Ono mi třeba spoustu jídel zkazila školní kuchyně na základce - bramborová kaše (z prášku), zapečené brambory, roštěnka s rýží - celkově jsem do určitého věku měl k rýži odpor, protože dělali tu nejhnusnější variantu.
A od té doby, co nade mnou stál ředitel a na silu mě donutil sníst nějaké sladké jídlo z kynutého těsta, mám odpor třeba ke svatebním koláčkům a jim podobným. Nebo ve školce, když mi spadl rohlík s pomazánkou do čaje a učitelka si nenechala vysvětlit, že to nechci jíst kvůli tomu a musel jsem to do sebe nacpat. Od té doby jsem měl odpor k namočenému rohlíku, takže žemlovka byla pro mě ztělesněním zla a mám i menší problém s kynutými knedlíky nasátými omáčkou.
Šikana ve školní jídelně se dokáže na člověku celkem podepsat.
|
reagovat
|
Ale pizzu delam dle znameho z Lombardie, testo vykryje komplet plech, passata, oregano, nejaka oliva nebo mozzarella nebo trosku sunky a on mi tvrdi ze tohle je skutecna pizza a ne takovy to nacancany a obvykle preplacany styl instagram. :)
.
.