A zrovna v tomhle musím dát za pravdu FM - řada her, zvlášť těch konzolově exkluzivních, nižšího snímkování používá i ve svůj prospěch - ať už aby zakryla nedostatky, nebo prostě jen navodila tu filmovější estetiku... A jako že se to děje, ne že ne.
A upřímně nesouhlasím, že by každý automaticky vyšší snímky uvítal. Mluvíš z pozice hráče, co do tohoto hodně investoval, z pozice podporovatele a především z pozice hráče, kterému se to líbí. A je to v pořádku.
Samozřejmně bych to negeneralizoval ani z druhé strany - víc jak na žánru, nebo druhu hry je to na vývojářích, jak to, či ono prodají a je fakt fuk, jestli má kriminální drama 120fps, nebo 24. A ano, u filmů je to úplně v bledě modrém, jen to není zrovna nejpopulárnější názor, protože to boří zažité pravidla...
|
reagovat
|

jinak viz Godlike. Ty rozdíly jsou obří a zbytečný hype to fakt není. U lidí jako ty člověk nikdy neví, kdo trollí a kdo chce jen vyvolat kvalitní diskuzi. Ty jsi tak nějak na hraně, ale pushuješ to dost aktivně.

...i když budu v menšině tak můj nejoblíbenější Allen je Půlnoc v Paříži. Ten film je moje srdcovka. Je to i Hemingwayem a tou dobou. Literárně je moje oblíbená. Navíc každá moje nová holka byla testována na filmech Dobrý ročník a právě Půlnoc v Paříži.