Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2201 - 2220 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Když na tebe nezbyde u prodejců, tak ti jeden přenechám, neboj! :D
Právě bych jich měl ale nakoupit co nejvíc, abych si na ten kotel vydělal ... :-
934246
Když na tebe nezbyde u prodejců, tak ti jeden přenechám, neboj! *:D* Právě bych jich měl ale nakoupit co nejvíc, abych si na ten kotel vydělal ... *:-*
934244
1 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Na Viessmann jsem slyšel dobré ohlasy. My máme v jiném patře Vaillant, ale taky už 8-10 let zpět pořizovaný, proto mě spíš zajímaly aktuálnější ohlasy, ale děkuji! :+
934245
Na Viessmann jsem slyšel dobré ohlasy. My máme v jiném patře Vaillant, ale taky už 8-10 let zpět pořizovaný, proto mě spíš zajímaly aktuálnější ohlasy, ale děkuji! *:+*
934243
2 0
reagovat
reaguje na: esmo
Rozhodně nějaký drahý, aby si neměl na 10 TLoU DualSense ovladačů...
934244
Rozhodně nějaký drahý, aby si neměl na 10 TLoU DualSense ovladačů...
934242
3 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: esmo
Viessmann (presneji Vitodens 100). Aspon teda 8-9 let zpatky na doporuceni od lidi kterym duveruji. A spokojenost maximalni. Nevim ale, jestli dnes kvalitu porad drzi... ;)
934243
Viessmann (presneji Vitodens 100). Aspon teda 8-9 let zpatky na doporuceni od lidi kterym duveruji. A spokojenost maximalni. Nevim ale, jestli dnes kvalitu porad drzi... ;)
934242
4 0
reagují: esmo
reagovat

Esmovi teče kotel

Kluci, neřešil jste tu někdo v nedávné době výměnu plynového kotle?
Ten náš z léta páně 1997 se již odporoučel, tak jsem nucen měnit. Bohužel má být ještě zima, tak aby babička neumrzla, tak to musí být hned.
Jde mi zejména o doporučení značek, rád bych aby nový vydržel alespoň tolik jako ten předchozí ?)
934242
Kluci, neřešil jste tu někdo v nedávné době výměnu plynového kotle? Ten náš z léta páně 1997 se již odporoučel, tak jsem nucen měnit. Bohužel má být ještě zima, tak aby babička neumrzla, tak to musí být hned. Jde mi zejména o doporučení značek, rád bych aby nový vydržel alespoň tolik jako ten předchozí *?)*
Esmovi teče kotel
1 0
reagovat
Díky téhle diskuzi jsem si taky našel svůj aktivační email a já se přidal 12.8.2008 neskutečný :+
934206
Díky téhle diskuzi jsem si taky našel svůj aktivační email a já se přidal 12.8.2008 neskutečný *:+*
8 0
reagovat
Skoda, ze sem prestal chodit MichaelBay
934192
Skoda, ze sem prestal chodit MichaelBay
11 0
reagovat
A já bych tipoval Tonyho. :D

Ale Rain asi vede.
934190
A já bych tipoval Tonyho. *:D* Ale Rain asi vede.
934186
1 0
reagovat
Taky jsem tady na začátku dostal pár banů, ale poctivě přiznávám, že jsem si je všechny zasloužil. Byl jsem tenkrát dost hroznej. 
934189
Taky jsem tady na začátku dostal pár banů, ale poctivě přiznávám, že jsem si je všechny zasloužil. Byl jsem tenkrát dost hroznej. 
0 -1
reagovat
Ja bych svuj prichod tipoval na obdobi kolem teaseru na tretiho Spidermana. Tvl, ted uz clovek musi dodat "stare trilogie". :D Cival ma pravdu, za chvili umrem.
934188
Ja bych svuj prichod tipoval na obdobi kolem teaseru na tretiho Spidermana. Tvl, ted uz clovek musi dodat "stare trilogie". *:D* Cival ma pravdu, za chvili umrem.
7 0
reagovat
Tipnu si mozna Hasta jeste trochu vic? Nevim, mozna Gonzi to nekde vycte.
934187
Tipnu si mozna Hasta jeste trochu vic? Nevim, mozna Gonzi to nekde vycte.
934186
1 0
reagovat
A da se zjistit, kdo dostal nejvíc BANů a proč je to Rain?:D
934186
A da se zjistit, kdo dostal nejvíc BANů a proč je to Rain?*:D*
8 0
reagují: Memphis, TedGeorge
reagovat
Myslim, ze mam puvodni :)
934166
Myslim, ze mam puvodni *:)*
934148
3 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Internet doma az v roce 2008? Wow
Ja si pamatuju jak jsem nahanel Kocoura v Team Fortress nekdy v roce 2001, ten 200ms ping byl vrazednej na 56k dial-up modemu, clovek musel bejt trosku vedma. Prazaci meli v techto dobach vyhodu, UPC nebo jak se to jmenovalo a jejich Interneti! :))
934165
Internet doma az v roce 2008? Wow Ja si pamatuju jak jsem nahanel Kocoura v Team Fortress nekdy v roce 2001, ten 200ms ping byl vrazednej na 56k dial-up modemu, clovek musel bejt trosku vedma. Prazaci meli v techto dobach vyhodu, UPC nebo jak se to jmenovalo a jejich Interneti! *:))*
934124
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
My pleasure, bro! :D

Pocita se to jeste z dob TZ? Pamatuju si doby FilmPubu, ale tam byla tusim registrace skrz Atlas.cz
934164
My pleasure, bro! *:D* Pocita se to jeste z dob TZ? Pamatuju si doby FilmPubu, ale tam byla tusim registrace skrz Atlas.cz
934086
4 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jasně, mě naskočí zima, a účet založenej na začátku léta. Klasika...:D
934163
Jasně, mě naskočí zima, a účet založenej na začátku léta. Klasika...*:D*
934145
1 0
reagovat
Oproti fb, kde jsem od založení tu fotku nikdy nezměnil, jsem se tady přeci jen víc „rozběsnil“ a tahle je za tu dobu třetí :) A jedny/dvoje Vánoce se tu ikonkám domalovávaly Santa čepice, ale to nepočítám.
934161
Oproti fb, kde jsem od založení tu fotku nikdy nezměnil, jsem se tady přeci jen víc „rozběsnil“ a tahle je za tu dobu třetí :) A jedny/dvoje Vánoce se tu ikonkám domalovávaly Santa čepice, ale to nepočítám.
934148
1 0
reagovat
Já, v čemž budu dost možná nejstarší :D
934159
Já, v čemž budu dost možná nejstarší *:D*
934148
2 0
reagovat
U mě se avatary vždycky měnily a většinou to bylo kvůli tomu, který herec se mi aktuálně líbil (i když se mi jich líbí mnohem více). Když bych dal jednotlivé avatary vedle sebe, tak by to ukazovalo, jakým vývojem prošel můj vkus na chlapy. Nevím, nakolik to o mně co vypovídá, ale pořád jsem tu snadno rozpoznatelný. :))
934158
U mě se avatary vždycky měnily a většinou to bylo kvůli tomu, který herec se mi aktuálně líbil (i když se mi jich líbí mnohem více). Když bych dal jednotlivé avatary vedle sebe, tak by to ukazovalo, jakým vývojem prošel můj vkus na chlapy. Nevím, nakolik to o mně co vypovídá, ale pořád jsem tu snadno rozpoznatelný. *:))*
934148
4 -1
reagovat
8)
934157
*8)*
934148
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.