Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2021 - 2040 Napsat příspěvek
reaguje na: esmo
On kradol benzin z nádrží? Ja som akurát zachytil že nemá vodičák a bakalárku XD
939027
On kradol benzin z nádrží? Ja som akurát zachytil že nemá vodičák a bakalárku XD
939024
1 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: Disketa1
Já si říkal,  že na něco zapomínám.  Jasně,  to hajlovani,  dik :+
939026
Já si říkal,  že na něco zapomínám.  Jasně,  to hajlovani,  dik *:+*
939025
3 0
reagovat
reaguje na: esmo
Copak benzín, ale hlavně ty jeho nacistické sbírky a hajlovačka z auta. :D
939025
Copak benzín, ale hlavně ty jeho nacistické sbírky a hajlovačka z auta. *:D*
939024
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Tyller
Turek se tak choval vždycky, ještě před nějakou snahou se zviditelnit, má to v nátuře. Aspoň že časy, kdy kradl benzín z nádrží jsou pryč :D
939024
Turek se tak choval vždycky, ještě před nějakou snahou se zviditelnit, má to v nátuře. Aspoň že časy, kdy kradl benzín z nádrží jsou pryč *:D*
939017
3 0
reagují: Tyller, Disketa1
reagovat
reaguje na: Memphis
No počkej, teď jsi urazil Tonyho. :D
939023
No počkej, teď jsi urazil Tonyho. *:D*
939019
0 0
reagovat
Takže to,  co říká, nemysli vážně  a jenom chce,  aby si ho vsimnul "mainstream" ? No v tom případě je to ale kolosalni kokot.
939022
Takže to,  co říká, nemysli vážně  a jenom chce,  aby si ho vsimnul "mainstream" ? No v tom případě je to ale kolosalni kokot.
939017
7 0
reagovat
On je svou mentalitou malé děcko a to prosím pěkně urážím malé děti, protože ty vedle Turka vypadají jako budoucí nositelé Nobelových cen. Stejně jako tvůj oblíbenec Trump, který je totální karikatura v jakékoli funkci. 
939021
On je svou mentalitou malé děcko a to prosím pěkně urážím malé děti, protože ty vedle Turka vypadají jako budoucí nositelé Nobelových cen. Stejně jako tvůj oblíbenec Trump, který je totální karikatura v jakékoli funkci. 
939017
1 0
reagovat
To jsou kecy.
939020
To jsou kecy.
939017
1 0
reagovat
Já to nechápu.

On se dlouhodobě prezentuje jako namyšlený debil, který nepobral ani špetku rozumu, cti nebo slušného vychování, a teď navíc i jako prodejná dě*ka, co leze do prd*le Íráncům... A to se jako v tom svém pořadu, podcastu, nebo co to je, chová jinak?

Hotový český Andy Kaufman asi.
939019
Já to nechápu. On se dlouhodobě prezentuje jako namyšlený debil, který nepobral ani špetku rozumu, cti nebo slušného vychování, a teď navíc i jako prodejná dě*ka, co leze do prd*le Íráncům... A to se jako v tom svém pořadu, podcastu, nebo co to je, chová jinak? Hotový český Andy Kaufman asi.
939013
1 0
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ty jsi člen ODS? Tak to jsem opravdu nečekal. :o Na pravičáka jsem tě odhadoval, ale myslel jsem si, že si u Starostů. :)) 
939018
Ty jsi člen ODS? Tak to jsem opravdu nečekal. *:o* Na pravičáka jsem tě odhadoval, ale myslel jsem si, že si u Starostů. *:))* 
939010
0 -1
reagovat
reaguje na: okkac
Mám dojem že on v tých svojich videách už viac krát vravel že podobné prehlásenia (a celkovo "macho chovanie" typu rýchla jazda na diaľnici ) slúžia hlavne na marketing aby si ho všimol mainstream. Podobne ako hulvátske chovanie u Trumpa.  
939017
Mám dojem že on v tých svojich videách už viac krát vravel že podobné prehlásenia (a celkovo "macho chovanie" typu rýchla jazda na diaľnici ) slúžia hlavne na marketing aby si ho všimol mainstream. Podobne ako hulvátske chovanie u Trumpa.  
939014
0 0
reagovat
Souhlasím s prvními 2 větami. A tím bych to celé ukončil. Souhlas?
939015
Souhlasím s prvními 2 větami. A tím bych to celé ukončil. Souhlas?
939013
1 0
reagovat
V tom svém pořadu prohlásil, že až se bude porcovat Ukrajina, tak si máme vzít zpět Zakarpatí, takže je to svým způsobem imperialisticko nacistické proruskácké prohlášení.
Plus za jeho jízdu a zapírání a kopání kolem sebe...jo je to prostě kokot.
939014
V tom svém pořadu prohlásil, že až se bude porcovat Ukrajina, tak si máme vzít zpět Zakarpatí, takže je to svým způsobem imperialisticko nacistické proruskácké prohlášení. Plus za jeho jízdu a zapírání a kopání kolem sebe...jo je to prostě kokot.
939008
10 0
reagují: Tyller
reagovat
Netuším. A českú politiku príliš nesledujem takže mi to je popravde jedno. 
Môj vzťah k Turkovi je asi taký, že si občas po ránu ku káve pustím nejaké jeho videa. Pretože ma jeho sociofilozofické debaty bavia. 
Preto som tiež reagoval na Teda. 

Ale tak očivodne nezapadám do tvojho politického názorového rámca takže som u teba automaticky pologramotný Slovák a ruský nácek.
Holt sa s tým budem musieť zrovnať. 

939013
Netuším. A českú politiku príliš nesledujem takže mi to je popravde jedno.  Môj vzťah k Turkovi je asi taký, že si občas po ránu ku káve pustím nejaké jeho videa. Pretože ma jeho sociofilozofické debaty bavia.  Preto som tiež reagoval na Teda.  Ale tak očivodne nezapadám do tvojho politického názorového rámca takže som u teba automaticky pologramotný Slovák a ruský nácek. Holt sa s tým budem musieť zrovnať.      
939010
0 0
reagují: Memphis, AndyKaufman
reagovat
Kikina vysvětlen! 
939012
Kikina vysvětlen! 
939010
1 0
reagovat
Já jsem člen ODS s velmi pravicovým smýšlením. A Turek je proputinovaký nácek. Kde přesně v té množině Pirátů, co tohle šíří, jsem já ?

Mimo ruského kolaboranta je tedy velmi pravděpodobně i bývalý prostitut s pánskou klientelou. Odtud je jeho přátelství s některými staršími bohatými pány a politiky. 
939010
Já jsem člen ODS s velmi pravicovým smýšlením. A Turek je proputinovaký nácek. Kde přesně v té množině Pirátů, co tohle šíří, jsem já ? Mimo ruského kolaboranta je tedy velmi pravděpodobně i bývalý prostitut s pánskou klientelou. Odtud je jeho přátelství s některými staršími bohatými pány a politiky. 
939008
2 0
reagují: Disketa1, Tyller, verbst
reagovat
reaguje na: Disketa1
Neviem o tom že on sám reálne kandiduje do českého parlamentu, rovnako sa neodvažujem tvrdiť aký reálny vplyv má v tom európskom. 
Jeho po žních k Turkovi ale sem tam sledujem už nejaký ten pátek a názorovo mi tam príde vcelku konzistentný. (ale uznávam že tam to je pre neho safe zone) 
A mainstreamové média podobne ako sociálne siete v rámci zachovania ako takej psychohygieny som už nejaký ten mesiac dozadu radšej odstavil, tak jedinú kritiku čo som na neho zachytil je useknutá ruka v promu od Pirátov a klasické výkriky "je to proputinovský nácek". 

Preto som zvedavý na tých top 10 od Teda. :D
939008
Neviem o tom že on sám reálne kandiduje do českého parlamentu, rovnako sa neodvažujem tvrdiť aký reálny vplyv má v tom európskom.  Jeho po žních k Turkovi ale sem tam sledujem už nejaký ten pátek a názorovo mi tam príde vcelku konzistentný. (ale uznávam že tam to je pre neho safe zone)  A mainstreamové média podobne ako sociálne siete v rámci zachovania ako takej psychohygieny som už nejaký ten mesiac dozadu radšej odstavil, tak jedinú kritiku čo som na neho zachytil je useknutá ruka v promu od Pirátov a klasické výkriky "je to proputinovský nácek".  Preto som zvedavý na tých top 10 od Teda. *:D*
938997
0 0
reagují: okkac, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Leefko
Nemluvě o těch íránských kontektech, které měl společné s Konečnou. 
939006
Nemluvě o těch íránských kontektech, které měl společné s Konečnou. 
939002
1 0
reagovat
Aha, takže dávají.
939005
Aha, takže dávají.
938992
3 0
reagovat
"Hlasne upozorňuje" je taky to jediné, co ten člověk zatím dokázal. A krom "kritiky Green dealu" (což je teda program jak prase) jen shazuje proukrajinské EU iniciativy, protože "nic nezmění". A to se ani nebavím ani o jeho spolustranících a kámoších, kteří už, narozdíl od něj, nejsou proruští jen latentně...
939002
"Hlasne upozorňuje" je taky to jediné, co ten člověk zatím dokázal. A krom "kritiky Green dealu" (což je teda program jak prase) jen shazuje proukrajinské EU iniciativy, protože "nic nezmění". A to se ani nebavím ani o jeho spolustranících a kámoších, kteří už, narozdíl od něj, nejsou proruští jen latentně...
938991
3 0
reagují: Disketa1
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist