Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 5321 - 5340 Napsat příspěvek
A skvělý by bylo taky pokračování Deus Ex Mankind Divided, dohrál jsem to teprve nedávno a bylo to skvělý. Jen ten neukončený příběh naštve.
790029
A skvělý by bylo taky pokračování Deus Ex Mankind Divided, dohrál jsem to teprve nedávno a bylo to skvělý. Jen ten neukončený příběh naštve.
4 0
reagovat
Mně chybí nový Rayman, protože to je pro mě král skákaček...
790001
Mně chybí nový Rayman, protože to je pro mě král skákaček...
3 0
reagovat
Chybí mi Splitner Cell nebo THIEF, pak lepší pokračování Serious Sam nebo novou verzi Painkillera a klidně i další Max Payne. 
789986
Chybí mi Splitner Cell nebo THIEF, pak lepší pokračování Serious Sam nebo novou verzi Painkillera a klidně i další Max Payne. 
5 0
reagují: SteKi
reagovat
Já bych chtěl Golden Axe, podobnej sequel, jako teď dostaly Streets of Rage 8)
789984
Já bych chtěl Golden Axe, podobnej sequel, jako teď dostaly Streets of Rage *8)*
2 0
reagovat
Já jsem chtěl napsat, že skoro všechny hry v seznamu přece regulérní pokračování dostali :D.
Jo kdyby bylo napsáno, který hry by mohly dostat další pokračování, tak bych tam dal:
NOLF - před třema měsíci jsem dohrál oba dva díly a je to pořád skvělý
A Soldier of Fortune a Duke bych se vůbec nebránil, jak se psalo pode mnou.
789963
Já jsem chtěl napsat, že skoro všechny hry v seznamu přece regulérní pokračování dostali *:D*. Jo kdyby bylo napsáno, který hry by mohly dostat další pokračování, tak bych tam dal: NOLF - před třema měsíci jsem dohrál oba dva díly a je to pořád skvělý A Soldier of Fortune a Duke bych se vůbec nebránil, jak se psalo pode mnou.
789900
2 0
reagovat
Všechno bych vyměnil za další díl NOLF :+
789914
Všechno bych vyměnil za další díl NOLF *:+*
789900
2 0
reagovat
Duke Nukem 3D, ale to, co mělo být v roce 2001...
(pořád jeden z nejlepších herních trailerů)
789912
Duke Nukem 3D, ale to, co mělo být v roce [url=https://m.youtube.com/watch?v=TDlB2P1leRM]2001... [/url](pořád jeden z nejlepších herních trailerů)
789900
1 0
reagovat
Soldier of Fortune. 
789905
Soldier of Fortune. 
2 0
reagovat
Call of Juarez
789901
Call of Juarez
789900
0 0
reagovat
V tej novej Trackmanii vznikajú celkom zaujímavé trate :) Synchronized a Race Track to Music link Nostalgia link Toy Story link Toy Story 2 link 2km tall track link CS Dust link
789504
V tej novej Trackmanii vznikajú celkom zaujímavé trate *:)* Synchronized a Race Track to Music https://www.youtube.com/watch?v=FiyDg6kIrmk Nostalgia https://www.youtube.com/watch?v=1l0HzreLJGk Toy Story https://www.youtube.com/watch?v=mzOgayc3ilU Toy Story 2 https://www.youtube.com/watch?v=iPNMBhWjF2o 2km tall track https://www.youtube.com/watch?v=8WWeNX44D5w  CS Dust https://www.youtube.com/watch?v=UQ6r3ANzdj4
1 0
reagovat

Ratchet a Clank

link
To má tak nádherný vizuál, že pri niektorých scénach by som kľudne veril, že je to nejaký nový animák od disney :+
789022
https://www.youtube.com/watch?v=9p_gg9UW9k4 To má tak nádherný vizuál, že pri niektorých scénach by som kľudne veril, že je to nejaký nový animák od disney *:+*
Ratchet a Clank
7 0
reagovat

Watch Dogs: Legion

Jsem tam zatím asi 10+ hodin a je to klasický WD se vším všudy, jen ještě o trochu vymazlenější. Řízení a facial animace jsou sice stále hrozný, ale fičura rekruitovat kohokoliv chceš je zajímavá a vdechla frančíze trochu svěží závan.

Londýn je jinak promakaný bravurně! Ještě nikdy v životě se mi ve hře nestalo, že bych se mohl podívat na reálné lokace toho, kde jsem pracoval, bydlel a byl na koncertech. To není jen tak. :D Není to samozřejmě přesná kopie, ale pocit z projíždějí mne známých spotů mě zabavilo natolik, že jsem ani nedělal ze začátku vůbec žádný mise. :))
788656
Jsem tam zatím asi 10+ hodin a je to klasický WD se vším všudy, jen ještě o trochu vymazlenější. Řízení a facial animace jsou sice stále hrozný, ale fičura rekruitovat kohokoliv chceš je zajímavá a vdechla frančíze trochu svěží závan. Londýn je jinak promakaný bravurně! Ještě nikdy v životě se mi ve hře nestalo, že bych se mohl podívat na reálné lokace toho, kde jsem pracoval, bydlel a byl na koncertech. To není jen tak. *:D* Není to samozřejmě přesná kopie, ale pocit z projíždějí mne známých spotů mě zabavilo natolik, že jsem ani nedělal ze začátku vůbec žádný mise. *:))*
Watch Dogs: Legion
3 0
reagovat
Je, třeba to bude starý konfilkt a v hlavní roli bude Hawkeye Pierce a bude to takový válečný Theme Hospital
788539
Je, třeba to bude starý konfilkt a v hlavní roli bude Hawkeye Pierce a bude to takový válečný Theme Hospital
3 0
reagovat
Alien Isolation je jedna z mých top hororových her. Level design špičkovej, atmosféra pohlcující od začátku do konce, skvělá hudba, ozvučení, lore, UI, nahnáno skoro po celou dobu a i přestože by se to obešlo od těch zmíněných zbraní a robotů, tak nějak mi to nevadilo natolik, aby mne to iritovalo.

Za mě osobně top FP hororový hry k dnešnímu dni jsou RE7 (VR), Alien Isolation a oba dva Outlasty. :+
788517
Alien Isolation je jedna z mých top hororových her. Level design špičkovej, atmosféra pohlcující od začátku do konce, skvělá hudba, ozvučení, lore, UI, nahnáno skoro po celou dobu a i přestože by se to obešlo od těch zmíněných zbraní a robotů, tak nějak mi to nevadilo natolik, aby mne to iritovalo. Za mě osobně top FP hororový hry k dnešnímu dni jsou RE7 (VR), Alien Isolation a oba dva Outlasty. *:+*
3 0
reagovat
reaguje na: HAL
Pokud máš headset... :)) link
788448
Pokud máš headset... *:))* https://github.com/Nibre/MotherVR/releases
788425
1 0
reagovat
reaguje na: connor
Taky na těžkou, a měl jsem hrát ještě na tu těžší - při té se prý Vetřelec i často plíží a leze do potrubí, kde jsem si takto připadal prakticky úplně v bezpečí. Nechci si představovat jak to vypadá na normal, to musí být už úplně nuda.

Paliva do plamenometu jsem měl dost, ono na něj stačí jen krátce plivnout a zdrhá - ale já ho taky kombinoval s molotovy a noisemakery, které se dají vyrábět a materiálů je tam na ně všude docela dost.
788437
Taky na těžkou, a měl jsem hrát ještě na tu těžší - při té se prý Vetřelec i často plíží a leze do potrubí, kde jsem si takto připadal prakticky úplně v bezpečí. Nechci si představovat jak to vypadá na normal, to musí být už úplně nuda. Paliva do plamenometu jsem měl dost, ono na něj stačí jen krátce plivnout a zdrhá - ale já ho taky kombinoval s molotovy a noisemakery, které se dají vyrábět a materiálů je tam na ně všude docela dost.
788429
1 0
reagovat
Jak říkáš zpracování celé stanice bylo fakt úžasné. Děj mi přišel naskriptovaný tak nějak akorát, stále tam byla značná volnost hraní. Příběh mi nějak extra podobný filmu nepřišel. Tedy kromě základní premisy "přežít vetřelce". Mělo to dostatek zajímavých zvratů, které někdy i hezky doplnili to, co se mohlo zdát třeba jako chyba v designu hry (proč tě vetřelec tak usilovně všude pronásleduje!). Plamenomet jsi dostal cca až v 40 % hry, určitě ne hned na začátku, a osobně jsem byl za něj rád. Málokdy vidím hru, která dokáže zkombinovat více prvků survival žánru, většina her je buď jako Outlast/Amnesia nebo jako Resident Evil. Navíc plamenomet působil jako přirozený a logický vývoj příběhu a nebyl všemocný, nadále ses musel co nejvíce plížit, pokud jsi nechtěl rychle spotřebovat všechno palivo. Ovšem já hrál hned napoprvé na těžkou obtížnost, nevím jak ty. :)
788429
Jak říkáš zpracování celé stanice bylo fakt úžasné. Děj mi přišel naskriptovaný tak nějak akorát, stále tam byla značná volnost hraní. Příběh mi nějak extra podobný filmu nepřišel. Tedy kromě základní premisy "přežít vetřelce". Mělo to dostatek zajímavých zvratů, které někdy i hezky doplnili to, co se mohlo zdát třeba jako chyba v designu hry [spoiler](proč tě vetřelec tak usilovně všude pronásleduje!)[/spoiler]. Plamenomet jsi dostal cca až v 40 % hry, určitě ne hned na začátku, a osobně jsem byl za něj rád. Málokdy vidím hru, která dokáže zkombinovat více prvků survival žánru, většina her je buď jako Outlast/Amnesia nebo jako Resident Evil. Navíc plamenomet působil jako přirozený a logický vývoj příběhu a nebyl všemocný, nadále ses musel co nejvíce plížit, pokud jsi nechtěl rychle spotřebovat všechno palivo. Ovšem já hrál hned napoprvé na těžkou obtížnost, nevím jak ty. *:)*
788425
2 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: connor
Škoda že tam byly zbraně a že toho tolik bylo předvídatelně naskriptovaného (a že ten příběh byl až tak moc kopií filmu...) - takhle jsem si parádně užil tu jednu úroveň z víceméně počátku hry, a pak dostal plamenomet a další zbraně a už nebyl důvod se něčeho bát a vlastně se i moc plížit. Vetřelec častěji utíkal přede mnou než já před ním, o těch hloupých robotech ani nemluvě.

Ale fakt rád bych si to jednou zahrál ve VR. To prostředí je tam zpracované nádherně.
788425
Škoda že tam byly zbraně a že toho tolik bylo předvídatelně naskriptovaného (a že ten příběh byl až tak moc kopií filmu...) - takhle jsem si parádně užil tu jednu úroveň z víceméně počátku hry, a pak dostal plamenomet a další zbraně a už nebyl důvod se něčeho bát a vlastně se i moc plížit. Vetřelec častěji utíkal přede mnou než já před ním, o těch hloupých robotech ani nemluvě. Ale fakt rád bych si to jednou zahrál ve VR. To prostředí je tam zpracované nádherně.
788421
2 0
reagují: Snipsley, connor
reagovat
Jako stealth-hororovka to nemělo téměř žádné problémy. Strašně dobrá hra. Kéž by vzniklo jednou pokračování. :+
788421
Jako stealth-hororovka to nemělo téměř žádné problémy. Strašně dobrá hra. Kéž by vzniklo jednou pokračování. *:+*
788395
4 0
reagují: HAL
reagovat
Teď si chci trochu od LV426 odpočinout:D
Ale jako na Vánoce jsem to nestihl, tak určitě stáhnu:+
788407
Teď si chci trochu od LV426 odpočinout*:D* Ale jako na Vánoce jsem to nestihl, tak určitě stáhnu*:+*
788395
5 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist