Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 13301 - 13320 Napsat příspěvek
25p je blbost... mate to 24p, coz neni delitelny 100... proto jsou ty stovkovy sety slepa ulicka. I Samsung uz modely od 7. rady vejs dela 120 only.
512301
25p je blbost... mate to 24p, coz neni delitelny 100... proto jsou ty stovkovy sety slepa ulicka. I Samsung uz modely od 7. rady vejs dela 120 only.
0 0
reagovat
Žjůva, Motorstorm je hustej:) a to údolí:)..někdy bysme měli vzít headsety a dát závody mezi sebou:))
512858
Žjůva, Motorstorm je hustej:) a to údolí:)..někdy bysme měli vzít headsety a dát závody mezi sebou*:))*
0 0
reagovat
Možná je to v nastavení, ta televize umí přijímat 25p, ale neumí ho zobrazovat myslím a PS3 je nastavená na 25p, tak možná, když to vypnu, tak to přestane..ale kdo ví, třeba to s tím nemá nic společnýho, takhle do hloubky to neřeším;)
512756
Možná je to v nastavení, ta televize umí přijímat 25p, ale neumí ho zobrazovat myslím a PS3 je nastavená na 25p, tak možná, když to vypnu, tak to přestane..ale kdo ví, třeba to s tím nemá nic společnýho, takhle do hloubky to neřeším*;)*
0 0
reagovat
Fluke: jen by se ti ten obraz mohl pohybovat v "normální" rychlosti. To nechtěný zrychlení nám zmlsanejm malilinko vadí. Ale jako střední třída samozřejmě dobrá volba.:):+
512755
Fluke: jen by se ti ten obraz mohl pohybovat v "normální" rychlosti. To nechtěný zrychlení nám zmlsanejm malilinko vadí. Ale jako střední třída samozřejmě dobrá volba.*:)**:+*
0 0
reagovat
Ano, vypadá tak jak ji postnul TeePee ;), ale zajímalo by mě, kterému modelu patří ten obrázek s tou průhlednou lištou..

a parametrově je A559 střední třída a jako uživatel si opravdu nemám na co stěžovat. Naprosto boží konektorová výbava. Takový ty luxusní finesy jako 100Hz a kvalitu vyšších bitových displejů nabízí série 68)
512757
Ano, vypadá tak jak ji postnul TeePee ;), ale zajímalo by mě, kterému modelu patří ten obrázek s tou průhlednou lištou.. a parametrově je A559 střední třída a jako uživatel si opravdu nemám na co stěžovat. Naprosto boží konektorová výbava. Takový ty luxusní finesy jako 100Hz a kvalitu vyšších bitových displejů nabízí série 6*8)*
0 0
reagovat
Tuto TV doma taky máme a já osobně jsem spokojený maximálně... Ovšem nejsem odborník a v parametrech se nevyznám, prostě mi přijde super. Na tom odkazu jim jen nějak nesedí obrázek. A559 ve skutečnosti nemá tu průhlednou dekorační lištu což mi Fluke jistě potvrdí. Ve skutečnosti vypadá tak: link
512754
Tuto TV doma taky máme a já osobně jsem spokojený maximálně... Ovšem nejsem odborník a v parametrech se nevyznám, prostě mi přijde super. Na tom odkazu jim jen nějak nesedí obrázek. A559 ve skutečnosti nemá tu průhlednou dekorační lištu což mi Fluke jistě potvrdí. Ve skutečnosti vypadá tak: http://www.audio-videoshop.cz/zbozi/101427_original.jpg
0 0
reagovat
Já mám 40" verzi a naprostá spokojenost, ale pokud oželíš full hd a stačí ti HD ready, tak nový LG link je taky dobrá volba.

Samozřejmě záleží z jaký vzdálenosti na to budeš koukat;)
512751
Já mám 40" verzi a naprostá spokojenost, ale pokud oželíš full hd a stačí ti HD ready, tak nový LG http://www.videoexpert.cz/sirokouhle-lcd-televize-16-9-94-100-cm/lg-37lg3000 je taky dobrá volba. Samozřejmě záleží z jaký vzdálenosti na to budeš koukat;)
0 0
reagovat
Chtel jsem vas tady poprosit o radu, v zari si chci koupit LCD TV. Mate nekdo zkusenosti s timto modelem link a nebo by jste mi doporucili v teto cenove kategorii (do 20000) jinou TV? Dekuji predem ;-)
512748
Chtel jsem vas tady poprosit o radu, v zari si chci koupit LCD TV. Mate nekdo zkusenosti s timto modelem http://www.videoexpert.cz/sirokouhle-lcd-televize-16-9/samsung-le32a559 a nebo by jste mi doporucili v teto cenove kategorii (do 20000) jinou TV? Dekuji predem ;-)
0 0
reagovat
JJ, je fakt slusnej, ja mel bednicky na tretine a stacilo to :D A Zeleznak s 007 jsou uz take na disku, koukam, ze mas podobnou volbu :D
512731
JJ, je fakt slusnej, ja mel bednicky na tretine a stacilo to *:D* A Zeleznak s 007 jsou uz take na disku, koukam, ze mas podobnou volbu *:D*
0 0
reagovat
no, má hlavně výborně namixovanej zvuk. Málem mi popadaly obrazy v obýváku, což se nedaří ani trailerůmu na Iron Mana nebo Quantum of Solace.

:D
512729
no, má hlavně výborně namixovanej zvuk. Málem mi popadaly obrazy v obýváku, což se nedaří ani trailerůmu na Iron Mana nebo Quantum of Solace. *:D*
0 0
reagovat
JJ, docela jsem si take par veci nahazel a teaser na TDK je fakt ultimatni, toho jsem tez musel mit :D
512727
JJ, docela jsem si take par veci nahazel a teaser na TDK je fakt ultimatni, toho jsem tez musel mit *:D*
0 0
reagovat
Tak jsem to teda taky regnul a tahám co se dá. Říkal jsem si, že jenom Force Unleashed by byla nuda, přihodil jsem i pár trailerů a takovej teaser na Netopýra je teda i po takový době ultimátní. :D
512722
Tak jsem to teda taky regnul a tahám co se dá. Říkal jsem si, že jenom Force Unleashed by byla nuda, přihodil jsem i pár trailerů a takovej teaser na Netopýra je teda i po takový době ultimátní. *:D*
0 0
reagovat

stcko

No to doufam, jelikoz 20GB by me fakt ... Ale i tak to bych to musel mit ;)
512680
No to doufam, jelikoz 20GB by me fakt ... Ale i tak to bych to musel mit *;)*
stcko
0 0
reagovat
imho musí bejt..ale tu klávesnici na gamepad si pořídím:)
512664
imho musí bejt..ale tu klávesnici na gamepad si pořídím:)
0 0
reagovat
tech 20GB je imo totalni kravina
512663
tech 20GB je imo totalni kravina
0 0
reagovat
No a toto vlastne take ne... 20GB pro Home?! Kurna... link
512659
No a toto vlastne take ne... 20GB pro Home?! Kurna... http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/konzole/sony-oznamila-nove-psp-a-novou-ps3-drp-/clanek.A080820_200134_bw-zurnal-konzole_osk.idn
0 0
reagovat

stcko

JJ, ja jsem tusil, ze US store bude bohatsi, ale ne takhle! :o Ja jsem si rikal, kdyz je uz EU, tak nebudu podvadet :D Jinak toto me moc nepotesilo (je to starsi, ale vsimnul jsem si toho az nyni): link Ikdyz si rikam, stejne bych se dival asi jen na PS3 a nikam to netahal... 8)
512658
JJ, ja jsem tusil, ze US store bude bohatsi, ale ne takhle! *:o* Ja jsem si rikal, kdyz je uz EU, tak nebudu podvadet *:D* Jinak toto me moc nepotesilo (je to starsi, ale vsimnul jsem si toho az nyni): http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/konzole/playtv-neumozni-prenos-nahranych-filmu-f04-/clanek.A080814_141545_bw-zurnal-konzole_osk.idn Ikdyz si rikam, stejne bych se dival asi jen na PS3 a nikam to netahal... *8)*
stcko
0 0
reagovat
a jejej, chlapci objevili kouzlo ciziny :D ... no divil sem se, kdyz ste rikali, ze se tam nic nedeje;), ted uz mam jasno8)
512656
a jejej, chlapci objevili kouzlo ciziny *:D* ... no divil sem se, kdyz ste rikali, ze se tam nic nedeje;), ted uz mam jasno*8)*
0 0
reagovat

Fluke

Kdyby osm, ted je standard tak sest :D
512639
Kdyby osm, ted je standard tak sest *:D*
Fluke
0 0
reagovat
Já se spíš bojím, aby SWFU nebyla rychlokvaška, kterou za 8 hodin skončíš:)
512634
Já se spíš bojím, aby SWFU nebyla rychlokvaška, kterou za 8 hodin skončíš:)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se