Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 2001 - 2020 Napsat příspěvek
reaguje na: Tyller
Právě to je ten problém, alternativa bude, ale očesaná o spoustu věcí.
Já nemám problém si něco předplacet, ale i tak spoustu pokladů nelze sehnat. Díky těmto stránkám jsem třeba mohl vidět Akira (1988), Oldboy (2003) a klidně i Hedwig a Angry Inch (2001), a samozřejmě mnoho dalších. A právě jmenované filmy nepovažuju za neznáme počiny.

Ještě je fajn, že je pár nadšenců, kteří dají některé starší věci na YouTube (hlavne spoustu anime, co nikde neni).
Popřípadě se dá využít i Dailymotion se spoustou reklam (někdy reklama co 5 minut:D).
939310
Právě to je ten problém, alternativa bude, ale očesaná o spoustu věcí. Já nemám problém si něco předplacet, ale i tak spoustu pokladů nelze sehnat. Díky těmto stránkám jsem třeba mohl vidět Akira (1988), Oldboy (2003) a klidně i Hedwig a Angry Inch (2001), a samozřejmě mnoho dalších. A právě jmenované filmy nepovažuju za neznáme počiny.   Ještě je fajn, že je pár nadšenců, kteří dají některé starší věci na YouTube (hlavne spoustu anime, co nikde neni). Popřípadě se dá využít i Dailymotion se spoustou reklam (někdy reklama co 5 minut*:D*).
939285
1 0
reagují: Tyller
reagovat
reaguje na: Ravenous
Megaupload a uložto pro mě znamenaly ve své době fakt hodně, protože jsem tam tenkrát stahoval hlavně queer filmy, které jsem před skoro patnácti lety potřeboval při sbírání odvahy pro svůj coming out. Nebudu-li počítat pár výjimek, filmy s touto tématikou se tenkrát jinak sehnat nedaly. Tehdy se vyčleněně promítaly jen na Mezipatrech a Febiofestu, ale základ byl pro mě právě na těchto úložištích. Mimochodem ani dnes se queer filmy skoro vůbec nepromítají na klasických televizních stanicích. Díky Bohu za Netflix a případné další streamovací platformy. Nevím, jak moc je to pro tebe pochopitelné, ale Megaupload a uložto byly pro mě tenkrát životně důležité. 
939305
Megaupload a uložto pro mě znamenaly ve své době fakt hodně, protože jsem tam tenkrát stahoval hlavně queer filmy, které jsem před skoro patnácti lety potřeboval při sbírání odvahy pro svůj coming out. Nebudu-li počítat pár výjimek, filmy s touto tématikou se tenkrát jinak sehnat nedaly. Tehdy se vyčleněně promítaly jen na Mezipatrech a Febiofestu, ale základ byl pro mě právě na těchto úložištích. Mimochodem ani dnes se queer filmy skoro vůbec nepromítají na klasických televizních stanicích. Díky Bohu za Netflix a případné další streamovací platformy. Nevím, jak moc je to pro tebe pochopitelné, ale Megaupload a uložto byly pro mě tenkrát životně důležité. 
939278
5 0
reagovat
reaguje na: xnewstedx
To zni legit...
Akorat ze vubec!
939301
To zni legit... [spoiler]Akorat ze vubec![/spoiler]
939291
0 0
reagovat
Stremio. €4 za 2 mesiace, zdá sa mi, že €9 za pol roka. Netflix, HBO, Disney, Hulu, Prime Paramount, Apple, Peacock, Sky, Crunchyroll, atd. 4k stream. Akurát mali nejaké problémy pár mesiacov späť, asi týždeň to nefungovalo, inak super. 
939291
Stremio. €4 za 2 mesiace, zdá sa mi, že €9 za pol roka. Netflix, HBO, Disney, Hulu, Prime Paramount, Apple, Peacock, Sky, Crunchyroll, atd. 4k stream. Akurát mali nejaké problémy pár mesiacov späť, asi týždeň to nefungovalo, inak super. 
0 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: Demonic8
Tak ono eventuálne vždy vznikne nejaká alternatíva, otázkou zostáva či tam budú filmy a seriály "čo sa nedajú inde zohnať". Pamätám si že na Uložto bol snáď každý indie snímok alebo seriál. Jeho zrušenie je barbarstvo ranku vypálenia Alexandrijskej knižnice. ?)
939285
Tak ono eventuálne vždy vznikne nejaká alternatíva, otázkou zostáva či tam budú filmy a seriály "čo sa nedajú inde zohnať". Pamätám si že na Uložto bol snáď každý indie snímok alebo seriál. Jeho zrušenie je barbarstvo ranku vypálenia Alexandrijskej knižnice. *?)*
939281
7 0
reagují: Demonic8
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ale to je otázka času, kdy skončí taky, ne?
Já odtud beru filmy, které se mi jinde nedaří sehnat.
939281
Ale to je otázka času, kdy skončí taky, ne? Já odtud beru filmy, které se mi jinde nedaří sehnat.
939280
0 0
reagují: Tyller
reagovat
Uloz.to mi nechybí, protože jsem už dlouho věrný websharu, případně sdilej a na těch pár věcí mimo streamovaci platformy mi to stačí. 
A Ruský institut už je pro bratranka mého strýce po kouskach na webovkách s křečkem. 
939280
Uloz.to mi nechybí, protože jsem už dlouho věrný websharu, případně sdilej a na těch pár věcí mimo streamovaci platformy mi to stačí.  A Ruský institut už je pro bratranka mého strýce po kouskach na webovkách s křečkem. 
2 0
reagují: Demonic8
reagovat
reaguje na: Disketa1
Z ulozto som svojho casu stahoval castejsie ako nevybureny pubertak predkozku pri samohane :D:D. Ale chyba to, tam fakt boli veci, kt. teraz nikde nevie clovek najst. 
939278
Z ulozto som svojho casu stahoval castejsie ako nevybureny pubertak predkozku pri samohane *:D**:D*. Ale chyba to, tam fakt boli veci, kt. teraz nikde nevie clovek najst. 
939277
8 0
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Myslím, že konec jedné éry začal poté, co zanikly Megaupload a Uložto. A co jsem se tam nastahoval...
939277
Myslím, že konec jedné éry začal poté, co zanikly Megaupload a Uložto. [spoiler]A co jsem se tam nastahoval...[/spoiler]
939273
0 0
reagují: Ravenous
reagovat

Kneecap

Kneecap to na Coachelle pekne roztocili s vyrokmi ako "Fuck Israel. Free Palestine".  Marketing jak sviň.:D
939276
Kneecap to na Coachelle pekne roztocili s vyrokmi ako "Fuck Israel. Free Palestine".  Marketing jak sviň.*:D*
Kneecap
1 0
reagovat
reaguje na: Cobretti
Ano, endgame. Časem určitě bude plnohodnotná alternativa. Už teď vím o dvou menších. (Sosáč, YAWSP)
Je to nepříjemnost, nebudu lhát. Ano, platím si toho dost, ale ne všechno. A jo, je to pokrytectví. 
I tak je to konec jedné éry, kolikrát už jsem to zažil. :-) 
939273
Ano, endgame. Časem určitě bude plnohodnotná alternativa. Už teď vím o dvou menších. [spoiler](Sosáč, YAWSP)[/spoiler] Je to nepříjemnost, nebudu lhát. Ano, platím si toho dost, ale ne všechno. A jo, je to pokrytectví.  I tak je to konec jedné éry, kolikrát už jsem to zažil. :-) 
939267
3 0
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: Haggar
Dik, aj ked si ma nepotesil
939271
Dik, aj ked si ma nepotesil
939269
0 0
reagovat
reaguje na: Cobretti
link

Mě dnes v KODI přestal fungovat i ten samotný Stream Cinema doplněk.
939269
https://hifimanie.cz/2025/04/popularni-doplnek-pro-kodi-stream-cinema-prichazi-o-obsah/ Mě dnes v KODI přestal fungovat i ten samotný Stream Cinema doplněk.
939267
2 0
reagují: Cobretti
reagovat
Nechcem sa opakovat, ale COZE?
Poprosim ak sa da rozviest, lebo vcera bolo vsetko ok a aktualne nie som v blizkosti kompu.
Ak spravne rozumiem, tak je tomu koniec?:o
939267
Nechcem sa opakovat, ale COZE? Poprosim ak sa da rozviest, lebo vcera bolo vsetko ok a aktualne nie som v blizkosti kompu. Ak spravne rozumiem, tak je tomu koniec?*:o*
939257
0 0
reagují: AndyKaufman, Haggar
reagovat
Uff, ja že Kovy
939264
Uff, ja že Kovy
939257
1 0
reagovat
COŽE???
939262
COŽE???
939257
0 0
reagovat
Hm, neznal jsem. 
939261
Hm, neznal jsem. 
939257
1 -1
reagovat

RIP KODI

Resp oba nejznámější české warez doplňky SC a SCC. 
939257
Resp oba nejznámější české warez doplňky SC a SCC. 
RIP KODI
0 0
reagovat
Ten článek můžu nahodit trailerzone.cz stejně dělám novou verzi. Starou mi shodil Webnode že je moc velká návštěvnost. :D
939113
Ten článek můžu nahodit trailerzone.cz stejně dělám novou verzi. Starou mi shodil Webnode že je moc velká návštěvnost. *:D*
3 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Kď už sa teda chystáš hrať so slovenským prekladačoom, schválne či dokážeš do toho blábolení narvat "čučoriedka" alebo "púpava". :D 
939103
Kď už sa teda chystáš hrať so slovenským prekladačoom, schválne či dokážeš do toho blábolení narvat "čučoriedka" alebo "púpava". *:D* 
939100
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist