Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2241 - 2260 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Já jsem jednou doma jen hlesnul, že na škole byli lidi z Primy, hodinu nám říkali „jak to chodí v televizi“  a pak nás vyhnali do ulic, že si zkusíme, jak se dělá taková anketa v terénu. Vecpal jsem se právě k těm s kamerou a z nějakýho důvodu se toho máma chytla a všichni okolo věděli, že v sobotu večer na Primě ... bude asi na pět vteřin :D „zuřivý reportér“, co před ním lidé utíkají do koloniálu a on za nimi. Přimhouřim oči, ten mámy výraz vidim doteď, protože jsme předtím posílali nějaký skeče na Óčko a ona si asi myslela, že by se teď nemusela třeba stydět. Ne, literárně mám v hlavě, že na jedný přehlídce v Bostonu někdo napsal: „Začátek videa vypadá, jak kdyby Lynch a Fellini točili Black Mirror". No a to máš hotovo, to se vypálí do hlavy a občas si na to vzpomenu, když zrovna zas někdo volá, že se někde něco posralo, protože tohle už nepřeletim :)
934134
Já jsem jednou doma jen hlesnul, že na škole byli lidi z Primy, hodinu nám říkali „jak to chodí v televizi“  a pak nás vyhnali do ulic, že si zkusíme, jak se dělá taková anketa v terénu. Vecpal jsem se právě k těm s kamerou a z nějakýho důvodu se toho máma chytla a všichni okolo věděli, že v sobotu večer na Primě ... bude asi na pět vteřin *:D* „zuřivý reportér“, co před ním lidé utíkají do koloniálu a on za nimi. Přimhouřim oči, ten mámy výraz vidim doteď, protože jsme předtím posílali nějaký skeče na Óčko a ona si asi myslela, že by se teď nemusela třeba stydět. Ne, literárně mám v hlavě, že na jedný přehlídce v Bostonu někdo napsal: „Začátek videa vypadá, jak kdyby Lynch a Fellini točili Black Mirror". No a to máš hotovo, to se vypálí do hlavy a občas si na to vzpomenu, když zrovna zas někdo volá, že se někde něco posralo, protože tohle už nepřeletim :)
934119
6 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Na Blu-space moc nepíše, ale na fóru aktivní je.

link
934133
Na Blu-space moc nepíše, ale na fóru aktivní je. https://www.blu-space.cz/
934128
2 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Má obchod s Blu-rayemi ;):))
A doporučuji!:+
934132
Má obchod s Blu-rayemi *;)**:))* A doporučuji!*:+*
934128
5 0
reagovat
reaguje na: Memphis
MÁUCTA!
934131
MÁUCTA!
934127
2 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Počkej, Cival má ID třeba 30? :)) Pak to už chápu...:D
934129
Počkej, Cival má ID třeba 30? *:))* Pak to už chápu...*:D*
934125
1 0
reagovat
Vzpomínám si, jak jsem šel na první sraz pražské MZ ještě do Palace Cinemas, promítal se tehdy Speed Racer. Dokonce si vybavím i ty přezdívky i s tvářemi - rcorp, elisha, Psema, KarelR..., ale jako prvního jsem potkal stčka. Nikoho jsem neznal, nikdo tehdy neznal mě, ale stčko mě z nějakého důvodu poznal na první pohled. :)) To byl skvělej kluk, kde je mu dnes konec... 
934128
Vzpomínám si, jak jsem šel na první sraz pražské MZ ještě do Palace Cinemas, promítal se tehdy Speed Racer. Dokonce si vybavím i ty přezdívky i s tvářemi - rcorp, elisha, Psema, KarelR..., ale jako prvního jsem potkal stčka. Nikoho jsem neznal, nikdo tehdy neznal mě, ale stčko mě z nějakého důvodu poznal na první pohled. *:))* To byl skvělej kluk, kde je mu dnes konec... 
3 0
reagují: Memphis, KARLOS
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Pche, mě jednou citovali i na iDnes. :D

link

link
934127
Pche, mě jednou citovali i na iDnes. *:D* https://www.idnes.cz/kultura/film-televize/vznika-remake-kultovniho-sci-fi-total-recall-fanouskum-se-to-nelibi.A090605_141506_filmvideo_efl https://www.moviezone.cz/clanek/15156-totalne-totalni-total-recall/diskuze#comment_133762
934119
5 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: verbst
ID 2179, čas tím pádem není.
934126
ID 2179, čas tím pádem není.
934123
3 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: KARLOS
Nemyslím si. Problém je, že se Cival registroval pozdě, takže je před ním nějakých 10 legitimních uživatelů.
934125
Nemyslím si. Problém je, že se Cival registroval pozdě, takže je před ním nějakých 10 legitimních uživatelů.
934116
1 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jó, to tehdá ve spanilym létě 2008 ... čerstvě tedy internet doma, Temný rytíř v kině, byl jsem spokojenej :D  
934124
Jó, to tehdá ve spanilym létě 2008 ... čerstvě tedy internet doma, Temný rytíř v kině, byl jsem spokojenej *:D*  
934118
5 0
reagují: Vincent
reagovat
Ja chcu taky, pls!
934123
Ja chcu taky, pls!
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Ne, ono konkrétně chybí id 4-17, asi nějaké testy. V celé databázi chybí cca 0.04% idček, aka 4 idčka na 10 000 uživatelů. Nebál bych se toho, že tam chybí reálná data ;)
934122
Ne, ono konkrétně chybí id 4-17, asi nějaké testy. V celé databázi chybí cca 0.04% idček, aka 4 idčka na 10 000 uživatelů. Nebál bych se toho, že tam chybí reálná data ;)
934105
0 0
reagovat
To byl trailer na šestého Pottera, ne?
934121
To byl trailer na šestého Pottera, ne?
934118
0 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
To si mi připomněl, jak jsem si připadal jak největší literární hvězda, když se dávaly buď do Cinema nebo Premiere otiskle diskuze z lopuchu a byl jsem tam i já :D
934119
To si mi připomněl, jak jsem si připadal jak největší literární hvězda, když se dávaly buď do Cinema nebo Premiere otiskle diskuze z lopuchu a byl jsem tam i já *:D*
934117
6 0
reagují: Ash_Black, Memphis
reagovat
reaguje na: Ash_Black
ID: 9640    2008-08-22 12:24:01
934118
ID: 9640    2008-08-22 12:24:01
934117
3 0
reagují: Ash_Black, KARLOS
reagovat
Já jsem tu nejdřív celkem dlouho jen okouněl bez registrace a právě jsem si vlastně tahal nějak Moviezone FM, ale i články na flashku, abych si to v klidu poslechl, přečetl doma. Kout městský knihovny, kam se chodilo na net, to bylo složením návštěvníků, jak casting na Výměnu manželek (když se třeba někdo hádal po ICQ, neodhlásil se a ta polovička volala do knihovny, kde ten člověk jako je). Ale na web jsem se prvně dostal díky tomu, že byl snad imf coby host u kluků v hPodu a pak už jsem si pamatoval jména, který souběžně i psali do Premiere, takže registraci profilu tipuju 2007-2008. Přesně taky podle toho, kdy i u nás začalo bejt něco jako rozumnej net :)
934117
Já jsem tu nejdřív celkem dlouho jen okouněl bez registrace a právě jsem si vlastně tahal nějak Moviezone FM, ale i články na flashku, abych si to v klidu poslechl, přečetl doma. Kout městský knihovny, kam se chodilo na net, to bylo složením návštěvníků, jak casting na Výměnu manželek (když se třeba někdo hádal po ICQ, neodhlásil se a ta polovička volala do knihovny, kde ten člověk jako je). Ale na web jsem se prvně dostal díky tomu, že byl snad imf coby host u kluků v hPodu a pak už jsem si pamatoval jména, který souběžně i psali do Premiere, takže registraci profilu tipuju 2007-2008. Přesně taky podle toho, kdy i u nás začalo bejt něco jako rozumnej net :)
7 0
reagují: (=LIFTY=), TedGeorge
reagovat
imo se posouvala, i z provozních důvodů...:)
934116
imo se posouvala, i z provozních důvodů...*:)*
934115
0 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: KARLOS
No Elisha až po imfovi a dalších, ID: 027
934115
No Elisha až po imfovi a dalších, ID: 027
934113
1 0
reagují: KARLOS
reagovat
Trailer na Terminátora, určitě 8):)):+
934114
Trailer na Terminátora, určitě *8)**:))**:+*
934112
0 0
reagovat
imo při redesignech se dělaly změny i ve statistikách. Ale je to temná a jen některým jedincům známá historie MZ ...8)8)8)
Elisha byla i na prvních srazech a daná skutečnost se hodně rozebírala.:))
934113
imo při redesignech se dělaly změny i ve statistikách. Ale je to temná a jen některým jedincům známá historie MZ ...*8)**8)**8)* Elisha byla i na prvních srazech a daná skutečnost se hodně rozebírala.*:))*
934105
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist