Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 13321 - 13340 Napsat příspěvek
No jsem rozhodnutej pro tu Sonku, ale jeste si zrejme pockam na recnezi a test toho Canonu, kameru potrebuji do listopadu, takze jeste chvilicku mam ;)
513095
No jsem rozhodnutej pro tu Sonku, ale jeste si zrejme pockam na recnezi a test toho Canonu, kameru potrebuji do listopadu, takze jeste chvilicku mam *;)*
0 0
reagovat
No a, jak si se rozhodl, já se chystám taky na nákup, takže jsem s napětím sledoval tvoje posty, pro mě se zdá výherce těch recenzí jako dobrá volba.
513093
No a, jak si se rozhodl, já se chystám taky na nákup, takže jsem s napětím sledoval tvoje posty, pro mě se zdá výherce těch recenzí jako dobrá volba.
0 0
reagovat
Diky, uz jsem na to koukal ;)
513072
Diky, uz jsem na to koukal *;)*
0 0
reagovat

terminator007

Poslední větší test o kterém vím, snad ti to pomůže.
link
513058
Poslední větší test o kterém vím, snad ti to pomůže. http://www.tvfreak.cz/art_doc-382B2E37E2DD503AC125749200389050.html
terminator007
0 0
reagovat

imf

JJ, mas pravdu, ja mam predstavu, vim na co bych to chtel, ale vlastne svym zpusobem nevim jakou a mam v tom zmatek... Nejlepsi by bylo mit kazdou den v ruce, zkousel jsem se zeptat na pujceni ve foto-skoda, to nam panecku byla rana :o Jinak k tomu Canonu, na nej jsem pri procitani jen tak narazil, a rikal jsem si, ze vypada na slusnej kousek, kazdopadne pokud ji nepocitam, ta Sonka je porad volba cislo jedna ;)
513055
JJ, mas pravdu, ja mam predstavu, vim na co bych to chtel, ale vlastne svym zpusobem nevim jakou a mam v tom zmatek... Nejlepsi by bylo mit kazdou den v ruce, zkousel jsem se zeptat na pujceni ve foto-skoda, to nam panecku byla rana *:o* Jinak k tomu Canonu, na nej jsem pri procitani jen tak narazil, a rikal jsem si, ze vypada na slusnej kousek, kazdopadne pokud ji nepocitam, ta Sonka je porad volba cislo jedna *;)*
imf
0 0
reagovat

terminator

Nechavas se prilis unest cislama... bud si bez kameru nekam osahat a vyzkouset nebo si vygoogluj par recenzi. 60p v 1080 umi jen par kamer a v podstate se neda primo natahnout do PC, takze se soustred na kamery co jsou 1080 a umi progresivni snimani (24/25p), pokud ti o nej opravdu jde... zatim mi pripada, ze vlastne nevis... neni dulezity mit progressive, neni dulezity mit AVCHD na ukor HDV... jde o to, aby ti vyhovovalo tisic dalsich, mnohdy dulezitejsich veci. Pokud si nekdy mel kameru, tak mozna vis, ze ergonomie, manualni funkce a pocit z obrazu, ostreni a vubec "chovani" kamery je mnohdy dulezitejsi. Parametry jsou jenom odrazovy mustek, nikoliv cilova rovinka... a i u kamery za 25k se vyplati nad tim trochu popremyslet.
513050
Nechavas se prilis unest cislama... bud si bez kameru nekam osahat a vyzkouset nebo si vygoogluj par recenzi. 60p v 1080 umi jen par kamer a v podstate se neda primo natahnout do PC, takze se soustred na kamery co jsou 1080 a umi progresivni snimani (24/25p), pokud ti o nej opravdu jde... zatim mi pripada, ze vlastne nevis... neni dulezity mit progressive, neni dulezity mit AVCHD na ukor HDV... jde o to, aby ti vyhovovalo tisic dalsich, mnohdy dulezitejsich veci. Pokud si nekdy mel kameru, tak mozna vis, ze ergonomie, manualni funkce a pocit z obrazu, ostreni a vubec "chovani" kamery je mnohdy dulezitejsi. Parametry jsou jenom odrazovy mustek, nikoliv cilova rovinka... a i u kamery za 25k se vyplati nad tim trochu popremyslet.
terminator
0 0
reagovat
Jj, každopádně mě nejvíc zajímá, jak dlouho to vydrží natáčet, aby to vůbec stačilo na ten 5/20 minutový limit na jeden klip. :)
513037
Jj, každopádně mě nejvíc zajímá, jak dlouho to vydrží natáčet, aby to vůbec stačilo na ten 5/20 minutový limit na jeden klip. :)
0 0
reagovat
No podle původního značení jo, kdysi byla D70ka nejnižší... Pak se objevila ta osekaná řada začínající D40 a k ní D80 a trochu se to oddělilo. D90ka spíš směřuje jako konkurence desítkové řady Canonu, ne stovkové... i když je spíš mezi.
513036
No podle původního značení jo, kdysi byla D70ka nejnižší... Pak se objevila ta osekaná řada začínající D40 a k ní D80 a trochu se to oddělilo. D90ka spíš směřuje jako konkurence desítkové řady Canonu, ne stovkové... i když je spíš mezi.
0 0
reagovat
D90 je amatérský foťák. Jinak zvýšení nákladů je podle mě blízké nule, jedná se spíš o softwarovou záležitost, takže by byla blbost to tam nedat (a teď už to bude nejspíš ve všech následujících modelech).
513033
D90 je amatérský foťák. Jinak zvýšení nákladů je podle mě blízké nule, jedná se spíš o softwarovou záležitost, takže by byla blbost to tam nedat (a teď už to bude nejspíš ve všech následujících modelech).
0 0
reagovat
No u té amatérské řady bych to i pochopil, ale právě do ní to asi zrovna dávat nebudou kvůli zachování minimální ceny :(. Ta 90ka už je docela pokročilý foťák, který bude stát tipuju kolem 25-30k, tam bych prostě čekal vylepšení pro pokročilé fotografy a ne tohle...
513032
No u té amatérské řady bych to i pochopil, ale právě do ní to asi zrovna dávat nebudou kvůli zachování minimální ceny :(. Ta 90ka už je docela pokročilý foťák, který bude stát tipuju kolem 25-30k, tam bych prostě čekal vylepšení pro pokročilé fotografy a ne tohle...
0 0
reagovat
No a co rikal kamos, tak to mozna bude za pakatel ci FREE!
513031
No a co rikal kamos, tak to mozna bude za pakatel ci FREE!
0 0
reagovat

Karbous

Take si myslim, jak rekl Silence, ze to nemusi mit podporu a ze ten soft ti to prevede...
513030
Take si myslim, jak rekl Silence, ze to nemusi mit podporu a ze ten soft ti to prevede...
Karbous
0 0
reagovat

mihhi

LV se využít dá docela slušně - jednak kvůli histogramu a taky když fotíš z místa kde se nemůžeš normálně dívat do hledáčku, např. nad hlavou davu... no a taky když půjčíš foťák do ruky lamce která je na to holt zvyklá a přes hledáček jí to nejde :D

Co se týče videa... ty levné zrcadla už se dostávají do cenových relací kde rodinným ultrazoomům solidně konkurují takže je tohle docela jasné... pro mě je to jen zbytečná feature navíc, ale spousta normálních lidí co si koupí zrcadlovku jako "lepší EVF" to pravděpodobně využije. Jen se do budoucna co se týče nových modelů bojím že důraz na video začne omezovat kvalitu samotného focení.
513015
LV se využít dá docela slušně - jednak kvůli histogramu a taky když fotíš z místa kde se nemůžeš normálně dívat do hledáčku, např. nad hlavou davu... no a taky když půjčíš foťák do ruky lamce která je na to holt zvyklá a přes hledáček jí to nejde *:D* Co se týče videa... ty levné zrcadla už se dostávají do cenových relací kde rodinným ultrazoomům solidně konkurují takže je tohle docela jasné... pro mě je to jen zbytečná feature navíc, ale spousta normálních lidí co si koupí zrcadlovku jako "lepší EVF" to pravděpodobně využije. Jen se do budoucna co se týče nových modelů bojím že důraz na video začne omezovat kvalitu samotného focení.
mihhi
0 0
reagovat

Silence

Taky si myslím, že je to tak
513014
Taky si myslím, že je to tak
Silence
0 0
reagovat
Karbous: Tak já předpokládám, že je to založené na tom, že to nemusí mít podporu u her, že ten rozpoznávací soft to převádí na "tradiční" ovládání... 8)
513013
Karbous: Tak já předpokládám, že je to založené na tom, že to nemusí mít podporu u her, že ten rozpoznávací soft to převádí na "tradiční" ovládání... *8)*
0 0
reagovat

Terminator007

Wow.... Super :+:+ Hned bych si to koupil :)
513009
Wow.... Super *:+**:+* Hned bych si to koupil *:)*
Terminator007
0 0
reagovat

terminator007

HA, to je naprosto boží! :o:+ Ale jakou to má asi reálnou podporu u her?
513007
HA, to je naprosto boží! *:o**:+* Ale jakou to má asi reálnou podporu u her?
terminator007
0 0
reagovat
Wïi ovladace uz nejsou potreba ;) link
513003
Wïi ovladace uz nejsou potreba *;)* http://www.youtube.com/watch?v=v0srY37kkMw
0 0
reagovat
No stejně jako LV je to IMO k ničemu, jenom se snaží přitáhnout lidi od kompaktů tím že tam dávají funkce na které jsou lidi u kompaktů zvyklí, praktická použitelnost právě u zrcadlovky většinou silně pokulhává... Místo aby se soustředili na v této kategorii daleko důležitější věci, jako třeba odolné vodě/prachu odolné tělo.
Jako ten Nikon neni jinak špatný, narozdíl od ostatních značek se aspoň nehoní za megapixely...
513002
No stejně jako LV je to IMO k ničemu, jenom se snaží přitáhnout lidi od kompaktů tím že tam dávají funkce na které jsou lidi u kompaktů zvyklí, praktická použitelnost právě u zrcadlovky většinou silně pokulhává... Místo aby se soustředili na v této kategorii daleko důležitější věci, jako třeba odolné vodě/prachu odolné tělo. Jako ten Nikon neni jinak špatný, narozdíl od ostatních značek se aspoň nehoní za megapixely...
0 0
reagovat

imf

Halo, halo! Jsi tady nekde? :D Na neco jsem narazil.. Co bys jeste rikal tomuto? Zni to pekne, ne? link AVCHD zaznam 24mb/s, Canon by mela byt kvalitka...
512990
Halo, halo! Jsi tady nekde? *:D* Na neco jsem narazil.. Co bys jeste rikal tomuto? Zni to pekne, ne? http://www.canon.cz/For_Home/Product_Finder/Camcorders/High_Definition_HD/HG21/index.asp AVCHD zaznam 24mb/s, Canon by mela byt kvalitka...
imf
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se