Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 13341 - 13360 Napsat příspěvek
HAL: tak ona byla oficiálně představená dneska. :)
512987
HAL: tak ona byla oficiálně představená dneska. :)
0 0
reagovat

rcorp

Aha... heh, člověk chvíli nesleduje novinky a hned se dějí věci :D
512984
Aha... heh, člověk chvíli nesleduje novinky a hned se dějí věci *:D*
rcorp
0 0
reagovat

HAL

512986
[link="http://imaging.nikon.com/products/imaging/lineup/d90/en/d-movie/"]Nikon D90[/link]
HAL
0 0
reagovat
KARLOS: damn, ten promo segment jsem nikde nenašel, takže bude muset stačit tohle: Annihilator 2000 - nejlepší multifunkční zařízení všech dob :)
512985
KARLOS: damn, ten promo segment jsem nikde nenašel, takže bude muset stačit tohle: [link="http://www.youtube.com/watch?v=DzP41Bxa8kw"]Annihilator 2000 - nejlepší multifunkční zařízení všech dob[/link] :)
0 0
reagovat

mihhi

Která?... myslel jsem že prakticky to ještě ani jedna nezvládá

Ne že by mě to překvapilo, u amatérských zrcadlovek pro celou rodinu to je jen otázka času (ale nějak závratně z toho nadšený taky nejsem).
512983
Která?... myslel jsem že prakticky to ještě ani jedna nezvládá Ne že by mě to překvapilo, u amatérských zrcadlovek pro celou rodinu to je jen otázka času (ale nějak závratně z toho nadšený taky nejsem).
mihhi
0 0
reagovat

mihhi

Nahrávání videa je jen příjemný bonus, kvůli tomu foťák nekupuju;)
512982
Nahrávání videa je jen příjemný bonus, kvůli tomu foťák nekupuju;)
mihhi
0 0
reagovat
RCORP: :D... Rotačák bych pochopil, ale mikrovlnku??? To si chceš užívat popkornu i u focení ;)????
512979
RCORP: :D... Rotačák bych pochopil, ale mikrovlnku??? To si chceš užívat popkornu i u focení ;)????
0 0
reagovat
Co je na tom nejhoršího? Od LV, které se už teď stejně dává do všech nových modelů, je nahrávání videa miniaturní krůček. Pokud to nebude mít vliv na životnost foťáku, ergonomii nebo to nebude mít jiné negativní důsledky, tak ať tam klidně namontují rotačák a mikrovlnku. :)
512977
Co je na tom nejhoršího? Od LV, které se už teď stejně dává do všech nových modelů, je nahrávání videa miniaturní krůček. Pokud to nebude mít vliv na životnost foťáku, ergonomii nebo to nebude mít jiné negativní důsledky, tak ať tam klidně namontují rotačák a mikrovlnku. :)
0 0
reagovat
Fluke: no tak už existije zrcadlovka s natáčením videa;):D, ale zatím trochu mimo tvou cenovou kategorii. No nejhorší je, že teď to tam začnou cpát všichni aby nebyli pozadu:-...
512974
Fluke: no tak už existije zrcadlovka s natáčením videa*;)**:D*, ale zatím trochu mimo tvou cenovou kategorii. No nejhorší je, že teď to tam začnou cpát všichni aby nebyli pozadu*:-*...
0 0
reagovat
Nevite nekdo stranku na ktere se daji najit klipy v HD k kameram? CHtel bych z nejakych videt obraz... Diky
512953
Nevite nekdo stranku na ktere se daji najit klipy v HD k kameram? CHtel bych z nejakych videt obraz... Diky
0 0
reagovat
BD akce: The Proposition $10.95 link reg free (recenze a/v tady: link ):+
512940
BD akce: The Proposition $10.95 http://www.amazon.com/dp/B0017PI4Y6/ reg free (recenze a/v tady: http://www.avforums.com/movies/index.php?showmediareview=9419 )*:+*
0 0
reagovat
Nemate nekdo zkusenosti s timto obchodem? link Jako vybrana moje kamera od imfa Sony SR12E za 25500,- a muj prvotni vyber JVC HD6 za 23000,-? To mi pripada podezrele levne! A jeste se optam, jake mate zkusenosti s pixmanii?
512898
Nemate nekdo zkusenosti s timto obchodem? http://www.superkamery.cz/ Jako vybrana moje kamera od imfa Sony SR12E za 25500,- a muj prvotni vyber JVC HD6 za 23000,-? To mi pripada podezrele levne! A jeste se optam, jake mate zkusenosti s pixmanii?
0 0
reagovat
A predpokladam, ze neni problem, kdyz podporuje formaty HD (AVCHD, HDV) to dostat z kamery, stejne tak jako jakoukoliv svoji mp3... Videl jsem totiz v akci nejaky progrymke kamere Panasonic a to byla hruza, tam nesla dat ani vlastni mp3, tak proto se radsi ptam 8) Dikes
513314
A predpokladam, ze neni problem, kdyz podporuje formaty HD (AVCHD, HDV) to dostat z kamery, stejne tak jako jakoukoliv svoji mp3... Videl jsem totiz v akci nejaky progrymke kamere Panasonic a to byla hruza, tam nesla dat ani vlastni mp3, tak proto se radsi ptam *8)* Dikes
0 0
reagovat
Tak jsem zase tady pro radu :D Jaky byste mi doporucili program na strih HD videa? Doted jsem delal v ULEAD MEDIA STUDIO, ale koukam, ze levnejsi reseni a navic v cestine je: link Predpokladam, ze ten je dobrej, ne? Diky
513311
Tak jsem zase tady pro radu *:D* Jaky byste mi doporucili program na strih HD videa? Doted jsem delal v ULEAD MEDIA STUDIO, ale koukam, ze levnejsi reseni a navic v cestine je: http://www.exac.cz/Pinnacle/product5.php?soubor=studio12ultimate.php Predpokladam, ze ten je dobrej, ne? Diky
0 0
reagovat

rcorp

Jo, dá se to v pohodě, ale ta čitelnost displayů... jak kdy. Třeba nový Panasonic DMC-TZ5 (s jehož starší verzí TZ3 jsem fotil ty fotky dole) má pozorovací úhly doslova prachmizerné
(vůbec ten foťák je docela zvláštní - obrazová kvalita je na automatický kompakt velice dobrá, slušně točí i HD video, ale kvalita jeho dílenského zpracování je dost pofidérní)
513287
Jo, dá se to v pohodě, ale ta čitelnost displayů... jak kdy. Třeba nový Panasonic DMC-TZ5 (s jehož starší verzí TZ3 jsem fotil ty fotky dole) má pozorovací úhly doslova prachmizerné (vůbec ten foťák je docela zvláštní - obrazová kvalita je na automatický kompakt velice dobrá, slušně točí i HD video, ale kvalita jeho dílenského zpracování je dost pofidérní)
rcorp
0 0
reagovat

Fluke

To můžeš navádět i bez výklopného, ty moderní displaye jsou krásně čitelné pod jakýmkoli úhlem, takže na nějaké přibližné zaměření to stačí v pohodě. S tím výklopným to je samozřejmě pohodlnější, nakonec tě ale stejně bude nejvíc limitovat to, jak dlouho ten foťák nad hlavou udržíš. :)
513285
To můžeš navádět i bez výklopného, ty moderní displaye jsou krásně čitelné pod jakýmkoli úhlem, takže na nějaké přibližné zaměření to stačí v pohodě. S tím výklopným to je samozřejmě pohodlnější, nakonec tě ale stejně bude nejvíc limitovat to, jak dlouho ten foťák nad hlavou udržíš. :)
Fluke
0 0
reagovat

rcorp

No, aspoň bys díky tomu vyklopenýmu displeji mohl navádět tu sérii fotek:) a kdybys ho urval, hned budeš mít externí displej:D
513284
No, aspoň bys díky tomu vyklopenýmu displeji mohl navádět tu sérii fotek:) a kdybys ho urval, hned budeš mít externí displej*:D*
rcorp
0 0
reagovat

HAL

Jj, v těchto případech to chce hodně fotek, aby člověk pokryl celou...scénu. :D

Jinak osobně bych výklopný display nechtěl, protože bych ho, jak se znám, urval. :)
513281
Jj, v těchto případech to chce hodně fotek, aby člověk pokryl celou...scénu. *:D* Jinak osobně bych výklopný display nechtěl, protože bych ho, jak se znám, urval. :)
HAL
0 0
reagovat

rcorp

Jo, přesně tohle praktikuju na koncertech... z letošního Masters Of Rock to dělalo fakt HODNĚ fotek, hlavně z předposledního koncertu :D
513280
Jo, přesně tohle praktikuju na koncertech... z letošního Masters Of Rock to dělalo fakt HODNĚ fotek, hlavně z [link="http://img2.rajce.idnes.cz/d2/0/942/942367_bd74a7d0d11ce55b87808e0dd923583d/images/P1020800.JPG"]předposledního[/link] [link="http://img2.rajce.idnes.cz/d2/0/942/942367_bd74a7d0d11ce55b87808e0dd923583d/images/P1020879.JPG"]koncertu[/link] *:D*
rcorp
0 0
reagovat
Nad hlavou a u země můžeš fotit i bez live view, prostě vyfotíš v sérii dvacet fotek a pak vybereš tu povedenou (a když žádná nebude tak vyfotíš dalších dvacet :D).
513278
Nad hlavou a u země můžeš fotit i bez live view, prostě vyfotíš v sérii dvacet fotek a pak vybereš tu povedenou (a když žádná nebude tak vyfotíš dalších dvacet *:D*).
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se