|
reagovat
|
Diskuzní fórum HRY
příspěvky 5781 - 5800
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 289
- 290
- 291
- .
- 499
- 500
Studio CA dnes zveřejnilo podrobnosti ke kampani Warhammer III:
Khorne Campaign Mechanics – kill, maim, burn
Khorne Campaign Mechanics – kill, maim, burn
|
reagovat
|
reaguje na:
AndyKaufman
Jo, jdu do něj, i když si to asi nikdy nezahraju 

|
reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|
Asi nekoupím při launchi, ale těším se na to hodně. Závan nostalgie hned třikrát s lepšíma texturama a gameplayem a je mi úplně jedno, že GTA 6 ještě nějakou dobu nebude.
|
reagovat
|
reaguje na:
Gonzi
Má to mít ovládání z GTA V včetně střílení, kolečka zbraní, rádií atd.
Celkově to vypadá dobře a já se na to jako fanoušek moc těším. Jen ten mix moderní grafiky s původními modely vypadá docela vtipně. Věřím, že po pár hodinách si na to zvyknu.
Celkově to vypadá dobře a já se na to jako fanoušek moc těším. Jen ten mix moderní grafiky s původními modely vypadá docela vtipně. Věřím, že po pár hodinách si na to zvyknu.
|
reagovat
|
Vice City si dám určitě. Pro mě určitě nejlepší GTAčko, asi už navždycky. Těšil sem se, že VI bude právě zase ve Vice City.
|
reagovat
|
Vice city určitě zapařím

Naladím si rádio kde hrají 2 minutes to midnight od Maiden a budu happy

|
reagovat
|
reaguje na:
Cinefil
Vypadá to přesně jak jsem čekal, a stačí mi to - je to remaster, ne remake, takže hry dostanou lepší textury, nasvícení a ovládání, asi i víc pedestrianů na přejíždění, ale jinak se nezmění. Což je jen dobře, čtyřka i pětka jsou o dost horší hry.
|
reagovat
|
reaguje na:
kyller
Veď to bolo oznámené už na tej Sony akcii minulý mesiac, aj to že to bude len štvorka a Lost Legacy.
|
reagovat
|
Tak Uncharted na pc potvrdené pre Early 2022 v traileri na filmové Uncharted
Len škoda, že to vyzerá iba na 4 a Lost Legacy.
Len škoda, že to vyzerá iba na 4 a Lost Legacy.|
reagují:
FallenMaia
|
reagovat
|
reaguje na:
Ex-SOLDIER
Prekvapilo ma, že GoW vyjde skôr ako Uncharted, ktorý mali ešte niekedy na začiatku roku v pláne vydať na pc tento rok, ale možno s tým majú viac práce ako čakali. Inak tie exkluzivity časom vydajú všetky aj na pc, možno okrem Spidermana, ale uvidíme. Bolo by super, keby aj toho preportovali. Šéf Playstationu nedávno zase raz potvrdil, že chce mať ich hry všade, nielen na konzole (teda inými slovami chce ich aj na pc).
|
reagovat
|
reaguje na:
HAL
Jo, měli kdysi hodně výživný článek na téma South Park (v době, kdy o něm nikdo skoro nevěděl) nebo rozbor Fuky v trenkach
Docela by mě zajímalo, kde ty moje starší čísla skončily.

Docela by mě zajímalo, kde ty moje starší čísla skončily.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
74Spasitel: Recenze 42Spider-Man: Zbrusu nový den: Trailer 27Odvážná Vaiana: Trailer 82Duna: Část třetí: Teaser 25Téma: 10 nejlepších filmů Kurta Russella 21Livia: Recenze 20Víkendový výplach #864 o Chucku Norrisovi a Spider-Manovi 19Zemřela legenda Chuck Norris 17K-pop: Lovkyně démonů: Recenze 15Nový Batman má problém obsadit klíčovou postavu