlivé argumenty rozebírat nechci, protože bych si to musel pustit znova a takový masochista nejsem. Obecně k Sederovi, urcitě by se na jeho výkonu dala hledat spousta chyb, ale při formátu diskuze si neumím představit, jak by to někdo zvládl lépe. Ano, nemusel křičet. Ale to by zase někdo pochopil tak, že sebou nechává mávat.
934064
3 0
reagují: Gonzi
reagovat
IMHO je ten komentátor dost tragický, a třeba sekce 25-31 minut, mu ten republikán dává čočku. Nejvíc se mi líbila část kdy:

Sam: Chci, aby si společnost určila pravidla
Eleazar: Takže když si společnost určí, že trans je špatně tak s tím souhlasíš?
Sam: Ne :D:D:D

Celý jeho argument, že moralita je volba je poměrně zajímavý pohled, vlastně i těžce napadnutelný, každopádně by třeba správná odpověď byla, že morální rozhodnutí je to, se kterým obě strany souhlasí, i kdyby byly na druhé straně (aka jaký by měl být trest pro X? Budu s jeho výší souhlasit, i když X udělám já?). A on jakoukoli podobnou odpověď nemá. Sice řekne, že chce co jak nejmíň utrpení pro co jak nejvíc lidí (budiž), ale efektivně to tím "Ne" o chvíli později přetvoří na "diktát toho, co je správné".
A přechod na gay/incest argument byl z pozice toho Eleazara vyloženě silný.

Celkově je to spíš přeřvávání se z obou stran prvních 30 minut, než aby to byla diskuze. Tu tam zatím předváděl jen Mike (a z pozice argumentace částečně právě Eleazar).

PS: Hodnotím formu pořadu, způsob vedení diskuze, argumentaci obecně apod., ne samotné politické postoje.
934064
IMHO je ten komentátor dost tragický, a třeba sekce 25-31 minut, mu ten republikán dává čočku. Nejvíc se mi líbila část kdy: [b]Sam[/b]: [i]Chci, aby si společnost určila pravidla[/i] [b]Eleazar[/b]: [i]Takže když si společnost určí, že trans je špatně tak s tím souhlasíš?[/i] [b]Sam[/b]: [i]Ne[/i] *:D**:D**:D* Celý jeho argument, že moralita je volba je poměrně zajímavý pohled, vlastně i těžce napadnutelný, každopádně by třeba správná odpověď byla, že morální rozhodnutí je to, se kterým obě strany souhlasí, i kdyby byly na druhé straně [spoiler](aka jaký by měl být trest pro X? Budu s jeho výší souhlasit, i když X udělám já?)[/spoiler]. A on jakoukoli podobnou odpověď nemá. Sice řekne, že chce co jak nejmíň utrpení pro co jak nejvíc lidí (budiž), ale efektivně to tím "Ne" o chvíli později přetvoří na [i]"diktát toho, co je správné"[/i]. A přechod na gay/incest argument byl z pozice toho Eleazara vyloženě silný. Celkově je to spíš přeřvávání se z obou stran prvních 30 minut, než aby to byla diskuze. Tu tam zatím předváděl jen Mike (a z pozice argumentace částečně právě Eleazar). PS: Hodnotím formu pořadu, způsob vedení diskuze, argumentaci obecně apod., [b]ne samotné politické postoje.[/b]
934022
1 -1
reagovat
A je to pořád trefny ?
934042
A je to pořád trefny ?
934032
0 0
reagovat
934038
[url=https://ibb.co/LzqZd4ST]Pobavilo[/url]
13 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Koukám.
934032
Koukám.
934031
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Nekouká pořád někdo na Johna Olivera ? Docela bych se k němu vrátil po letech. Tehdy jsme tu rozebírali každou epizodu. Já přestal když začal hejtit každého napravo od Obamy,vl ale teď hádám bude mít hodně materiálu .
934031
Nekouká pořád někdo na Johna Olivera ? Docela bych se k němu vrátil po letech. Tehdy jsme tu rozebírali každou epizodu. Já přestal když začal hejtit každého napravo od Obamy,vl ale teď hádám bude mít hodně materiálu .
1 0
reagovat
Tohle úděsný video trochu vyvažuje ta obnovená materiální a informační pomoc USA :D
934027
Tohle úděsný video trochu vyvažuje ta obnovená materiální a informační pomoc USA *:D*
934022
0 0
reagovat

Sam Seder Jubilee

Sorry, že to tu zase naruším něčím depresivním. Pár dní koluje na sockách video, kde herec, politický komentátor a demokrat Sam Seder diskutuje s mladými voliči Trumpa, a je to neuvěřitelně bolestivé.

Ti lidé jsou většinou naprosto neinformovaní, hloupí a někteří z nich vyloženě zlí. Nechci nikoho přesvědčovat, aby se na to díval. Jak píšu – bolí to. Jen pro takovou ilustraci. ?)

link
934022
Sorry, že to tu zase naruším něčím depresivním. Pár dní koluje na sockách video, kde herec, politický komentátor a demokrat Sam Seder diskutuje s mladými voliči Trumpa, a je to neuvěřitelně bolestivé. Ti lidé jsou většinou naprosto neinformovaní, hloupí a někteří z nich vyloženě zlí. Nechci nikoho přesvědčovat, aby se na to díval. Jak píšu – bolí to. Jen pro takovou ilustraci. *?)* https://youtu.be/Js15xgK4LIE?si=H_5fd8S65pTMdjIc
Sam Seder Jubilee
3 0
reagují: Gonzi, esmo
reagovat
reaguje na: HAL
Kitamura Namba v Ósace je jak výkladní skříň, ale můj nejoblíbenější prodejce je Camera Land Umeda, tam si snad pokaždé něco najdu.

Map camera je prémiový prodejce, daji se tam najít unikátní věci, ale člověk si připlatí. A taky dost věcí mají jen na prodej online.

Shimizu neznám, ale to je tím že těm krámům v Ginze se spíš vyhýbám. 
934000
Kitamura Namba v Ósace je jak výkladní skříň, ale můj nejoblíbenější prodejce je Camera Land Umeda, tam si snad pokaždé něco najdu. Map camera je prémiový prodejce, daji se tam najít unikátní věci, ale člověk si připlatí. A taky dost věcí mají jen na prodej online. Shimizu neznám, ale to je tím že těm krámům v Ginze se spíš vyhýbám. 
933945
1 0
reagovat
reaguje na: Bína
:+

Obchodů s foťáky jsem tam proběhl větší množství a nakonec jsem nejvíc bral z Map Camera v Shinjuku (mirrorless foťák a skla), a pak starší skla v Kitamura v Osace, a jedno vintage v Shimizu Camera v Ginze
933945
*:+* Obchodů s foťáky jsem tam proběhl větší množství a nakonec jsem nejvíc bral z Map Camera v Shinjuku (mirrorless foťák a skla), a pak starší skla v Kitamura v Osace, a jedno vintage v Shimizu Camera v Ginze
933938
0 0
reagují: Bína
reagovat

Tokyo

Ja do Tokya litam dvakrat rocne, tak se taky podelim s nejakymi detaily navic:

- Harajuku Street samotna je hrozne precpana, ale okoli je plne stylovych obchodu mnoha znacek a mody. Takze na Harajuku street jen nakouknout a pak se projit okolo.

- Jimbocho je ulice plna antikvariatu, obcas maji i specialni akce kde vsechny obchodu vytahnou policky na ulici. Ja tam rad kupuju foto knizky. A na druhe strane jsou hlavni obchody s outdoorovym / sportovnim oblecenim.

- Hie Shrine, mensi a ne tak zname, ale idalni pokud chces klasickou fotku schodiste s Tori Gates.

- V Tokyu rad bydlim okolo Kanda. Kousek pesky mezi Tokyo Central a Akihabara, presto minimum turistu, mene rusne a levnejsi. 

- Akihabara je precenovana, pro Anime zberatele je mnohem zajimavejsi Nakano. A kdyz uz je nekdo tahle dal, zastavte se na Koenji. Dlouha ulice plne vsemoznych obchudku a popularni vintage clothing shops. Shimo-Kitazawa je podobna, ale uz popularnejsi.

- Pokud nekdo hleda pouzite fotaky, hlavni tri mista co bych doporucil:
-> Fujiya Nakano dobre ceny na digitaly
-> Kitamura Shinjuku pro High-End Analog
-> Shinjuku Used Camera Market (plny nazev obchodu) pro levnejsi Analog

- Asakuse je idealni velmi brzo rano nebo vecer, Asakusa Tourist Center ma zadarmo vyhlidku ze strechy.

- Bunkyo Civic Center vedle Tokyo Dome je mistni radnice a cele jedno patro je zadarmo vyhlidkova plosina.

- Hard-Off jsou zajimave obchody s pouzitou elektronikou, hrackami a hudbenimi nastroji. Par jich je vsude po Tokyu, ale hlavni je Eco Town Hachioji Hard-Off.

- Montbell je mistni znacka outdoor obleceni, maji dost vlastnich zajimavych technologii a v Japonsku jsou za slusne ceny. Jen pozor ze malo ktera z jejich prodejen nabizi tax free.

- Japonsko ma dost laxni pristup k ochrane zvirat, tedy navsteva Zoo a hlavne tech Animal caffees se moc nedoporucuje. 

- Donki obchody jsou jen past na turisty, cenove a nabidkou zaostavaji za normalnimi obchody. Vyplati se snad jen pokud potrebujes rychle levny kufr navic.

- Azabudai Hills pokud chces pekne vyhledy na Tokyo Tower. 
933938
Ja do Tokya litam dvakrat rocne, tak se taky podelim s nejakymi detaily navic: - Harajuku Street samotna je hrozne precpana, ale okoli je plne stylovych obchodu mnoha znacek a mody. Takze na Harajuku street jen nakouknout a pak se projit okolo. - Jimbocho je ulice plna antikvariatu, obcas maji i specialni akce kde vsechny obchodu vytahnou policky na ulici. Ja tam rad kupuju foto knizky. A na druhe strane jsou hlavni obchody s outdoorovym / sportovnim oblecenim. - Hie Shrine, mensi a ne tak zname, ale idalni pokud chces klasickou fotku schodiste s Tori Gates. - V Tokyu rad bydlim okolo Kanda. Kousek pesky mezi Tokyo Central a Akihabara, presto minimum turistu, mene rusne a levnejsi.  - Akihabara je precenovana, pro Anime zberatele je mnohem zajimavejsi Nakano. A kdyz uz je nekdo tahle dal, zastavte se na Koenji. Dlouha ulice plne vsemoznych obchudku a popularni vintage clothing shops. Shimo-Kitazawa je podobna, ale uz popularnejsi. - Pokud nekdo hleda pouzite fotaky, hlavni tri mista co bych doporucil: -> Fujiya Nakano dobre ceny na digitaly -> Kitamura Shinjuku pro High-End Analog -> Shinjuku Used Camera Market (plny nazev obchodu) pro levnejsi Analog - Asakuse je idealni velmi brzo rano nebo vecer, Asakusa Tourist Center ma zadarmo vyhlidku ze strechy. - Bunkyo Civic Center vedle Tokyo Dome je mistni radnice a cele jedno patro je zadarmo vyhlidkova plosina. - Hard-Off jsou zajimave obchody s pouzitou elektronikou, hrackami a hudbenimi nastroji. Par jich je vsude po Tokyu, ale hlavni je Eco Town Hachioji Hard-Off. - Montbell je mistni znacka outdoor obleceni, maji dost vlastnich zajimavych technologii a v Japonsku jsou za slusne ceny. Jen pozor ze malo ktera z jejich prodejen nabizi tax free. - Japonsko ma dost laxni pristup k ochrane zvirat, tedy navsteva Zoo a hlavne tech Animal caffees se moc nedoporucuje.  - Donki obchody jsou jen past na turisty, cenove a nabidkou zaostavaji za normalnimi obchody. Vyplati se snad jen pokud potrebujes rychle levny kufr navic. - Azabudai Hills pokud chces pekne vyhledy na Tokyo Tower. 
Tokyo
10 0
reagují: HAL
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist