Carlton Mellick III
Mám rád bizarné veci. Kniha ako médium poskytuje priestor kde sa autor dokáže urvať z reťaze a byť obmedzený iba svojou fantáziou a schopnosťou previesť svoje myšlienky a nápady do textového formátu.
Mellick si je toho zjavne vedomý tiež a svoju nepochybne bohatú sexuálnu fantáziu dokáže na papieri prezentovať naozaj hravo, zábavne, vtipne a... Bizarne.
Až ma krapek mrzí, že okrem sexuálnych fantázií sa sa Mellick nevenuje aj iným aspektom príbehu. A to hlavne vývoju postáv ako takých. Mellick sa aj tu polovinu knihy venuje opisu univerza ktoré má tento krát podobu sexuálnej sekty v USA ktoré ovládla cirkev. Čo je samo o sebe zaujímavé, vtipné a... Bizarné. Škoda len že to isté sa nedá povedať o charakteroch postáv ktoré sú ploché ako doska a tak mi na ich osudoch vlastne nezáleží.
Na prečítanie vo vlaku je to však fajn a verím že obálka knihy poskytuje dobrú zámienku na začatie rozhovoru so spolucestujúcimi.

. Výchovně to vůbec neřeším a respektuju. Spíš jsem psal, jak to vyznělo, třeba kdo je vůbec pustil dovnitř vyznívá 100% jinak, takže díky za doplnění.
... ale tak ano, mohla poslat celé Velikonoce do prdele...