Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 13361 - 13380 Napsat příspěvek

mihhi

LV se využít dá docela slušně - jednak kvůli histogramu a taky když fotíš z místa kde se nemůžeš normálně dívat do hledáčku, např. nad hlavou davu... no a taky když půjčíš foťák do ruky lamce která je na to holt zvyklá a přes hledáček jí to nejde :D

Co se týče videa... ty levné zrcadla už se dostávají do cenových relací kde rodinným ultrazoomům solidně konkurují takže je tohle docela jasné... pro mě je to jen zbytečná feature navíc, ale spousta normálních lidí co si koupí zrcadlovku jako "lepší EVF" to pravděpodobně využije. Jen se do budoucna co se týče nových modelů bojím že důraz na video začne omezovat kvalitu samotného focení.
513015
LV se využít dá docela slušně - jednak kvůli histogramu a taky když fotíš z místa kde se nemůžeš normálně dívat do hledáčku, např. nad hlavou davu... no a taky když půjčíš foťák do ruky lamce která je na to holt zvyklá a přes hledáček jí to nejde *:D* Co se týče videa... ty levné zrcadla už se dostávají do cenových relací kde rodinným ultrazoomům solidně konkurují takže je tohle docela jasné... pro mě je to jen zbytečná feature navíc, ale spousta normálních lidí co si koupí zrcadlovku jako "lepší EVF" to pravděpodobně využije. Jen se do budoucna co se týče nových modelů bojím že důraz na video začne omezovat kvalitu samotného focení.
mihhi
0 0
reagovat

Silence

Taky si myslím, že je to tak
513014
Taky si myslím, že je to tak
Silence
0 0
reagovat
Karbous: Tak já předpokládám, že je to založené na tom, že to nemusí mít podporu u her, že ten rozpoznávací soft to převádí na "tradiční" ovládání... 8)
513013
Karbous: Tak já předpokládám, že je to založené na tom, že to nemusí mít podporu u her, že ten rozpoznávací soft to převádí na "tradiční" ovládání... *8)*
0 0
reagovat

Terminator007

Wow.... Super :+:+ Hned bych si to koupil :)
513009
Wow.... Super *:+**:+* Hned bych si to koupil *:)*
Terminator007
0 0
reagovat

terminator007

HA, to je naprosto boží! :o:+ Ale jakou to má asi reálnou podporu u her?
513007
HA, to je naprosto boží! *:o**:+* Ale jakou to má asi reálnou podporu u her?
terminator007
0 0
reagovat
Wïi ovladace uz nejsou potreba ;) link
513003
Wïi ovladace uz nejsou potreba *;)* http://www.youtube.com/watch?v=v0srY37kkMw
0 0
reagovat
No stejně jako LV je to IMO k ničemu, jenom se snaží přitáhnout lidi od kompaktů tím že tam dávají funkce na které jsou lidi u kompaktů zvyklí, praktická použitelnost právě u zrcadlovky většinou silně pokulhává... Místo aby se soustředili na v této kategorii daleko důležitější věci, jako třeba odolné vodě/prachu odolné tělo.
Jako ten Nikon neni jinak špatný, narozdíl od ostatních značek se aspoň nehoní za megapixely...
513002
No stejně jako LV je to IMO k ničemu, jenom se snaží přitáhnout lidi od kompaktů tím že tam dávají funkce na které jsou lidi u kompaktů zvyklí, praktická použitelnost právě u zrcadlovky většinou silně pokulhává... Místo aby se soustředili na v této kategorii daleko důležitější věci, jako třeba odolné vodě/prachu odolné tělo. Jako ten Nikon neni jinak špatný, narozdíl od ostatních značek se aspoň nehoní za megapixely...
0 0
reagovat

imf

Halo, halo! Jsi tady nekde? :D Na neco jsem narazil.. Co bys jeste rikal tomuto? Zni to pekne, ne? link AVCHD zaznam 24mb/s, Canon by mela byt kvalitka...
512990
Halo, halo! Jsi tady nekde? *:D* Na neco jsem narazil.. Co bys jeste rikal tomuto? Zni to pekne, ne? http://www.canon.cz/For_Home/Product_Finder/Camcorders/High_Definition_HD/HG21/index.asp AVCHD zaznam 24mb/s, Canon by mela byt kvalitka...
imf
0 0
reagovat
HAL: tak ona byla oficiálně představená dneska. :)
512987
HAL: tak ona byla oficiálně představená dneska. :)
0 0
reagovat

rcorp

Aha... heh, člověk chvíli nesleduje novinky a hned se dějí věci :D
512984
Aha... heh, člověk chvíli nesleduje novinky a hned se dějí věci *:D*
rcorp
0 0
reagovat

HAL

512986
[link="http://imaging.nikon.com/products/imaging/lineup/d90/en/d-movie/"]Nikon D90[/link]
HAL
0 0
reagovat
KARLOS: damn, ten promo segment jsem nikde nenašel, takže bude muset stačit tohle: Annihilator 2000 - nejlepší multifunkční zařízení všech dob :)
512985
KARLOS: damn, ten promo segment jsem nikde nenašel, takže bude muset stačit tohle: [link="http://www.youtube.com/watch?v=DzP41Bxa8kw"]Annihilator 2000 - nejlepší multifunkční zařízení všech dob[/link] :)
0 0
reagovat

mihhi

Která?... myslel jsem že prakticky to ještě ani jedna nezvládá

Ne že by mě to překvapilo, u amatérských zrcadlovek pro celou rodinu to je jen otázka času (ale nějak závratně z toho nadšený taky nejsem).
512983
Která?... myslel jsem že prakticky to ještě ani jedna nezvládá Ne že by mě to překvapilo, u amatérských zrcadlovek pro celou rodinu to je jen otázka času (ale nějak závratně z toho nadšený taky nejsem).
mihhi
0 0
reagovat

mihhi

Nahrávání videa je jen příjemný bonus, kvůli tomu foťák nekupuju;)
512982
Nahrávání videa je jen příjemný bonus, kvůli tomu foťák nekupuju;)
mihhi
0 0
reagovat
RCORP: :D... Rotačák bych pochopil, ale mikrovlnku??? To si chceš užívat popkornu i u focení ;)????
512979
RCORP: :D... Rotačák bych pochopil, ale mikrovlnku??? To si chceš užívat popkornu i u focení ;)????
0 0
reagovat
Co je na tom nejhoršího? Od LV, které se už teď stejně dává do všech nových modelů, je nahrávání videa miniaturní krůček. Pokud to nebude mít vliv na životnost foťáku, ergonomii nebo to nebude mít jiné negativní důsledky, tak ať tam klidně namontují rotačák a mikrovlnku. :)
512977
Co je na tom nejhoršího? Od LV, které se už teď stejně dává do všech nových modelů, je nahrávání videa miniaturní krůček. Pokud to nebude mít vliv na životnost foťáku, ergonomii nebo to nebude mít jiné negativní důsledky, tak ať tam klidně namontují rotačák a mikrovlnku. :)
0 0
reagovat
Fluke: no tak už existije zrcadlovka s natáčením videa;):D, ale zatím trochu mimo tvou cenovou kategorii. No nejhorší je, že teď to tam začnou cpát všichni aby nebyli pozadu:-...
512974
Fluke: no tak už existije zrcadlovka s natáčením videa*;)**:D*, ale zatím trochu mimo tvou cenovou kategorii. No nejhorší je, že teď to tam začnou cpát všichni aby nebyli pozadu*:-*...
0 0
reagovat
Nevite nekdo stranku na ktere se daji najit klipy v HD k kameram? CHtel bych z nejakych videt obraz... Diky
512953
Nevite nekdo stranku na ktere se daji najit klipy v HD k kameram? CHtel bych z nejakych videt obraz... Diky
0 0
reagovat
BD akce: The Proposition $10.95 link reg free (recenze a/v tady: link ):+
512940
BD akce: The Proposition $10.95 http://www.amazon.com/dp/B0017PI4Y6/ reg free (recenze a/v tady: http://www.avforums.com/movies/index.php?showmediareview=9419 )*:+*
0 0
reagovat
Nemate nekdo zkusenosti s timto obchodem? link Jako vybrana moje kamera od imfa Sony SR12E za 25500,- a muj prvotni vyber JVC HD6 za 23000,-? To mi pripada podezrele levne! A jeste se optam, jake mate zkusenosti s pixmanii?
512898
Nemate nekdo zkusenosti s timto obchodem? http://www.superkamery.cz/ Jako vybrana moje kamera od imfa Sony SR12E za 25500,- a muj prvotni vyber JVC HD6 za 23000,-? To mi pripada podezrele levne! A jeste se optam, jake mate zkusenosti s pixmanii?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se