Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2101 - 2120 Napsat příspěvek
By mě zajímalo, jak Joker a spol. obhájí tohleto:))
952559
By mě zajímalo, jak Joker a spol. obhájí [url=https://x.com/CT24zive/status/1958109217614598643]tohleto[/url]. *:))*
0 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ale predpokladám že tu reakciu si pravdepodobne v rádiu nemusel odprezentovať ty, ale šéf či? 
 Nezabúdajme  ako "ľahko" sa dá v Hollywoode prísť o star Power za to že si pustíš hubu na špacír. 

A mám dojem  Arnold už  priamo s RFK príbuzný nie a tak tam jeho pozícia je predsa len trochu iná... Žeano . 
952558
Ale predpokladám že tu reakciu si pravdepodobne v rádiu nemusel odprezentovať ty, ale šéf či?   Nezabúdajme  ako "ľahko" sa dá v Hollywoode prísť o star Power za to že si pustíš hubu na špacír.  A mám dojem  Arnold už  priamo s RFK príbuzný nie a tak tam jeho pozícia je predsa len trochu iná... Žeano . 
952553
0 0
reagovat
reaguje na: HAL
Do televize ne, ale do rádia jsem tehdejšímu šéfovi psal reakci na nepříjemnou věc. A určitě bych zareagoval ve smyslu jako o RFK mluvil Arnold, tj. bych ho pochválil jako člověka a napsal, že je jako vzdálený!!!! příbuzný fajn kdykoliv ho potká, ale jeho komunikace a rozhodnutí jsou pro společnost velmi nebezpečné. 
A to on nenapíše, protože s ním souhlasí. :)
952553
Do televize ne, ale do rádia jsem tehdejšímu šéfovi psal reakci na nepříjemnou věc. A určitě bych zareagoval ve smyslu jako o RFK mluvil Arnold, tj. bych ho pochválil jako člověka a napsal, že je jako vzdálený!!!! příbuzný fajn kdykoliv ho potká, ale jeho komunikace a rozhodnutí jsou pro společnost velmi nebezpečné.  A to on nenapíše, protože s ním souhlasí. :)
952548
1 0
reagují: HAL, HAL, Tyller
reagovat
reaguje na: Milosh
A ještě taky v Americe, kterou mám rád, bijou černochy jsi zapomněl napsat. 
952552
A ještě taky v Americe, kterou mám rád, bijou černochy jsi zapomněl napsat. 
952551
0 -1
reagovat
Moc pěkné moralizovaní od někoho kdo tu s oblibou obhajoval a relativizoval zločiny fašounskejch psychopatů z jisté blízkovýchodní země. 
952551
Moc pěkné moralizovaní od někoho kdo tu s oblibou obhajoval a relativizoval zločiny fašounskejch psychopatů z jisté blízkovýchodní země. 
952542
4 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Takže ty by jsi šel do televize a na dotaz tam odpověděl: "Jo, bratranec mé ženy, za kterým občas jezdíme na svátky a který je ministr zdravotnictví, to je hroznej píčus"?

On nebude nejostřejší tužka v penále, ale jak jinak než diplomaticky to okecat si představuješ že na to může odpovědět? Nemám pocit že by řekl že RFK má ve všem pravdu a vakcinovat děti to dělají jen nacisté (když už vytahuješ Stodolovy, tak můžem ten Godwin's law rozjet naplno). 
952548
Takže ty by jsi šel do televize a na dotaz tam odpověděl: "Jo, bratranec mé ženy, za kterým občas jezdíme na svátky a který je ministr zdravotnictví, to je hroznej píčus"? On nebude nejostřejší tužka v penále, ale jak jinak než diplomaticky to okecat si představuješ že na to může odpovědět? Nemám pocit že by řekl že RFK má ve všem pravdu a vakcinovat děti to dělají jen nacisté (když už vytahuješ Stodolovy, tak můžem ten Godwin's law rozjet naplno). 
952545
4 0
reagovat
Nevim, jestli jsem Trump pozitivni, ale pokud s nim v necem souhlasim, tak nemam problem to dat najevo. Nici dres totiz nenosim. ;)

Jestli je Kennedyho soukromy nazor ve shode s tim, co verejne prezentuje... Netusim. Ale co on hlasa muj nazor na tohle tema fakt nijak neovlivni.

Tak to zjistis, ze sis to myslel blbe. ;)
952547
Nevim, jestli jsem Trump pozitivni, ale pokud s nim v necem souhlasim, tak nemam problem to dat najevo. Nici dres totiz nenosim. ;) Jestli je Kennedyho soukromy nazor ve shode s tim, co verejne prezentuje... Netusim. Ale co on hlasa muj nazor na tohle tema fakt nijak neovlivni. Tak to zjistis, ze sis to myslel blbe. ;)
952542
1 0
reagovat
reaguje na: Tyller
To je strašně moc hloupá argumentace a relativizace. Proboha. Ne, to že jeho příbuzný není kontext ani omluva. 

"Snáď nikto nečaká  že bude verejne v médiách ohovárať svojho príbuzného žeano. " 

:D:D:D
952545
To je strašně moc hloupá argumentace a relativizace. Proboha. Ne, to že jeho příbuzný není kontext ani omluva.  "Snáď nikto nečaká  že bude verejne v médiách ohovárať svojho príbuzného žeano. "  *:D**:D**:D*
952521
1 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: DarkSith
A to má být nějaký kontext a omluva, protože se vídají na rodinných večeřích? Kdybych chodil do hospody se Stodolovými, tak taky nebudu kdákat do médií, jak jsou hrozně fajn a že si jich vážím. 
952544
A to má být nějaký kontext a omluva, protože se vídají na rodinných večeřích? Kdybych chodil do hospody se Stodolovými, tak taky nebudu kdákat do médií, jak jsou hrozně fajn a že si jich vážím. 
952520
4 0
reagovat
reaguje na: The Joker
To je vtipný, jak jsi v tomhle na Pratta kdysi parádně nadával a teď to relativizuješ, protože jsi Trump pozitivní. 

JInak je to samozřejmě úplně nesmyslná argumentace. To, že drtivá většina nějakému problému nerozumí a udělá si na něj nějaký názor na základě lživé propagandy nijak nevyvinuje člověka s elitním špičkovým vzděláním a původem.

Na ten whataboutismus s eko / ego ani reagovat nebudu. ;)

Myslím, že tu teď v příštích měsících a letech budeme sledovat, jak ze své pozice budeš nejdříve relativizovat, pak popírat, pak mlčky sledovat a pak se stydět. 
952542
To je vtipný, jak jsi v tomhle na Pratta kdysi parádně nadával a teď to relativizuješ, protože jsi Trump pozitivní.  JInak je to samozřejmě úplně nesmyslná argumentace. To, že drtivá většina nějakému problému nerozumí a udělá si na něj nějaký názor na základě lživé propagandy nijak nevyvinuje člověka s elitním špičkovým vzděláním a původem. Na ten whataboutismus s eko / ego ani reagovat nebudu. *;)* Myslím, že tu teď v příštích měsících a letech budeme sledovat, jak ze své pozice budeš nejdříve relativizovat, pak popírat, pak mlčky sledovat a pak se stydět. 
952522
2 -1
reagují: Milosh, The Joker
reagovat
reaguje na: The Joker
On prostě v Parks and Recreation nemusel moc hrát :)
952540
On prostě v Parks and Recreation nemusel moc hrát *:)*
952519
3 0
reagovat
Kdo by chtel shrnuti k RFK, tak John Oliver na to akorat mel epizodu
952539
Kdo by chtel shrnuti k RFK, tak John Oliver na to akorat mel [url=https://m.youtube.com/watch?v=3lzfH86avIc]epizodu[/url]
3 0
reagovat
Jenze tady mas ten typickej problem... Neobjevil se RFK Jr a lidi udelali 180° v nazorech. Pocetna skupina lidi ma nejakej nazor a diky toho se dopredu dostali lidi jako RFK Jr. Uz jsem to psal, ale ja fakt verim, ze vystupujici je tak dobry jako je jeho publikum.
Staci se podivat na cesky internet: tak dlouho tam tocili predstavu hard 9 milfek se suvkem za dva, co si ze socek do hlavy cpou eko blbosti a proto nenechaj ockovat decka... Az Svrcinova rekla, ze to kopiruje proockovanost u covidu a ta odpovidala slozeni obyvatelstva. Mam pocit, ze Prokop o tom uz x-krat mluvil... Po volbach mu politici rikaji "no tam je to hruza, tam jim musime nejak pomoci, zvednout to", utecou dva tydny a nikdo si uz ani nevzpomene. Tak jak to muze vypadat v US, kde mas mega mega variabilitu obyvatelstva. ?)
952522
Jenze tady mas ten typickej problem... Neobjevil se RFK Jr a lidi udelali 180° v nazorech. Pocetna skupina lidi ma nejakej nazor a diky toho se dopredu dostali lidi jako RFK Jr. Uz jsem to psal, ale ja fakt verim, ze vystupujici je tak dobry jako je jeho publikum. Staci se podivat na cesky internet: tak dlouho tam tocili predstavu hard 9 milfek se suvkem za dva, co si ze socek do hlavy cpou eko blbosti a proto nenechaj ockovat decka... Az Svrcinova rekla, ze to kopiruje proockovanost u covidu a ta odpovidala slozeni obyvatelstva. Mam pocit, ze Prokop o tom uz x-krat mluvil... Po volbach mu politici rikaji "no tam je to hruza, tam jim musime nejak pomoci, zvednout to", utecou dva tydny a nikdo si uz ani nevzpomene. Tak jak to muze vypadat v US, kde mas mega mega variabilitu obyvatelstva. *?)*
952515
0 0
reagovat
“Guardians of the Galaxy” actor spoke favorably of Kennedy, noting they often avoid politics at family dinners.
Pratt confirmed he has “spent a number of occasions” hanging out with Kennedy in a “strictly family dinner kind of vibe” and “I really got along with him well and think he’s great. He’s funny, he’s wonderful. I love him.”

Ja by som to opísal zhruba tak že v rozhovore sa ho opýtali aký má s ním vzťah a Pratt odpovedal v duchu "stretávame sa na sviatky, vychádzame spolu dobre a o práci sa príliš nerozprávame." Povedal by som že to zvládol vcelku diplomaticky. Snáď nikto nečaká  že bude verejne v médiách ohovárať svojho príbuzného žeano. 
952521
[i]“Guardians of the Galaxy” actor spoke favorably of Kennedy, noting they often avoid politics at family dinners.[/i][i] [/i][i]Pratt confirmed he has “spent a number of occasions” hanging out with Kennedy in a “strictly family dinner kind of vibe” and “I really got along with him well and think he’s great. He’s funny, he’s wonderful. I love him.” [/i]Ja by som to opísal zhruba tak že v rozhovore sa ho opýtali aký má s ním vzťah a Pratt odpovedal v duchu "stretávame sa na sviatky, vychádzame spolu dobre a o práci sa príliš nerozprávame." Povedal by som že to zvládol vcelku diplomaticky. Snáď nikto nečaká  že bude verejne v médiách ohovárať svojho príbuzného žeano. 
952518
5 0
reagovat
Pochopil jsem z toho, že se setkávají na rodinných večeřích, a že se snaží  některé jeho kroky obhajoval. Nemyslím, že Pratt je nějaký šílený antivaxer. Pokud se pletu tak mě to dost zklame.
952520
Pochopil jsem z toho, že se setkávají na rodinných večeřích, a že se snaží  některé jeho kroky obhajoval. Nemyslím, že Pratt je nějaký šílený antivaxer. Pokud se pletu tak mě to dost zklame.
952518
1 0
reagovat
Ale kdyz jsem tady kritizoval Pratta (v dobe jeho peaku), tak jsem byl ten spatnej... Nebo jsem jen mel od "nekoho" info? Hmm. ?)?) Co vim... Ti, kteri ho radi maji, tak ho berou za zabavneho ertarda. Ti, kteri ne, tak jen jako ertarda. ?)
952519
Ale kdyz jsem tady kritizoval Pratta (v dobe jeho peaku), tak jsem byl ten spatnej... Nebo jsem jen mel od "nekoho" info? Hmm. *?)**?)* Co vim... Ti, kteri ho radi maji, tak ho berou za zabavneho ertarda. Ti, kteri ne, tak jen jako ertarda. *?)*
952480
0 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: DarkSith
Můžeš mi  vlastními slovy popsat, jaký kontext tohle vysvětluje? 
952518
Můžeš mi  vlastními slovy popsat, jaký kontext tohle vysvětluje? 
952516
3 0
reagují: Tyller, DarkSith
reagovat
To jeho vyjádření má jistý kontext. Což neznamená;, že jsem na straně RFK jr.
952516
To jeho vyjádření má jistý [url=https://variety.com/2025/film/news/chris-pratt-defends-rfk-jr-1236492116/]kontext[/url]. Což neznamená;, že jsem na straně RFK jr.
952451
0 -1
reagovat
reaguje na: Tyller
Tak nejenom proti vakcínám. V podstatě nesnáší vědu. Ministr zdravotnictví. 

Možná byl můj odhad o desítkách tisíc lidí při zemi. Budou to miliony. Když si vezmu, jaký průlom byly RNA vakcíny. I mimo covid zachrání miliony životů. A je to i díky podpoře vlády USA. Bez toho by to nevzniklo. 

Desítky tisíc mrtvých je btw odhad čistě podle stavu ekonomiky. Což nás čeká taky, až Babiš zadluží zemi o stovky miliard čistě kvůli populismu. 
952515
Tak nejenom proti vakcínám. V podstatě nesnáší vědu. Ministr zdravotnictví.  Možná byl můj odhad o desítkách tisíc lidí při zemi. Budou to miliony. Když si vezmu, jaký průlom byly RNA vakcíny. I mimo covid zachrání miliony životů. A je to i díky podpoře vlády USA. Bez toho by to nevzniklo.  Desítky tisíc mrtvých je btw odhad čistě podle stavu ekonomiky. Což nás čeká taky, až Babiš zadluží zemi o stovky miliard čistě kvůli populismu. 
952511
5 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: Disketa1
On byl Pratt vždycky trochu nakřápnutý. VIz ten jeho divný článek, kde popisuje jak má nejblíž k bohu když běhá se zvěří v lese. 

Mně to teda nejvíc mrzí u Gibsona. Připravilo nás to o mraky dobrých filmů. 
952514
On byl Pratt vždycky trochu nakřápnutý. VIz ten jeho divný článek, kde popisuje jak má nejblíž k bohu když běhá se zvěří v lese.  Mně to teda nejvíc mrzí u Gibsona. Připravilo nás to o mraky dobrých filmů. 
952508
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se